Aktuellt.nu

Jag fick ett mail. Denna gång var det inte Blogvertiser som skickade mig och jag får inte betalt för detta men jag vill ändå tipsa om en sida som jag tyckte verkade bra. Det är en nystartad hemsida men bara två inlägg än så länge men konceptet är att sprida nyheter om produkter eller dela med sig av både ris och ros som rör företag. Just för att upplysa oss.

Bland annat tipsar dom om en produkt som heter "Slanket". Det är en filt med armar. Gå in och titta får ni se själva.
Gå in på Aktuellt.nu. Som sagt, den är nystartad men lägg till sidan som bokmärke för att kolla varje dag för att se om något nytt har kommit upp. Man kan få många bra tips. Har du ett företag på nätet som du vill ska marknadsföras? Då kan du också gå in dit.

Låt oss hjälpa varandra!


Detta är vad man kallar en talang!

Jag är glad att jag kan hålla mig kvar på cykeln när jag cyklar vanligt. Danny Macaskill gör mer än så. Han kan tricks på sin BMX som ingen annan tror jag. Kolla klippet så får du själv se. Otroligt att ens däcken håller tycker jag. Men det verkar löna sig för han har sagt upp sig som mekaniker och satsat helhjärtat på sin hobby.

Jag hade helt klart slagit ihjäl mig på kuppen men jag säger bara. Don´t try this at home!

Detta är bara ett av alla tricks han kanSatan i gatan!

Jag har ju hyllat alla mina handläggare både på soc och på Af. Det vill jag gärna göra fortsättningsvis men idag fick jag veta att min handläggare på soc slutar 1 januari. Hur många handläggare ska man få på ett år egentligen? Hon har jobbat där ett halvår bara och nu måste hon gå och alla hennes 40 klienter ska då delas ut på resterande personal, det kommer bli tuffare att komma in och det kommer även bli längre väntetid tills man får komma dit och även att få pengarna. Varför ska bara mina handläggare sluta för? Nej jag har inte gjort dom ett skit, jag är nog en av dom som är harmlös när det gäller klienter. Hon är väldigt trevlig och idag satt vi och pratade om ditten och datten i 45 minuter. Vi hann till och med se en enorm mås falla ner från taket och den touchade fönsterrutan så vi båda hoppade högt. Hon är inte en av dessa socionomer som tillhör inventarierna som fått inrutat ett sorts system hur man ska vara som snorkig handläggare. Tack och lov. Jag kommer dock sakna henne när hon slutar.

När jag gick hem gick jag vägen förbi tvättstugan för att sätta upp en ny tid. Där träffade jag en av granntanterna, hon fick lov att vara högtfärdig och väldigt stolt hävdade hon själv och jag höll med. Hon har inte tvättat själv på ett år. Tanten är väl långt över  80 och bröt lårbenet för ett år sen och visade att halva benet var av plast och andra halva var väl hennes egen eller nåt. Hon var då stolt över att hon idag själv gick ner till tvättstugan. Det är först en jättelång trappa ner från hennes våning och sen ner en trappa till källaren. Jag erbjöd mig att bära tvätten som hon hade i en "Dramaten" men nehe det fick jag inte: "Jag måste ju vänja mig förstår du, jag vill fixa det här själv!" Självklart fick hon det då. Jag gick bakom henne i gången därnere, det gick sakta men som jag sa till henne, jag är arbetslös och jag har absolut inte bråttom. Jag saknar "mina" tanter i trappuppgången bredvid för det var där jag bodde för ett halvår sen.


Nogger är SÅ duktig

Iza kan inte så mycket mer än att när jag säger nej och mat. Nogger kan sitt, ligg och spela död, näe inte det sistnämnda då men hon kan däremot sitta och ligga på kommando, hon kan även ta ner min arm om den är en meter ovanför henne. Hon är lite trögstartad men sen går det. Bevis finnes på videon.

Det är så här vi roar oss trista tisdagar som idag. 

 


Nova - en klok hund

Jag har länge undrat vad det är med hundar och kvinnor som är gravida eller vad det är med hundar och bebisar? Hur kommer det sig att hundar är beskyddande mot kvinnor som har en bebis i magen. Hur i allsin dar är det som gör att dom vet att dom ska vara beskyddande överhuvudtaget? Kan någon förklara det för mig?  

Man har ju läst flera gånger om hundar som räddar sin husse/matte ur ett brinnande hus, vad är det som gör att dom tänker på att människor måste räddas. Vad är det som gör att dom vet att eld och rök är farligt?

Många frågor och varför undrar jag detta då? Jo jag läste om Golden Retrievern Nova som räddade matte med 9månaders sonen Albin som inte kunde hitta ytterdörren. Nova som var ute öppnade ytterdörren och sprang in för att leda matte rätt till dörren. En hjälteinsats såklart. Det var tjockt med rök för att matte hade lagt skötbordet på spisen och kanske hon råkat komma åt ett reglage eller om det blev kortslutning i spisen just då. 

Heja Nova, ännu en klok hund!Solen lyser men det gör inte jag

Ja solen har hittat hit idag också, det var ju nice men jag skiner inte mer för det. Det är -12 grader ute och jag är vansinnigt trött.

Igår gick jag och la mig 22.30, kunde jag somna med en gång? Näe, vad gjorde jag då? Jag spelade golf på mobilen en halvtimme, kunde jag somna sen? Ja det kunde jag men inte hela natten. Jag vaknade nämligen efter 20 minuter igen. Jag gick ut och surfade på mobilen eftersom det är sista dagen det är gratis att surfa, kan dom inte ha det året ut? Tydligen inte. Jag somnade kl 2 men hej och hå vad jag har vaknat flera gånger i timmen. Det var för varmt, av med täcket, nehe röven frös, på med täcket, ont i ryggen, vände mig åt andra hållet, ännu ondare i ryggen, vänder mig igen, ja så höll det på tills jag 8.40 gav upp. Jag gick upp istället.

Kl 11 ska jag träffa min handläggare på AF, vad vi ska prata om vet jag inte för vi väntar ju på besked från min eventuella praktikplats som kanske blir av i början av nästa år och det vet hon ju om. Vi får väl se. Kl 14 ska jag till soc. Jag känner inte för att gå hem emellan så jag får la gå på stan och lalla för mig själv.
Det är tisdag idag, jag gillar inte tisdagar faktiskt. Orsak okänd.


Tack gode gud!

Äntligen har Annica Holmquist fått rätt mot Försäkringskassan, det är ju fan att man ska behöva gå ut i media för att det ska hända nåt sånt. Hoppas även Annika fått en ursäkt från FK för det ska hon fan ha! Tack även till dottern Emelie som skrev om sin mamma på sin blogg. Det berörde väldigt många.

Nu har ju Annica haft anhöriga och vänner som kunnat låna henne pengar då hon blev utförsäkrad men tänk om hon inte hade haft det? Vad hade hänt då? Nu får Annica retroaktivt från 1 augusti men dom pengarna ska ju tillbaka till alla hon har lånat av. En värdig jul får hon i alla fall och det är ju bra. Men en spark därbak på FK från mig!

Bilden är från samma sida som artikelnUnderbart

Jag har haft min dotter på middag, jag smsade henne och frågade om hon kunde gå förbi ICA och köpa en julmust, det skulle hon göra. Min dotter har världens minsta minne och det vet jag ju och jag hade rätt även denna gång, hon hade glömt att köpa julmust. Jag följde därför med henne till ICA när hon skulle till sin pojkvän. Jag köpte inte bara julmust utan även Samarin.


Det ska vara Samarin med smak av persika och citron och inte den naturella. Den här lenar ändå ner till knäskålarna medan den naturella är som att slicka stjärtskåra. Fråga mig inte hur jag kan veta det.
Samarin numera kan jag dricka flera glas av bara för att det är gott.


Den har kommit!

Det var jättelängesen som solen visade sig, den har nog inte varit framme sen sist faktiskt, jo det är sant!

Imorse vaknade jag 7.50 och när jag drog upp persiennerna såg jag direkt att det skulle bli en fin dag, en solig dag och en riktig vinterdag. Det är så här det ska se ut för att jag ska trivas på vintern.

Det kommer bli ännu trivsammare när min dotter kommer på middag idag. Det kom ett sms runt 10: "Bjuder mor på middag idag?"

Eftersom jag ska på ett ärende kl 14 så frågade jag om det gick bra kl 15, hon är i stan nu, ja faktum är att hon precis skaffat en pojkvän och han bor tydligen istan. Hon menade på att det skulle bli alldeles för sent och hon vill inte vänta. Har någon hört talas om att man äter middag kl 11? Inte jag heller, nu blev det bestämt 15.30 i allafall för hon ska hem och duscha och sen fika med en kompis och sen komma till mig. Alla tiders det.

Jag tog ett kort när solen skiner.

Äntligen!


Utan att titta i almanackan så vet jag att det är Anders imorgon, varför jag vet det? Jo, när jag gick i högstadiet så var jag tillsammans med en klasskompis lillebror som hette Anders (det gör han nog än idag). Jag ringde honom på Andersdagen och han blev jätteglad, det var bara det att det var vår halvårsdag och jag gjorde slut. Vet inte om han minns det men jag har minne som en häst faktiskt, i alla fall när det gäller såna saker.

Se så, gratta mig nu för fan.Så fick då Emma sin prins

I kvällens avsnitt av "Ensam mamma söker" kunde inte Emma välja vem av Jimmy eller Andreas hon skulle välja. Hon ville ha mer tid på sig hemma och när kamerorna hade släckts. I klippet får man se vem det är och jag tycker nog att hon gjorde det bästa valet. Jimmy  är både romantisk, är lite go i och verkar lite mer stabil än Andreas. Jättekul verkligen och hoppas att dom än idag håller ihop.

Petra valde ingen av dom tack vare att Christoffer inte verkade lika intresserad av henne på resan som han var hemma. Hade hon valt honom så hade hjärtat talat men nu tänkte hon mer på sig själv och barnen och det var ju förnuftigt gjort tycker jag.

Linda fick sin prins i Christian men hänger dom ihop idag? Det får man tydligen kolla på tv3play i morgon!
Påminn mig gärna

Ja precis som rubriken lyder, påminn mig gärna. Vadå tänker ni alla vänner av ordning säkert. Jo att när jag är på ICA och tänker, jag kanske ska ta och köpa lite Samarin för det är ju totalt slut hemma, inte en endaste påse undanstoppad i hela lägenheten. Det är då jag verkligen SKA köpa det och inte tänka, äsch det kan jag göra nästa gång, det finns annat jag ska köpa istället för dom pengar jag har med mig. Nu har jag halsbrännan från helvetet och det där "äsch det kan jag göra nästa gång" förbannar jag mig för nu kan jag säga. Mjölk lindrar för stunden visst men den där jävla stunden är förbi, det varar 10 minuter sen bränner det i halsen ända ner till knäskålarna igen. Det är inte okej och ute är det snökaos så jag tänker då rakt inte gå utanför dörrn idag. Skyll dig själv då för fan tänker ni säkert och ja, det får jag väl göra då så påminn mig också att inte klaga nästa gång okej? Bra!

Detta går till historien

Jag skrev ju i veckan att julgardinerna inte kommer upp förrän det är 2 veckor kvar till jul, jag ångrade mig. Detta går till historien för mig, jag har aldrig i hela mitt vuxna liv satt upp julgardiner så här tidigt. Till och med en duk ligger på bordet. Jag brukar ha adventsljusstaken i vardagsrummet och tända ljus varje advent men den ligger någonstans i källaren och jag orkar bara inte gå ner och leta som fan efter den så i år blir det inget sånt, det går också till historien faktiskt.

Ute snöar det som fan så man är ju rätt glad över att man inget eget hus har, slippa skotta all jävla snö! Jag har bott i parhus med tillhörande parkeringsplats bredvid och all snö verkade blåsa just på min uppfart, det var inte det roligaste jag visste precis.


Det blev lite mörkt eftersom det är ljust uteTänt hoppas jag inte att det är

När min dotter gick i lågstadiet så kom hon varje jul hem med en skylt hon gjort i skolan, på den stod det: "SLÄCK LJUSEN!" Det var även ritat ett ljus och en låga. Den skulle man sätta på insidan av dörren. Ett bra knep för att man ska komma ihåg att man har ljus tända om man går hemifrån. Det är ju extra många ljus tända runt jul även om många har det året om, ja inte tända men att dom kanske tänder mycket ljus, särskilt på vinterhalvåret då det är lite kyligare och blir mörkare tidigare.

Idag är det 1a advent som innebär att många ljus brinner runt om i Sverige, åtminstone ett i varje hushåll. Aftonbladet.se har en del bra tips på vad du kan göra för att förebygga innan faran är framme. Har ni ingen brandvarnare så ut och skaffa det fort som attan.

Jag har ju två katter så jag kommer aldrig att ens gå utanför det rummet som ljuset/ljusen står i, då har jag väl två brända katter plus resten av möblemanget på några sekunder tippar jag på. Men gå in på Aftonbladet.se för att se tipsen och ta till dig dom.Julskyltning

Visst var det mysigt att det var snö äntligen på vår julskyltning men det hade inte behöva yra snö och blåsa kallt för det! Tur att man bor i en liten stad där affärerna inte ligger långt ifrån varann, det var typ in i en och ut till nästa bredvid. Det inte bara yrde snö, det var yrande folk också. Det var  ta mig fan folk överallt, julskyltning är då folk visar sig, då kommer dom ut från sina kokonger, tokhandlar julklappar och spärrar vägar så andra inte kommer fram. Det är inte okej.

Jag och Ewa var på stan i 2 timmar. Vi hade hennes 10-årige son också som hon typ fick släpa med ut, han följde med en stund sen gick han till sin pappa som har ett fik i stan. Där skulle han sitta tills alla hade gått hem typ, ja kanske till och med till det var sommar eller nåt. Jag som inte skulle besöka ICA på hela helgen var där i dag också, det var inte hälften så mycket folk som igår, näe för folket var ju på stan, den här hålan är inte så stor att det kan vara knökat precis överallt och det tackar vi för.

Ännu en julklapp är inhandlad, också denna gång till dottern, kan vara så att det är att jag bara har henne att köpa till kanske? Kan så vara kan så vara.

Har ni vart på julskyltning idag?Jag är nog fan inte ensam om nätterna

Det har hänt så mycket saker här som gör att jag tror att jag inte är ensam om nätterna. Det har hänt att taklampan i hallen varit tänd när jag kommit upp på morgonen, det hade jag sett på kvällen före om jag glömt eftersom jag då ser det från mitt sovrum i glipan över dörren, det har även hänt att lampan i taket i köket också varit tänd, det skulle jag sett från min andra sovrumsdörr om jag glömt, i hallen finns det inte en chans att katterna skulle komma åt den knappen då det inte finns nåt att hoppa upp på.

Imorse när katterna kom in i sovrummet och jag bäddade såg jag Nogger leka med nåt. Nåt smalt, nåt grönt och nåt som absolut inte tillhör mig. Sen lekte hon med något annat, det var ännu nåt smalt, nåt grönt och som tillhörde den första grejen. Det var två delar av ett buntband, såna har inte jag hemma och har aldrig haft. Jag har nog inte sett såna sen jag slutade på E-lux, där använde vi såna för att bunta ihop sladdar på en del sorter och vi hade nog bara svarta vill jag minnas.

Det här börjar på att bli lite scary faktiskt. Kan inte spökhelvetet glömma kvar lite smörgåstårta nångång? Eller lämna en laptop till mig? Nej då, bara ett sketet buntband som dessutom är i två delar! Är det det som Nogger vill prata om när hon på morgonen när jag öppnar dörren är så snacksalig att jag får sår i öronen? Kanske ska ta hit nån som kan prata med katter.

Idag blir det i alla fall julskyltning med Ewa och hennes lille son som säkert går med väldigt motvilligt. Snö på en julskyltning var många år sen det var. Mysigt!Okej jag hade fel

Efter att ha hört Minnahs första låt i "Idol" trodde jag faktiskt att hon skulle ryka idag, jag var nästan helt säker och var kaxig på Facebook och skrev ut det också. Jay och Olle visste jag skulle få vara kvar, Jay som en solklar Idol och efter att ha hört Olles båda uppträdande som varit hans bästa hittills visste jag att även han skulle få vara kvar.

Linnea Henriksson som varit lite av en favorit bland väldigt många satt helt plötsligt löst men trodde inte mina ögon när jag såg hennes bild bakom dom då det stod klart vem det var som skulle få åka hem och inte få ta del av Göteborgs storslagna arena nästa fredag. Jag är nog i chock än för jag trodde inte Minnah skulle klara det efter att hennes hals inte riktigt höll måttet ikväll och att Linnea alltid varit bättre än henne. Tji fick jag men Linnea säger att hon är stolt och tacksam över att ha kommit så här långt och det ska hon ju vara såklart.

Grattis Minnah, Olle och Jay!


Japp jag snodde denna från samma sida som artikelnTänt var det här!

Som jag skrev igår, julgardinerna kommer upp lite närmare jul men en stake i fönstret i köket och en stjärna i vardagsrummet får i alla fall komma upp.Extra snyggt är det med mina tejpade fönster tycker jag.

Stjärnan är av papper så vi får väl se om den får vara hel tills dagen då jag tar bort den, mina katter älskar att utforska allt som kanske går att tugga på.Jag fick en present av Maria (airaM)

Ni minns att jag skrev om min goa blogg och FBkompis Maria för några dagar sen va? Idag fick jag ett av dom smycken hon gör för att jag hjälpte henne att marknadsföra hennes tävling.  Jag är grymt imponerad och jag älskar armbandet som kom med posten idag. Det är verkligen jättefint.

Jag fick bestämma vad det skulle stå på ringen mellan Dream, Love och Believe, jag tog som synes Dream
Denna söta lilla ängel kommer med på knäppet, "Made for a angel" står det på, hur sött är inte det? Precis så in och var med på tävlingen som går ut den 30 november 23.59. Allt du behöver göra är att gå in på Marias hemsida och rimma och som jag skrev förra gången så behöver det inte var världens bästa rim. Vill du ha fördelar på andra smycken i framtiden så gå gärna in på by airaM på Facebook och gilla. Hon har kampanjer då och då och fina rabatter. Vad fan väntar du på? Gå in och gilla och sen besöker du hennes sida och letar upp tävlingen och rimma.Klåda på ICA

Jag gick och skulle skicka sex olika paket till folk som har vunnit saker på Tradera, det var folk överallt, folk verkar ha tagit ledigt idag enbart för att irritera mig eller nåt. Jag fick frimärke och tjejen i förbutiken hade skrivit summan så jag fick snällt sätta på frimärken själv för det var överbefolkat i köerna. När jag hade lämnat in alla paket gick jag in för att handla lite, folk överallt och det kliade satan mellan benen, nej inte mellan benen som i kvinnligt könsorgan utan mellan låren mer, jag är inte bara fet, jag är kobent också, låren slår i varann och när det blir varmt (läs svettig)  så börjar det klia och ju mer jag gick desto mer kliade det.

Jag förbannade allt folk som var precis överallt, jag som ville ställa mig bakom en hylla, dra ner brallorna och klia jävlar men nej då jag fick lugnt vänta, helst skulle jag gå och ta ett rivjärn för att riva sönder mig men nehe det gick inte för sig.

På vägen hem gick jag in till min hyresvärd och skulle sätta upp min dotter i kö igen och satt där och tjöta i en halvtimme och ditten och datten, när jag gick ut därifrån hade det slutat att klia, tack och lov!

