Morrn da!

Ja jag vaknade för en kvart sen, varför? För att jag först spelade Wordfeud med en nyfunnen vän på ett annat forum, vi chattade en del och sen skulle vi sova. Hon somnade säkert med trynet ner i kudden direkt medan jag då..det gick inte riktigt så bra för mig. Jag satte på mig masken..och så mycket mer vad det inte. Det hände inget, jag vände och vred mig, jag försökte att tänka på nåt roligt så jag skulle somna men inte ens det hjälpte. Jag gick in på mobilen och tog ner några appar, dom var trista så jag tog bort dom igen. Jag spelade ett spel och sen addade jag nån på WF.

Då var klockan 2 och trodde ingen skulle vara vaken men jodå, en kille som satt på akuten ville spela. Ja han satt inte direkt där med blodet sprutande från alla håll och spelade WF, han var där i jobbet, han jobbade som mentalskötare någonstans och var väl där med nån. Han var trevlig, jag vann, han ville ha revansch men då gick jag ur.

3.30 somnade jag nog. Jag tog en Bamyl innan så idag vet jag inte hur jag mår. Halsen värker lite, jag är snorig och det känns lite som jag har blivit ersatt med en medicinboll upptill, tur det inte var nertill, hej framfall liksom.

Jag fryser, en hel jävla filt hade varit fint att ha, eller också en tröja, nån som kan hämta en? Jag orkar inte. Tack tack.


Kommentarer
Postat av: Binhsan76

Kan det vara jag som är den nyfunna vännen????? Eller ?

:-)

2012-03-14 @ 08:59:19
Postat av: Sune...the girl

Svar till Binhsan76: Näe vi spelade inte då, det är en annan :)

2012-03-14 @ 11:17:21
Postat av: Binhsan76

aha! :-)

2012-03-14 @ 11:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback