Blivit uppvaktad på mors dag

Idag har då min dotter varit här, jag fick choklad, fina blommor, kort med jättefin text och wienerbröd. Hennes pojkvän var med också så vi fikade och satt på balkongen i solen. Riktigt mysigt. Var bara tvungen att ta kort på det jättegulliga kortet som gjorde mig så glad och givetvis den fina blombuketten.

Mors dag och TheCritics morsdagskrönika!

Idag är det mors dag, en dag då mor ska få ligga i sängen och bara vara. En dag då barnen i familjen ska ta hand om allt i hushållet plus att uppvakta mor i huset.
Så var det förr men så är det väl sällan idag? Min dotter kommer hem till mig i eftermiddag för att citera hennes sms igår:"Imorgon kommer vi upp och firar världens bästa mamma :)"
När hon var liten så fick jag en bok som hon hade skrivit och ritat själv, tror den är från hon gick i 4e klass. Det är hjärtan överallt och man kan fler än på ett ställe läsa "Mamma är snell". Underbart. Man behöver inte få massa presenter som är köpta för pengar utan det räcker gott med något hemmagjort.

Idag har även TheCritics en hyllning till alla mammor genom att länka till många mammabloggar. Kika in där och lämna gärna kommentarer och har du en mammablogg som inte står med på listan så passa på att göra reklam för den nu vet ja!

Grattis alla mammor där ute, hoppas att ni får en underbar MORS DAG!

Hoppas du har det bättre där du är nu Piggelin

Nu är det gjort, nu är min katthona i katthimlen. Kanske får hon träffa sin syster, kanske får hon träffa sin mamma. Hoppas hon iallafall kan äta utan att få ont, utan att känna att hon drar sig för att äta bara för att det inte är något att se fram emot.
Hon föddes på en bondgård för nästan exakt 10 år sedan och hon fick också avsluta sina dagar på en bondgård dock inte samma. Hoppas att hon nu har fått ro i sin kropp, fått känna friheten och fått träffa många vänner som hon kan leka med utan att fräsa åt dom.
Hoppas att du har det bättre där du är nu Piggelin..Piggelin 9906??-090630

Tack till Tim

Nu äntligen har jag fått ihop till en matcheck tack vare Tim. Ja tack vare alla er som registrerade sig också naturligtvis men det var Tim som var den siste. Gå gärna in på hans sida och läs hans resa från att vara kvinna till att bli en man så småningom. Håller tummarna för dig Tim att du snart får dina första manliga fjun! You go boy! ;)

Snart är det dax, det värsta jag gjort i hela mitt liv ska snart bli verklighet!

Solen skiner, alltid nåt. See ya!

Sista kvällen någonsin...

...med min katt. Idag fick jag veta att imorgon kommer någon att ta hand om min katt så att hon slipper lida mer. Hon har fått lida tillräckligt.
Idag har hon fått göra lite som hon vill. Hon har fått äta sin älsklingsmat på ett fat i vardagsrummet brevid soffan där jag har suttit och verkligen försökt få in varenda rörelse hon gjort. Katter har ett sjätte sinne det vet jag och på något sätt tror jag att hon vet vad som ska komma. Aldrig någonsin har hon legat på sin filt och jag fått klappa och gosa med henne utan att hon har gått undan. Hon är inte den keliga typen utan kommer och stryker sig mot benet eller handen när det passar henne. För en stund sen låg hon återigen på filten och jag satte mig på knä framför henne och gosade in mitt ansikte i hennes, pussade henne, talade om för henne att hon kommer få det bättre dit hon kommer. Jag fick klappa henne länge, fick pussa på henne utan en tillstymmelse till att vilja flytta sig. Hon vet, det känner jag på mig. Mina tårar har runnit nästan konstant i flera timmar. Förut när jag låg i sängen så låg hon vid elementet, tittade på mig och log. Jo jag har läst att när katter ler så blir deras ögon mindre, precis som våra och liksom mungiporna uppåt. Så låg vi och tittade på varandra och jag ömsom log och ömsom grät länge. Den bilden kommer jag bära med mig resten av mitt liv. Jag trodde inte att jag skulle bli så här blödig när dagen var inne men ack så jag bedrog mig, det blev värre än jag trodde. Hur det kommer bli imorgon orkar jag inte tänka på. Som tur är kommer jag ha häcken full med en liten tjej på snart 1 år och min dotters katt imorgon. Jag kommer att gråta det vet jag, floder men också kunna tänka på annat. Det är cruising här imorgon och jag och Josefine ska stå på balkongen och titta på fina bilar.
Godnatt med er, var rädda om er och varandra.

En sketen tia kvar...

...är det tills jag kan få min jävla matcheck *s*.. nåååååååååååån som kan tänka sig att registrera sig på GratisMat? En ynka tia... det gynnar er också och det kostar inte ett skit. Please? *plutar med underläppen och flirtar lite* ;)

Gratis skor

Så har man blivit medlem i Gratis skor också då då. Vill ni ha chansen att få gratis skor så tryck på bilden ni med vet ja och registrera er!


Jag vann presentkortet på HM på 100kr :D

Idag fick jag ett mail av tjejen som hade en tävling om ett presentkort. Jag vann det! :D.. göööött! Gå gärna in på hennes sida. Heyli

Här är beviset på att jag vann.Idioter på QX som inte vet vad en ansiktsbild är!

Här kommer en film, en film som är ihopklippt av en tjej på QX som kallar sig för Mental Mindfuck, don´t ask why *s*.

På QX är det känt att folk skiter i att ansiktsbilden man har på sin sida och den man visar i andras besökslistor inte är på sitt ansikte utan helst på sitt kön eller då man utövar sånt där som vuxna gör ni vet och då menar jag inte vaxar bilen!
Det är emot QX:s regler att ansiktsbilden är på annat än just ansiktet vilket även QX verkar skita i också nu.

Ta er tid att titta på filmen, den är störtskön men jag ber er att inte sitta och äta till den. Alla kön har ritats över av diverse saker och det är skön musik så sätt gärna på högtalaren.  Here we go!
Raggningsrepliker jag fick lov att kopiera av en kille på QX''Du är inte stockholmare va, sov över hos mig''

''Tökk du ja acklii eller ska vi häm å knöll''

''Jag ska ha sex hemma hos dig inatt, så det är lika bra att du är där.... *L*''

''Ska vi sära på begreppet ben....??''

''Dom säger att 23 cm är mycket, men jag vet inte.....''

''Det pågår ett party i mina byxor... Vill du vara med??''

''Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller måste jag gå förbi här en gång till?''

''Ursäkta, jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt?''

''Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?''

''Kan jag bjuda dig på en drink, eller vill du bara ha pengarna?''

''Dina kläder skulle se bra ut i en hög bredvid min säng.''

''Jag älskar varje ben i din kropp - särskilt mitt.''

''Du måste vara trött i benen...(Varför?) För du har sprungit runt i mitt huvud hela dagen.''

''Här är 500 spänn....sup mig vacker''

Några tior kvar

Jag har fått ihop en del på GratisMat men det fattas några tior till, vill du vara en av dom som gör så att jag kan få mitt presentkort på mat? Gå isåfall till min meny på vänster sida och tryck på knappen GRATIS MAT. Registrera dig och vips så har jag fått en tia till. Enkelt, kostar inget, inga konstiga personuppgifter behövs, du har gjort mig GLAD och sist men inte minst. Du kan göra exakt samma sak som mig, tjäna ihop pengar till ett presentkort på mat. I kristider ska vi hjälpa varandra eller hur? Nästa gång kanske det är du som behöver hjälp.

Ravioli inte bara för fattiglappar

Idag åt jag ravioli. Ja jag är fattig men även om jag hade vart miljonär så hade jag då och då köpt hem en burk bara för att det är så gott. När jag hällde upp innehållet i en kastrull så hörde jag nästan en röst säga:

-Öh Sune, vell du låna ena tia?!
(på västgötska förstås)

Jag gillar ravioli! Kan jag få göra det? Och jag älskar också fiskbullar i hummersås. Det är billig mat, jag föredrar hellre det än nån rätt som jag inte ens kan namnet på och lika gärna kan vara tjurballe! Jag tar inte i ballar, jag suger inte ballar och jag ÄTER allra minst ballar! Ja jag vet, jag har en dotter, hon var inte ett misstag utan en välsignelse, att sen hennes pappa var en pitt hör inte hit. Spelar ingen roll hur många miljoner han gav mig varje lördag kväll när ljuset hade släckts eller söndag morgon efter en blöt kväll och jag trodde det fortfarande var lördag eftersom tidsuppfattningen var lite dimmig. No more pitts for me liksom! No more bushes for me either thank you. Min engelska är så fruktansvärt bra faktiskt.
Som när jag gick i mellanstadiet och fick syrrans brevväns syster i Liverpool som brevvän. Det blev inte många brev skrivna från mig för syrran kollade igenom dom och hela papperskorgen fylldes av mina engelskstapplande brev. Minns starkt hur jag började ett brev och syrran var tvungen att skriva till sin brevvän att det nog får vara slut med brev från mig eller också får June (som min brevvän hette) skaffa sig en tolk!

-Hi June, how do you feel you?
Det var ju dömt redan på förhand för sjutton.

Jag satsade på att ha brevvänner i Sverige istället. Hade en pennfajtare (ja det hette ju så på den tiden) som hette Signe och hade glasögon som coca-colabottnar och en gigantisk tågräls med hår som locktången fått jobbat hårt med. Hon hade kaninhoppning som störta hobby och i nästan varje brev så låg det ett kort på hennes Stampe (ALLA kaniner hette så på den tiden) som hoppade över ett hinder som var 2 cm högt ungefär. Väntade verkligen varje dag på hennes brev...eller inte.

Idag har jag sett Henrik Schyfferts 90-tals show. Jag har egentligen aldrig gillat den killen men jag blev imponerad, han blottade sig och sin barndom fullkomligt och jag kom på mig själv med att jag skrattade högt på flera ställen. Han är ju rolig. På 90-talet blev han också utnämd till veckans babe i en tidning. Ja varför inte, han är ju faktiskt rätt snygg.

Född i fel släkt

Så var det snart dags igen då. Ännu en släkting som ligger för döden på sjukhuset vid alldeles för tidig ålder. Min faster som fyllde 65 förra året ligger med en blödning i hjärnan, det är inte stroke eller nåt sånt. Hon fick det pga av nån sjukdom hon har. När hon var 22år så blev hon sittandes i rullstol tack vare att hon hoppade i panik ut från balkongen som var på 2a våningen. En man hade följt efter henne hem, satte foten mellan dörren och dörrposten när hon skulle stänga och skulle våldta henne. Så i ren panik hoppade hon då, med raka ben som gjorde att hon blev förlamad från midjan och nedåt. Hon är inte den första som kommer dö i förtid och inte av ålderdom. Min mamma dog när hon var 31 år av någon konstig sjukdom som det inte fanns nåt namn på. Min ena farbror dog i magcancer, 40år, min andra farbror dog av hjärtattack, 45 år, min farfar dog av för mycket alkohol (alkoholist), min farmor blev senil men dog i en hjärtattack, vet ej hur gamla dom här blev men det var inte av ålderdom helt klart. Min älskade mormor fick för mycket mediciner som gjorde att hon fick allergiska reaktioner och kliade halvt ihjäl sig..det var läkarslarv, hon skulle bara ha hälften av dom mediciner hon fick, hon dog av en hjärtattack för att hon hade så svår ångest över att kanske lämna min morfar med allt ansvar, 81år. Hon var länken till hela mammas sida. Min morfar dog av en cancertumör i ena skinkan, 88år. Båda dom hade mycket kvar att ge innan allt det där slog till.

Pappa är äldst av alla sina syskon. 2 är borta och en 3e på väg. Snart är det bara han och en syster kvar, det är otäckt vad det har slagit fel för båda våra släkter. Nu kan jag inte räkna med att bli så gammal, kommer nog iallafall inte dö av ålderdom jag heller.
Livet är ingen dans på rosor helt klart!

Alla homosexuella har aids

Tänk vad lite en del vet om aids, att ungdomar inte har fått in i sin skalle tillräckligt för att ha såna fördomar. En kompis berättade att på hennes skola var det en kille (16år) som yttrade sig så. Jo, alla homosexuella har aids varav min homosexuella kompis väste i hans öra att hon skulle bita honom.

Vad får ungdomar lära sig idag egentligen? Det man inte vet eller är rädd för det har man också fördomar om har man ju märkt. Som en fd kompis till mig, vet inte om jag skrivit om henne i ett tidigare inlägg, vi gick i samma klass på Komvux i 2 år. Vi umgicks ofta även på fritiden och hade jävligt roligt ihop. Jag hade misstankar om att jag var bisexuell redan då men hade inte ett uns intresse av henne, hon var min vän och inget annat. Några år senare tog hon upp mig i sin bil då jag var på väg hem från stan. Jag satte mig bakom henne och kläckte att jag var homosexuell. Hon höll på och köra av vägen och nästan vrålade:" Aaaaah och du sitter bakom mig!" Vad trodde hon? Att jag skulle antasta henne bara för att hon visste det? Jag blev inte mer intresserad bara för att HON fick veta det liksom. Vi flator/bögar är som heteros, vi blir inte intresserade av ALLA tjejer som flator eller killar som bögar. Vi är inte perversare än andra. Att vara flata/bög innebär inte att vi knullar mera, hoppar på allt som rör sig bara för sexets skull. Vi är människor med samma känslor som alla andra bara det att det är för en person av samma kön. All ömsesidig kärlek är BRA kärlek oavsett kön och läggning.

Onekligen intressant...

..blogg jag måste ha eftersom den här mysko personen trampar in på min blogg alla möjliga tider på dygnet och flera gånger. Idag var det rekord på tid också. 39 minuter en gång och 9 minuter andra ;). Personen ligger nog på 2a plats över mina mest hängivna läsare. Kanske ska lägga ut nakenkort på mig? Nej, det är dumt, vill inte skrämma iväg er...

Godnatt!

För er som inte går på Pridefestivaler

I år ska jag inte åka upp till Sthlm för att gå på pridefestivalen men jag var där förra året då det var Europride Sthlm -08. Varje år så får man en sk. DogTag av något slag. Förra året var det ett långt halsband med en genomskinlig sak som man kunde skifta i olika färger, dvs vitt,rött och blått. Det var rätt häftigt att se dessa när det blev mörkt. Ja man FICK ju inte dessa DogTags utan man fick dom när man bytte in sin biljett mot sitt armband som man skulle ha på sig hela tiden medan Pride var om man då inte hade en-dags-biljetter vill säga. Jag har försökt att ta kort på DogTagen som fortfarande går att tända. Den blå färgen såg ut att vara vit så jag lät det vara. Men här är den då.Jag  behöver verkligen en riktigt bra kamera!

FÖR skönt att bada i badkar

Idag kände jag för att lägga mig i badkaret så jag tog upp ett lagom varmt bad med skum, massa skum ska tilläggas. I julklapp fick jag en hjärtformad kudde som man ska ha för att vila nacken på ni vet. Jag hade den bakom huvudet och lutade mig bakåt. Medan min kropp blev tyngre och tyngre började det hända saker och ting. Mina kompisar från Sthlm satt i vardagsrummet och spelade kort och jag med! Låg jag inte i badkaret nyss? Ensam? Det blev knepigare och knepigare. Ca 20 min senare låg jag återigen i badkaret, guppande och skum upp till pannan. Jag hade somnat och sovit i 20 minuter alltså! Puh jag var alltså ensam och Sthlmstjejerna var hemma i Sthlm. Det är alltså FÖR skönt att bada badkar!

Så var det söndag igen...

...hur fort går inte helgerna eller? Tyckte inte det var länge sen som jag cyklade från jobbet runt 1-tiden i fredags och njöt av att få vara ledig och nu är det helt plötsligt söndag igen. Jag går in i min fjärde vecka på min arbetsprövning nu imorgon och det har ju också gått sjukt fort!

Nu på lördag är det Cruising istan. Var meningen att tjejerna från Sthlm skulle komma ner då men nehe dom åker istället till Tyskland. Antar att det är inköp av alkoholhaltiga drycker som ska förtäras till deras bröllop i Juli så dom är förlåtna absolut.

En påminnelse. Snart eller om det redan har skett så kommer vi få se dom där fula små varelserna på backen och deras föräldrar som skränar hej vilt och försöker skrämmas. Jag pratar om FISKMÅSJÄVLARNA! Attans att jag slängde dotterns cykelhjälmar när jag flyttade, det hade vart en bra idé annars att ha på sig på väg och hem från jobbet men jag får väl låna nån störtkruka av nån tills dom där fula små grå blir vita och kan flyga själva.

Bedjan

Jag är nu i stort behov av pengar och ber er att please registera er på GratisMat. Det räcker med att ni registrerar er för att jag ska få en tia. Det är allt ni behöver göra. Vill ni göra det för min skull? Det kostar er inget, det skulle bara göra mig oerhört glad. För varje person som registrerar sig ökar mitt konto på GratisMat och till slut så får jag hem ett presentkort på Willys,ICA eller Hemköp där jag kan köpa mat. Det funkar, man får checkarna hem. Inget fuffens.

Inte skraj för lite skit under naglarna inte!

Idag var det städdag på jobbet. Flera hade så passande tagit ledigt men vi var några stycken som städade. Det började med städskrubben som inte verkar vara någon städskrubb utan mer ett tillhåll för grejer som inte ska stå framme bara + sopsäckar med pantburkar och flaskor. Det rev vi ut och två killar åkte ner en timme senare för att panta, kom tbx med 450kr rikare. Jag tänkte slänga ut en skärm till containern som har sett sina renare dagar kan jag säga, tills jag såg att en liten sketen ful och grön lampa lyste under, tack och lov att jag inte tog den, den tillhörde växeltelefonen och faxen! Hela det bordet med massa bråte på var så dammigt att jag nästan kände att jag blev allergisk men jag dammade av alltihop. Sen var det dax att ta tag i skiten utanför. Det hade regnat så det var skitigt och blött alltihop. Det växte ogräs från huskanten hur fan det nu kan göra det när det bara är asfalt men där tog jag en spade och drog från sida till sida för att få bort det. Här får man inte vara rädd att få skit under naglarna! Medan dom andra hade handskar så hade jag ingenting, jag slet och drog och stod öga mot öga mot många mysiga små småkryp, dom hängde med och flög som pallevantar över går´n. Jag sopade efter och en kille kom och tog en spade så vi fick upp skiten på och slängde i containern. Fram med vattenslangen och sprutade backen så det leriga lossnade och ner i brunnen. Fram med trädgårdsmöblerna som gjordes rent med rengöringsmedel och torkade efter. Fika med räkmacka och varm choklad, så gott! Upp på loftet och satte upp nya lappar på hyllkanterna och ner. Upp till andra våningen och öppnade post och sortera. In med fakturor i en pärm i nummerordning.
Dagen har gått fort. Det var meningen att det skulle bli brännboll men eftersom vi var så få och det hade regnat så riskerade vi inte att några skulle komma till jobbet med gips på måndag.

En rätt rolig dag på jobbet och skitigt! Men jag är inte den som piper om jag får skit under naglarna!

Vill du få matcheckar gratis?

Då kan du klicka på den här länken. Gratismat. Man kan göra olika saker för att samla pengar, det bäst betalda är att värva vänner då får man 10 kronor per värvad person.

Vet flera som har blivit medlemmar där och det funkar faktiskt. Dom har fått hem matcheckar för flera hundra. Testa du också vetja!
Man kan handla på Willys, Hemköp och ICA

Det är bara nyttigt

Hade inte pratat med en viss person på 3 veckor och så ringde hon igår. Det var kul och lite pirrigt. Idag ringde hon igen och det var länge sen som vi skrattade så mycket ihop. Vi sjöng tom låtar ihop i telefon. Det vet jag inte om det har hänt någonsin förut  *s*. Det är bara nyttigt att vara ifrån varandra om det knakar, då har man desto mer att berätta när man väl hörs annars hinner det inte hända så mycket om man hörs varje dag när man känner varandra nästan utan och innan.
Jag var uppåt när hon ringde och jag blev mer uppåt när vi hade lagt på. Det känns positivt.

Snart panik!

Jag börjar få smått panik. Jag kommer inte kunna betala knappt några räkningar denna månaden och ännu mindre ha pengar till mat! Ingen nära att låna pengar av, soc lär inte ge mig nåt bidrag och jag har inget att sälja. Jag får panik! 3000kr fattas det för att jag ska kunna betala alla mina räkningar plus lite mat. Jag HATAR att vara så här fattig. Det går mig på nerverna. Jag var fattig redan innan och nu när jag gått över till Aktivitetsstöd så kommer jag ha ännu mindre att röra mig med den här månaden tack vare att jag hade 2veckorslön från Akassan. Shit! Nej jag kan inte ringa min hyresvärd för att betala halva. Dom har gått över till annat bolag så det är inte dom som bestämmer över det där längre. En enda fucking månad och jag kan bli vräkt. Lust att bara lägga mig under täcket och sova bort tiden tills jag får en månadslön igen. Blä!

Städning är farligt!

Här oroar jag mig att jag kan bli överkörd av en bil liksom och vad händer när jag städar badrummet tror ni? Jag skadar handen! Städning är farligt ju. Ska nog sätta in en annons där jag vill ha en kvinnlig snygg städerska som helst ska kunna gå omkring i min lägenhet naken när jag säger till om det. Någon som nappar tro?Städning på schemat

Idag är det städning på schemat gott folk!! Har fått jättebra musik av en vän, nytt och fräscht så det kanske är roligare att städa nu? Hoppas på det för dammråttorna har snart party party här och tar över hela stället.

Ute är det lite växlande väder, det kan tydligen inte bestämma sig riktigt.


Helt på det klara med vad jag INTE vill ha när det gäller en flickvän

Det här har jag skrivit i min presentation på HBTQ-sajten Qruiser


"Är du en person som säger en sak men gör precis tvärtom? Såna personer är jag förbannat trött på så kontakta inte mig om du tillhör den kategorin.

Jag blir lätt sjösjuk
Jag gillar inte att vara ute i skogen
Jag gillar inte höga höjder (om det inte är helt andra höjder ;) )
Jag gillar inte stora hundar (har blivit biten flera gånger)

Är du svartsjuk?
Tror du att du är ägare till mig?
Har du stora problem med dig själv?
Är du lat och hjälper aldrig till när du bor hos någon över en helg?
Pratar du gärna i telefon när du är hemma hos andra som du inte träffar så ofta?
Offrar du dig aldrig för någon annan för att göra någon glad?
Gillar du att påpeka alla fel och brister till både sätt och utseende direkt till nån?

Är du glutenallergiker så är jag ingenting för dig (här får man tänka långsökt)

Passar du in i i det mesta till ovanstående så har du inget att
hämta hos mig!


När jag läser det ovanstående så ser det ut som om jag är en bitterfitta eller sur förjämnan eller spyr på alla haha. Inte meningen."


Den här presentationen tycker jag säger allt så gud nåde den som tror att hon kan kringgå det där. Ingen ska ändra på sig för min skull och jag ska inte ändra mig för hennes skull heller.

Låter det för hårt? Tror inte det, för nu kan tjejerna antingen gå vidare till nån annan höna eller också flirta med mig om dom inte tillhör dom här kategorierna.

Effektiv, smygare och dagens ros

Idag har jag varit effektiv på jobbet minsann. Jag överhopades med jobb nu när jag kan lägga in fakturor på datorn, det är mycket siffror så det gäller att ha tungan rätt i mun. Bankgironummer, fakturanummer, summor, moms, koder, rätt bokstav för staden som företaget kör ut till, fraktsumma, koder för olika grejer, leveransdatum, förfallodag, kreditfaktura och initialer och påskrift med nummer som sen ska in i pärmar! 300 fakturor körde jag in idag. Jag sorterade fakturor för sig och fakturakopia för sig och självklart ska det vara i rätt ordning med fakturanummer. In i kuvert och sen frankeras. 352 stycken! Jag gillar när jag har att göra så att både tiden går fort att jag får tänka på annat.

Nu har jag fått en till som smyger på min blogg men den här gången tror jag att jag vet vem det är. Det är iallafall av kvinnligt kön.

För några år sen eller ja ganska många år sen så fick jag en "dagens ros" i lokalblaskan här av en kvinna som jag körde till hennes jobb då det stod som spö i backen. Jag jobbade på ett bageri och körde ut bröd och hon tänkte gå till jobbet utan paraply. Hon hade släppts av av sin man där jag då lämnade bröd. Jag frågade om hon skulle in till stan och hon sa att det skulle hon. Jag kunde släppa av henne ca 400meter från jobbet  sa hon. Jag såg dom tunga och många regndropparna och det var inte tal om att hon skulle gå dom 400metrarna och få sitta på jobbet dyblöt. Jag körde ända till dörren till hennes jobb. 2 dagar senare så sa en jobbarkompis till mig att jag nog hade fått "dagens ros" i tidningen. Jag hade berättat för dom att jag hade kört den här kvinnan. Jodå, hon tackade så hemskt mycket för skjutsen och var så tacksam för att hon slapp gå. Hade jag släppt av kvinnan så hon fick gå dom metrarna så hade jag haft dåligt samvete än idag. Det var en omväg till jobbet men vad sjutton gör det. Jag gjorde en god gärning och fick en tacksam tanke av en okänd kvinna.Idag stod regnet återigen som spön i backen vid ett tillfälle och utanför gick en dam med sin rullator och jag hade nästan lust att gå ut och hämta henne så hon fick sitta inne tills regnet gick över för jag tror inte hon bodde så värst mycket i närheten och fort gick det ju inte. Nu får jag nästan dåligt samvete för att jag inte gjorde det.

Nåja, ledig imorgon. Skönt!
Överkörd av tåget

Vaknade för tidigt igen och kände mig som om hela min kropp hade körts över av ett tåg i 250. Vartenda eksem på kroppen är upprivet. Vaknade inatt av en mardröm jag inte minns men vet att jag hade svårt att somna om. Är så trött men jag får stå ut dom här timmarna för imorgon är jag ledig tack och lov. Hoppas att jag kan sova relativt länge. En kompis, eller rättare sagt två kompisar ska klippa mig imorgon, spelar ingen roll hur det kommer att se ut. Kanske raka av mig alltihop? Får se hur humöret är imorrn när jag vaknar. Idag är det sol, kanske den gula lampan kan ge mig lite energi så att jag kan genomlida den här dagen iallafall. Förresten så har jag gått ner 3 kilo sedan jag började att jobba märkte jag imorse. Det är ett evigt spring i trappor där och även dit på morgonen, hem på lunch, dit och hem. Har mååånga trappsteg att ta varje dag.
Ett tips på vägen, var rädda om er och era nära och kära. Ta inget för givet och förlita er inte alltid på vad folk säger till er, det kan vända fort.

See ya!

Står det Lego i pannan på mig?

När jag trodde att jag hade fått nåt annat att tänka på än den som suger energin ifrån mig så dyker nästa upp. Står det Lego i pannan på mig? "Lek med mig". Har fått nog av folk som säger en sak och gör precis tvärtom. Hur fan ska man kunna lita på nån då? Trodde jag hade fått energi till att komma framåt, att få en skjuts i baken men nej då, inte ska väl jag få ha tur nångång. Fortsätt gärna i samma spår Sune, du är inte värd att få må bra, du är inte värd att få känna dig speciell, du är inte den där vännen som står högt upp på listan, du är den som finner dig i att bara få finnas till när du behövs eller när ingen annan finns tillgänglig just för stunden. Du  råkar bara finnas i en kontaktbok bland alla andra och letas upp när det är sista utvägen. Du är den där som skyfflas undan när det kommer något bättre och intressantare. "Du vet väl om att du är vääärdelös?!" Japp orken har tagit slut igen. Glödlampan har slocknat, kontakten är urdragen, strömmen är av totalt.

Godnatt

Muttan...

...mår hur bra som helst! Testet var negativt..dock inte för mig :D. Ingen cancer in the livmoderthroat alltså, gött!

Fick svar idag

Jag var ju och tog prov inuti muttan för några veckor sen. Fick svar idag....

Snart läggdags igen

Har vart grymt trött hela dan. Inga fler nattliga samtal på ett tag det känner jag i kroppen. Iallafall inte när jag ska upp och jobba dagen efter. Men jag gjorde en god gärning för min vän iallafall och det är jag glad för. Hon blev lite mer uppåt efter mina tips och råd. Alltid kul att vara till hjälp när folk behöver mig.

Jag har fått en ny vän igen, en vän som är som jag, lika sjuk humor och tänker likadant. Inge fel på mina andra vänner alls men alltid kul med lite nytt blod i livet.

Godnatt!

Stadshotellet i Mariestad

Jaha så har det varit pyromaner i farten i Mariestad då. Jävla puckon! Det var inte länge sen som dom helrenoverade nedervåningen. Branden började på terassen/uteserveringen och spred sig sedan till restaurangdelen. Smart drag må jag säga, när snart turistsäsongen är här och allt. Boende i lägenheterna över fick evakueras men dom har tydligen fått flytta in igen nu. Vad motivet var? Ingen aning, man behöver inget motiv idag tydligen. Jävelskap eller också kan det var så enkelt att dom inte blev insläppta i lördags, who knows. Det var tydligen någon som sett ungdomar utanför inatt med svarta huvtröjor. En kille på jobbet sa till mig att jag ligger illa till eftersom jag har huvtröjor oftast, jag tackade för komplimangen för att han tar mig som en ungdom! Jag låg ju och pratade i mobilen då jag såg blåljus som lös upp hela mitt sovrum för jag hade släckt. Vid 2-tiden behöver dom inte tut-tutsignalerna på för det är ändå knappt nån ute. Det är nog inte samma personer som eldade upp en papperskorg inne i väntsalen på tågstationen (som mest är ett tillhåll för A-lagare).Då var det två 13åringa tjejer som hade motivet: "Vi hade inget att göra". What?! Öppna fritidsgårdarna igen så kanske ungdomarna får lite att syssla med. Det är som jag säger, folk har inte den där spärren längre som man föds med.

Nu ska jag sova! Längtat hela dagen efter att få göra det så nu tar jag på mig min blommiga sparkpyjamas med fötter och kryper ner och NÅDE den som ringer och väcker mig. Godnatt!

God morgon?...

...Näe inte ett skit. Jag är mer död än levande. Pratade i telefon med en kompis från 22 till klockan 3.30 imorse och gick upp 5.45. Jaa vi skulle lägga på flera gånger men det blev alltid att nåt nytt kom upp. Jag vill soooova! Måtte den här dagen gå fort säger jag bara. Jag kommer somna innan Bolibompa jag lovar. Men vad gör man inte när en vän är i nöd och behöver prata av sig. Det regnar ute också, passande eller hur? Ingen energi från den gula lampan idag alltså. Bajs!

ÄNTLIGEN!

I alla år har vi fått åka till grannkommunen för att handla på ÖB men i torsdags minsann fick vi hit det! Jippie! Jag gillar ÖB som fan, samma märkesvaror men billigare. Kan köpa på sig stora flaskor med schampoo och dylikt. Jag är förresten ingen märkesslav. Som fattig får man inte vara det utan får köpa det som är billigast så ÖB var välkommet verkligen.Vill du vara med och tävla om ett presentkort på HM för 100?

Det är den här tjejen som har tävlingen. Lycka till!Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Snart så!

Var på ICA igår..jo jag gör faktiskt annat också än att hänga där jag lovar. Träffade på en gammal klasskompis från en kurs jag gick i grannkommunen. Vi hade inte setts på 8 år och vi babblade på. Vi gick mot grönsakerna och fick då se färskpotatisen igen. Jag berättade om mina kort på just potatisen och om att jag brukar fota men kunde inte med den här gången. Hon tyckte att jag skulle göra det helt klart så okej då, jag gjorde det. Priset har gått ner ytterligare. Jag var nära på att lägg en i korgen men ångrade mig. Nästa vecka kanske!
Kommit på knepet

Inatt pratade jag då igen med denna kvinna på MSN och klockan var nästan 3 när jag sa att jag skulle gå och lägga mig för att jag inte orkade kisa på skärmen mer för att se vad det stod. Var så trött att jag mådde illa men ville ju inte sova heller.
Jag kom på hur jag skulle göra för att inte vakna i ottan av solen strålar på min kropp. Jag hämtade helt sonika ett lakan och hängde upp i fönstret! Imorse trodde jag inte det var sant när mobilens klocka var 9.47! Det var länge sen som jag vaknade första gången efter nästan 7 timmars sömn, jag kände mig visserligen som en mörbultad get i fejjan och fruktansvärt trött men att stänga ute solen för att inte vakna så jävla tidigt jämt gjorde minsann susen.

Det är bara en myt att det börjar regna dagen efter då man trampar på en spindel. Japp idag är det lika strålande fint väder som igår och igår kröp det en relativt stor spindel på mitt parkettgolv i vardagsrummet och jag hatar spindlar så trampade på den med min gymnastiksko, ljudet var ingen höjdare men jag har iallafall inte fått tinnitus av det tack och lov.

Nu ska jag ta ur min hårfärg som jag snart haft i i 40 minuter, mörkbrunt som alltid och jag hoppas det har täckt alla gråa hårstrån och jag lovar er, ingen svamp som repar min hud den här gången!

Grattis Norge och grattis Alexander Rybak!

Äntligen blev det en låt som jag höll på! En underbar låt som han förövrigt har skrivit själv.Bild är tagen från Aftonbladet

Skicka MMS på misstänkt könssjukdom

Snart kan den som är orolig att för att ha fått någon könssjukdom eller undrar över ett fästingbett, en blåsa eller någon annan hudåkomma skicka ett mms och få reda på hur det står till inom 24 timmar enligt Aftonbladet

Hur många nappar på det tror ni? Om jag nu mot förmodan någongång får en könssjukdom vilket jag aldrig har haft (notera gärna) så skulle jag då rakt aldrig skicka ett MMS till en läkare på mitt könsorgan! Med min otur så skulle jag väl skicka det till fel nummer och det hamnar i nån av min familjs eller ännu värre, min chefs mobil! Det skulle se ut det med texten: "Är det något fel på denna?" Jag skulle få flytta från stan, bosätta mig i en hydda i skogen eller operera fejjan för att inte bli igenkänd.

Ångrar mig lite den här månaden

Jag har ju börjat med arbetsträning på ett ställe som jag berättat i flera av mina tidigare inlägg. Nu har jag gått över från Akassa till Aktivitetsstöd. Eftersom jag hade tvåveckorslön från A-kassan så får jag inte så mycket därifrån den här månaden och jag måste skicka in pappret för Aktivitetsstöd redan efter 10 dagar för att hinna få till den siste. Det blir ett jävla glapp i min ekonomi. Som om det inte var katastrof redan innan liksom. Jag har räknat ut att jag den här månaden långt ifrån kan betala alla mina räkningar bara för det. Kanske inte ens till hyran. Jag ångrar att jag började arbetsträna innan jag jag skaffade Akassa månadsvis. Det här straffar sig på flera olika sätt och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att få det att gå ihop. Livet suger men det är väl bara att bita ihop.

Eurovisionfestivalen ikväll och stolt över min älskade dotter!

Då kommer då årets största musiktävling ikväll. Vad har ni för favoriter? Kommentera gärna. För min del håller jag på Sverige och Malena Ernman, Malta, Island och naturligtvis Finlands Waldo´s people med den underbara låten Lose controll. När jag har lyssnat på Waldo´s peoples andra låtar på youtube så låter en del lite som E-type men dom jag har lyssnat på är förbannat bra så jag har fått nya idoler!

Idag är det underbart väder ute men jag har lovat min dotter att hon ska få komma hit och göra resten av uppgifterna som ska vara inne nästa vecka. Hoppas att hennes dator kommer nästa  vecka eller veckan därpå så hon kan plugga hemma. Inte för att jag har något emot att ha henne här, absolut inte men är lite lättare för henne. Jag är så förbannat glad och stolt över henne. Hon som hoppade av gymnasiet när det var 4 månader kvar till studenten för att hon varken trivdes med klasskompisarna eller programmet hon gick, (Hotell och Restaurang). Nu ska hon bli undersköterska och hon verkar inte vilja ge upp sina studier. Hon vet vad hon vill bli min lilla tös. Hon pluggar och jobbar samtidigt, en eloge till henne för att hon orkar med det. Om 3 veckor är det slut för den här terminen men då har hon ju fått sommarjobb på samma ställe som praktiserade på för några veckor sedan. Hon har vuxit oerhört sen hon flyttade hemifrån och det är jag som mamma väldigt glad och stolt över! Var lite bekymrad över det hela när hon kom hem och sa att hon ville flytta hemifrån. Min lilla bebis skulle flytta från mamsen och klara sig på egen hand och jag måste säga att det har gått över förväntan. Jag såg inte ett liv utan henne i samma lägenhet innan men jag flyttade ju ungefär samtidigt så det kanske är det. Hade jag bott kvar i samma lägenhet så hade det kanske känts annorlunda vad vet jag.

Heja nu på Malena Ernman ikväll!

Lite småkär

Jag har ju börjat prata med en tjej på ett community och igår satt vi och skrev till varandra i många timmar i sträck. Hon är förbannat trevlig, rolig och ger mig så där småmysiga och härliga meningar i skrift.
Och hon har fått mig att bli lite småkär. Då menar jag inte i henne utan dom länkar till musik på Youtube hon skickar. Det är hennes sätt att få mig att lära känna henne lite bättre och inte bara genom skrift, gulligt tycker jag.

Här är några låtar hon har skickat.

Beautiful Sin - Closer to my heart


Hero of War - Rise Against - Appeal to Reason


Poets of the Fall - Late Goodbye


Poets of the Fall -Where Do We Draw The Line


Poets Of The Fall - Passion Colors Everything


Jag älskar ju Takida och deras sound. Poets of the Fall låter lite som dom emellanåt. Jag har ännu en gång vidgat mina vyer när det gäller musik. Tack goa du för dom här länkarna!

Vilken jävla respons!

Jag ryser hela jag! Kolla den här..

Tjejen sjunger på franska som är ett ganska svårt språk. Här är hon i Moskva och sjunger. Det kan ni tänka på när ni hör och ser det här..


Har man sån fantasi så har man

Idag var det ovanligt mycket folk på jobbet, det var fredag och flera av jobbets säljare hade kommit till stan. Min vikarierande handledare var på ovanvåningen och hon har en röst som gör att hon nog även skulle höras om hon viskade. Jag satt och bockade av fakturor på nedanvåningen och hör då en av säljaren säga till henne:

Säljaren: Men vilken äcklig mus du har!
Handledaren:
Om du rör den längre upp så blir du snart van vid den!
Säljaren:
Men sån här var den inte förra gången
Handledaren:
Joho, jag har haft samma mus i flera år och det är ingen annan som har klagat mer än du!

Som tur är så vet jag att dom höll på med hennes dator men fantasin skenade iväg ändå och jag vågade inte gå upp.

Omnämnd i TheCritics!

TheCritics egen Nike har skrivit en krönika  som heter "Bloggen som spegelbild" och där är jag med! Tack snälla Nike för det.

Gå gärna in och läs krönikan och passa på att läs recensionerna skribenterna skrivit om olika bloggar. Där finns både guldkorn och mindre roliga bloggar.

Nåt är på G

Igår så började jag att prata med en tjej, hon verkar trevlig och rolig! Hon bor inte här men ska flytta nedåt igen och då är det inte så fasligt långt emellan oss. Jag är öppen för det nya, det är välkommet verkligen. Ut med det gamla och in med det nya *skrålar och skålar i vatten*. Det kanske är min tur nu? Hoppas det! Nu åka iväg till jobbet.


Ständiga larm i öronen

Jag har ju Tinnitus och eftersom jag häromdagen blev omkörd av en ambulans och brandbil när jag åkte från jobbet så har jag numera deras tut-tut-tut som tinnitus. Vet ni hur många gånger jag sprungit till fönstret för att jag tror att det är utryckning eller? Hur många gånger som helst! Jävla skit. Jag fick förresten papper från Öron-Näsa-Halsmottagningen idag om att jag ska få komma dit. Vet inte om det gäller hörselprov eller sömnenheten. I Juni fick jag tid iallafall. Starkt jobbat!

Imorrn är det fredag

Den här veckan har gått skrämmande fort. Var inte länge sen som det var söndag ju och ändå har jag varit hemma i två dagar. Många tycker att tiden går så sakta när man går hemma men det har jag aldrig tyckt dom här månaderna när jag gått hemma och varit arbetslös.

Idag kände jag mig verkligen behövd på jobbet. Alla drog och slet i mig. Fakturering stod åter på schemat och idag var högen dubbel så stor som förra torsdagen men jag har börjat få rutin på det där nu så detta kommer bli mitt jobb varje torsdag tydligen. Upptäckte också att jag hade skrivit 25 fel artikelnummer och satt upp på hyllorna så jag fick snällt sätta mig vid datorn och göra om det suck. Som sagt, jag kände mig behövd idag. Gött!

Vem är du?

Vem är du mystiska människa som flera gånger om dagen smyger på min sida? Läser nästan alltid kommentarerna och är kvar flera minuter i sträck. Hur jag vet att det är en och samma person trots att ipnumret inte är helt samma varje gång? Klura ut det ni! ;)

Och NEJ det är ingen utav er som brukar kommentera i min blogg så ta inte åt er.

Snål eller ekonomisk?

Äldre kvinna bakom mig i kön till kassörskan: -Vad kostar plastkassarna?
Kassörskan tittar på henne och på dom två olika kassarna, den ena med ICA på och den andra med Hjärt och Lungfonden på:ICA-kassen kostar 1.50 och den andra 2 kr.
Den äldre kvinnan stoppar in kassen med hjärt och lungfonden i pappkartongen igen och lägger ICAkassen på rullbandet och säger lite lågt: Järnspikar att jag glömde tygkassen hemma.

Hon hade inte råd att ge 50 öre till hjärt och lungfonden alltså, snåle fan. Jag vet vem det är och hon jobbar och tjänar inte dåligt.

Priset går nedåt!

Var på ICA idag igen, inte för att köpa potatis den här gången men jag gick förbi där, då såg jag skylten över färskpotatisen, det har dalat! Snart kanske det är nere i en tia då jag kan tänka mig att köpa två eller tre.
Stackars Rosa

När gräset är grönare på andra sidan kan det bli så här...


När du befinner dig i en situation där du själv inte kan ta dig ur..

och någon dyker upp....


Så är det inte alltid för att hjälpa dig!

Jobb idag och mera läkartermer

Idag ska jag iväg till jobbet, min mage har nog stabiliserats och i eftermiddag kommer min dotter tillbaka och ska fortsätta att skriva sina uppgifter. Det var fan inte lätt på ren svenska ska jag säga. Jag skulle aldrig klara av att sitta med det där utan att bli skallig på kuppen av att jag rivit mitt hår i frustration! Men ska man bli undersköterska så gäller det att stålsätta sig och göra det bästa av situationen.

Skriver mer ikväll när min dotter åkt hem.

Underbara!

Tack för att du är du och tack för att du varje dag får mig att känna mig så speciell. Jag är så fruktansvärt glad över att du om bara några veckor flyttar uppåt och bara några fjuttiga mil från mig. Nu kan vi umgås mycket oftare, varje helg om vi känner för det. Du är den absolut bästa vän man kan tänka sig, en sån vän som alla borde ha i sin närhet. Jag är så glad över att våra vägar korsades. Älskar dig Mia!

Jag har äntligen hittat min drömkvinna

Jag har funnit kärleken. Hon är så fin, så glad och så underbar på kort. Äntligen har jag funnit kvinnan jag så länge letat efter. Det här verkligen så rätt! Att vakna med henne på morgonen är som att känna att man vunnit på lotto varje dag. Jag har frågat om jag får lägga ut ett kort på henne och det gick bra. Håll andan nu för vacker är hon. Scrolla neråt.
Idag ska det läsas läkartermer

Om drygt en timme kommer dottern hit. Hon måste ha hjälp med alla sina uppgifter eftersom hon ingen dator har hemma. Då får lilla mamsen rycka in och försöka va till så stor hjälp jag bara kan. Jag kan inga läkartermer och ännu mindre vad som är vad av alla dom där organtermerna. Jag ska laga mat tills hon kommer hem. Gissa vad? *s* Min dotter skrev förut att nu är det 3 uppgifter som ska vara klara innan hon åker från mig. Undrar om hon vet om att jag börjar kl 7 imorgon bitti!

Hur skulle du göra?

Läser i Aftonbladet idag om ett antal personer som blivit uppringda av en man som säger sig vara säkerhetsansvarig på Swedbank och kräver att få deras inloggningskod till Internetbanken för att Swedbank blivit utsatta för ett brott och att det var bråttom innan deras konton tömdes. Vad gör man i ett sådant läge? Jag hade nog skitit i det för jag har inte så mycket pengar på mitt konto ändå men blir man väckt av en man som säger sådär så vete sjutton. Ni kan läsa mer på länken däruppe.

Magen bråkar med mig

Varför sätter min mage igång när jag är på g att åka till jobbet? Idag fick jag rusa in på toa med ytterkläder på mig för att inte få en härlig fartrand på baklåren. Detta är inget kul och detta kostar pengar men jag vågar inte åka till jobbet för deras toalett ligger i direkt anslutning till kontoren och jag har hört hur lyhört det är minsann. Vill inte att dom ska höra SWOSCH eller SPLASH så jag blir hemma idag också. I eftermiddag kommer min kära dotter hit för att hon måste låna datorn till att skriva uppgifter till skolan. På två veckor ska dom ha gjort 18 uppgifter och läsa till ett prov på 45 sidor och det fick dom veta förra veckan. Hennes dator är på lagning så hon har inte kunnat göra annat än att skriva av frågorna men läkartermerna är inte att leka med. Jag ska hjälpa henne så gott det går för att underlätta för henne. Hon jobbar den här veckan på samma äldreboende där hon praktiserade så det blir dubbelt upp för henne. Varför Komvux slutar 2 veckor innan resterande skolor vet varken hon eller jag. Det är sluttampen nu och dom har ju haft ganska lätt nu sen i januari så det är klart det kommer som en chock för dom att allt kom på en och samma gång. Min dotter skrev i ett sms att hon tänker inte åka från mig förrän hon åtminstone gjort klart 2 av dom här uppgifterna. Bästa inställningen!

Godmorgon..eller inte

Det dröjde länge innan jag kunde sova igårkväll/natt. Jag var ju inte trött, det hör inte till vanligheterna vill jag lova. Jag började tänka på vad jag skulle ge folk i julklapp. Ja jag sa förra året till mig själv att nästa år ska jag banne mig vara tidigt ute och det är jag ju nu. Kruxet är ju bara att folk kanske hinner köpa detta själva eller inte alls vill ha det då står jag där med ett kvitto som är 7 månader för gammalt eller ska jag ge julklapparna redan nu? Inom 8 dagar så det inte hinner gå ut? Då kan jag lalla runt på stan bland skållade råttor dagarna innan jul och är klar sen länge. Om folk frågar mig:"Har du köpt alla julklappar än?" Och jag svarar:"Ja herregud det är färdigt sen länge". Ska jag då berätta att det var jag i somras och min familj har redan fått dom. Vi delade ut dom på mors dag liksom? Eller också ber jag grannen ta ett poseringskort på mig i bästa gåbortklädseln (sleten t-shirt, hål på strumporna och jättetajta jeans så magen hänger över) och förstorar upp dom och ger det till min familj. Ett foto per familj, rättvist så tycker jag. Detta går ju inte att byta menar jag, men å andra sidan så vill jag ju inte hitta mina foton i något soprum. Vad ska dom säga när jag frågar varför mitt kort inte är uppsatt? "Vi hade inbrott och det enda dom tog var just ditt foto". Ska jag då tro på dom? Vi får se, jag kanske bara virkar en grytlapp, en sån lär ta ett halvår för mig ändå. Ska fundera på det där över dan.

Dags att sätta lite fart!

Jag är FLATA inte lesbisk!

Heterofolket tror att flata är ett skällsord att det kanske är fel att säga så och ursäktar sig gärna om dom säger det, men det är fel! Jag är med i en klubb på QX som heter just det rubriken säger så det är absolut inte fel att kalla oss kvinnliga homosexuella för flator så länge det inte är i negativ bemärkelse. Nu vet ni det!


Så är Sverige med i spelet på lördag då!

Gött att Malena Ernman gick vidare på lördag. Det enda jag störde mig på var att dom i rutan skrek innan vi fick se kuvertet vändas. Men men, det lär stå i tidningarna imorgon. Nu ska jag krypa till kojs för imorgon ska jag till jobbet.

Sov gott mina små snuttjullar!

Färskpotatis

Jag skulle till ICA förut för att posta mitt kassakort som så passande kom tillbaka idag för att jag hade glömt att skriva under! När jag kom till ICA så hade jag naturligtvis glömt kassakortet hemma så jag passade på att hämta ut den enormt stora vinsten från V75 i lördags, 19kr. Jag ruinerar snart ATG med min tur. Jag skulle ha potatis till min kalvsylta för att göra mos på och vad fick jag se? Jo färskpotatis! Det köpte jag ju inte förstås för jag slänger inte ut pengar på potatis som kostar 46.90kr/kg bara för att dom är färska. Jag köpte gamla hederliga med lite mögelsubstanser istället för 8kr/kg.

Snällare än tomten

Läser i Aftonbladet idag att en familj får behålla sitt hem för att en anonym äldre herre såg till att dom fick det. Kronofogden hade bestämt att det skulle ut till försäljning och visningen av huset skulle ske 5 dagar efter. Hade någon gjort så för mig med alla mina skulder jag har hos Kronofogden så hade jag gråtit glädjetårar en hel dag. Ni kan läsa mer om det hela om ni klickar på länken däruppe.

Nehe inget jobb idag

Precis när jag skulle gå så satte min mage igång och nu bubblar det och svider så där som det gör ibland i min kära mage. Saknar den godiset? Läsken? Protest protest verkar den skrika men då får den banne mig skrika för den får inget sånt. Jag bestämde mig riktigt ordentligt igår morse när jag skulle klä på mig och åka till jobbet. Byxor som annars har vart väldigt stora och hängt som en säck potatis i baken satt nu åt som sjutton. Jag gillar inte det och inte har jag råd att köpa nya byxor heller så jag MÅSTE gå ner i vikt. Alla t-shirtar sitter som berget på mig och visar varenda valk. Det funkar inte längre så nu ska jag ta i med hårdhandskarna! Träna träna. Blir min mage bättre framåt 16tiden så åker jag iväg och tränar 16.30. Måste det, tvungen, japp!

Sendrag

Godmorgon!

Inatt vaknade jag av att jag fick ett sjuhelvetes sendrag i vänster vad. Jag har ont än och kan knappt gå på den. Det gör skitont för er som aldrig har haft det eller ens vet vad det är. Jag fick det ofta när jag var gravid men det kan jag med all säkerthet säga att jag inte är den här gången, om jag inte har gått gravid i 4 år vill säga. Kan vara att jag sitter vid datorn ganska mycket. Det är inte skönt.

Jag vaknade också en kvart efter att alarmet sattes igång. Det är rätt mysigt när man vaknar av att en katt sitter 2cm ifrån dig och glor så man får hjärtslag också. Det var nog hennes sätt att väcka matte. Jag hatar att vakna och känna att jag har förlorat en kvart av min dyrbara tid på morgonen.

Dags att cykla till jobbet strax, får se vad min handläggares sambo säger idag och hur min handläggare mår!
Ha en förjävla bra dag.


Klurigt

Tänk lite innan du scrollar ner..

Du sitter bakom ratten i en bil och håller en konstant hastighet. På din vänstra sida har du en avgrund. På din högra sida har du en brandbil och den håller samma hastighet som du. Framför dig springer en gris, som är större än din bil. En helikopter förföljer dig i markhöjd bakom bilen. Både helikoptern och grisen håller samma hastighet som du.


Hur ska du göra för att kunna stanna?


(Lösning längst ner...)


Stig ur bilen, gå ner från karusellen och lämna plats till någon yngre.

Dricker du mycket läsk?

Aftonbladets extrabilaga Kropp&Hälsa har listat många läskedryckers sockerhalt och det är nästan äckligt vad man häller i sig. Jag drack mycket Coca Cola när jag var tillsammans med mitt ex och även efter men slutade med det när hon gjorde detsamma, gick över till Fanta och lite andra. Men nu har jag  gett mig den på att gå ner i vikt så nu har jag slutat med läsk också. Vill du se om din favoritläsk är med så tryck på länken däruppe.

Underbart med musik utan att anstränga sig

Visst är det underbart att lyssna på musik utan att göra ett skit? Visst det är inte den musiken jag skulle ha satt på men ändå. Jag slipper att leta fram låtar, sätta på knappen till högtalaren, slipper förbanna mig att just den låten jag vill ha inte finns på Spotify, jag slipper också oroa mig för att det är jag som har förstört min katts öron. Det är så UNDERBART med grannar som gör det här åt mig! Byt låt och skit i att spela banjo och bahalalalamusik tack!

Ha aldrig händerna i fickorna när du är onykter!

Min handledare på jobbet ligger på sjukhus sedan i lördags natt. Detta berättade hans sambo som jobbar på samma ställe. Dom hade vart ute ett gäng, dom bor utanför stan. Gänget gick in för dom hade köpt med sig mat. Han satte sig utanför en stund, stoppade ner händerna i fickorna och ställde sig upp sen minns han inget mer men en granne hade kommit förbi och sett att han låg på backen en bit bort med blod i hela fejset. Han hade antagligen snubblat eller nåt och inte fått upp händerna ur fickorna utan föll handlöst framåt med ansiktet före. Han har en fraktur på näsbenet, pannbenet, en bit av hans framtänder lossnade, han har ett jack ovanför munnen och hans syn blev sämre. Grannen som upptäckte honom ringde på och sambon öppnade och där stod han då med blod forsande och jätteonykter. Hon ringde ambulansen med en gång och dom kom in till sjukhuset. Det blev sytt i munnen men läkaren blev lite bekymrad när han började hosta upp blod och spydde samtidigt ur både mun och näsa. Kunde vara en hjärnskakning. Han ligger kvar och han sa till sin sambo igår kväll att han skulle åka och jobba idag, han är arbetsnarkoman den här killen. Det blir inget med det sa hon. Där ligger han med frakturer i hela fejjan och tänker på jobbet det första han gör! Läkarna har bett om specialisthjälp från Göteborg. Kanske läker frakturen i pannan av sig själv annars måste dom öppna och fylla i nånting men det är riskabelt eftersom det ligger så mycket syntrådar just där. Hoppas han kryar på sig. Hon skulle hälsa från oss alla idag iallafall.

Så, ha aldrig händerna i fickorna när du är onykter!

Hemma på lunch utan mat

Jag är bara hemma på lunch, ska tillbaka om en halvtimme igen. Jag har fått ett nytt namn på jobbet. Butikens egen lapplisa! Jag går ju omkring och sätter upp lappar hela dagarna känns det som nu och då var det nån som var så fyndig och kom på att hon skulle kalla mig för det. Undrar hur länge det kommer hålla i sig.

I helgen har det figurerat flera mammabloggar som har toppat toplistorna med en fruktansvärd fart, varför? Jo för det var en 14årig blivande mamma som väntade tvillingar, en 14åring som väntade trillingar och en 12åring som hade en bebis i magen. Fejk såklart! En del gör verkligen vad som helst för att komma upp på listorna. Det visades bara gravidmagar här och där men aldrig på ansiktet och det går rykten om att det kan ha varit en och samma person för någon hade kollat upp ipnummer. Men nu är alla dom mammabloggarna bortplockade. Gött!

Köttfärslimpa och Iza är hemma igen

Min dotter och hennes pojkvän var här i eftermiddags och käkade köttfärslimpa med potatis och sås. Det var lyckat faktiskt och gott och dom åt med god aptit. Dom tog med sig Iza och min katt kunde äntligen pusta ut. Hon tycker det är jobbigt att ha den lilla här för hon får inte vara ifred och heller inte hennes mat. Förstår inte vart allt tar vägen i den lillas kropp för hon äter som en hel karl och låter som en också.

Fick ett MMS av min dotter förut med texten. Det här är Izas och mitt söndagsnöje! Jag frågade henne om Iza skrattar då men har inte fått svar på det än. Hon kollar väl det fortfarande. Gjorde jag fel som släppte iväg henne tro? Arma kisse.


Lugnet före stormen

Iza (dotterns kattunge) har ju varit här sen i fredags och jag har tyckt att hon varit så lugn och beskedlig, till imorse runt 4-5. Vaknade av att det var ett jävla liv under sängen, tittar sömndrucket under och får se Iza hänga upp och ner i träbalkarna. Säger åt henne att hon ska sluta så jag får sova. Det var tyst nån minut och jag kände hur jag började somna om, då börjar hon igen, likadant men nu drar hon sig upp mot sängen och under madrassen samtidigt som hon verkar låtsas att hon är jagad eller nåt och det gäller liv och död! Jag blir sur för att jag återigen blev väckt. Gick upp och gav henne mat och tänkte att det skulle få henne att bli lite slö så jag kan få sova några timmar till. Det visade sig vara helt lönlöst för i min katts matskål var det så renslickat så det bara kunde bli. Min katt slickar aldrig den ren så Iza hade naturligtvis ätit upp hennes mat också i vanlig ordning så inte var hon hungrig inte. Jag in under täcket och försöker sova igen, varav Iza dyker under hon också men inte för att sova utan för att utforska mina tår med sina sylvassa tänder. Hade jag inte haft nåt samvete där så hade jag skickat iväg henne över golvet så det stod härliga till men jag var både trött och hade ont i ryggen så jag tog henne och lade henne i andra sängen, spände ögonen i henne och sa med bestämd röst att där skulle hon minsann ligga i några timmar till tack! Antingen blev hon avskräckt av min morgonandedräkt eller också tyckte hon att min frisyr var så groteskt ful så hon gjorde som jag sa. Duktigt!

Det ser ondare ut än vad det gör

I tisdags så var jag ju på rehab och min coach lindade min högerfot med idrottstejp som sitter benhårt fast för att man ska slippa linda det varje gång man har duschat. Jag frågade när jag kunde ta av det. Hon svarade att jag kunde ta av det om det gjorde ont av det, kliade eller satt åt väldigt annars skulle hon ta av det på torsdagen.
Jag kände inte av något på tisdagen och heller inget på onsdagen. Natten mot torsdagen kliade det som sjutton och halvt om halvt sovande så kliade jag tills jag var tvungen att på stapplande ben gå upp på toa och ta av mig tejpen. Gick och la mig igen och vaknade på morgonen och det sved som sjutton på högerfoten. Jag tittade på den och såg att den var lite skinnflådd här och var. Jag hade alltså kliat så i sömnen. Igår tog jag kort på foten och den ser hemsk ut men det svider inte längre
Aldrig mera korvkaka

Varning! Ät inte till detta inlägg.

För några dagar sedan köpte jag korvkaka och kalvsylta utan att köpa det som hör till nämligen lingon till kakan och potatis till kalvsyltan. De här två sakerna har jag kunnat köpa på senare tid när min dotter flyttade hemifrån för hon äter inget av det.

Idag köpte jag iallafall lingon som jag ska ha till köttfärsslimpan imorgon. Och idag lagade jag korvkaka då. Hade nästan längtat efter det faktiskt. Jag satt och åt samtidigt som jag tittade på en film, hade nästan ätit upp då jag kände hur det sved i magen och började bubbla. Pausade filmen och sprang till toa och minst sagt sprutlackerade holken i tjugo minuter tills fisan blev så öm att jag gick som ett barn som hade en 2kilos kissblöja på sig. Så efter det så var jag lika hungrig igen suck. Aldrig mer korvkaka alltså.

Imorrn kommer min dotter och hennes pojkvän...

...då ska jag ge mig på att göra köttfärslimpa. Jag har gjort det en gång i hela mitt liv. Hoppas den blir god för det är första gången min svärson äter här. Han hittade en t-shirt på marknaden som han tyckte att jag skulle köpa till honom. "Svärmors ögonsten". Jomen visst, nu är det ju så här att jag har ju ingen annan svärson och heller inga fler barn så han skulle ju automatiskt bli min..eh eller nej, kan man verkligen kalla sin svärson för ögonsten när han är 19 år snart? Hm tål att tänka på. I ett annat stånd (kanske skulle sätta den här meningen nån annanstans och inte så nära min svärson, ser dumt ut)så sålde dom kallingar och trosor med diverse tryck på. Inget ont talat om utlänningar men dom kunde ju faktiskt ha kollat stavningen på en del grejer först innan dom tryckte det på underkläderna. Vad sägs om "Tillhör Gunnr, Pärrs garage, Mikels egendom" Ja och några till på trosor! Hoppas att ni kan reda ut vad det egentligen ska vara. Min dotter såg ett par trosor till mig, sött..ett par vitrosa mormorstrosor som jag lätt skulle kunna ha som kombinerad bh och trosa! Nej tack. Anteckna gärna nu, jag använder bara boxertrosor och herrboxerkallingar utan gylf! Så underbart sköna.

Godmorgon

Så var det lördag då. Båda mina håriga vänner har sovit hos mig inatt fast i varsin säng. Det var så gött att vara uppe lite längre inatt efter en hel veckas tidiga kvällar.

Jag har ju en ikealampa med pappersskärm. Den tycker Iza är väldigt kul att klättra in i, hon har redan tagit sönder min dotters som är likadan. Jag kom på att jag kunde spruta vatten på henne varje gång hon var på den, hon älskar vatten men den strålen var nog inte så skön att få mellan ögonen och sen ställde jag sprayflaskan nedanför lampan som fågelskrämma. Det gjorde ju susen, tills idag då hon märkte att den inte sprutade vatten när hon var i närheten så hon var på lampan igen suck. Men jag tog flaskan och jagade henne med vattenstrålen. Får se hur länge det varar. Don´t mess with me liksom!

Det finaste min stad har att erbjuda

Vill bara visa upp det finaste vi har i min stad. Stadshotellet!


Ska ha mitt håriga lilla barnbarn hela helgen

Ikväll kommer då mitt håriga lilla barnbarn, ja det enda barnbarnet min dotter har givit mig än så länge. Igår pratade min dotter om att vilja skaffa barn, jesus, hennes pojkvän fyller 19 om en månad, låt honom leka av sig lite först för sjutton. Jag vill att min dotter ska ha ett fast jobb så hon inte står där i ekonomisk kris när barnet är så pass stort att hon måste ut i arbetslivet igen. Är jag verkligen redo för ett barnbarn? Som mormor vill man ju skämma bort sitt första barnbarn eller iallafall kunna köpa lite kläder och annat smått och gott. Med min ekonomi så kan jag inte det än på ett tag. Så dom får nog lugna sig tills mormor kommer på ekonomiska fötter först. Ska ta upp det med dom när dom dyker upp sen ;)

Åke har namnsdag idag

Förresten så har Åke Green namnsdag idag. Vad ska vi ge honom i namnsdagspresent tycker ni? Jag vill nog se att han får en snopp i röven förstås, av en homosexuell "björn". Rena dina uttalanden om homosexuella Åke. Grattis på namnsdagen!

Fredag!

Idag är det banne mig fredag och solen skiner. Det är alltid så dagen efter en marknad här. Regn, blåst eller hagel samma dag men dagen efter är det fint, så typiskt! Idag är det fredag iallafall och det är underbart. Vaknade 4.50 imorse, det blir bara tidigare och tidigare och jag är rädd att försova mig så därför går jag upp då. Så jag är lagom trött nu när jag snart ska åka iväg till jobbet. Ikväll kommer min dotters katt eftersom dottern ska åka med sin pojkvän till Linköping och titta på nån biltävling han ska vara med i imorgon tidigt som sjutton så jag tar mitt lilla håriga barnbarn inatt. Jag ska sova några timmar när jag kommer hem annars somnar jag vid 20 och vaknar väl nångång vid 3 inatt och det är ingen hit vill jag lova.

Vill tacka alla Egoinas läsare för att dom besökte min blogg efter min lilla kommentar om att jag har snopp också i hennes blogg hahaha. Letade ni febrilt efter vart det stod att jag är tvåkönad? Ringde ni varandra och skvallrade? Ringde ni Se&Hör och tipsade dom om en blogg om en tjej som också har manligt könsorgan? Inte? Fan vad synd jag som vill vara med i just en sån tidning. Ha en förbannat bra dag alla så skriver jag mer i eftermiddag/kväll/natt.

Snyggaste brösthår

På QX pågår just nu en tävling. Dom brukar ha det ibland. Just nu så heter tävlingen "Nordic Chest hair awards" där killarna får skicka in kort på sin håriga bringa och sen är dom med på en topplista där folk får sätta betyg och kommentera. Har sett alla bidrag trots att jag verkligen ogillar håriga bringor. Dom flesta har faktiskt även fina kroppar. Tyvärr kan jag inte länka dit eftersom ni måste vara medlemmar för att se det men när tävlingen är över så kan jag fråga vinnaren om jag kan få sätta in det vinnande fotot här i min blogg. Han/den/det har nog inget emot det.

I julas fick man skicka in ett kort på sitt hem med juldekorationer. Den som hade det snyggaste och juligaste hemmet vann äran plus ett års abbonemang på QX. Undrar vad nästa tävling kommer bli. Hårigaste röv? Då kommer jag INTE att kolla bidragen för både håriga rövar och ryggar är det äckligaste jag vet på karlar, förutom den där saken i mitten på framsidan då och då menar jag inte naveln.

Elräkning

Det ska bli kul att se vad min elräkning kommer bli kommande månad. Jag tittar knappt på tv, jag tänder inga lampor förrän runt 21snåret eller när jag knappt ser tangenterna och går och lägger mig runt 22.30-tiden. Datorn är oftast jämt på men det är nog också det enda, ja modemet också då. Förra månaden var den 1 kr mindre än föregående månad. Kanske har sänkts med en femma denna gång då.

Räkningen kommer nog nästa vecka skulle jag tro.

Det gör ont i hjärtat!

Nu står det på Aftonbladet.se att Patrick Swayze inte orkar kämpa mot sin cancer längre. Han har en lunginfektion och läkarna vill ta bort ena lungan eftersom infektionen inte svarar på behandlingen. Det gör så jävla ont i hjärtat av att se honom sån här. Var inte länge sen man satt klistrad framför teven när "Nord och Syd" gick. Det var första gången jag såg den snygge karln som haltade så sexigt och sen när "Dirty dancing" kom, jösses så många gånger man har sett den filmen just för att han var med. Men kroppen har en gräns, det finns gränser då man känner att man inte orkar mer. Dit har Patrick kommit nu. Han väger 47kg och ser ut som en 90årig gubbe. Världen mister nog snart en av de sexigaste hunkarna som gått i ett par skor och det är med sorg i hjärtat jag skriver det.Bilden är tagen här
Och denna är tagen här260 papper, 111 kuvert och marknad

När jag kom tillbaka efter lunch så hade jag något kul framför mig visade det sig. Jag skulle sortera fakturor och fakturakopior i varsin hög, det var sammanlagt 260 stycken. Sen skulle dessa fakturor in i kuvert och en del kunder hade flera fakturor som sen skulle in i samma kuvert och klistras igen. Det tog en stund vill jag lova särskilt som jag råkade blanda ihop lite av kopiorna i kundnummertjofräset! Men ingen fara på taket. Tack och lov att dessa kuvert hade klister på sig så jag slapp att få en domnad tunga efter alla dom! Upp till andra våningen för att frankera skiten också. Japp jag har vart effektiv idag, där tar det inte slut. Jag skrev ju upp en hel del produkters artikelnummer mm. om det bara hade funnits artikelnummer på alla så hade det vart skitbra! Nehe då var det nåt internt som bara dom visste, hur ska jag som ny veta det? Nej precis, dom fick jag hoppa över. In i datorn och skriva in alla artikelnummer mm och sen skriva ut det på papper. Imorrn ska jag klippa isär dom och sätta på sina respektive platser på lagerhyllorna. Ser verkligen fram emot morgondagen, eller inte.

Idag har det då vart marknad här, det blåste halv storm så dom flesta "knallar" stod och höll i sina plastskynken till tak. Jag åkte ner bara för att köpa plastpåsar, dom hittade jag med en gång men sen har ju jag gått upp rejält i vikt så alla t-shirtar jag har är så slimmade på mig så man skulle kunna tro att min dotter ska få ett syskon men så är inte fallet. Jag fick tag på en billig t-shirt, den var dyrare men eftersom dom skulle plocka ihop strax efter så fick jag den 30kr billigare. Han såg nog att jag var i stort behov av en större tshirt.

Kort på den nedan.


Har jag fått en beundrarinna?

Det är alltid kul när folk återkommer till min blogg för att läsa. Det är särskilt en person som återkommer flera gånger om dagen ibland och i flera minuter varje gång och då menar jag inte nån av er som jag har fått veta vilka ni är. Är du en beundrarinna? Nån som inte kan med och fråga om en date med mig? Är du grabbig och har humor så ge dig till känna för sjutton! *s*.

Marknad istan idag

Idag är det vårmarknad. Det slår nästan aldrig fel att det är lerigt och dant en sån här dag för det brukar alltid ha regnat dagen eller natten innan, så och denna gång men tror inte det kom så värst mycket att man simmar omkring i lervälling därnere. Jag åker alltid ner för att inhandla plastpåsar. 100 stycken för 25 kronor, det är ett helt överkomligt pris faktiskt. Nästa marknad är i september och jag brukar med råge ha några plastpåsar kvar tills den marknaden är och med den ekonomi jag har idag så blir det nog bara just plastpåsar och inget annat.

Semestern från bloggen är över!

Godmorgon!

Nu har tankarna satts på plats i mitt huvud och jag kör igång den här bloggen igen. -stående ovationer...eller inte-.

I måndags började jag då min första dag på min arbetsträning, hade ställt klockan på 5.45 men vaknade redan 5.15. Studsade upp och hoppade in i duschen. 6.40 gick jag dit men det visade sig vara alldeles för tidigt, inte en människa kommer dit så tidigt, ja tidigt skriver jag för det är just vad det är för dom, den förste kommer inte förrän 6.52 ungefär sen ramlar de övriga in runt prick 7 eller gärna nån minut eller två över.

Det hade ju varit fakturering och jag fick i uppgift att bocka av alla räkningar som hade betalts och stoppa in dom i nummerordning i en av 511 pärmar, nu pratar vi ett företag här och inte några fjuttiga 4 räkningar. Detta har jag hållit på med i 2.5 dagar. I tisdags var jag på rehab och tränade. Hon lindade min högerfot för att det kan vara så att jag har benhinneinflammation på båda benen, därför jag har svårt att gå. Det var crosstrainer, cykling, step-up och den berömda bollen. Attans vilken tur att det var lunch efter för jag var högröd i ansiktet som jag alltid blir vid ansträngning och svetten rann. Sen tillbaka till jobbet och fortsätta.
Igår fortsatte jag återigen med det jag hållit på med de senaste dagarna men efter frukost ville en av killarna ha mig på lagret för att skriva upp en del produkters artikelnummer, diameter osv på ett papper för att sedan sitta vid en dator och lägga in allt och skriva ut det på etiketter. Det var ett schå vill jag lova. Efter det satte jag upp varje liten lapp på hyllan där respektive produkt var så nu är det uppmärkt. Lagret är stort och det är allt för många produkter som inte har fått sin hyllplats uppmärkt så det blir min uppgift direkt när jag kommer dit. Idag blir det rehab igen och efter lunch ska jag hjälpa en av tjejerna att vara med och fakturera.

Dagarna går fort, jag känner mig behövd och jag uppskattar mer att det blir helg än när jag bara gick hemma och tragglade dag ut och dag in. Så jag kan skriva som många andra, imorrn är det fredag, gött!

I´ll be back!

Tillfälligt avbrott från denna blogg, vet ej hur länge. Detta skrämmer skiten ur mig och tankarna yr i mitt huvud!


Lyssna på den här så längeBarnmat som smakar.... ingenting

Nu har jag vart och lämnat Josefine. Hennes mamma fyller år idag så dom skulle ha kalas så jag var tvungen att komma innan såklart. Riktigt mysigt hade vi, hoppas det blir fler gånger! (Vet att Josefines mamma läser min blogg).
Man brukar ju se fram emot att få sin middag och det brukar smaka himmelskt. Varför skriker barn och vill ha mat för? Den smakar ju absolut ingenting. Josefine fick idag Pasta med basilikasås, what? Den smakade inte mer annorlunda än det hon fick igår och det var något helt annat. Dom kan skriva vad sjutton som helst på burkarna, det är nog samma innehåll i alla ändå. Detta är inget jag skulle se fram emot att få i min mun. När min dotter var liten så var det iallafall lite smak på maten, faktum är att jag oftast brukade köpa två stycken av nån maträtt i burk (minns idag inte vilken) bara för att det var så gott och jag tog den ena! Men vet dom inget annat så kanske det smakar himmelskt inte vet jag.

Nu ska jag lägga mig och läsa gårdagens tidning för det fanns det inte tid till igår för när Josefine hade somnat så var jag så trött att jag gick och lade mig en timme senare.

Bebismys

Jag vaknade klockan 7 av att Josefine klappade mig lite fint i ansiktet. Kollade upp, då låg hon bakom mitt huvud på tvären. Där hade hon tydligen legat ett tag. Jag flyttade henne och la henne brevid mig och så gosade vi. Åh så härligt med ett barn som inte vill gå upp direkt utan ligga kvar och vakna ordentligt.Jag pruttade med munnen på hennes bara mage och då skrattade hon till så där gott, hon hade pyjamas på sig igår men märkte att det var så varmt att hon hade svårt att somna så jag tog av den och då somnade hon med en gång. Efter ett tag gick vi upp och gjorde välling och gick tillbaka till sängen. Hon åt med god aptit. Dags att byta den 2kg tunga blöjan. Jag hämtade inte liggunderlaget hennes mamma hade tagit med utan bytte utan. Jag tvättade och.... vad varmt det blev under min högra hand! Lyfter på den och ser en stor pöl och inte tog det slut där, det blev bara mer och mer och innan hon var klar så låg hela hennes rumpa i det. Jag kunde inte annat än skratta för jag VET ju att det kan gå fort det där men tänkte att det kunde vara skönt för henne att ligga utan blöja när hon haft den så länge. (23.15-7.30). Men det gör inget, jag tog bort lakanet och sen får det väl torka då. Nu är hon fit for fight igen.

Barnvakt över natten och förstörda sandkakor

Jag tog mig friheten att fråga i torsdags om inte jag kunde få ha Josefine över natten nångång så då blev det bestämt idag tills imorgon. Det var ett tag sen man gjorde sandkakor och det var lika roligt den här gången som för 20 år sen. Jag och Josefine satt i sandlådan, jag gjorde sandkakor och Josefine förstörde dom, precis som det ska vara. Min dotter och hennes pojkvän kom förbi för att leka lite, nu fanns det anledning att vara lite barnsliga. Min dotters pojkvän åkte ruschkana med Josefine men det var ingen större hit för hon rörde inte en min.
Hon blev trött så vi gick upp, bytte en dyblöt blöja, hon fick en flaska gröt sen somnade hon nästan på stört så nu sover hon så gott så. Det får bli en liten stund nu så hon får vara uppe och titta på Robinson med mig.
Hängpattar or what?

Jag pratade med min dotter förut som tycker att hennes katt är knäpp i huvudet. Den klänger i gardinerna, hoppar upp på dörrposter för att sedan glida ner. Hon undrade om hon kunde ta med sig Iza ut till pojkvännens mamma som bor på landet och köpa koppel till henne så hon inte springer bort.

Dottern: Men tänk om hon hatar det där jävla kopplet då och springer?
Jag: Hon kommer vara så upptagen med allt nytt och alla dofter så låt henne äta gräs och få njuta av att grässtrån kittlar alla hennes tuttar.
Dottern: Åh, det gör det nästan när jag går rakt på gräsmattan också.

Jag blev så tagen på sängen av hennes uttalande så jag brast ut i ett asgarv och fick henne att göra likadant.
Ja humorn har hon nog fått efter mig iallafall, dock inte brösten. Det skulle inte kittla några grässtrån på mina tuttar om jag så gick i en enormt vildvuxen trädgård och då är jag ca 12 cm kortare än henne.

Shirley Clamp hånglar upp Hanna Hedlund

Man kanske ska skicka en länk till Aftonbladet vad ordet hångla betyder? På tv 4as "Humorgala" tidigare ikväll kunde man se att Shirley Clamp gav Hanna Hedlund en kyss, som nog skulle kunna betraktas som en lite längre puss. Men på Aftonbladet.se står det att Shirley HÅNGLADE upp Hanna och att stackars Tommy Nilsson inte ens märkte det. Kanske dags att Aftonbladet lär sig vad en längre puss och hångel är för nåt så att dom kan skilja dessa ord åt nästa gång.Bilden är tagen här

Lägga ner omröstningsrutan

Funderar på att lägga ner "Dagens fråga" då det inte verkar vara nåt större intresse bland dom som besöker min blogg. Idag är det 5 stycken av 27 som har röstat. Det är ingen hit. Ni kanske ska komma med förslag vad frågan ska handla om?
Fundera på det och skicka iväg en kommentar till detta inlägg.

Nights In Rodanthe

Har sett en film. Helt underbar! Här är en text ur en av låtarna som var med i den. Thinking of you...


1:a majtåget

Jag bor ju som sagt nära centrum så det är mycket som händer här. Nyss gick 1:a majtåget förbi. Fotade lite. Inte var det många i det majtåget iallafall.Dotters flås på Crosstrainern

Min dotter skickade sms till mig igår att hon skulle komma hit idag och träna på min crosstrainer. Idag kom hon och pojkvännen och hon hade mp3 med sig och iklädd träningskläder. Taggad till tusen ställde hon sig på träningsredskapet och började. Hennes pojkvän sa att hon skulle träna i en kvart. Visst sa min dotter och slutade efter 2 minuter gnällandes:

Dottern: Älskling jag orkar inte mer!
Pojkvännen: Jo lite till orkar du allt.
Dottern: Men jag kan inte andas!
Pojkvännen: Men du har ju bara tränat i 2 minuter, lite till orkar du.
Dottern börjar trampa lite till och efter 1 minut går hon av den och sätter sig ner för att vila.
Pojkvännen: Okej, sitt en stund och sen går du upp på den igen. Du skulle ju hit för att träna.
Dottern sitter och flåsar och kunde knappt andas.
Jag: Man ska nog inte ta ut sig så i början.
Dottern: Hur länge brukar du stå på den mamma?
Jag: En kvart.
Dottern tittar på mig som om jag inte vore klok och går upp igen. Efter 2 minuter så ger hon upp och svetten rinner. Hon har helt klart sämre kondition än vad jag har men sen har jag ju cyklat mer än vad hon har gjort i sitt liv också.

Trollhare på TheCritics

Nu är intervjun med Trollhare uppe på TheCritics. Gå in och läs den och kommentera gärna. Gör ett besök på Trollhares blogg när ni ändå är där.

TheCritics