Nu ska jag inte sätta min fot på ICA på hela helgen...tror jag.Klagar ni eller?

Jag håller ju på att bli sjuk som jag skrev i föregående inlägg men folk väntar ju på sina Traderavinster så visst måste man ta sig ut trots att huvudet känns som man blivit knullad genom örat och nuddat hjärnan varje gång.

Jag är världsbäst på att slå in paket som ska iväg eller hur?


Jag fick ju massa kort från min fasters dödsbo när vi firade farsdag. Att jag ser ut som ett miffo på det här kortet kan jag inte rå för och jag kan heller inte rå för att min mamma älskade att sticka kläder till mig och min syster, kliade satan gjorde dom också.Sune 2-3 år med en docka som hade världens längsta ben
Rolig helg...eller inte.

Inatt har jag vaknat 511 gånger, jag hade så ont i halsen att jag vaknade varje gång jag skulle svälja och har man en tät mask på sig så är det ingen hit, varje gång man sväljer går vakuumet ur i nån sekund. Jag är lite snorig också och det får man inte vara när man har snarkmask, vet inte om dom menar att man inte får ha snor i slangen eller nåt, man får inte vara förkyld över huvudtaget.

Det är julskyltning i helgen, det hade jag sett fram emot men nu vet jag inte. Jag kommer inte gå på festen i alla fall för jag tänker inte sitta där och snora bland folk och sen kanske behöva GÅ hem då jag inte har råd med taxi. Det får bli en annan dag, både taxi och fest med det folket.

Runt 4 slet jag av mig masken och somnade om men vaknade i allafall varje timme, antagligen för halsontet (nytt ord?). Ute snöar det som fan och är -7 grader. Det är inte heller så där jättekul. Ingen bra början på helgen eller hur?

Vad ska ni göra i helgen då?Tji fick han

Jag lyssnade kvällen då en porrskådis ringde Gert Fylking då han jobbade med hans program på Rix FM "Gerts värld". Hon tyckte det var för mycket prat och för lite verkstad så dom avtalade en dag då hon och hennes pojkvän skulle komma till studion och ha sex. Jag bara skrattade för jag trodde inte att det skulle gå igenom. Gert är och har vart i flera år en "snuskgubbe" som inte har så mycket annat i sina meningar än just saker som har med sex att göra. Hela veckan har han varnat lyssnare att stänga av onsdagen den 24e november runt 22 om dom nu inte ville lyssna på när två har sex i studion, han har verkligen tjatat och gnatat om detta som en annan jävla LP-skiva med 511 hack i.

Igår hade han möte med sin chef Christer Modig också kallad "Det lilla äcklet", det skulle inte bli av enligt chefen men Gert gör som vanligt precis som han själv vill. Kl 22 slog jag på Rix FM just för att bara höra i början om det skulle bli av, jag är inte ett skit intresserad av två personer som har sex i radio. Gert satt och väntade på Cheeta som porrskådisen kallas, efter en stund ringer han upp henne och undrar vart hon är, hon är hemma säger hon då. Då visar det sig att chefen hade ringt upp henne och sagt att hon inte var välkommen dit eftersom Christer (chefen) känner Gert så väl att han trodde att han fullkomligt skulle skita i vad han sa och ta dit henne dit ändå.

Gert ringer upp chefen och detta samtal gick då ut i sändning. HÄR kan du lyssna på det.

Nu påstår folk att det kan vara en PR-kupp för att dra folk till programmet men det undrar jag för Gert har blivit utskälld av chefen ett antal gånger förut då han jobbade på Rix Morronzoo och höll även på att bli sparkad. Det återstår att se.Recept på mat och dryck?

När min dotter bodde hemma så tyckte hon att jag hade väldigt dålig fantasi när det gällde mat. Det var spagetti med köttfärssås, korv stroganoff med ris, kött och potatis och sen började det om typ. Samma dag jag fick lön eller till helgen kunde det bli nåt festligare som Chipslåda tex. Det har flera av er redan tagit receptet av men här kommer det igen. Sen vill jag gärna ha recept av er eller också mailar ni dessa till en mat och drycksajt på nätet. En bra sida som ger dig både recept på mat och recept på drinkar. Så recept på drinkar vill jag också ha för jag dricker väldigt sällan drinkar, det kan kanske gå 3 år mellan varje drink.

Här kommer i alla fall receptet på chipslådan:

För 2 pers:

Potatischips, 2 burkar tonfisk (i vatten), 5 dl creme fraiche, 1 burk majs, 1/2 lök, gratängost, ketchup, salt.

Smörj en eldfast form, häll lite majs i botten, ta en näve chips, knyt näven så hårt att chipsen går sönder som fan och lägg det över majsen

Rör ihop tonfisken, creme fraiche, ketshup och salt i en bunke. Varva sen med gojan från bunken, majs,chipset.
Sist ska gojan vara och sist gratängost över hela.

In i ugnen i 150 grader och ska vara inne tills du känner att chipsen inte ger så mycket motstånd längre.
Kanongott!

Hade jag nu haft bilder på just den här rätten så hade jag satt in det men tyvärr alltså. Glöm för allt i världen inte att besöka sajten där mat och dryck finns att läsa om. Kanske får du något tips till helgen? En god drink efter det, ja du får se helt enkelt!
Vissa delar av min kropp får lida

Jag skulle skicka iväg en skrivare jag har sålt, jag packade den så väl så. Utlämningsstället ligger inte alls långt härifrån men ska man gå med en rygg som bara får lyfta 5 kg och som gör ont redan vid 3 kg och dessutom två fötter som gör ondare i det här vädret så känns det som jag skulle gå till andra sidan av stan. Mina föräldrar är inte i stan, Ewa har ingen bil längre så det var bara att knata det. Min rygg gjorde satans ont, mina fötter skrek men jag knatade på, det gick men nu bankar ryggen på mig bakifrån (hade vart väldigt scary om den hade bankat på framsidan måste jag säga). Jag gick i alla fall till ICA efteråt, ja det var jag och halva min stads invånare typ, fan jag skulle handlat igår.

Min morfar var trädgårdsmästare, min pappa har väldigt gröna fingrar och min syster har ärvt hans gener, jag däremot, finns det någon färg som är tvärtemot grönt så har jag den färgen när det gäller blommor. Mina blommor som jag köpte i somras som jag har i köket är stendöda, dom tål inte direktsol, oj då! Idag köpte jag andra.Dom stendöda
Dom nya, har inte haft julstjärnor på flera år för jag har trott att katter äter på dom och dom är ju giftiga men kollade på nätet och katter äter inte dessa ens eftersom dom ger ifrån sig nån doft katter inte tycker om. 2 stycken för 39 kr, tyckte jag var jättebilligt.


Julgardinerna sätter jag upp när det är typ 2-3 veckor kvar till jul annars är jag mätt på allt vad jul heter innan det ens gått över till december.Ont i halsen

Inatt när jag skulle sova så kände jag att jag hade ont i halsen, eller ja inte i halsen utan mer bredvid, nej inte axlarna utan ja äh går inte att beskriva, det gör ont längst bak i munnen när jag sväljer. Det går la över tills jag gifter mig, nån som är villig?

Det märks att jag har vant mig vid snarksmasken nu. På lördag ska jag kanske på fest hos några som jag festade med för några år sen och vi har inte träffats på nåt år. Jag drömde inatt att jag var på den där festen, vi satt och pratade och jag skulle ta en klunk öl  och upptäckte att jag hade snarkmasken på mig! Bara masken var på, apparaten var hemma men det roligaste var ju att ingen sa nåt varför jag hade den på mig. Jag frågade tydligen och dom sa att eftersom vi inte setts på ett tag så trodde dom att det var så jag såg ut numera, ja det är ju vanligt att folk har snarkmask på sig liksom. Ja herregud.

Idag är det torsdag och när märkena efter masken försvunnit i fejset ska jag iväg och handla lite.


Japp jag klarade det!

Varje månad när jag fått pengar samma dag så sticker jag iväg och handlar, idag fick jag bita ihop för att inte göra det, det är nog bättre att man väntar nån dag eller två så man håller i pengarna lite mer. Nu har jag inte så mycket i frysen men jag hittade en påse köttbullar och hade några potatisar. Jag stekte detta och hade två ägg till. Det var typ det enda jag kunde göra en middag på, jag fick behålla det i 20 minuter innan det kom ut igen. Gud va trött jag blir på det här när jag knappt kan äta nåt. Nu sitter jag ju här hungrig igen. Skulle precis släppa en fis men höll på att göra på mig istället, sånt är skitkul.

Det får bli till att handla imorgon ändå tror jag bestämt. Fan.

Bonde söker fru idag igen då. Fan va jag inte gillar att dom bara visar att en person åker ut. Jonas bland Ann-Katrins killar fick åka hem och han blev överraskad över det. Nja det var nog dags för honom att åka. Visst pratar han en hel del som hon vill att killen i hennes liv ska göra men tror att det är fel sorts prat, som inte faller henne på läppen, hon vill att killen ska få henne att skratta, att vara rolig helt enkelt, tror inte det var rätt sorts skämt för henne heller. Hon hade fått en kock i huset som lagar gourmémat men det räcker ju inte alltid tyvärr. Men jag har nog inte sett nån tjej som varit så svårflörtad heller ärligt talat, bjuder ju inte till direkt själv. Får se om hon tar någon av dom andra, har lite svårt att tro det faktiskt.Den absolut bästa och grymmaste youtubeklipp jag sett någonsin!

Becka (i vanlig ordning) skickade ut ett youtubeklipp på FB och tog mig på MSN och sa att jag måste kolla på det. Jag gjorde som hon sa såklart (också det i vanlig ordning) och shit säger jag, den grymmaste jag sett någonsin! Ni MÅSTE se det lova! Och lova att lyssna på HELA för det blir bara bättre och bättre. Är så jävla grymt impad av det här så det är inte sant! Släpp allt annat och titta!


