Det får inte plats mer snö nu!

Igår började det att snöa igen...och det har inte slutat än! Det är så mycket snö överallt att dom har svårt att veta vart dom ska göra av allt. Det blir säkert kul till våren sen när det smälter bort, dom får vara beredda på översvämning i varenda brunn, varenda källare, ja varenda vrå. Idag är det inte en rolig dag att gå ut i men just idag ska jag gå ut. Jag ska på middag hos mina föräldrar kl 12, dom brukar hämta mig men jag är glad för deras skull att jag sa att jag tar mig dit själv. Sen kl 15 ska jag till Carro och hjälpa henne med två små teltingar. Hennes dotter och grannens lille son. Självklart ställer jag upp på det.

Igår var jag trött redan vid 21 och bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt, jo men tjena, vid 00.00 hade jag fortfarande inte gått och lagt mig, det trötta hade försvunnit. Jag och dottern satt på Facebook och pratade fram till 3.09 närmare bestämt och eftersom jag inte kan släcka lampan och sova direkt läste jag ut Carolina Gynnings bok "Ego Woman". Den var bra men "Ego Girl" är bättre.
Jag hade ställt klockan på 10 men vaknade 9 av en full blåsa som inte hade i åtanke att få mig att sova längre, nej då. Det var bara att kliva upp så...GODMORGON!

Jo just det! Jag har blivit Veckans blogg hos en tjej med underbara fotografier. Titta gärna in hos henne. Josefine Foto känslor & tankar


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Full rulle idag då. Kul!

Ja, skulle gärna mig riktigt,riktigt kort men eftersom jag måste smörja in huvudet så måste det vara så pass långt att det döljer. Kanske får låta det växa ut igen så jag kan ha fläta på natten istället... :-(

2010-02-03 @ 10:05:53
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback