Ändrade planer!

Det blir ingen utgång, det blir inga öl och heller inga cider. Ewa mår inte bra så då bestämde jag mig för att istället gå ut nästa helg för då ska jag gå på Top Cats! Det är bra att spara på alkohol och det är rätt onödigt att ta dom idag när jag bara sitter hemma, finner inget roande att supa mig full hemma och sen gå och lägga mig.

Sitta framför datorn och vara odräglig, smsa folk sånt jag egentligen inte menar, spyr på folk jag egentligen tycker om och smsa till andra att jag är kär i dom fast jag inte är det, ja det har hänt faktiskt. Vet inte vad som händer i min hjärna när jag får alkohol i kroppen. Men så länge jag inte vaknar upp brevid en karl utan kallingar är jag nog rätt mycket flata även i fyllan.

Det blir till att spela Angry Birds space för jag har kommit vidare, jaaa jag har kommit vidare i spelet!

Ja det var bara det jag ville ha sagt, nu vet ni.Nämen!

Idag när jag vaknade så var det lite snö på sina ställen och det var mulet men nu skiner solen men det är fortfarande kallt ute, det blåser så hela peruken blåser av, läpparna fladdrar och ja..det är halv storm kan vi säga!Nämen hoppsan, kolla vad som låg på kylning i kylen (rätt logiskt) då! Dom är inte ensamma liksom, det ligger några till därinne och dom ska jag kyla min strupe, ner i urinröret och ut i toaletten nån timme senare hade jag tänkt. Alkoholen kommer däremot stanna i kroppen..hade jag tänkt det också.

 

Ikväll blir det lite party och det ser jag fram emot. Sen blir det krogen och rocka loss, prata med folk, stå i kö till tjejtoan (eller också går jag in på killarna och vrålar att jag i alla fall inte är intresserad av snoppar). Japp så får det bli!

 

Förövrigt är det inte bara jag som gillar att lufta muttan.

Eller också leker hon kanin kanin.

 

Vad sker i era liv ikväll då? Nåt kul? Nåt trist? Tell me!

 

 


Angry birds

Jag tog ner Angry birds space i mobilen i förrgår och fastnade..kan man säga, vad sägs om att jag spelat en bana en si sådär 60 gånger och kommer inte vidare?? Jag letade på nätet om det fanns Angry birds som onlinespel och det fanns det ju fast inte space då utan nåt annat.

Det är olika fåglar med olika förmågor som ska skjutas i en slangbella..

 

...och träffa dom stackars fåglarna som satts i bur!

 

Det är oftast den röda fågeln därnere som blir kvar, då känner jag mig lite ledsen att han aldrig blir utsläppt. Vad ensam han måste känna sig. Där flyger en efter en av hans kompisar iväg och har kul och där får han sitta helt ensam liksom, när man inte klarar en bana så kommer det till och med fram en fågel av samma färg med en tår i ögat, då vill jag bara krama om honom...liksom.

 

När jag hade spelat i 2 timmar så tyckte datorn att jag var så larvig att den bestämde sig för att självdö en stund. Det blev bara svart! Den gick inte igång och jag frågade på FB vad det kunde vara för fel, två kom till min undsättning, jag skulle ta ut batteriet och köra laddaren utan batteri eller ta ut det, trycka på powerknappen i 10 sekunder och starta igen. Jag gjorde allt det där och då startade den men kom fram en ful ruta där det stod att den skulle leta efter fel i systemet, damm i maskineriet eller flator till mig. Sen funkade det. Den hittade inga flator till mig för jag ser då fan inga!

 

 

Har ni spelat Angry birds space? Gör det inte, ni fastnar!

 

 


Ralph Nicolaisen segrare i Biggest loser

Igår var det alltså final i "Biggest loser". Man har fått se reklam från finalen då folket kommer in och gått ner en jävla massa kilon, jag undvek att titta för mycket för jag tycker inte man ska få se det förrän det sänds.

Många hade gått ner sjukt mycket i vikt men den som segrade var ju då Ralph, han som så gärna ville träffa kärleken men var tvungen att gå ner i vikt för det. Han gick ner dom sjuka 79.4 kg! Det är rekord i programmets historia. Han fick en kvarts miljon för det hela.Linda som blev den vinnande "hemmavinnaren" gick med i programmet för att rädda sin hälsa och för att inte hamna i statistiken i släkten över dåligt hjärta. Hon fick 100 000 kr och sin hälsa tillbaka.

Tvåan Michael Sjögren som hade gått ner 71.6 kg fick inte ett skit. Han fick såklart sin hälsa tillbaka, förlorade en jävla massa kilon men att han inte fick ett korvöre fick honom att gå in i väggen, började lägga på sig några kilon och var allmänt skitledsen, han bröt ihop helt enkelt.

Reglerna har ju alltid varit såna, segraren får pengar, den som gått ner mest hemma får också pengar, det vet väl alla deltagare? Eller trodde Michael att dom skulle ändra det hela för hans skull? Herregud karl, sluta lipa och tänk på att du faktiskt vunnit ditt liv tillbaka!En skön förmiddag

Har varit på stan med Ewa, jag skulle bara lämna papper på soc och Ewa skulle bara till banken men vi ville ju inte gå hem direkt så vi satte oss på torget, då kom solen.

Där satt vi i 1.5 timme och pratade om allt och alla. Skönt att få prata av sig om saker och ting. Sen kom hela familjen Taikon och skulle ge oss en ros, trodde vi ja, dårarna ger en ros, kramar om en, lämnar över en lapp där det står att man ska skänka pengar för rosen. Vi sa no no med en gång när en kom fram med en ros. Jävla tiggare. En blev ivägskickad från ICA då en Taikonkärring följde efter en gammal tant för att försöka få pengar för rosen. Det är bara sossarna som GER bort sina rosor, glöm inte det!

 

Sen gick vi in på ICA, eftersom jag var hungrig så högg jag in på en tallrik med nån goja på.

 

 

Det såg ut som nåt mormor hostat upp men jag åt och OJ vad jag åt. Jag tog 4 tallrikar till när kärringen vände sig om efter mer sill. När hon vände sig om hade jag goja i mungiporna, slängde tallrikarna i papperskorgen, tackade med hela truten full och neg så fint så....eller också tog jag bara en tallrik och det andra var påhittat.

 

Sen hade Ewa hittat en juice som hon tyckte var så god, jag är ju inte sen och ta till mig allt som är nytt så jag köpte en jag också.

 

 

Päron/Hallon (ifall ni inte kan läsa)

 

Den var jättegod faktiskt, så gott att jag bara drack ett glas

 

Ja det var skönt att sitta ute i friska luften i flera timmar (läs 1.5 tmme på torget och resten..ja resten ute ändå).

Det kanske blir lite fest i helgen också, får se. Kan ju skaka av mig förra lördagen om inte annat...liksom.

 

 


Schulmans väntar smått igen!

Många har åsikter om Alex Schulman. Många ser också ner på hans utseende, såg på Aftonbladets kommentarer om artikeln att folk hoppas att barnet inte kommer få hans utstående tänder och hans stora öron. Kan ju då som en hängiven läsare av hans förra blogg där han skrev om sin dotter Charlie. Hon var och är ett av dom sötaste barn jag sett och hon har hans ögon!

Hans sätt att skriva på är mästerlig, dock har jag inte läst hans blogg som han har nu utan jag går bara efter bloggen som han hade då Charlie var nyfödd upp till hon hade fyllt 1 år. Hans böcker är fängslande och jag tycker faktiskt om Alex Schulman. Hans fru Amanda som han träffade strax efter skilsmässan från K är snygg, kan ni tänka er det alla haters, hon är snygg och hon ville ha honom trots hans tänder och öron, det ni!

Jag gratulerar A & A Schulman och ser fram emot ännu en bebisblogg som jag vet att han kommer att skriva. Jag följer båda på twitter och kommer väl förhoppningsvis få läsa en del där om det hela.
En skitdag

Ja som rubriken lyder har denna dag varit en riktig skitdag. Jag har känt mig låg, inget är kul. Har mest legat i sängen och spelat på mobilen, tittat på film och varit på apoteket och ICA. Det är inte ofta jag har såna här dagar men det betyder ju att jag är mänsklig. Jag går sällan på djupet av mig själv, alltid på ytan och mått bra av det.

Jag vill ha ett jobb nu, med riktig lön, snart är sommaren här och alla roligheter som man ska ha pengar till. Nu kan man sitta på balkongen med ett glas vatten på sin höjd när solen lyser.

Nåja, imorgon är det väl en annan dag, en bättre dag då jag mår som jag brukar, hoppas jag i alla fall. Sen finns det folk som jag önskade att jag aldrig hade träffat på, så kan vi säga.

Ha det gott!Vattenslang hitåt!

Jag har precis ätit thaimat. Det var skitgott men det brinner i käften, det brinner på läpparna och snart brinner det la i fisringen också kan jag tänka mig.

Jag var så kreativ idag.

Det var kött, morotsstavar, ogräs (eller vad det nu var), sötsur sås och nåt som var skitstarkt. Det rörde jag ihop och ja.

 

 

Det går lika bra att köpa på Willys också. 23 kr lådan! Helt överkomligt faktiskt. Det smakar exakt som riktig thaimat och det tar bara 6 minuter att värma. Skitbra!

 

Jag hittade en fotoapp som heter "Man with camera" och då kan bilderna bli lite utöver det vanliga liksom. Synd att det inte finns en app som man blir snygg av..då hade jag lagt ut kort på mig själv varje dag. Så kan vi säga!

 

 


Här vare ägg!

Kl 10.15 i förmiddags hämtade min dotter och hennes pojkvän mig med bilen för att handla med mig.

Jag fick lite av en chock för nu hade dom gjort om hela Willys inuti. Jag som hade lärt mig vart allt var så går dom och gör om hela skiten. Förut så var det ett rum för frukt och grönt och en svinkall avdelning där kylvaror var. Nu..ja så är det inte längre och ingenting är det har varit. Det tog lite tid kan vi säga!

Jag skulle förövrigt vilja se hur stor den hönan är som ploppat ut den här.

Den var sketstor! Nästan så jag skulle kunna vika mig tredubbelt och be om att få bli skickad till andra sidan Atlanten, men det hade räckt att bli skickad till någon snygg flata någonstans.

 

Jag hittade även nåt som är skitbra att ha på skärtorsdagen.

 

 

Den kan jag sätta mig på och flyga till Blåkulla eller någon annanstans och aldrig mer komma tillbaka, det finns säkert dom som vill ha det så också.

 

Nu har jag både kyl och frys fulla med mat så det räcker åtminstone 2 veckor, göttans! Det var andra gången som jag träffade dotterns pojkvän och han är väldigt lätt att prata med, sen är han ju bara 10 år yngre än mig också. En bra kille hon har träffat!

 

 


Va saa de?

Läste just på Aftonbladet att Eric Saade tar 1495 kr för att ett fan ska få en liten pratstund, ett foto ihop med honom och en kråka på ett sketet papper. Wtf?! Hans manager hävdar att i USA är det vanligt att man tar så mycket. Asså..pratar vi riktiga kändisar nu eller bara nån liten pojkspoling som lever på sitt utseende?

Nu kan man fråga sig, vad har han för målgrupp? Ja inte fan är det högt uppsatta direktörer med feta löner utan åldersgränsen går väl vid 15?! Har dom så mycket i veckopeng? Vem får pröjsa då? Jo föräldrar, föräldrar som kanske inte har så mycket pengar men går med på det för att glädja sitt barn och får sen leva på nudlar resten av månaden.

Detta är inte USA, Eric Saade är ingen riktig kändis och det han gör är otroligt! En konsertbiljett kostar runt 300 kr men sen får man alltså punga ut ytterligare 1495 kr för att kanske få röra vid honom. Hutlösa priser!

Jag har inga direkta idoler och även om jag hade haft det så hade jag på långa vägar inte pröjsat så mycket, hell no!Mr Rabbit

Efter att ha varit inne och degat i flera timmar bestämde jag mig för att cykla till ICA och handla lite. Jag gick där och lullade omkring mest bara för att, hittade inte så mycket att handla, eller jag visste inte riktigt vad jag skulle ha då jag ska åka och storhandla på Willys med dottern imorgon förmiddag.

Jag hittade däremot nåt, trodde inte att ICA sålde sexleksaker, Mr Rabbit liksom!3 överraskningar i en. Njutning, leksak och mer? Tänder den ciggen efteråt? Ja jag vet inte jag. Jag röker ju inte så det kan bara vara 2 överraskningar då.

 

 


Lovely

Sen jag köpte min mobil (nästan fick faktiskt) så har jag tagit ner appar, tagit bort appar, letat efter bra appar och raderat igen.

Jag ville ha en bra fotoapp, hittade väl ingen speciellt bra så men hittade nåt som heter Lovecamera. Det stod att man skulle sätta in kort på någon man har ett förhållande med, haft förhållande och sånt man vill minnas.

Nu är det ju så att jag vill inte ha hjärta runt någon av mina ex, inte en enda faktiskt och tror i och för sig inte det skulle vara uppskattat heller. Jag är så långt ifrån ett förhållande jag bara kan så det funkar ju inte heller liksom.

Jag älskar däremot mina katter och min blogg och dom är ju hos mig så..ja.

Gillar dock inte att det blir pixlar i korten

 

Nogger efter 511:e korten då jag hotade med att hon inte skulle få mat på en vecka om hon inte låg still

 

Iza däremot hånskrattade åt mig när jag sa att hon inte skulle få nån mat om hon inte låg still. "Den äter ju Nogger upp i alla fall!" Men hon låg still.

 

Vill ni ha likadan?

 

Vet inte hur det funkar, om det funkar till alla mobiler men appen heter alltså "Lovecamera".

 

 


Skettrött.nu

Imorse när jag vaknade mådde jag skitbra. Jag hoppade in i duschen och gick sen ut och gick, satte mig vid vattnet och njöt av tystnaden, förutom måsarnas skränande då. Solen sken och det brände redan då.

Gick hem och tittade på en film, som förövrigt var riktigt dålig men jag orkade inte göra annat än att titta.


Sen skulle jag sova lite men näe det gick inte. Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna men då lär jag sova 2 timmar och sen vakna igen och inte kunna sova inatt istället, det suger ju rätt möe gethäck det tycker jag så jag ska vara vaken några timmar till och hoppas kunna gå och lägga mig runt 21. Detta är nackdelen dagen efter, tröttheten!

Jag orkade inte laga mat så jag tog en burk fiskbullar in till vardagsrummet och åt det som det var. Nomnomnom!
Gårdagen

John Lindbergs trio är fan grymma! Jag har lyssnat på dom hela veckan men att se dom live var ännu bättre. Det var inga 2 låtar och sen åka hem, nej då, dom körde..ja jag vet inte hur många låtar men många var det. Jag träffade flera som jag kände, dansade med en kille som för en gångs skull inte var dyngrak, det var kul.

Förfesten här var lugn och sansad men ingen tryckt stämning utan det rullade på.

Jag har ju inte världens bästa kamera i min mobil men detta är i alla fall Carro. Jag tog kort på min nyfunne vän också men dom blev suddiga alternativt att hon tittade bort. Det är djur, barn och så hon då som man inte kan ta kort på utan att det blir så.

 

Om 2 veckor kommer Top Cats, I´ll be there!

 

Sommartid är kommen, klockan hade ställt om sig på datorn men inte i mobilen men sen är den ju japansk också och där har dom la inget vinter och sommartid, kan vara det då.

 

Söndag, skitfint väder så jag ska nog hoppa in i duschen och ta en promenad tror jag bestämt.

 

 

 

 

 

 


Krokus!

När jag gick och köpte öl och cider förut så såg jag krokusar.


"Fleråriga knölväxter. Stam kort, rundad, knölformad, underjordisk, omgiven av torra slidrester". Detta läste jag på nätet. Det där med slidrester tycker jag ju är rätt onödigt att peta ner i jorden förstås. Vet ni inte att man kan smörja in en slida när den är torr?! Herregud att man är tvungen att upplysa folket här. Det gör ont i en flatas hjärta att läsa, det smärtar, så...hemskt!

 

Förövrigt har jag städat, spelat på mobilen, pratat i mobilen, smsat..också det på mobilen. Har även strukit, slafsat i mig en pizza för att jag skulle slippa diska efter att jag hade ätit.

 

Jag har strukit kläder och snart ska jag slänga mig själv i duschen. Att vi ska ha en förjävla nice kväll? YOU BET..liksom!

 

 

 


Då var det lördag!

Jag somnade runt 2 inatt, vaknade första gången runt 6 och tänkte, hell no att jag tänker gå upp så här tidigt, ögonen var som små ministreck, trött som ett as och såg för en stund framför mig hur jag somnar i soffan med en öl i näven direkt när gästerna kommit. Bra första intryck eller hur?! Och denna gång var det inte för att jag hade däckat, nej då, ren trötthet.

Jag gick upp för att rasta Doris och gick och lade mig igen. Vaknade kl 9 igen och fick väl vara nöjd med det då även om jag var minst lika skettrött. Jag hade kl 6 tagit av mig masken och det är ju alltid ett dåligt omen.

Nåja, idag blir det lite städ, sen kommer det folk runt 18.30 och 19.30 om nu dom två sista vid det senaste klockslaget hittar vill säga. GPS i mobilen? Nej för bövelen det finns ju kartor..eh ja precis, var inte modern då! Hon skulle ringa om hon inte hittade, perfekt.

Jag ska iväg och köpa lite öl sen, stryka den rosa sidenkjolen och den sketbruna manchesterblusen, allt måste vara perfekt så att säga.

Ja, hörs vi inte mer idag så hörs vi med all säkerhet imorgon med kort och annat.

Howdie!Tur i oturen

Jag har hela tiden fått pengar den 24:e även om det datumet infaller på en lördag, alltid! Inte denna gång tyvärr.

Jag har e-legitimation och gick in på Försäkringskassans sida och skulle kolla hur mycket jag skulle få. Visst skulle jag få pengar..men inte förrän på måndag! What a fuck! Kan dom inte ta hänsyn till att jag ska träffa min nyfunne vän imorgon? Inte ta hänsyn till att jag ska festa med Carro för första gången sen..ja..ja jag minns inte när, kan vara en firmafest för en si så där 7 år sen eller nåt.

Jag satte mig in i situationen, där satt jag i soffan och drack saft med ofärgat hår, diggade lite med ett finger till musiken på Spotify, suktande på dom andras dricka som skulle bestå i allt annat än saft. Jag såg också framför mig att jag stod utanför klubben, höjde hörapparaten till max för att KANSKE få höra ett hum av konserten. Skulle jag inte göra det så skulle jag gå hem MEN i alla fall inte bakis på söndag, en endaste fördel alltså.

Jag smsade min dotter och frågade om jag skulle kunna få låna lite pengar och hon fick tillbaka dom på måndag. Det dröjde lite så jag blev allt deppigare men sen kom det: "Självklart! Jag för över med en gång".

Asså jag har fått den bästa avkomma man kan tänka sig, hon bjuder inte bara på en cheeseburgare på kvällningen utan lånar även ut pengar, man kan inte annat än att älska henne. Hon har nog fått sin hjärna och sitt goda hjärta från mig, så kan vi säga!

Strax efter fick jag ett sms från en Facebookvän: "Jag har fått lön! Du får gärna låna av mig om du vill gå ut i helgen!" Så goda vänner har jag också liksom. Underbara gumman. Jag smsade tillbaka att jag precis fått låna av min dotter och fick tillbaka: "Säg bara till när FK är dumma! Jag hatar dom!!"

Ja ni ser. Underbart! Jag ska gå ut imorgon och nu har jag varit på ICA, tur jag gick dit nu för det var förjävla mycket folk som kom när jag var klar.

Det här var ett måste, ja nästan viktigare än ölen jag ska köpa imorgon faktiskt. Lite synd att jag inte får tjejen som är med på förpackningen, men man kan inte få allt!

 

I skuggan är det rätt kallt men i solen, ja i solen, herregud där skulle man få för sig att slänga sig i första bästa vattenpöl...om det nu hade varit några alltså! Göttans skönt väder nu.

 

 


....en gratisburgare då?

Min dotter smsade mig runt 20 och frågade om mor hennes var sugen på Donken. Eftersom jag åt kl 19 så var jag inte det. 21.40 kom det ett sms till: "Inte ens om du får en gratisburgare då?".

Ja okej, jag fick ge mig. Jag frågade om hon kom upp med den men nej då, trots att hon bor på samma sida som Donken så ville hon komma och hämta mig på andra sidan av stan.

Vi åkte till driven och stannade bilen på en parkering.

Detta var min cheeseburgare

 

Detta är min dotter och hennes hamburgare...

 

...och strips. Jag fick 3 stycken.

 

Tack för maten älskade dotter!

 

 

 

 
Äntligen är han ute!

Jag tittar inte så ofta på Big brother, årets omgång är nåt i hästväg. Det är intriger, det är personliga påhopp, det är respektlöshet och you name it!

Men det som fick mig att gå i taket var homohånen mot den bisexuelle Amandus. Sipan kallade honom bög och att han gillade att suga kuk osv. Och han inte bara lät det vara bra där, Amandus är bisexuell, that´s it, men nej då Sipan ville ha mer. Varför? Ville han ha information vad två män gör i sänghalmen? Varför så intresserad? Man börjar ju undra. Han hade också konstiga åsikter som inte stämde överens med verkligheten. Han är nog en väldigt förvirrad själ som inte alls vet mycket.

Nu har han fått lämna Big brother efter upprepade varningar och det är fan det bästa BB gjort på länge. Att försöka möta problemen därinne funkade ju uppenbarligen inte för Sipan eftersom han fortsatte.

Måste säga att BB har misslyckats med deltagarna i år, ingen hyfs på någon av dom eller var det meningen?

Sipan står inte högt i kurs hos homosexuella så det ska bli intressant och se hur han ska reagera bland det folket.

Ändrade planer!

Det här med lördag då. Det blir inte bara jag och Carro hos mig och sen träffa min nyfunne vän på klubben, nej för bövelen! Min nyfunne vän, hennes mamma (cool morsa!) och Carro ska hit och förfesta. Vi ska sitta här och bli lite fulla, prata hele tin (hoppas jag), lyssna på John Lindbergs trio på Spotify och sen gå vidare.

Dom börjar spela 22 så vi får la gå runt 21 då, nej det tar bara 7 minuter från mig egentligen men va fan, 4 fulla brudar liksom, ja precis, ni fattar, det kommer ta tid att ta sig ner!

Det är ungefär som när studenttåget har 2 km att gå och det egentligen ska ta en kvart och dom dyker upp först 2 timmar senare! Så ungefär kommer det att bli.

Kul kul kommer det att bli i alla fall hur som helst.

Nu blir det till att sätta sig en stund på balkongen för det är hett där, jo jag sa att det är HETT där!Fått praktikplats god damn it!

Är man arbetslös och hamnat i fas 3 så kan man inte sitta hemma och vänta på att nån ska knacka på dörren och erbjuda en jobb, nej för bövelen det får du allt fixa själv. Jag själv gick genom AME där jag är inskriven. Jag var ju där i måndags och dom skulle kolla lite på praktikplatser och komma tillbaka idag kl 10. Jag var där och heeeej jag har fått praktikplats!

Det blev inte att gå ut med gamlingar och lyssna på när dom var med i 1:a världskriget eller hur gamla dom nu skulle vara. Jag ska nämligen vara i ett städlag på en skola! Det är en stor skola, det är från förskola upp till 9:an! Fritids tror jag också att det gäller. Det kommer finnas att göra..ja vad ska vi säga...HELE tin! Göttans. Där ska Sune gå i korridorer medan Gert-Allan slänger ett prov på golvet som han fått tillbaka, jag som är nyfiken skulle veckla upp det och till min fasa se att det står -IG på. Stackars Gert-Allan skulle få gråta ut på min axel, jag skulle trösta honom med att..."äh, gråt inte, det kommer i alla fall inte finnas några jobb när du blir stor" och då skulle han bli så glad att han skulle skutta iväg och vara glad hela dan..ja till nästa prov och jag skulle få påminna honom om vad jag sa första gången.

Toaletterna kan ju bli en utmaning. Små pojkar som knappt når upp till ringen kommer göra det både på och utanför. Eller sitter dom små? Ingen aning.

Det ska bli skoj att få göra saker om dagarna igen, dom kommer gå upp i ottan och städa men då slutar man kanske lite tidigare och det går jag hellre med på än att börja 10 och sluta när Bolibompa börjar, så kan vi säga!

Jag fick en handledare där, en kille som säkert var si sådär 20 år yngre än mig. Han ska följa med mig på studiebesök så jag får träffa dom andra i laget. Att jag har papper på att jag gått grundutbildning i städ var tydligen ett plus. En merit så att säga! Göttans!

Förövrigt är det väldigt fint väder ute. Jag cyklade från AME till ICA och återigen så ångrade jag att jag hade så mycket kläder på mig. Men min förkylning är inte riktigt väck än och jag vill ju inte ligga sjuk första veckan på praktiken så jag får la svettas då!


Våfflor

Fick ett sms av dottern: "Vi kan väl äta våfflor till kvällsmat?" Det lät lite som att hon fortfarande bodde hemma men det gör hon ju inte.

Vi kom överens om att hon skulle komma hem till mig (det är hon som har en bil och inte jag). Hon skulle köpa smeten, ta med lite syltslabb som hon hade i botten på en burk och jag hade ungefär lika mycket (läs sketlite).

Hon kom. Vispade grädden och jag gjorde våfflorna.

 

Det var skitgott! Egentligen slabbade jag på lite mer grädde på dom andra två..okej tre men det kan jag ju inte visa. Jag gillar grädde, jag gillar mat och får jag göra så det så!

 

Hon skulle hem och titta på handboll för jag tittar på "Sveriges mästerkock" så det var bara för henne att åka hem det.

 

Tack älskade dotter för maten (även om jag stoppade till henne en 50-lapp).

 

 


Inte ta ut något i förväg

Jag höll på Loreen i Melodifestivalen från den dagen då hon representerade den första gången, jag kände att fan den här är så vrålbra att jag får rysningar. Det får jag än idag och då lyssnar jag på den flera gånger om dagen och gjort sen det stod klart att hon vann.

Nu läser jag att Europa pratar om henne, pratar om henne som en väldigt stor och etablerad artist, att hon faktiskt har en bra chans att vinna hela skiten.

Det har kanske låtit så för flera av våra svenska bidrag men nu är det något annat säger Christer Björkman. Loreen är en stor snackis i Europa redan nu men vi ska inte gå händelserna i förväg men jag hoppas ju innerligt, ja VERKLIGEN att hon ska ta hem det hela!

Hon, låten och det hon gör på scenen är ovanligt och nu säger hon själv att hon ska fokusera på att peppa upp det hon gör ännu mer, jag tror fan det kommer bli magiskt. Jag tänker då inte göra ett skit annat än att sitta klistrad framför teven när Eurovisionfestivalen är, det är ett som är säkert!
Rocka röv!

På lördag ska jag ut och oj vad jag ska ut. Jag och kanske Josefines mamma ska ut och rocka röv till en rockabillygrupp och sen ska jag faktiskt träffa min nyfunne vän där. Japp det blir första gången, jag kommer la vara så nervös över att träffa henne att jag däckar redan kl 20 hemma. Näe då, bara jag får lite i mig så ska det nog gå bra och då menar jag inte att jag ska vara dyngrak.

Jag gick över till Second hand för att försöka hitta nåt att ta på mig på lördag. Jag hittade en sak.

Ja det är en sån där man ska ha upptill, sån där som trycker in allt fett i magen som sen visar sig tillsammans med brösten. Fan sicken bra idé! Men näe, det är ju inte jag. Vakten skulle väsa i mitt öra: "Du, transfestivalen är nästa helg" och det vill man ju inte vara med om, näe precis! Det får bli skjorta som vanligt alltså.

 

Idag har våren kommit, eller ja den har la vart här några dagar men nu känner man verkligen att den är här! JAAA lättklädda tjejer, äntligen!

 

Ja det var väl det.

 

 

 


Hej jag heter Sune och jag är modern

I alla år (läs sedan -99) har jag skrivit utan T9 på mina mobiler, jag försökte men det gick så mycket saktare än att jag skrev för hand. Jag var sån som inte behövde titta när jag skrev, fingrarna gick ändå, jag kunde stå och prata med nån och få iväg ett sms ändå.

Nu har jag ju en Samsung 3 eller I5800 som det så fint heter. Nu är det istället så att det tar hundra år att få iväg ett sms till folk medan jag får tillbaka på nolltid och då skriver jag som vanligt.

Det är små knappar och jag har ju inga naglar och jag skriver fel, måste göra om, jag vägrar att skicka iväg ett sms som är felstavat, jag måste kolla så att det blir rätt innan. (Skrev hon när hon precis skickade iväg ett sms till den nyfunne vännen med ett q i stället för r i ordet "skriver"). Det är inte så lätt. Men nu försöker jag alltså att skriva med T9, än så länge går det inte fortare. Jag skulle skriva nångång och fick fram framgång, meningen skulle då bli "Okej skicka kort framgång vetja". Folk tycker jag är skum redan nu, vad skulle dom då inte göra efter det där?!

Jag skrev ett sms till mig själv: "Vad blir det för mat? Jag vet inte, vad vill du ha? Jag vill ha makaroner med korv om jag får. Då får du det. Vad bra, då säger vi så".

Jag har så braiga konversationer med mig själv tycker jag. Istället för att inte glo måste jag alltså glo på varje ord. Jag vet inte hur det här ska gå. Men alla andra verkar ju skriva så satans fort med T9 och jag ska fan inte vara värre!

Ha tålamod ni som jag brukar smsa, det kommer sms om än något senare!


Förövrigt så vaknade jag 7 idag, ja det var bara det jag skulle tala om.

Hej diffusa handläggare

När min handläggare ringde mig i fredags så sa han att han skrivit in mig den 1 mars redan men några papper har jag inte fått. "Men du förlorar inga pengar på att du fick veta det nu". Ok...ej, spela roll liksom. Han sa att det hette AMI, jo men tjena, när jag stod utanför byggnaden så såg jag en skylt några meter bort. "AME". Fint, jättefint, det hette alltså inte AMI. Jag fick uppfattningen att jag skulle börja idag men nej då, tur att jag var där redan 8.50 istället för 9 för hon var på väg ut, människan som jag skulle träffa. Bra kommunikation dom emellan alltså.

Jag var där i 10 minuter, fick säga vad jag hette, personnummer, vad jag ville jobba med (för min rygg då..alltså begränsat), sen bokade vi ny tid på torsdag när hon hade fått papper från min handläggare. Han har liksom haft 3 veckor på sig att skicka dom pappren till henne, en väldigt snabb handläggare alltså.

Så jag fick gå hem igen, tur att det bara tar 1 minut, eller det tog faktiskt 2. Det är inte där jag kommer att vara alla dagar. Jag ska jobba 32 timmar i veckan, dom resterande 8 timmar ska man söka jobb. Man får bestämma om man ska ha kortare dagar eller en ledig dag. Jag tar nog fan fredagen ledig om det funkar. Vore skönt.

Nu ringde en tjej från Arbetsförmedlingen och hon hade sett att jag har gått över dom där 450 dagarna som man gör i fas 3 och då skulle jag på en informationsträff kl 1, hon visste däremot inte att jag är inskriven redan och hon var ny och visste inte om jag är tvungen att gå på det där ändå, hon skulle prata med min handläggare och ringa tillbaka...eller ja, behövde jag inte gå så skulle hon inte ringa. Hepp.


När jag sa att jag kunde jobba med trappstäd så fick jag information att nåt sånt hade dom inte. Ne...he, ännu en sak som var fel information från handläggaren alltså. Istället kanske jag hamnar någonstans där jag kan gå ut med gamlingar, sitta och prata med dom. Det är ju just detta som jag skulle vilja göra om jag vann en jävla massa pengar, att ta reda på vilka det som sitter helt ensamma hemma och inte kommer ut för att hemtjänsten inte hinner med det. Det är då vi rycker in, kanon ju!

Ja vi får se om människan från Arbetsförmedlingen ringer eller inte.Tadaaaa

Inatt somnade jag 00.30, det är väldigt tidigt för att vara jag och det har jag nog inte gjort på flera veckor. Sov hela natten gjorde jag också, ja tills jag vaknade av ett jävla blippande, bloppande och ja, rätt fult faktiskt. Det var mitt alarm. Jag har aldrig använt det förut. Eller jo det har jag men då har jag alltid vaknat före innan det har ringt. Låg och bara glodde på en stor ful klocka på mobilen innan jag fattade vad det var. Hjärnan var kvar i min dröm. En dröm som jag...ja, som jag inte kommer ihåg ett skit av nu känner jag.

Jag ska vara på nya stället kl 9, kl 7 gick jag upp och jag går dit på 1 minut, bra jobbat Sune! Nu har jag duschat och klätt mig.

När jag gick ut på Facebook med mobilen så såg jag att folket i min stad bräkte om att det hade kommit ner skit från himlen, det var då jag bara ville se det, drog upp persiennen och ja, den åkte ner igen. Jag suckade och sen var det inte mycket mer med det. Det hade kommit lite snö, det är snart borta, det är bara lite puder och solen är framme så. Det verkar blåsa en del och det verkar gå isbjörnar på gatorna men dom kommer nog försvinna snart till kallare breddgrader. Småland kanske.

Ja, nu vet jag inte när jag slutar idag men vi ses när jag är tillbaka så hoppas jag att jag har mer att berätta. Ha en bra dag hörrni!


Blev lite längre

Idag skulle jag gå och leta reda på stället jag ska infinna mig på imorgon. Det är rätt skrattretande.

Det är alltså här jag ska vara

 

Det är det grå huset bakom det gula...som jag nu har fotat från mitt vardagsrumsfönster! Inte så jättelångt alltså eller vad säger ni?

 

Jag hade tagit på mig hörlurar och eftersom det bara tog 1 minut att gå ner dit så ville jag inte gå hem igen och uggla. Jag tog en längre promenad. Efter en bit hittade jag något som påminde mig om min gamla arbetsträning.

 

Nej det var inte folk jag ville sopa till där, eller i alla fall inte så många.

 

Jag gick och gick och gick. Till slut gick jag så långt att jag hamnade utanför murarna.

 

 

Nanananana, jag är utanför, det är inte ni, nanananana, håll er till lagen så går det bättre!

 

Sen gick jag vidare. Jag försökte hitta nåt kul att fota men folk i den här stan är så rediga att dom inte slänger skräp, roliga saker eller nåt annat...kul. Jag fick gå hem...lite fortare för det var nåt som tryckte på där bak!

 

Solen sken faktiskt, det ser inte fan så ut på bilderna men det gjorde det...i alla fall fläckvist, så kan vi säga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gud så skönt!

Förkylningen är på väg bort! Hur jag vet det? Jag klev in i badrummet och kände en nygjord kattbajshög! Enda gången som jag njöt av doften faktiskt. Jag känner dofter! Jag känner mig också mycket bättre, näsan rinner inte, den är istället torr som fnöske men hellre det liksom.

Imorse somnade jag runt 4 i vanlig ordning men det var bara för att jag spelade Wordfeud, skater (ett skateboardspel) och smsade med min nyfunne vän. Jag vaknade 7 men nej då nej då, inte skulle jag gå upp då inte så jag somnade om och vaknade...10.20! Så jävla lovely!

Den här helgen blir till att ta igen sig så man kommer till jobbet med helt nya krafter på måndag, det går ju inte an att jag börjar flåsa så fort jag tagit av mig jackan liksom.

Idag är det lördag (för dom som inte riktigt håller reda på dagarna), jag använder inga smilgubbar i min blogg men föreställ er en söt liten gubbe som blinkar, ja då vet ni också att det var lite av ett skämt...liksom.

Jag har diskat, bytt i kattlådorna, bäddat, duschat, spelat Wordfeud och suttit framför datorn. Det är lovely att vara frisk igen!


Det var en gång...

...två grannar på samma våningsplan. Dom var av kvinnligt kön båda. Den ena något yngre än den andra.

En dag hade den ena kvinnan satt upp denna på sin dörr.

En jättemegaskitstor påsktjofräs. Ett helt jävla fågelbo kan man säga. Kvinnan mitt emot såg detta, stod och funderade länge och väl. En stor påsktjofräs med ägg, det skulle hon bräda. Hon slängde soporna i trappuppgången, sprang upp till sig igen och började knåpa ihop sin egen. 2 dygn senare satte hon upp sin stolthet.

 

 

Varför det tog flera dygn för denna kvinna att knåpa ihop sin kan man ju förstå, kycklingjävlarna var ju tvungna att kläckas först!

 

Till jul kommer den ena ha nåt liknande medan den andra kommer sätta upp hela jävla jultomten på dörrn, var så säkra! Allt för att bräda!

 

Vad jag har? Jag har "Ingen jävla reklam tack för helvete!" Det räcker både till påsk och jul.

 

 


Ledigheten är slut

Min handläggare på Arbetsförmedlingen ringde förut. På måndag ska jag tydligen inställa mig på AMI bara 100 meter hemifrån mig, jag vet inte exakt var det är men jag ska leta lite i helgen tänkte jag. Ledigheten är alltså slut.

Det är kommunen som har det, vad jag ska göra vet jag inte riktigt men det är för oss med funktionsnedsättningar i alla fall så långt är jag med. Trappstäd är en del av det vet jag i alla fall. Gött att få göra nåt om dagarna även om jag skulle velat haft en vecka till för att få upp krafter efter den här veckan som sjukling.

Och han ba: "Just det, jag ska inte ha hand om dig längre så du kommer bli kallad av din nya handläggare så småningom". Ja det blir 6:e på 3 år. Jag vill bara ha ett riktigt jobb med riktig lön, ge mig!

Jag kan gå hem till gamla som inte hemtjänsten har tid med. Promenader, läsa, lyssna på hur det var när dom var unga, gå och handla med dom, ja allt som inte innefattar nåt tyngre för min rygg! Skulle det vara så jävla svårt att få ett sånt jobb.

Förövrigt mår jag bättre, inget snor men det sitter istället som berget i hela näsan. Hoppas att jag är helt frisk innan måndag.

Ja och from måndag blir det lite andra inlägg då för jag tänker då rakt inte jobba utan att delge er vad jag gör om dagarna!Hej sömnlös

Ja jag vet att jag tjötar om min förkylning men den dödar mig sakta känns det som. Imorse somnade jag återigen inte förrän runt 4. Jag försökte men nej då, då killade det i snoken som i killar för att näsan rinner. Har du någonsin haft snarkmask på dig och sen känna det där, du är tvungen att stänga av (annars blir det stormvind a la Carola), lossa på spännen, snyta dig, sätta på den igen och sen dröjer det 5 minuter innan det är likadant igen. Om jag kan sova utan? Javisst men det kan resultera i att jag har tungan ner i svalget, jag kvävs och sen finns det ingen Sune mer. Efter 3 timmars sömn vaknade jag igen av...precis, näsan som rann!

Sen har vi ögonen, om ni tyckte min näsa var röd igår så kan jag säga att runt ögonen är det likadant, ögonen tåras, jag torkar, det resulterar i att det blir torrt, svider och sen rinner det igen. Jag vill inte ha den här förkylningen!

Sen har jag lite av ett irritationsmoment, ja jag vet att det är ett I-landsproblem men just nu är det det jag jag irriterar mig på alltså. När jag skickar sms till folk med en smilegubbe så är det inte en söt gul gubbe utan en grön med öron eller vad det nu är, det ser ut som en marsiangubbe, inte söt alls, visst den ler det gör den men s k e t f u l! Jag försökte att ta kort på den men jag har tre mobiler plus en cam som inte har den rätta skärpan så ni får helt enkelt föreställa er själva. Tur att det inte går iväg sånt till mottagarna, det räcker gott och väl att jag ser det själv.

Strax iväg till tvättstugan, yaaay. Nu är det inte lika trist att sitta därnere när man har 511 saker på sin mobil att göra under tiden. Återigen, vill ni spela Wordfeud med mig så heter jag noggeriza!
Rudolf

Ja jag ska ju inte ljuga om jag säger att jag nog snytit mig med 3 rullar skithuspapper dom här dagarna. Det är inte bara om snoken utan även ögonen, jag har tårats så mycket att hade jag varit bland folk så hade dom trott att någon närstående gått bort.

Nu svider näsan så dant att jag skulle vilja....ha en annan.

Och nej, det är inte tillåtet att lägga ut det här fotot på snyggast.nu.

 

 


Nu får det vara nog!

Då hade jag en sån där natt igen då jag hade svårt att somna, näsan var täppt, näsan rann, jag snöt mig och sen började det om. Jag låg och spelade WF med folk, jag spelade annat på mobilen, jag retade folk inne på en flatsida och sen somnade jag runt 3.

Idag klev jag bara upp för att rasta Doris (pinka) och sen gick jag och la mig igen. Där låg jag och smsade med en nyfunnen vän och hon tyckte att jag skulle upp och göra lite nytta. Sagt och gjort. Eftersom jag avbokade sanering av säng så fixade jag det själv, dock utan en dammsugare som man är tvungen att hosta upp 40 papp för!

Eftersom jag har två katter som fäller som fan så tog jag fram alla tillbehörigheter som finns till min vanliga dammsugare (kostade 700 för 10 år sen). Jag dammsög och oj vad jag dammsög, jag dammsög på sängen, madrasserna på sidorna och ja sen var det klart. Det finns några katthår kvar som sitter som berget på det där överdraget men det får va. Det tog mig en halvtimme och kostade mig bara en rygg som sa till, lite svett och inte så mycket mer, ha!

 

Jag orkar inte ligga och vara sjuk längre. Näsan rinner det gör den, jag nyser som fan men det är nog bara det som är felet med mig just nu.

 

 

 

 
Hår - nej tack!

Sicken uppståndelse för att en tjej visade sin håriga armhåla i rutan på "Melodifestivalen" i lördags. Nu ska alla med hår där visa upp och visa att det är helt okej att ha det.

Visst det får dom väl ha om dom vill men jag som flata skulle inte vilja ha en tjej som har stora buskar á la ryska kulstöterskor under armarna. Antingen får hon raka sig eller också är det goodbye. Jag tycker att det är äckligt rent ut sagt och det har inget med att göra att man vill att dom ska se ut som ett barn, samma "där nere". Vem vill tillbringa stunden med att spotta ihjäl sig? Not me!

Så, vill folk ha icke rakade kroppar så är det upp till dom men då blir det inget rajraj i sänghalmen med mig, så kan vi säga!
Äggande!

När man bor själv så kan det inte vara någon annan som kan handla för jag sällan har kontanter hemma och jag är rädd om mitt kort så jag fick helt enkelt slänga mig på cykeln och cykla till ICA trots att jag mår som en potta med skit. Jag slängde ihop lite varor och cyklade hem igen.

På väg upp till mig såg jag nåt...äggande.


En granne hade detta på sin dörr men min fråga då...var hon tvungen att ta ett helt jävla fågelbo?!

 

 

 

 


Morrn da!

Ja jag vaknade för en kvart sen, varför? För att jag först spelade Wordfeud med en nyfunnen vän på ett annat forum, vi chattade en del och sen skulle vi sova. Hon somnade säkert med trynet ner i kudden direkt medan jag då..det gick inte riktigt så bra för mig. Jag satte på mig masken..och så mycket mer vad det inte. Det hände inget, jag vände och vred mig, jag försökte att tänka på nåt roligt så jag skulle somna men inte ens det hjälpte. Jag gick in på mobilen och tog ner några appar, dom var trista så jag tog bort dom igen. Jag spelade ett spel och sen addade jag nån på WF.

Då var klockan 2 och trodde ingen skulle vara vaken men jodå, en kille som satt på akuten ville spela. Ja han satt inte direkt där med blodet sprutande från alla håll och spelade WF, han var där i jobbet, han jobbade som mentalskötare någonstans och var väl där med nån. Han var trevlig, jag vann, han ville ha revansch men då gick jag ur.

3.30 somnade jag nog. Jag tog en Bamyl innan så idag vet jag inte hur jag mår. Halsen värker lite, jag är snorig och det känns lite som jag har blivit ersatt med en medicinboll upptill, tur det inte var nertill, hej framfall liksom.

Jag fryser, en hel jävla filt hade varit fint att ha, eller också en tröja, nån som kan hämta en? Jag orkar inte. Tack tack.


Sjuk på 1.5 timme

Idag har det varit förjävla bra väder ute, solen har skinit, fåglarna har kvittrat och en och annan bäver har säkert haft mys i skogen bland kottar och löv, allt för att ingen ska se, pryda jävlar!

Jag var ute och gick en stund, blev piggare men så fort jag kom in så blev jag skettrött. Jag bestämde mig för att sova 1.5 timme. När jag vaknade kände jag mig som en potta med skit. Näsan var igentäppt, jag nös och där släppte snoret i näsan. Nu nyser jag, torkar snor och mår allmänt inte alls bra. Hur kan man bli sjuk bara för att man sover? Så det innebär att sover man inte alls så blir man inte sjuk? Fan vad jag ska vara vaken nu då!

Imorgon får det gärna regna, hagla, regna ner massa lervälling och annat skit för jag kommer inte gå utanför dörren. Nej jag tänker inte på er som vill ha sol, jag ska bara tänka på mig själv för är det sol ute imorgon så kommer jag trycka trynet mot rutan och tycka synd om mig själv, putsa rutan efter att jag snorat ner det. Får bli i köket då för i vardagsrummet har jag ju fått mina fönster putsade av A som var här för några veckor sen (jag kan fortfarande se ut). Tack för det goaste.

Många vårtecken. Fjärilar, getingar, lite mindre påklädda tjejer nedanför min balkong, motorcyklar i mängder och jag då som är sjuk.

Har ni sett nåt som vittnar om att det är vår? Nu menar jag inte er som bor uppe i lapphelvetet.


Playtime

Iza goes lesbian


Summering

Ja då är söndagen slut. Den har bestått i, sitta vid datorn, tittat på film, suttit vid datorn, legat med datorn i knät, diskat, lagat mat (potatisgratäng med fläskfilé), legat som en död padda i soffan efter den maten..naturligtvis med datorn på knäna, eller mer på magen då den var så full så den för en gång skull inte kanade ner.

Spelat Betapet en jävla massa, fumlat med mobilen och spelat Wordfeud. Tittat på teve, slog på Big Brother 22.18 och såg då att jag missat hela skiten. Hanna Widerstedt (hell yeah) är ute och hästballen Rodney Da Silva in, min dotter lär bli glad och följa BB slaviskt, vet dock inte om det är för det är en hästballe eller själva Rodney.

Jag har varit på ICA och köpt en glödlampa för att den hade gått sönder i lampan på bordet, när jag skulle tända den med den gamla och skulle sätta i den nya så lyste den gamla igen, spookey.

Ja det var väl allt för idag. Natti.


Plutläppen Danny

När jag läste hur Danny hade sagt till Aftonbladet så började jag skratta...och skratta igen. Jag kan se honom pluta med underläppen i sin rymddräkt och tycka synd om sig själv. Han tyckter att han skulle ha haft en bättre chans i Baku för att han hade bättre nummer, där dräkter lyser i mörker och...ja det var väl allt? Har han glömt att det är låtarna som tävlar och inte hur man ser ut? Loreen är över lag det bästa Sverige kommer skicka till ESC sen urminnes tider, så är det.

Det behöver inte vara bling bling, självlysande kläder eller en söt flickidol som uppträder. Det är rösten, det är musiken och det är...inte så mycket mer än så.

Danny sket i efterfesten då han inte vann, han åkte hem och dränkte sina sorger i Whisky istället. Det är så en dålig förlorare uppträder.

Heja Loreen!Euphoriaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Jaaaaa jag sa redan när Loreen gjorde låten i sin deltävling att den hade en bra chans. Under en veckas tid har jag lyssnat på låtarna ungefär 16 timmar per dygn och Loreen ägde big time! Och hon vann, jävlar i havet hon vann!

Sen har hon en jävla bra chans att vinna hela skiten, en sån låt har vi inte haft sen...ja sen sist faktiskt. Helt underbart!

Jag ställde mig upp och skrek så nu känns det som att jag rökt 10 cigg på 10 minuter, det skaver i halsen, det är nog mina grannar rätt nöjda med tror jag.

Det stod ju länge mellan Danny och henne och det var ju inte direkt avgjort förrän i slutet, det är ju skitunderbart liksom.

Men 40 % av folket röstade på Euphoria så visst fan är hon bäst!


Tur man har barnasinnet kvar

Ja oj vad vi har lekt jag och Josefine. Vi har lekt mamma och barn, jag var barnet och att jag var sjuk och inte ville till dagis sa hon att det skiter hon i, jag SKULLE bara till dagis.

Vi satte oss även i bilen (mattan i hallen), hon satte fast mig i barnstolen och sen körde pappa, vem det var vet vi inte för det var inte hennes egen i alla fall, det bestämde hon när jag sa att pappa körde stolle. Vi åkte till Liseberg och där fick jag åka karusell själv och jag fick inte skrika för i karuseller är man tyst så det var bara att sitta där helt tyst medan det ilade i magen av farten och backarna.

Imorse tittade vi på barnprogram, att dom programmen var skit det tyckte nog bara jag, Josefine var helt inne i dom.

 

Sen blev det Trazan och Banarne, när "Olyckan" kom så kröp hon upp till mig.

 

 

Det var ju lite läskigt men efter ett tag så kunde hon le lite.

 

Sen gick vi till affären för att köpa lite lördagsgodis innan jag gick hem med henne. Hon tar hostmedicin och den glömde hon naturligtvis här hos mig men föräldrarna ska ut och åka sen och kommer då den här vägen för att hämta den. Snuttfian min. Så roligt att få ha henne ibland, det är då jag får leva ut mitt barnasinne ordentligt.

 

 


Josefine bjuder på mat

Josefine sover över


Sååå fin!

Nu har jag hämtat min favorittjej Josefine. Hon hade gjort en jättefin teckning till mig.

Detta hade hon suttit och knåpat med hemma för att jag skulle få den. Underbara tös! Ser ni bokstäverna där till vänster? Det stod SUNE men tyvärr så föll U:et bort i blåsten för jag vågade inte stoppa ner den i hennes ryggsäck men nu sitter den uppe på kylskåpet så alla kan se den.

 

 


Hysteriskt roligt

Bilden tillhör AftonbladetAlltså, fan vad jag skrattade när jag såg mjölkförpackningen. Kanske inte alla som gör men man måste ju se humorn i detta och jag skrattade ännu mer åt detta: "

Men på Arlas pressavdelning tycker man inte att tilltaget är roligt.

– Det är inget kul när det står bajs på något du ska äta eller dricka, säger Katarina Malmström."

 

Klart nån har haft lite kul där. Kanske hade en trist dag på jobbet, ville liva upp tillvaron lite och det är ju inte bajs I förpackningen så glöm detta nu och gå vidare, det finns värre saker i världen än att det står BAJS på ett mjölkpaket. Kan man få jobb där förresten? Jag är arbetslös, call me!

 

 

 

 

 

 


Älskade Emelie <3

 

Livet innan du grodde i min mage var vild. Det var fester varje helg och till och med mitt i veckan, jag var 17 år (skulle fylla 18) och tyckte att livet lekte. Jag var ett barn själv. När jag fick veta att jag var gravid så var jag redan i 3:dje månaden, skulle JAG få barn? Jag bestämde mig för abort. Samma dag som jag skulle utföra aborten hade jag ändrat mig, jag ringde och avbeställde. Från dagen då jag fick veta att du levde ditt lilla liv inne i mig slutade jag med alkoholen tvärt. Du räddade mig, räddade mig från ett liv som kanske skulle slutat i en katastrof.

 

Många av dom jag umgicks med gick aldrig ifrån alkoholen, idag är några av dom inte i livet längre, andra av dom gick över till droger, där är jag glad över att jag inte föll för frestelsen ens till att prova. Du räddade mig även där.

Jag hade en väldigt lätt graviditet där jag inte mådde illa en endaste dag, gick upp 6 kilo och förlossningen tog knappt 2 timmar. Du väckte mig alltid med ett leende och jag blev så varm inombords. Denna varelse kom från mig och var helt frisk trots ihärdigt drickande dina 3 första månader i magen. Det tackar jag Gud för.

 

Du är det absolut bästa som hänt mig och jag är fruktansvärt glad över att vi står varandra så nära fortfarande, det är till mig du ringer och undrar hur olika maträtter ska göras, det är till mig du ringer och frågar om råd, det är också till mig du ringer bara för att kallprata.

 

 

Snart fyller du 24 år och jag kan inte vara annat än stolt över dig min älskade dotter. Du är full av liv, du har fått min humor, du vill utveckla dig genom att flytta till annan stad, tillsammans med din älskade pojkvän, visserligen från mig men det unnar jag dig. Jag är bara en buss/tågresa ifrån, det är ändå mig du kommer att fortsätta att ringa.

 

Älskar dig ovillkorligt, tack för att just DU kom in i mitt liv, att just DU fick bli min dotter, jag hade inte velat ha någon annan i hela världen, utan dig hade jag inte varit jag. TACK!

<3<3<3

 

 

 


Goa Wiilow och jag

Ni vet ju att jag var ute förra helgen, ja jösses att jag var. Där träffade jag goa och söta Wiilow, ja hon heter faktiskt så numera, hon har bytt från Josefine till detta underbara namn och det passar henne så bra!

Hon har en rätt stor fotoblogg och fotona hon tar är så otroligt fina. Dock var det någon annan (minns faktiskt inte vem) som tog detta på oss. Jag såg att hon länkade min blogg i sin igår och nej jag har inte lika stor blogg som hennes men jag vill ju naturligtvis visa er hennes också. Hon är en underbart go och sympatisk person.

Här har vi då fylltrattarna Sune och Wiilow

 

Gå nu in och beundra hennes bilder så blir Wiilow glad!

 

 

 


Fredagsmys

Men howdie på er, om jag vaknade nu? Ja, för andra gången då ska tilläggas. Jag hade ju satt upp tvättid till kl 7 idag mitt snille, jag vaknade 6.40, gick ut i badrummet och..näe jag skulle inte visa mig för folk dom närmsta timmarna kände jag. Snarkmasken hade gjort såna märken att folk gott och väl hade kunnat tro att jag rymt från en anstalt där man måste söva ner folk för att inte bita sig själva eller nåt, hello no att jag skulle visa mig sån så jag sket i min tvättid, jag kan tvätta upp här hemma a la 50-talet, dock kommer jag inte stå med nävarna i Vänern så här års.

Igår smsade Carro och frågade om Josefine fick sova över hos mig idag till imorgon, varför? För att Josefine ville det såklart! Hon saknar sin Sune, klart som korvspat. Självklart får hon det. Ska hämta henne kl 16 sen. Vi ska rocka till "The voice", hon dansa och jag..jag ska titta på, klappa händer och hjula emellanåt...eller nåt. Det blir säkert en video och massa kort också, jag har tagit kort på henne sen hon var nyfödd så hon borde vara van. Fredag och tjejmys alltså!


Hål..här vare hål!

Jag gick till ICA förut för att köpa tvättmedel för jag skulle tydligen tvätta idag kl 17, vem orkar det liksom så jag var så smart att jag satte upp en ny tvättid, jättesmart var jag, ska tvätta mellan 7-12 imorgon bitti, hej smartass liksom.

I alla fall så gick jag till ICA då (jo det är sant) och då fick jag syn på nåt som har legat där i över en vecka.

Dom har fått nya flaggstänger utanför, två av dom ligger kvar och har gjort det sketlänge. Jag har sett det förut och kan inte låta bli liksom.

 

Näe precis, jag kan inte låta bli att tänka på hål, här vare hål liksom! Hålet blir trängre och trängre (nu låter det som att jag skriver en sexnovell känner jag), vad som helst kan ju gå in i det här hålet för bövelen, ja, en katt, hund, bäver, zebra eller en hel jävla elefanthjord! Eftersom hålet blir trängre och trängre så kan ju det där djuret fastna. Där sitter den fast, blir hungrigare och hungrigare och kan inte kommunicera om att han/hon gärna skulle vilja ha en sallad eller nåt annat roligt ätbart. Den har ju liksom inget annat för sig än att äta då.

 

Eller också ringer man brandkåren eller en handverkare som kan såga itu det där röret, det är ju också ett alternativ förstås. Om jag har kollat in i hålet för att försäkra mig om att det inte fastnat nåt där? Näe, alla skulle säkert tänka: "Jaha där står Sune och kollar in i ett hål, inget konstigt med det liksom, låt henne hållas, hon får ta alla tillfällen som ges stackarn", därför har jag inte böjt mig ner och glott, så kan vi säga!

 

 


Inte förvånad

När jag drog ner persiennerna igår kväll när jag skulle sova så såg jag lite snö på backen. Aja tänkte jag, det blir nog inte så mycket men ändå är jag inte så förvånad, det är bara i början av mars än och det har kommit snö mycket senare än så. Låt det komma ner så det kan bli vår på riktigt sen!

Taget från mitt vardagsrumsfönster

 

 


Nogger gillar snö

Ja då har det kommit snö igen. Jag är verkligen inte förvånad, det är bara i början av mars. I april kommer våren att komma på allvar.


Varför gråter inte Emma?

För en vecka sen ungefär köpte jag boken "Varför gråter inte Emma?". Det är då den sk "Arbogamamman" Emma Jangestig som tillsammans med Magnus Wennerholm har skrivit boken. Magnus Wennerholm som även gjorde dokumentärerna för Kalla Fakta ända från då Emma låg på sjukhus fram till rättegången då den tyska barnmördaren Christine Schürrer fick sin dom - livstid och utvisning.

Jag minns när det hände, hur stort det blev och många spekulationer fram och tillbaka då barnens pappa satt häktad för misstanken om att det var han som hade gjort det, det kom ju sen fram att han inte hade något alls med det hela att göra.

Jag har nu läst ungefär halva boken och när jag läser böcker så vill jag ha mer fakta eller bilder, läsa mer på nätet så även denna gång. Jag hittade Magnus Wennerholms hemsida där han lagt ut dokumentärerna och jag har nu sett hela, väldigt gripande, väldigt hjärtskärande och väldigt nyttig!

Vill ni se den så gå in HÄR


ÄNTLIGEN!

Jag har ju hört killarna hela morgonen i min trappuppgång, eller ja, sen kl 7 i alla fall. Till slut ringde dom på, där hade jag klätt upp mig, vattenkammat håret, rensat öronen och...va fan där stod det en lite yngre kille och en äldre med jobbkläder! Sketiga byxor och en tröja som verkade ha gjort sitt för länge sen, dom var ju inte uppklädda! Jävla sätt tycker jag.

I alla fall så trodde jag i min enfald att dom enbart skulle borra i två uttag, ett i hallen och ett i vardagsrummet, så fel jag hade!

Dom hade massa grejer med sig. Jag som bara trodde jag skulle behöva flytta klösträdet för det är där som uttaget var tvungen att ta bort allt vid båda väggarna.

Jag frågade om jag fick ta lite kort och det fick jag. Här har han borrat i väggen för att dra en hel jävla kabel genom väggen.

 

Sen skulle en ny list sättas där kabeln skulle vara emellan. Hela vägen bort till andra änden av väggen alltså, inte det snyggaste men bättre det än i taket som det först var tänkt tydligen.

 

Kan säga så här: JÄVLA tur att jag var hemma och höll reda på Iza för att killarna gick ut och in genom ytterdörren och då hade dom den inte stängd och Iza ba: "Åh NU kan jag rymma!" Hepp det blev inget med det för jag motade henne. Nogger låg under sängen och tryckte och kom fram en halvtimme senare.

Om dom är klara hos mig? För idag ja! Dom kommer tbx imorgon och ska mäta uttagen, nu undrar ju jag då, varför i helvete inte göra det idag?! Uttagen är ju inte direkt levande och flyttar på sig, blir mindre eller en storlek större. Eller också menade dom mäta som i mäta om det funkar, vad vet jag, jag är arbetslös.

Sponsrat inlägg (Djurstarten)

Åh så roligt, ännu ett uppdrag som är lite annorlunda, det gillar vi.

Visst har väl alla barn någon gång sagt att de vill ha ett husdjur? Ett marsvin, en hamster, en hund och diverse andra djur man kan kela med. Jag har då aldrig hört ett barn säga: "Nej jag vill då rakt inte ha ett husdjur", till och med barn som är pälsallergiker vill egentligen just ha ett djur med päls.

Själv hade jag en sköldpadda när jag var riktigt liten, sen fick jag en hund när jag fyllde 5 år, en liten söt tax som sedan fick en kompis av samma ras. När jag blev lite äldre köpte jag för helt egna pengar ett marsvin. Min dotter hade hamster och en katt.

Idag har jag som ni vet två katter, Iza 3 år och Nogger som är 2. De är mina barn när min egen dotter flyttade ut för 3 år sen. Iza är egentligen min dotters katt men jag fick ta över henne och sedan skaffade jag en kompis (Nogger) till henne.

Katter kan man ju träna till att göra olika saker. När Nogger kom till oss så lärde jag henne att sitta, ligga och ta ner min hand om den var en bit upp i luften, idag..ja då verkar hon ha glömt allt, men det går alltså att lära de det mesta faktiskt. Det kan ta lite tid men säg alltid samma sak och i samma tonläge så fattar de till slut.

Idag finns det många sidor på nätet om djur och hur man ska gå till väga, lite tips och så, detta inlägg handlar ju om djur så vad passar inte bättre än en djursida som jag kan länka till.

Läs där och kanske lär er något. Lycka till!
Ranelid kan diskas

Nu har det kommit fram att ur Björn Ranelids "låt" i Melodifestivalen är det små citat från hans egna böcker. Hej fantasifull. Det är bara det att reglerna säger att det inte får vara text som tidigare utgivits i någon form någonstans i låtarna så vinner han på lördag så diskas den.

Vad är då syftet att ha honom kvar undrar jag. Det ska repas, det ska hejas på och det ska röstas, till vilken nytta?! Han FÅR ju inte vinna för då kan han inte tävla för Sverige i ESC. Ta ut honom och hade ingen tagit fram reglerna för Björn Ranelid? Där står det tydligt.


Det var överhuvudtaget ett mirakel att han kom med in the first place! Heja Loreen!

Eh va?

När jag nu tittade på min statistik så såg jag en massa som hade sökt på detta.

"Gubbe keps". Vet ni vad det kom upp för bild till detta på Google?? Jo detta!
En bild där jag gjorde mig till..ja ni får säga vad ni vill men gubbe i keps?! Va??

 

 

 


Hon gör tyvärr programmet

Nu läste jag att Hanna Widerstedt har fått nog, att hon vill lämna Big Brother. Kanske för att hon märker att hon inte är mittpunkten därinne, för att hon tror att hon är den enda vettiga människan. Vad JAG tycker är rätt obetydligt men tack vare hennes sätt och uttryck verkar det vara det som ÄR årets Big Brother. Dom därinne kanske inte gillar henne men jag måste säga att jag störde mig lika mycket på Jessica som åkte ut i söndags, hon babblade ju i 180 HELA tiden!

TV4 har haft krismöte och vill inte släppa ut Hanna alls, tacka fan för det när många hotar att inte titta på BB mer sen om Hanna går ut. Men där är också beviset att det kanske fuskas med röstningen också.

Hanna må spela blåst, jag har ingen aning om hon är det på riktigt men hon driver ju igenom det på eget bevåg, hon bjuder på det. Vi får se om Hanna får sin vilja igenom eller om TV4 får som dom vill.


Sponsrat inlägg (Hemtjänst)

Riktigt kul att äntligen få skriva om något annat än Casinon och andra spel som jag fått göra många gånger.

Denna gång handlar det om hemtjänst  Södertälje. De har nämligen från 1 mars i år fått något som heter "Kundval". Då kan pensionären själva välja vem de vill ha hem till sig för att hjälpa vårdtagaren. Det tycker jag verkar vara rätt förnuftigt.

Jag har själv varit "hemsamarit" som det hette på den tiden och det var ju inte alltid man kom överens med vårdtagaren om man säger så. I Södertälje kan man alltså nu välja. Man kan också välja om man vill ha privat eller kommunal, vad de än väljer så kostar det samma.

Personer som fyllt 65 år och äldre kan söka tjänsten hos en biståndshandläggare då kommer de (handläggaren och vårdtagaren)  fram till vad som behövs göras och om det blir godkänt.

Deras hemsida är lätthanterlig, stilrent och alltså inget kludd, man hittar det man vill söka efter direkt och det är väl syftet med att alla ska kunna hitta direkt, särskilt de eventuella vårdtagarna.

Titta gärna in där och ta er en titt, gammal som ung!

Hepp!

Jag klev ju upp 7.07 som ni säkert läst. I väntan på att dom där Teliakillarna skulle dyka upp så har jag lyssnat på Spotify lågt, hållt mig in i det längsta och knappt vågat göra varken 1:an eller 2:an för det är då dom skulle dyka upp, så är det alltid. Jag har spelat Wordfeud, andra spel, inte vågat gå utanför dörren och knappt vågat laga mat ifall dom skulle komma just då.

Här sitter jag nu 15.55 och dom jobbar till 16, inte fan kom dom! Det innebär alltså att jag återigen måste gå upp kl 7 imorgon och vänta vänta vänta! Det kommer bli en likadan dag i morgon, dom kommer säkert 15.45 på torsdag då det är sista dagen för dom att göra nåt hos mig, det har jag fått papper på till och med. Orka vänta på dom liksom. Jo jag måste vänta för jag måste flytta på saker som står vid väggarna, så står det: "Flytta på skrymmande möbler som står vid väggarna i hall och vardagsrum".

Jag vet ju inte vilken jävla vägg dom ska använda heller och jag har två katter som är som två gummibollar så fort det sker en förändring. Jag måste hålla koll på så dom inte kryper under tevebänken och fastnar, ligger där och inte får nån luft, jag måste såga itu skiten och sen..ja sen har jag ingen tevebänk längre. Därför vore det skitbra om dom nu dök prick kl 7 imorgon bitti, vara klara på en kvart så jag återigen kan gå och lägga mig!


Zooombie

Kl 7.07 vaknade jag alldeles själv, hörde några ljud utifrån som lät som en snöplog och jag flög upp ur sängen, drog upp persiennerna och hade den värsta synen framför mig i form av snö, massa snö, ja det var vad jag trodde skulle ligga utanför men näe inget sånt. Då kom jag på att det var ju idag som Teliakillarna skulle komma och fick klart för mig att dom nu kommit till arbetet i tid.

Jag stapplade ut i badrummet och duschade snabbt, ville inte gärna komma ut som Gud skapade mig när dom gjorde entré genom dörren liksom. Jag hör dom borra som attan hos någon av grannarna, det kan vara i trappuppgången bredvid ingen aning men dom lever..och jag med fast det är knappt. Trött som attan och hoppas innerligt att dom kommer snart så jag kan få gå och sova igen.

Förövrigt så smsade jag chefen igår på det där stället som skulle göra en sängsanering idag. Jag skrev att jag inte ville ha hit nån idag och inte någon annan dag heller, han ba: "Okej, hur har du fått det här numret?" För det första tycker jag att det är konstigt att dom ringer med dolt nummer och smsar sådär, inte fullt så seriöst företag kan jag tycka. Han hade frågat en annan kompis likadant, "hur har du fått det här numret?". Sen jag smsade tillbaka och svarade att det var en kompis som givit mig det som dom hade städat hos fick jag inget mer svar. Jag är jävligt glad över att jag avbokade kan jag säga.

Håll tummarna för att Teliakillarna kommer idag för på lappen stod det att dom kunde komma hos mig from tisdag-torsdag vecka 10, jag har ingen större lust att gå upp före 7 tre dagar i rad när jag inte behöver!Näe jag skiter it!

Efter att jag lade på luren igår när den där människan med hemligt nummer hade ringt så googlade jag lite på det där företaget. Flera hade då bloggat om deras upplevelser när dom fick hem en sån där försäljare och ja ba: "Näääääe fan heller". Då har en försäljare kommit hem, man har fått städa mycket själv med det där verktyget dom använder och är där i 2 timmar, TVÅ timmar! Herregud så rent det måste bli men gud så jobbigt. Jag smsade Carro och frågade efter numret och fick det, nu har jag hört av mig (läs mailat min fege fan) och avbokat.

Eftersom jag har två håriga katter så skulle det säkert ta 4 timmar att få bort allt och orka ha en käck människa som ska göra sitt bästa för att sälja en maskin som kostar 40000 kr och ja ba sen efter timmarna: "Tack så mycket för att du gjorde så rent och fint men jag vettu, jag har inte ens råd att köpa skithuspapper med fint mönster på så du kan ta och stoppa upp den där maskinen för en förmögenhet där solen aldrig skiner". Jag orkar inte med sånt. VEM köper en sån för massa pengar? Jag skulle då rakt inte göra det. Hade jag haft dom pengarna så hade jag.. ja, jag hade ätit oxfilé varje dag.

Det räcker gott med att det kommer hem några killar till mig för att installera uttag för att man ska kunna ha Telia bredband/tv/telefoni här någongång mellan tisdag och torsdag. Dom började borra hos grannen kl 8.27 imorse så jag vet att dom är i huset. Jag däremot ska inte ha Telia, jag är nöjd med mitt bredband från Bredbandsbolaget, jag tittar inte så mycket på teve och hemtelefon kommer jag aldrig att ha igen, billigare med mobil numera och jag har inte tänkt flytta förrän jag ska in på hemmet ändå.

Så hoppas att dom läser mitt mail och inte står utanför här kl 17 imorgon och slänger ner en påse med hundbajs i brevinkastet för att jag inte öppnade när dom ringde på.


Sanering i sängen

Det ringde förut, hemligt nummer. Vanligtvis brukar jag aldrig svara när det ringer från dolt nummer, jag får krypningar i kroppen av det men av någon anledning svarade jag. Tänkte att det kanske var från nåt sjukhus eller nåt. I andra änden var det en tjej som sa att Carro (Josefine och Olivers mamma) hade gett mig en present i form av antingen polering av möbler eller en sängsanering. Jag fattade inget först, jag frågade om det var ett skämt, något fuffens eller om jag kommer få en faktura med en summa som är lika med en halv förmögenhet men nej då, dom ville bara marknadsföra sitt företag.

Dom hade varit hemma hos Carro idag och gjort nåt som jag inte riktigt hörde, då kunde man ge samma till en kompis och då sa hon mig, urgulligt. Tjejen och jag kom överens om att det skulle bli en sängsanering där man tydligen skulle göra nåt så det blir precis rent. Jag sa att jag har två katter som hårar jävlar och att det säkert skulle behövas. På tisdag kl 17 kommer dom. Kanske jag ska lägga använda kondomer, äppelskruttar och en tjej som säger "TITTUT ELLER!" under madrassen och dom blir rädda när dom lyfter på den? Hinner jag ge en kompis samma present då innan dom skiter på sig och springer ut?

Bäst att ta bort alla kedjor i taket och inte tala om alla handbojor då, bordellmamman Sune, fint som snus!Seg i kolan

Ni vet att besöket förra helgen ringde sin bror så jag fick veta att jag haft en router i mitt modem i si sådär 3 år och fick igång det också så jag slapp den 10 meter långa nätkabeln. Underbart liksom. Jag fick ju köpa en Samsung Galaxy 3 av en kompis i torsdags, det vet ni också. NU först klack det till i skallen att jag faktiskt kan surfa på mobilen genom mitt trådlösa nät här hemma, det liksom bara slog mig och vilken skillnad på fart! På Wordfeud går det skitfort numera, det tackar vi för.

Jag pratade med Ewa i telefon förut och hon har också ont i halsen plus feber, hon har varit sjuk hela veckan egentligen men nu slog det till. Att jag har ont i halsen måste ju bara för att Ewa var sjuk och vi umgicks, så kan vi säga! Om jag nu blev sjuk så ligger säkert halva folket från krogen också. Så alla kan därför skylla allt på Ewa, japp!

Det slog mig också nu att imorgon ska jag inte gå till nåt jobb, inga svep att borsta, inga microdukar att vika ihop eller heller inga trappuppgångar att städa. Det känns lite sådär faktiskt.

Förresten, vill ni spela Wordfeud med mig så heter jag nåt så otippat som noggeriza. Vi ses där!

Hoj!

Jodå jag och Ewa hade kul, oj vad kul vi hade. Det är första gången sen kriget tror jag som vi festade alldeles själva hos henne. Annars brukar det var en jävla massa folk, folk man känner och folk som man..ja ..man inte känner alls.

Jag kom hem, jättebra, jag tog masken med in i sovrummet, skitbra, dock verkar jag ha släpat med mig den 10 meter långa nätkabeln in också. Det sämsta i kråksången är att jag inte satte på maskinen! Jag satte på mig masken, jätteskitbra, men sätter man på sig den blir det förjävla tätt, det är då det är så bra att sätta på den för då utbyter man luft, jag fick ingen ny luft inatt! När jag vaknade kände jag tungan sitta som ett frimärke a la kungen i gommen! Mandlarna hade haft fest och dom hade vuxit under natten, blivit stora som pingisbollar och halsen då? Halsen heter säkert numera halsfluss, röda hund eller nåt annat jävla smittbart eller också är det nån jävel som försökt trycka ner ett manligt könsorgan size BIG, så kan vi säga!

Jag måste ha hånglat igår, vet dock inte med vem, någon som har varit sjuk, är sjuk eller varit sjuk i år! Näsan rinner, halsen är skitond, vasaloppet på teve och jag har ingen blåbärssoppa hemma. Jag får hejaheja i oboy, varm sådan såklart, det närmsta jag kommer vasaloppet. Här har vi ingen snö så jag kan inte gå ut och åka skidor.

Förövrigt verkar jag haft skithuspapper i röven hela natten. Ja det var väl det hela för nu. Jag träffade allra goaste Wiillow också ute också, vi tog kort ihop, det visar jag dock inte för jag ser verkligen sketförjävlig ut medan hon ba, skitsnygg!


Tjöt!

Oj vad jag har försökt lära mig min nya kärlek. Hon är lite motstridig som dom flesta jag har haft ihop det med. Varför är tjejer så envisa för? För det första så tillåter hon inte att jag kopplar ihop henne med datorn, hon gillar inte trekanter alltså, så trist eller bara pryd. Sen går hon igång bara man pillar på henne, ja lite här och var faktiskt. Det känns ju igen...liksom.

Sen är hon slut på energi ganska fort, hon vill inte lika länge som jag och det är ju också rätt trist måste jag säga. Men bara jag sätter i en plugg så går hon igång för fullt, kan vara att hon är bisexuell faktiskt.

Idag filmade ju jag mina katter som ni ser i inlägget under. Jag skulle lägga ut det på Facebook direkt från mobilen men nehe, då blev hon blyg och ville inte alls, ingen publik alltså. Sa jag att hon är pryd? Men jag gjorde nåt annat. Jag fixade filmen på nåt som heter Videofy.me och där kunde man koppla ihop med sin blogg direkt och det fattade ju inte jag riktigt så jag la in det två gånger, ett manuellt och ett automatiskt från det där stället, nu har jag raderat det ena men det är ju bra att det går till så för då behöver man inte fixa och dona med inbäddning och skit.

Idag skiner solen förresten men det verkar kallt så det blir väl långkallingar, fodrade trosor och dunjacka och icke att förglömma, en mössa med öronlappar!

Vad ska ni hitta på idag då?


Godmorgon

Idag hade jag lite sovmorgon, eller ja, om nu 9.05 är sovmorgon.

Nogger jamade (läs kraxade) och ville leka. Då fick det bli så!

Jag är kär

Efter att ha haft mobiler med knappsats sen..jag köpte min första mobil (då jag hade 12 rätt på stryktipset och fick en slant), det var förövrigt samma mobil som hade en sån lång antenn så den gott och väl kunde peta Gud i skitan. Ja i alla fall, jag hade en touchmobil i en månad för 3 år sen och då hatade jag den, det var ju inget i jämfört med den jag har idag liksom. Idag kan jag säga att jag är kär, kär i en Samsung Galaxy 3 (också kallad GT-15800). Den ger mig möjligheter som ingen annan har gett mig förut. Jag kan nu röra på mig mer för nu slipper jag ju sitta framför datorn när jag ska göra saker och ting.

Ja jag veeet att jag är rätt efter men har man inte en ekonomi som tillåter att jag unnar mig såna här dyra saker så är det inte så lätt. Jag har varit glad över att ha haft en mobil överhuvudtaget liksom. Men jag tröttnade då jag bara kunde gå in på Facebook och Twitter utan att den stängde av sig.

Wordfeud använder jag flitigt och det är fan så kul, särskilt som jag är en van Betapetare och har spelat i flera år. Om jag är kass på Wordfeud är det för att det är en mindre spelplan, så kan vi säga!

Jag har varit ute med Ewa och jag skulle vänta på parkeringen då hon skulle slänga sopor, dock inte på parkeringen men i ett litet skjul bredvid. I min enfald trodde jag att det var varmt ute, jag tog en t-shirt och en fleecetröja. Jag minns inte när jag frös så mycket ens i vinter. Hon satt i telefonkö så jag passade på att gå upp till mig och ta på mig mer.

Imorgon ska vi festa, det har inte jag gjort på dölänge. Jag och Ewa har känt varann sen vi var 16 år och då var det denna låt med Mötley Crüe som hägrade. Kan ni se oss två i hennes vardagsrum digga till denna? Jag spelade luftgitarr och hon sjöng. Några år senare vann jag en tävling i luftgitarr här i stan. Jag vann en t-shirt (som jag klippte som ett linne), ostbågar och ett paket kondomer. Man skulle upp till Stockholm och tävla emot andra i hela Sverige, jag skulle ställa upp, ooojaa. När jag fick veta att man var tvungen att vara nykter bangade jag. Ja herregud, hur skulle det sett ut liksom.

Nåja, lyssna och upplev 80-talet när det är som bäst!Han stannar

Ingen och då menar jag INGEN har väl fått så mycket skit i en Melodifestival som Björn Ranelid. Då blev han lite kinkig och ville hoppa av men nu har han tydligen fått en hel hög med fanmail som alla vill att han är med i. Själv hymlar jag inte med att jag inte tycker att han har något där att göra.

För det första så sjunger han inte, det är själva syftet med tävlingen kan jag tycka, sen tycker jag att han betedde sig lite som en mupp mot hans medtävlare Sara Li som han behandlade värre än luft, han tog åt sig hela äran själv.

Detta att han ville hoppa av var väl ännu ett PR-trick, själv tycker jag han blir mer och mer som en clown.

Men nu får vi bara hoppas att han inte går och vinner och det tror jag faktiskt inte. Loreen får min röst i alla kategorier!


Stressad utan jobb

Jag gjorde felet med att skaffa Wordfeud. Dumt när man som jag är en van "Betapetare", där spelar man ju fort, på Wordfeud spelar man när man har tid, men hallå jag vill ju att det ska gå fort. Ja jag vet, jag gör också andra saker emellan, tex laga mat, äter den ihop med dottern, spelar Betapet och fotar. Så ja..jaja, jag ändrar mig väl då, jag kan lägga ett ord i morgon eller när går tiden ut om man inte lägger?

Ja jag har varit och handlat också men det var innan jag tog ner Wordfeud. Jag handlade detta.

Halva priset minsann annars hade jag aldrig köpt den var så säker. Just det, jag var tvungen att ta ut minneskortet igen, samtidigt som jag spelade tre spel på WF. Jag känner mig lite stressad och då har jag inte jobbat alls idag. Jösses, får nog lägga in mig för att jag gått in i väggen!

 

 


Jag, Samsung och lite annat

Imorse tyckte min blåsa att 7.15 var en lämplig tid att gå upp. Jag däremot höll inte riktigt med men det är alltid blåsan som vinner, så är det alltid. Ibland känner jag för att segra och har små tankar på att kissa i sängen men finner mig snabbt när jag känner att det nog inte finns någon annan som kan fixa ordning följderna så japp, blåsan har stor makt över mig.

Jag har försökt att lära mig lite mer om min nya (begagnad men i väldigt fint skick, tack J för det!) Samsung, man måste liksom ha väldigt stort tålamod om man ska få denna att samarbeta med mitt tänkande, jag tänker "så här är det nog om jag gör så här", Samsung däremot är från en helt annan världsdel och tänker inte alls som jag!

Jag var iväg och handlade lite för min dotter kommer på middag kl 14 och då gäller det att ha nåt ätbart. Jag köpte inte bara mat.

När man har jobbat på Samhall i 8 månader så blir man lite medveten om miljön, ja lite mer än innan kanske, flaskan till vänster är väldigt miljövänlig tydligen.

 

Denna bild tog jag enbart för att få se skärpan med min nya kärlek. Jag tycker den klarar sig finfint. Dock vet jag inte riktigt hur jag får över korten med usb-kabeln för när jag sätter i den så laddar han mobilen och några kort kommer inte fram till datorn. Ytterligare tålamod alltså! Det hade kunnat gått med Bluetooth...om nu min dator hade haft en sån funktion vill säga!

 

Jag fick därför ta ut minneskortet och in i en läsare som jag i alla fall kan hantera. Med tiden fattar jag nog, bara inte idag. Sen är det väl lite annat, som att man ser direkt vad människan smsar. Jag får lite flashbacks från min allra första mobil där antennen kunde peta Gud i röven och där kom smsen rullandes över displayen, inget privatliv där inte. Men det finns säkert nån funktion för det också för så kan man ju inte ha det!

 

Förövrigt känns det lite konstigt att varken ha ett jobb, träffa mina fd jobbarkompisar eller åka buss. Men solen skiner och jag kan titta ut genom vardagsrumsfönstren för besöket i helgen putsade dom, om jag tvingade henne? Näe fan heller, vi hade en deal, jag diskade och hon tog dom där. Bra deal tycker jag, tack A för det!