 

 


Ja då var det onsdag

Idag fick jag "lön" eller ja, pengar i allafall men så fort pengarna kom inatt betalade jag hyran och bredbandet och en traderavinst i form av ett mobilbatteri för det jag har suger verkligen giraffkuk, jag måste ladda varje dag och då använder jag den bara till att lyssna på radio, smsar och tar emot samtal. Det finns GPS i den, det skulle ju inte funka att ha igång det med det här batteriet. Ja vet att Nokia 6220 har pissig batteritid men den här köpte jag begagnad så det kanske är lite bättre egentligen.

Nu måste jag verkligen tänka mig för vad jag handlar så det räcker hela månaden, inga utsvävningar mer än nån julklapp eller två. Ja dottern läser min blogg så JA Emelie, du får mer julklappar än dom jag redan köpt, okej? Nöjd? Men börja inte lipa om du inte får nån bil, du kan få en leksaksbil så länge det blir väl bra? Bra då säger vi så.
Själv önskar jag mig ett hus, deal? Bra!

Det har nog snöat inatt igen för jag vaknade av att vaktmästarn skotta snö utanför, ja jag vet, mina öron är inte som andras mer än att jag är hörselskadad alltså.

Näe nu ska jag fortsätta göra lite nytta.


Osså var det det här med sömnen igen då

Inatt sov jag 8 timmar och till och med 8 timmar med masken. Kl 18 var jag skittrött och skulle kunnat somnat då men då hade jag också vaknat kl 4, vad skulle jag gjort då liksom? Inte ens Rix Morronzoo som börjar sända kl 5 hade börjat då. Visst jag hade ju kunnat dammsuga och spikat upp tavlor men jag respekterar mina grannar även om dom över mig inte gör det allt för ofta. Kl 18 var jag dötrött, vad är jag nu? Precis, skitpigg! Får la ligga i sängen och spela mitt jävla golfspel med Tiger Woods som spelare, jag börjar tröttna på det.

Vad gör ni när inte ni kan somna?Vill du helst glömma? Ta ett piller!

Det finns folk runt om i världen som har minnen dom helst vill glömma, även jag har minnen jag helst vill få bort och för några år sen önskade jag att det skulle gå att få bort en del jobbiga minnen och känslor faktiskt. Nu är pillret här. Ett piller sen är gårdagen på krogen då du hånglade upp chefens fru/man på toan helt borta typ. Fast detta är nog mest för folk som har traumatiska minnen, som tex varit med i nån olycka som mår dåligt av det, drömmer mardrömmar och verkligen inte kan gå vidare utan hjälp.

"Det forskarna har upptäckt är att man kan ta bort protein från hjärnans rädslocentrum och på så sätt utplåna traumatiska minnen.

Upptäckten kommer kanske framförallt att användas för att hjälpa soldater och brottsoffer som utsatts för omskakande upplevelser av våld och hot. Men den kan även komma att hjälpa vanliga människor att exempelvis komma över en smärtsam skilsmässa."

Men det värsta är ju att det kanske tar bort allt? Om nån frågar mig hur många partners jag haft och jag säger att jag aldrig varit tillsammans med någon? Skulle jag ens känna igen mina ex om jag skulle träffa dom på stan?

Men det är ju negativt också, man kommer inte lära sig av sina misstag och då syftar jag på den pinsamma kvällen på krogen kvällen före. Även om jag glömmer så lär ju inte andra som var där göra det.

 

 


Ny apparat och snöoväder

Oj oj vilken dag! Att ta cykeln till sjukhuset idag var inte att tänka på alls, det snöade, det blåste och det var halt. Jag fick gå till stationen för att hoppa på. Hos adionomen fick jag först göra ett hörseltest, trycka på en knapp om jag hörde ljud, som vanligt hade jag svårt att uppfatta vad som var ljud från henne och min egen tinnitus men jag gjorde så gott jag kunde. Sen gick vi in på hennes rum där jag för första gången fick en helt ny apparat, en annan variant. Den här nya är en digital, jag fick sätta på mig den och hon fixade till den från sin dator. Vilken skillnad! Det är mer diskant ljud men det bästa är att jag nu kan trycka på en knapp när jag vill slippa höra folk bakom mig om jag tex är på en restaurang (vilket kanske händer en gång om året) där ljud från fler kan vara jobbigt.

Den gamla hade jag haft sen -92 och är typ från stenåldern. Eller ja den jag lämnade idag fick jag låna i höstas men den som gick sönder hade jag haft från -92 och jag fick en eloge för att jag hade varit så pass rädd om den att jag kunde ha samma så länge. Jag trodde jag skulle få en annan variant med smalt rör som inte syns men det är tydligen bara för folk som inte riktigt hör så dåligt som jag gör, den skulle vara för svag för mig. Underbart att ha fått en ny i allafall och den säger till i form av ett pip när batteriet snart är slut hoho va kul och den gamla hade ingen fungerande T-slinga men det har den här, inte för att jag ofta går i kyrkan, på föreläsningar eller i nån annan sal som T-slinga finns i men ändå.

En fin liten ask fick jag......och kolla här då! Nya batterier fick jag plus rör. Mina batterier som precis va slut, klockrentHär är då apparaten. Tänkte visa hur den gamla såg ut men eftersom den varianten är så gammal fanns det inte ens att få tag på på nätet. Den var i alla fall hudfärgad för det var det jag ville ha då jag vid 23 års ålder inte riktigt ville acceptera att jag behövde hörapparat så jag ville inte den skulle synas trots att jag vid den tidpunkten hade långt hår. Nu går det inte att undvika att den syns men mitt hår är ju nästan svart och så fick den nya apparaten ha samma färg.

När jag var klar så skulle jag gå till Netto och trodde jag skulle hinna ut till bussen men den for förbi mig precis, nästa skulle visserligen komma en kvart senare men då skulle den inte komma där jag var utan jag fick i snöovädret gå ner till sjukhuset igen och ställa mig där. Jävla krångel och kallt var det också. Sommar sommar kom tillbaka!


Jerry - en slusk?

Jag tittade ju på "Biggest Loser" kl 20 när det gick på tv så jag tittade på "Ung och bortskämd" på svtplay istället nu. Dom har verkligen ändrat sig från första avsnittet måste jag säga. Lite mer pli på dom, både städade och diskade utan vidare, tummen upp för det.

Det fokuserades rätt mycket på Jerry i kvällens avsnitt och eftersom han syntes mycket i rutan så kunde jag inte låta bli att tänka på en sak. Han hade samma kläder på sig varje dag. Man fick se när dom låg och sov på morgonen då det kom in militärer i rummen med megafon och grejer för att väcka upp dom. Jerry hade en grå t-shirt och en beige stickad tröja över när han låg i sängen. Dagen efter fick dom ett uppdrag då dom skulle samla in grejer till Radiohjälpen som dom sen skulle sälja på loppis, samma tröjor. Dagen efter när dom stod på loppis, samma tröjor. På kvällen var dom ute på krogen och roade sig, alla andra gjorde sig fina, bytte kläder men Jerry hade samma tröjor. Dagen då han åkte ut, ja just det, det var han som åkte ut, då hade han SAMMA tröjor igen! Jag vågar inte ens tänka på om han ens bytte kallingar på hela veckan, duschade? Gjorde han det?

Blä blä bluttan blä.


TÄVLING!

Min goa blogg och FB-vän Maria gör egna smycken och vet ni vad? Nu har hon en tävling. Det enda ni behöver göra är att skriva ett rim, du behöver inte ha världens absolut bästa rim utan nåt bara, dålig fantasi har ni ju inte det vet jag eller hur? Visa nu att jag har världens bästa läsare och besök hennes smyckesida och kanske är det du som vinner ett av smyckena (du får välja själv och vilken text av det som ges som exempel). Och det bästa av allt, är ni med och tävlar är ni också med och skänker pengar till Unicef utan att betala en spänn, hur coolt är inte det? Precis!

Så gå nu in på by airaM och skriv ett rim. Hon gör GRYMMA smycken!  Se så iväg nu för fan och gör mig stolt!


Här är ett av dom smycken du kan vinna, snyggt eller hur?! JAAA!Chock, böl och Biggest Loser

Ja då var det äntligen dags för final i Biggest Loser Sverige. Jag satt på cykeln och cyklade idag bara 7 km. Varför? För att jag böla lite då och då, ja jag vet men jag är sån, känner sån glädje över hur dom har lyckats på egen hand i 3 månader efter att dom skildes i somras. Invägningen på samtliga fick mig att bli chockad men mest chockad blev jag såklart då vinnaren Karl Fredrik Jonsson visade sig ha gått ner en hel vuxen människa, nämligen hela 75.5 kg. Herregud säger jag bara, jag gapa som en fågelunge som väntade på mat men glömde att stänga den igen. Den var verkligen wide open! Jösses vad människan har presterat. Ja det hade dom gjort allihop med KF som han kallas vann verkligen rättvist.

Detta triggar ju verkligen en annan också liksom. Grattis som FAN KF!


Hur KF ser ut idag, hur han såg ut förut finns att hitta några inlägg tidigare som jag skrev.


Hittade ett hälsokort

Jag vet inte hur det är idag med barns hälsakort men jag hittade i alla fall mitt eget hälsokort från jag var liten. Jag blir lite orolig över vaccinationerna. Varför blev jag inte vaccinerad mot tyfus? Kan jag få det nu alltså? Är det det jag har nu när jag känner mig lite dålig ibland? Vad fan är tyfus för det första? Kul att detta kort är välbevarat i alla fall.

Ni kan även se vad jag vägde när jag föddes och efter att ha legat i kuvös en månad då jag var en månad för tidigt född. När jag var 6 år vägde jag 17.3 kg, jag vet att jag var smal, är jag FÖR smal för min ålder? Herregud jag har varit smal och vad är jag nu? Skitfet! (och några år äldre).Biggest loser

Jag har sett vartenda avsnitt av "Biggest loser" och det är dessa deltagare som har gjort att jag suttit på cykeln och cyklat som en dåre under tiden dom var i sitt gym och slet som djur. Jag ville inte vara sämre jag.
Finalisterna Karl Fredrik och Maria skildes på midsommarafton och hade inte träffat varandra på 3 månader innan dom då möttes i finalen. Jag beundrar dom massor. I programmet hade dom coacher som peppade dom, dom hade andra deltagare som slet minst lika mycket men i 3 månader har dom tränat själva.

Så underbart och se bilderna på dom nu, särskilt på Karl Fredrik som var som en enda stort fettberg innan. Ikväll visas finalen på tv och jag kommer säkert sitta på cykeln och böla, känslig för sånt här. Om jag slutar cykla nu efter finalen? Glöm det, USAs "Biggest loser" håller fortfarande på och det är inte dags för final än på ett tag så jag fortsätter. Jag har gått ner 6 kg sen jag fick motioncykeln och det är långt kvar än innan jag är i mål men jag ska dit jag också, var så säkra.

Jag sätter inte in en bild på hur dom ser ut idag för dom som följer det och inte vill se dom. Jag sätter in en bild på hur dom såg ut i somras istället så väljer ni själva om ni vill gå till Aftonbladet och se.

Vem som vinner i finalen? Jag gissar på Karl Fredrik!


Finalisterna Karl Fredrik och Maria
Mitt hästminne har blivit till en guldfisks

Godmorgon! Ja jag vaknade för en timme sen och jag har fortfarande grus i ögonen så låt mig få skriva godmorgon nu snälla, tack!

Jag har i hela mitt liv fått höra vilket hästminne jag har, dvs jag minns ALLT! Jag är 41 år och snart har jag minne som en guldfisk. Jag träffade min handläggare på AF för två veckor sen, tydligen skrev vi in ett nytt möte redan då, jaha va bra. Igår tänkte jag, gud så skönt att jag bara har ett möte nästa vecka, nämligen den 23e då jag ska träffa en Audionom på sjukhuset (googla vad en sån gör). Den där tanken var hur fel som helst. Jag skulle varit hos min handläggare på AF kl 10 idag. Hon ringde för en stund sen. Jag trodde att en påminnelse skulle komma som ett sms men nehe inte det ne. Vi ska träffas den 30e istället. Skönt med en förstående handläggare tycker jag. Hon har lagt in om en påminnelse nu tack och lov. Får hoppas att jag minns det dagen efter påminnelsen kom också.

Förövrigt har snöhelvetet kommit igen. Schas, massa schaaas!R.I.P min blomma
 

Den här blomman såg så här ut för två dagar sen, jag vattnade den och såg idag att den nog farit upp till blomhimlen bland mina andra döda blommor och dom ba:

 

-Hey, du kommer händelsevis inte från Sune eller? Hur länge fick du vara där?

Blomman: - Tja får se hm, ett halvår tror jag.

Dom andra blir chockade och talar då om att dom bara fått vara kvar i nån månad innan dom dog av uttorkning.

Det finns ingen ursäkt för det här jag vet, jag drar ner persiennerna varje kväll i vardagsrummet så jag ser ju blommorna varje dag men har liksom inte orkat vattna, systern/brorsan till denna piggnade till för den ser ut som vanligt efter några dl vatten. Så denna var nog sjuk, inte immun för fem öre liksom. Jaja får la köpa mig en annan blomma snart eller nåt. Julstjärnor kan jag tyvärr inte ha då jag har  två katter och jag har hört att just julstjärnor är giftiga. Kanske jag bara ska ha kaktusar?

R.I.P blomjävel.


Becka min underbara <3

Jag och Becka sitter som vanligt på MSN och pratar om ditten och datten. Igår hade hon födelsedagskalas hemma hos hennes mamma och blev hemskjutsad av mammans väninnor, hon var lite berusad och talade om av någon anledning att hon måste göra en grej innan hon börjar skita.

Jag frågade henne om det fanns fler tvångstankar och hon fortsatte ännu galnare.

Förstår ni hur roligt vi har eller? Och det roligaste är att hon ser inte ut att vara sån här, även dösnygga tjejer kan faktiskt vara så här galna och jag älskar det! Jag älskar DIG Becka min underbara Nöboll! Tack för att du finns. <3 <3 <3Snacka om att få på korgen

Man kan inte annat än skratta och naturligtvis beundra denna kvinna som under 1 minut få i 110 basketbollar i en korg på vad det ser ut som på ett nöjesfält. Helt otroligt, jag som spelat lite basket skulle kanske få i 20 på en minut men 110? Jesus, måste vara något av ett rekord. Hon går därifrån, men priset då? Hon borde fan åtminstone ha fått just en basketboll för sitt resultat tycker jag. Snåljåpar!

Jäfla fi fan

När jag hade tittat klart på en film runt 15.30 gick jag och la mig en stund, jag skulle bara vila men slocknade på 2 röda och vaknade 50 minuter senare. Kollade på statistiken på bloggen och såg att ingen hade varit inne och glott sen 15.15, det händer inte så ofta att det händer att ingen tittar in med så mycket mellanrum mitt på dan. Jag fick förklaringen när jag uppdaterade min blogg, näe då den låg nere! Såg på FB att det var fler bloggare som hade sina bloggar nere och naturligtvis så har alla Blogg.se som plattform, vad ovanligt att det strular med just den eller inte!

Hade det inte vart för att jag är så van vid blogg.se:s kod och stilmallar så hade jag flyttat bloggen någon annanstans. Metrobloggen har jag varit på och den gillar jag inte alls och fattar nada därinne. Det är frustrerande när det blir så. Blä och massa rosbuskar i skitan på blogg.se:s server.

Snart är det i alla fall "Ensam mamma söker" så jag får trösta mig med det. Leverpastej macka och en het kopp the kommer göra mig gladare.


Söndag en vilodag?

Medan folket suttit i kyrkorna runt om i Sverige, nästan somnat i samma lokal, suttit och bara väntat på kyrkkaffet efterråt så har jag storstädat min lägenhet. Det är söndag i dag japp men jag fick frispel när dammråttorna kröp under mina mysbyxor och kittlade i mina knäveck så jag blev förbannad, slet fram dammsugaren fast först dammtorkade jag överallt, städade toan, skurade under badkaret och sen fortsatte jag med dammsugaren, mitt emellan här ringde dottern, pratade en kvart och sen fortsatte jag.

Vågade inte sätta mig ner för då skulle jag bli sittande. Jag diskade gårdagens middagsporslin och torkade sen golvet, Nogger var inte rädd för moppen utan for ut på golven och fick Bambi på hal is att se normal ut.

NU kan jag pusta ut, senare ska jag bara bädda rent i sängarna så är jag klar sen. Skönt nu behöver jag inte städa förrän till jul!


Men för helvete svara då!

God morgon. Näe jag vaknade inte nu, jag vaknade 8.17 men hade inget att skriva om då, kanske jag inte har nu heller men ändå.

Jag spelade nyss Fia med knuff på King.com. Ni som inte vet vad det är så är det ett ställe där det finns massa spel. Just Fia med knuff spelar man 2-4 stycken mot folk från alla möjliga håll från vårt runda klot. Jag blir förvånad varje gång då folk från andra länder tror att alla kan prata just deras språk. Man kan chatta med varandra helt öppet.

Nyss var det en människa som jag efteråt efter att ha kollat upp vad hon skrev frågade vart vi bodde fast på hennes språk då. Ingen svarade för vi hade ingen aning om vad hon frågade. Samma fråga igen, likadant igen från oss andra, alltså inte en stavelse. Sen satte hon på capsen med samma mening, vi andra bara ?, då först frågade hon på engelska varför vi inte svarade. Jag skrev tillbaka att det inte var så lätt då vi inte kunde hennes språk.

Hon frågade samma sak på engelska och bara för att hon var så otrevlig svarade jag att jag var en förrymd psykpatient från Grekland och att jag gömde mig just nu i Italien. Ingen skrev någon efter det, fattar inte varför riktigt, det som är så fint i Italien.
Nogger och hennes bebis

Jag hörde Nogger från vardagsrummet, lätet som hon låter när hon är nära sin flodhästbebis, hon släpade in den till sängen, släppte den och fortsatte att låta men så fort jag ska filma så slutar hon låta så. Jag har ingen taklampa i mitt sovrum och när jag sätter på nattfunktionen på kameran så segar den så det fick bli en annan variant. Kanske inte syns så bra men lite i alla fall.

Den där bebisen verkar aldrig växa upp så länge som Nogger har varit småbarnsmorsa. Det skulle inte förvåna mig om hon tvingar i den torrfoder snart.

 

 

 


Det sket sig igen

Jag rättade Lottokupongen men jag hade 3 rätt som mest, ganska långt ifrån 7 rätt eller hur? Precis så jag får fortsätta leva som en fattig ett tag till. Jag har i alla fall tak över huvudet och har två knäppa katter som förgyller min vardag och sist men inte minst, jag har er underbaringar som besöker mig varenda dag och tittar till mig så jag inte trillat av pinn. Tack för det!

"Så mycket bättre" var ju rätt bra idag trots mycket garv efter att man såg Christer Sandelin och hur han såg ut på 80-talet, ja jag vet jag såg inte klok ut...på den tiden heller.

Näe nu ska jag nog ta och skala av lite brödkanter från förra veckans limpa.Det låter så modernt!

Ikväll är det återigen ett nytt avsnitt av serien "Så mycket bättre" och denna gång är det Christer Sandelin som är huvudpersonen. Här kan man höra ett smakprov på Petra Marklund alias Septembers tolkning av "Jag vill ha dig" och Christer sitter och myser och tror att vartenda ord är menat till honom personligen säkert då han har ett gott öga till henne. I slutet av intervjun säger han att Petra gör att låten låter så modern! Nähä? Kanske för att alla hans låtar är sketgamla? Alla låtar är typ från 80-talet så tacka fan för att alla tolkningar låter moderna liksom. Ursäkta mig men jag gillar inte honom sen får ni säga vad ni vill.Uppe med tuppen

Jag vaknade samtidigt som tuppen idag helt utvilad efter 5 timmars sömn, helt underbart måste jag säga! Jag har även varit på ICA och inhandlat kattsand och diverse saker. Jag köpte även två rader lotto med tillhörande joker. Det är min tur nu tänkte jag, det har jag visserligen tänkt i 10 år men nångång måste det väl vara min tur så varför inte ikväll? Skriver jag inget inlägg efter kl 19 så vet ni, då ligger jag antingen avsvimmad på golvet, ser ut som en fågelholk eller skrattar hysteriskt, då är inte ett blogginlägg att tänka på, då är det mycket annat som far genom hjärnan. Som att jag ska gå och köpa mig en korv med bröd, eller ja det kan till och med bli två korvar fast i samma bröd, inte överdriva när man blir miljonär liksom.

Visst hoppas ni på att jag vinner väl? Jag menar, det är väl roligare att läsa när jag är i alla länder på hela jorden, sipprar på en pina colada, fläker ut hela min kropp på en solstol medan jordens snyggaste tjej står med en fjäder och fläktar på mig för hand? Ja jag tänkte väl det så håll tummarna nu för fan. Det är min tur nu!King Jay Smith

Efter att ha sett ett klipp med Jay ikväll där han blir intervjuad av Aftonbladet ångrar jag mig vad jag tidigare skrev om Jay Smiths dumhet då han tog hasch i oktober och fick ett positivt svar  på drogtestet. Ingen har nog straffat honom så mycket redan som han själv har gjort och nu förstår jag ordentligt varför han fick vara kvar. Hade han blivit utkastad så vet ingen vart det hade slutat. Han lär nog inte göra om det då det är så mycket omtanke och kärlek bakom beslutet att ha honom kvar, han vill inte svika nån och allra minst sig själv.

När han får se hur Aftonbladets läsare hade röstat i deras omröstning låg han etta med 64 % och då brast det för honom, han som trodde alla skulle vända honom ryggen efter det här, det blev precis tvärtom.

Jay Smith, du är the King of Idol!Massa brrrrr

Har jag sagt att jag fryser när jag sitter i vardagsrummet? Inte? Nehe men så här mycket fryser jag i alla fall.


Här har jag blivit något varmare
Jag åt morotsstuvning och korv förut, det ska jag inte göra om. Tjofadderittan och en halvtimme senare var allt ute igen och naturligtvis lika hungrig. En morot var lite speciell om man säger så. Vet inte vad som har hänt den här. Jag är oskyldig.

 

Samma morot men från en annan vinkel

 

 


Rätt ska väl vara rätt?

Nog för att Jay Smith gått ut själv att han har eller har haft drogproblem så gör ju inte det till att det är helt okej att fortsätta med det när TV4 har regler över just droger och alkohol men jodå, Jay får tävla vidare kanske enbart för att han är en klar favorit i "Idol". Undrar om det varit samma sak för dom andra deltagarna. Det får vi nog aldrig veta men regler är väl regler? Hur ställer dom sig till om det skulle hända någon annan i något annat program? Vad är det som styr reglerna då?

Jag är glad att Jay inte blev utkastad men kan ändå inte förstå hur TV4 tänker riktigt.

En bild på en ångerfull Jay Smith som jag snott från samma sidaMen som han sjöng ikväll, helt outstanding! Madonnas "Like a prayer" var det bästa han gjort hittills och i kilt till råga på allt. Go Jay! Det berörde säkert många, särskilt Laila Bagge som satt och snörvlade när hon skulle ge sin bedömning till honom. Underbart!
En helt vanlig dag i tvättstugan

Jag har tvättat, jag har hängt upp en maskin här uppe medan resten är i tumlaren för att jag inte orkade ta upp allt samtidigt. Jag har skjutit upp tvättiden två gånger så nu var det massor.

Jag fotade lite, ja jag vet att jag borde sätta ut korten på snyggast.nu men det får bli senare.

Sexy mama liksom

 

Ja precis, sexy så det förslår

 

Vadå häng i röven?

 

Mina två goa fd grannar från andra trappuppgången kom in i tvättstugan medan jag satt där och spelade golf på mobilen:

Tant nr 1 till tant nr 2: -Här satt det visst nån!

Jag tog ur headsetet ur örat:

-Japp här sitter jag.

Tant nr 2 som är nästan blind:

-Har det gått sönder nåt här eller?

Det låg en tom plastpåse på golvet.

Jag: -Näe det är en plastpåse som jag har slängt där som tvättmedlet ska vara i.

Jag går närmare och tant nr 2 igen:

-Nämen är det du? Sitter du här? Varför sitter du inte därinne? (Pekar mot mangelrummet där tidningar finns att läsa).

Jag: - Näe jag sitter hellre här så jag slipper massa spring ute i korridoren.

Tant nr 2: -Jaha men du, du måste ställa in din cykel, det snöar på den!


Ja mina läsare, jag har grannar som ser det dom vill se helt enkelt och har koll på allt.

Curlingbarnet får själv barn

Minns ni Dezirée Revell som åkte ut ur första avsnittet av "Ung och bortskämd"? Hon ska själv bli mamma i slutet av januari nästa år. Tiden efter programmet har hon tydligen blivit så pass vuxen att hon ska kunna ta hand om ett barn själv nu men nån bullmorsa kommer hon inte att bli. Spelar ingen roll, bara hon har lärt sig ett och annat hur det funkar i ett hem och att hon inte lär sitt barn hur man INTE ska vara som förälder, dvs ingen curlingmorsa! Det gynnar ingen i längden men det verkar Dezirée ha lärt sig efter avsnittet hon var med i huset med dom bortskämda ungarna.


Snott bilden från samma sida

 

 

 


Tadaaa!

Inatt somnade jag strax innan 1 och vaknade 7.18 imorse och dra på trissor, jag var utvilad! Applåder på det tycker jag, massor skulle jag vilja säga. Underbart att vakna och känna att man inte vill somna om, att det nästan var mörkt ute gör inte så mycket, det är årstiden. Snön är ju totalt borta sen några dagar (tack för det).

Fredag idag, tvätt idag (inte tack för det) och mulet men skitsamma, jag är utvilad, hur ofta händer det? Inte så ofta om ni frågar mig.

Katterna var uppe och åt lite, sket lite och gick sen och la sig så nu sover båda igen, det stod en halv öl på diskbänken så jag låter dom sova ett tag till, det susar nog rätt bra i deras små huvuden idag.
Vart tog veckan vägen?

Herregud i London, det är snart en vecka sen som jag skaka rumpa på krogen med ett antal procent innanför skjortan. Vart fan tog veckan vägen? Det är ju bara måndag och fredagar numera tycker jag. Känner ni samma sak? Ni som jobbar känner ni likadant? Jag undrar snart om dom inte krympt timmarna per dygn för så här fort gick det inte när jag gick i skolan tex, då var det måndag, måndag, måndag, tisdag osv. Även om jag är arbetslös och inte gör speciellt mycket på veckorna så  går det skitfort. Herregud jag kommer snart vara 75 om det ska fortsätta. Då blir det blogginlägg om pensionärsresor, syjuntor och ett jävla klagande på framfallet, på Tradera kommer dom sälja framfallsringar (vet inte om dom har nåt speciellt namn). Då ska jag ha en 10 år yngre flickvän som kan hjälpa mig med det där problemet tror jag bestämt.

I helgen blir det lugnt by the way. En vecka kvar till pengar kommer in igen och jag har nästan inga pengar så då får man ta det lugnt, man är inte så dum att man tar sina sista pengar till att gå ut på krogen no no.

Vad ska ni hitta på i helgen?Katternas önskan gick inte i uppfyllelse

Jag la mig i ett oljebad förut dels för att jag frös så förbannat och dels för att olja är bra för kroppen. När jag hade badat ett tag drog jag ur proppen och båda katterna satte sig och illglodde i avloppet. Jag satt kvar och tvålade in mig medan dom satt där, jag frågade vad dom höll på med och Nogger tittade upp på mig:

-Vi kollar när du spolas ner.

Jag: -Vadå spolas ner? I avloppet menar du?

Nogger: -Ja vart trodde du, toan eller?

Jag: -Näe det var ju en förbannat dum fråga men varför tror ni att jag åker ner i avloppet? Jag är något för stor för att åka genom hålet här.

Nogger tittar på mig, på Iza som spottar i avloppshålet och går ut. Nogger sitter kvar och mumlar:

-Hoppas hoppas hoppas hoppas.

Asså, jag är inte önskvärd här.Fått mat hos dottern

När jag precis skulle iväg till SIUS imorse ringde dottern. Hon undrar om jag ville hjälpa henne och städa och diska, hon skulle bjuda på mat för besväret och det ställde jag upp på.

På SIUS och hos snyggBirgitta har jag gjort mitt nu tror jag. Det var sista gången som jag var där tills jag får en praktik som kan bli i början av nästa år. Jag blev så ledsen när hon sa hej då att gick fram och hånglade upp henne mot väggen, hon tryckte på en knapp och två sekunder senare kommer det två biffkillar och slet mig ifrån henne. Näe okej så var det ju inte men det kunde ha varit så.

Jag cyklade till dottern och hon var inte hemma men var på väg hem med bussen. Jag ställde mig och diskade, det var inte stökigt och inte mycket disk och jag slapp städa, jag lagade maten.

-Mamma, du är så jävla grym på att laga mat! Du har fan gjort världens godaste korv stroganoff! Näe okej så sa hon inte, men jag tänkte. Men god var den och det höll hon med om, hon har mat till imorgon också och denna gången var det inte jag som hällde i riset som annars kunde vara till ett helt kompani. Jag fick hennes gamla knivar, mina jag har är från tidigt 1700-tal eller nåt, näe då bara i mitten av 80-talet och aldrig blivit slipade men min dotter köpte dom jag fick för 2 år sen och nu har hon köpt nya på Ullared, Fiskars om det nu säger er nåt. Skitbra var dom iallafall. Hon hade tvättstugan samtidigt men eftersom jag helst ville cykla hem innan mörkret la sig och ni vet säkert varför, japp vill inte ha mer böter så fick hon diska efter maten.

"Men mamma ta inte nu! Jag har ingen bh på mig ju". Inga problem att ta upp diskborsten i samma veva så ser ingen. Bra knep. Kom ihåg vart ni läste det först.

 

 

 

 


Nu vet jag hur mitt mobilalarm låter

Jag hade lite svårt att somna inatt, masken gjorde mig inte sömnig, tvärtom faktiskt, jag låg där och rullade tummarna, jag tog av mig masken och somnade på 2 röda efter det. Jag har ju tidigare skrivit om att jag alltid vaknar innan alarmet går igång på mobilen och eftersom jag har en ny så vet jag inte hur den låter när jag sover. NU vet jag! 8.30 vaknade jag precis som jag skulle, jag inte bara vaknade, jag flög upp ur sängen. Den här mobilen har så mycket bättre ljud än min förra så jag trodde fan att jag hade en hel orkester i sängen, riktigt kände hur cymbalerna från trumsetet kröp in i örat på mig. Ja jag vaknade ju fort i alla fall det är ju huvudsaken.

Idag ska jag till snyggBirgitta på SIUS och prata lite, får se vad vi kommer fram till den här gången. Praktik snart kanske? Hoppas på det.

När jag tittade ut idag när jag drog upp persiennerna så var det 3 minusgrader men inte på en enda bil var det is och heller inte frost i gräset, fattar nada faktiskt. Skitsamma nu ska jag göra mig i ordning och cykla till  AF.

Hoppas ni får en underbar torsdag.Aldrig ett Xbox 360 i mitt hem

Jag har spelat Xbox en gång i hela mitt liv och aldrig mer, jag gillade inte konsolerna och det ska väl jag vara glad över för Xbox 360:s kamera Kinect kan registrera allt du säger och gör, i annonssyfte sägs det men det vete fan. Snart kan vi fan inte sitta och skita i fred utan att nån hör eller ser oss. Det kommer bli som i alla framtidsfilmer som finns, inget privatliv överhuvudtaget. Skrämmande eller hur?

Jag håller mig till spel på datorn, de som man kan spela online. Jag har inte ens en webkamera uppe längre, vill inte att folk av misstag ska se när jag lyfter på röven och släpper en brakare liksom, pinsamt värre.NyhetsSverige

Jag säger varje år att jag inte ska titta på Melodifestivalen men nog fan sitter jag där i soffan varje år trots att jag spyr på låtarna, på programledarna och på hela konceptet med delfinaler, nästa år kommer det nog inte bli annorlunda för min del men däremot blir det andra programledare. Rickard Olsson och Marie Serneholt ska ta sig an Melodifestivalen. Rickard gillar jag sen förut, Marie har jag inget hum om annat än från A-teens och att hon är flickvän till Måns Zelmerlöw så vi får la se hur det går. Bäst hittills är ändå Lena Philipsson i såna här sammanhang helt klart.

Lagens långa arm - polisen har väldigt kort arm när det gäller dom själva i trafiken måste jag säga. Hur många gånger har man inte sett att en snutbil inte blinkar när dom ska svänga? Skjutsar sina barn på cykel, kör för fort när det inte är befogat eller heller inte ha blåljus på när det är nödvändigt. Har dom en egen lagbok? Får dom göra precis hur som helst? Tydligen, här fångas en polisbil som inte blinkar i en rondell när dom dagen innan gjorde rondellrazzia för att folk inte blinkade när dom skulle köra ut ur rondellen, S V A G T!

Ja det var allt för nu.Träff med mina gamla klasskompisar

Jag såg programmet, jag tjöt som en fet julgris och när klockan var 10 kände jag hur trött jag blev. Jag skulle tvätta nu eller ja för 10 minuter sen men när jag vaknade kände jag mig lika mosig som ett äpple som ligger på backen och som nån har trampad på. Orkar inte tvätta.

Jag drömde också och oj oj jag träffade alla mina gamla klasskompisar. Vi gick i skolan men vi var vuxna och jag förstod inte mitt schema och var livrädd att gå in i fel klassrum och att komma försent, javisst har jag blivit vuxen för att komma försent förr gjorde inte mig ett jota. En klasskompis kom fram till mig och utbrast:

-Men Sune så tjock du har blivit! Jösses så du ser ut! Nu önskar jag att jag drömde att jag small till henne men det gjorde jag inte utan jag bara skrattade, här önskade jag att jag även hade drömt om att jag tyckte hon var ful eller nåt men inte heller det kom över mig antagligen för att jag vet att jag är fet.

Nåja, det blir inget stan med Ewa, vi ska bara till två ställen, jag följer med henne till ett ställe och hon följer med mig till mitt ställe, det är så det får se ut idag för det är kallt, det är halt och det är onsdag.


Jodåsåatteeeeeee

Igår skrev min vän Becka på FB att hon tittade på ett gammalt avsnitt av "Spårlöst". Jag skrev att jag ser inte såna avsnitt mer än en gång, hon berättade att det var när Peter Jöbacks man Oscar och hans bror letade efter sin mamma. Shit just det avsnittet missade jag när det gick på tv, kollade på tv4play men nej då där fanns det inte längre, tittade på tv.nu och såg då att det skulle gå i repris nu kl 8 på morgonen. Jag kände att jag verkligen ville se det så jag ställde klockan på 7.45, jag somnade innan midnatt igår och nej jag är inte sjuk. När vaknade jag då? 6.18! Kommer jag någonsin få höra mitt alarm på mobilen tro? Varför är min kropp inställt så här konstigt? Det är ju liksom inte första gången jag vaknar långt innan jag ska upp.

Jaja Nogger och Iza är glada över att matte är uppe redan i alla fall, upp i sängarna och stensomnade. Tvätt på schemat idag och kanske gå till stan med Ewa.

Har ni sovit gott?


Dörrknackare

Jag satt och tittade på film förut då det  ringde på dörren. Min dotter var i stan så jag tänkte kanske att det var hon. Öppnade extradörren, tittade i titthålet och fick syn på en man som inte var mer än tre äpplen hög eller nåt. Jag öppnade dörren och han överlämnade mig en handskriven lapp:

"Hej Sune, jag har sett dig på ICA många gånger och jag har alltid tyckt att du ser så rar ut. Jag följde efter dig igår när du hade varit där. Trodde du ett tag skulle se mig när jag stod bakom melonerna för jag vet att meloner intresserar dig men jag hade tur. Jag undrar om jag kan få komma in så jag får visa dig min falukorv, annars kan jag ringa min bror som har en prinskorv eller min svåger som har en bratwurst. Säg inte nej snälla!"

Jag tittade på honom, på lappen, sa nej tack, stängde dörren och låste fort som fan. Ja okej jag kanske överdrev lite om vad som stod på lappen, eller ja jag överdrev nog rätt mycket, äh va fan jag läste inte ens lappen, nöjda? Jag avbröt honom innan han hade sagt sin första mening. Gillar inte dörrknackare helt enkelt.Vem ringde?

Jag gillar sajten "Vem ringde?" för det är där jag kan få veta vad det är för idioter som ringer mig från nummer jag inte känner igen. Jag vägrar att svara på nummer jag inte har inlagda i min mobil och heller inte från dolt nummer. Dom jag har inlagda är personer jag vill ha kontakt med och inga andra. Sajten "Vem ringde?" är en sida där alla kan skriva in ett nummer från tex telefonförsäljare och är det då någon som vet vem det är som har det numret så står det också. Det är oftast telefonförsäljare som har sk telefonväxlar som ringer upp, då är det tyst i andra änden, vad är det för syfte med det? Dom säljer ju inget på det sättet. Dom fortsätter att ringa tills du svarar men jag vägrar. Bara så ni vet! Här är länken till sajten.

Så är det ett nummer du inte känner igen, oftast inte från mobiltelefoner utan från en annan stad och du inte hittar numret på tex "Hitta.se". Gå då på Google, skriv in numret i sökrutan så är det till 99 % att just sajten kommer upp och där kan du läsa vad andra har skrivit om just det numret. Det har ringt många såna nummer det senaste året till mig och jag har inte svarat en endaste gång och det kommer jag inte göra heller, ljud av bara så är det klart.

Tillägg: Ska även tipsa om "missatsamtal.se" också, ägaren till den sidan har kommenterat till detta inlägg om att han ville att jag skulle länka till den sidan så det gör jag. Det är ungefär samma koncept som ovan.


Solig tisdag

Jag har sovit 8 timmar inatt och  vet ni vad? Under hela tiden hade jag masken på mig! Det är fan rekord, inget kliande under masken inatt och jag märkte knappt att jag hade på mig den, jag tror att jag har vant mig vid den nu och det är ju gött som fan!

Solen skiner ute och det är minusgrader. Halva vardagsrumsfönstret hade återigen is på sig. Funderar på att sätta en presenning över hela skiten för att det ska hålla kylan utanför och inte komma in. Igår satt jag med täcke på mig och glodde på teve för att det var så kallt. Jag har på elementet på högsta men det är ju som att elda för kråkorna när det ändå inte hjälper.

Det är fan bara lite mer än en månad kvar till jul. Jag har köpt EN julklapp, det är inte okej faktiskt men får hoppas att jag snart kan köpa den andra, min spargris ekar tom, eller ja, hade jag haft en spargris så hade den ekat tom rättare sagt. Har ni köpt några julklappar? Är ni kanske klara?Olga Isabelle har gett bortskämd snorunge ett ansikte

Ja jag vet inte varför jag tittade på ännu ett avsnitt av "Ung och bortskämd" egentligen men nu gjorde jag det i alla fall och återigen blev jag irriterad på Olga Isabelle som vägrade göra det mesta i dagens avsnitt. "Jag kunde inte sänka mig till den nivån" sa hon när hon inte ville städa en hotelltoalett. Vem tror hon städar efter henne där hon är då? Och att hon inte hade smutsat ner någonting var anledningen till att hon inte städade eller diskade. Men det värsta var väl ändå när hennes mamma skulle säga motiveringen till varför hon åkte ut: "Du är tydligen bortskämd, latast och de tycker att du är lite nonchalant, säger hon i programmet." Hon höll alltså inte med, vem fan var det som ville att Olga Isabelle skulle vara med i programmet och få lära sig nåt? Och hon tyckte att det skulle bli skönt att få hem henne. Men skyll dig själv då för fan säger jag bara.

Det värsta är ju att detta är ju inte dom enda ungdomarna i Sverige som är så här. Hur ska dom kunna lära sina egna barn saker och ting om dom själva inget kan? Synd om det kommer bli såna barn i framtiden. Tyvärr så har jag redan sett unga bloggare skriva om att dom tycker alla dessa ungdomar är coola och vem vet hur dom i fortsättningen kommer uppträda mot sina föräldrar. Stackare!
Mensarmband

Det här är nog en av dom dummaste artiklar jag någonsin har läst eller i alla fall på väldigt länge. På en arbetsplats i Norge är kvinnorna tvungna att ha på sig röda armband när dom har mens. För att det förklarar alla toabesök som görs oftare under den perioden. Det var det mest idiotiska idé ever!

Jag skickade ut artikeln på Facebook och min vän Becka skrev en kommentar:

"Faaaaaaaaaaan va arg jag blir!!!!! Går vi tillbaka i tiden elr?!!!!!!!!! Då ska vi ha runkarmband,rökarmband,skitarmband,pissarmband!OXÅ !Hur i helvete kan dom gå med på det?? Skulle ha sagt upp mej!"

Och det är ju fan sant, det är säkert en karl till chef på det där stället.

IDIOT!
Jag skulle gå som i ett lyckorus

Tänk om man var så pass duktig på nåt att man gör nåt ingen annan gjort förut. Ta Marcus Persson som ett exempel. Killen jobbade som utvecklare på en bildtjänst och programmerade ett dataspel på sin fritid som fick heta Minecraft. Han la ut det på sin hemsida för att folk skulle få ta del av det men kom på att han kanske skulle kunna tjäna lite pengar på det.

Sagt och gjort, 90 kr kostade spelet och han hade aldrig trott att det skulle bli mer än 50 om dagen, han sa upp sig från sitt jobb ett halvår senare och jävlar i min låda vad mycket mer folk det var som köpte spelet. 100 000 om dagen som då ger 9 miljoner om dagen! Skitcoolt ju!

Så nu kanske man ska komma på nåt som man kan bli bra på och sälja? Vad skulle det vara i mitt fall? Har ni några förslag? Trosor med fejkade fartränder i? Fejkade pruttar som luktar hallon? Jag får ta och fundera vidare på det.

Vintermums!

Ni kanske har sett reklamen med Foppa Forsberg när han sitter i hockeyutrustning och skäller på gubbarna på tv som spelar som en potta med bajs? Han äter Risifrutti vintermums. Riset har smak av kanel och den är faktiskt väldigt god. Jag chockade min mage genom att få i mig nåt så här tidigt, får se om den gillar vintermums lika mycket som jag gör.

Jag brukar inte vara den som faller för reklam men den här var jag bara tvungen att köpa. Köp den du med!
 

 

 

 

 


Måndag igen då

Jag somnade rätt  tidigt igår men vaknade runt 5 av att det kliade under masken, försökte ignorera det men det gick inte så jag drog av mig den, kliade och somnade om, jag hade en ganska full blåsa men jag tvingade mig att somna om. Kl 7.38 vaknade jag och då var den så full att det nästan hade kommit upp i ögonen eller nåt. Jag kände mig rätt pigg så jag gick upp.

Jag satte på datorn och läste Aftonbladet och ja man kan inte undvika nu att Mona Sahlin ska avgå, inte direkt men nästa år men vem kommer efter henne? Det är inte klart men vi får väl se. Thomas Bodström bor i USA och Margot Wallström vill inte. Det blir en överraskning och nu kommer det säkert stå en massa spekulationer varje dag fram tills det är klart. Just nu ligger nog Mona Sahlin på ett hotellrum i Paris och pustar ut, kanske ligger i ett bad med massa badbomber och luktar hallon, smultron och liljekonvalj, vad vet jag liksom.

Förresten har snön försvunnit här, vem är glad tror ni? Just det, JAG!

Nu är det dags att ta tag i dagen innan dagen tar tag i mig.

Låter som tredje världskriget

Oj vad jag har pillat på mitt tangentbord. Jag har topsat tangenterna som blivit klibbiga, jag bröt av en tops och försökte pilla under tangenterna, det var ju lättare sagt än gjort. Dom är fortfarande lika klibbiga och tror inte dom går att rädda. Jag fick ta mitt gamla tangentbord som inte är trådlöst utan den har usbsladd.

Jag minns nu varför jag bytte för 3 år sen. När man skriver på det här låter det som om tredje världskriget har börjat. Som kulspruta ungefär, ja okej skulle det bli ett tredje världskrig tror jag inte en sketen kulspruta skulle komma på tal men i alla fall, tangenbordet kan man inte jobba diskret med, det är nästan så man får stänga sovrumsdörren så inte grannarna ringer på och undrar om jag inte kan skriva lite saktare och lite tystare. Inte lätt inte. Jag ska buda på ett trådlöst och tystare på Tradera när jag får pengar, just nu måste jag ha varenda krona.

Katterna ligger med tassarna över öronen i sängen bakom mig, snart går dom nog ut och smäller igen dörren efter sig. Om jag skulle ta och smattra lite fortare och lite högre kanske? Ja så får det bli.

Snart är söndagen över och måndagen tar vid, vilken gång i ordningen det nu är.Min söndag så här långt

Söndagen började med att jag råkade spilla ut lite julmust över tangenbordet nu har det torkat och har resulterat i att bokstaven a och en annan knapp på vänster sida har blivit klibbiga emellan och gör inte riktigt som jag vill. Jag började titta på en film som jag sen tyckte var bajs så jag satte på en annan istället, skitbra. Kattmaten var slut så jag cyklade till ICA för att köpa mer. Började plocka lite med grejer som jag ska sälja på Tradera, upptäckte att det var tråkigt så jag fortsatte se den första filmen igen, den hade inte blivit bättre men jag såg klart den i alla fall.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag äntligen ska få börja med min mat, IDAG ska det i alla fall bli tacos, jävlar i min låda vad jag är sugen på det. Jag skulle ju ätit det i fredags, det blev utgång istället, igår efter kalaset var jag för trött och inte så hungrig men idag ska det banne mig ske! Det får bli till "Ensam mamma söker".

Jag måste nog ta och kolla vad jag kan göra åt dom kladdiga tangenterna så ja nu avslutar jag detta inlägg innan jag slänger tangebordet i väggen!Fars dag

Idag är det alla pappors dag, en dag då far ska uppvaktas. Frukost på sängen, fina teckningar från barnen, hemmasnickrade fula bilar med fyrkantiga hjul nån gjort i slöjden.

När jag var liten fick pappa oftast kallingar och slipsar av mig. 1979 var Sune 10 år och hade köpt ett paket alldeles själv.
Sune var förväntansfull, ville att pappan skulle öppna hennes paket först. Medan Sune satt och lyste med ögonen och log öppnar pappan paketet och utbrister:

-Åh vilken fin slips! Men den kommer jag förhoppningsvis inte använda så ofta.

Sunes leende försvann och hon frågade sorgset om han inte tyckte om den varav pappan svarar:

-Jo jag har ju inte en vit slips förut men den använder man på begravningar.

Ja så typiskt mig liksom, men är man 10 år så har man inte en aning om sånt. En annan gång köpte jag då kallingar, jättefina med Y-front och när pappa öppnade och såg vad det var för storlek så skrattade han och frågade om det var någon av dom andra barnen som hade köpt hängslen annars hade kallingarna kanat av. Alldeles för stora kallingar alltså.

Igår fick han då ölkorv och öl, Sune har blivit stor, ja okej äldre också.

Grattis alla pappor!Johan Glans

Jag såg ett Youtubeklipp på en annan blogg och jag skrattade så tårarna sprutade. Johan Glans är helt underbar. Kolla hela klippet please.

 

 

 


Så mycket bättre

Jag gillar programmet "Så mycket bättre". För er som inte har en aning om vad det är så är det 7 kända artister som i varje avsnitt ska tolka en av artisternas låtar på sitt eget vis. Dom äter lunch och middag under dessa uppträdanden och gör olika saker under dagtid. Idag var det "Lillbabs" tur att vara i centrum och skulle få sina låtar tolkade av dom andra.

Petter som alltid gör bäst framträdanden tycker jag gjorde även den bästa idag. Han sjöng (rappade) Lillbabs låt "En tuff brud i lyxförpackning" och gjorde den kanon.

På eftermiddagen så var det Lillbabs tur att bestämma vad alla skulle göra. Hennes stora intresse, hobby och fritidssysselsättning är tydligen städning. Christer Sandelin som är med i programmet sa nåt så idiotiskt så jag höll på att koka över av irritation och ilska. Han tyckte inte att dom skulle städa, dom var där på semester. "Finns det inga vanliga människor som kan göra det istället?" Va? Va då vanliga? Vad tror han att han är då? Inte fan är han en sån kändis som inte får vara ifred så fort han går ut, han hade sin karriär på 80-talet liksom, han är en nobody nu tycker jag. Det där retade mig till vansinne.

Jag har alltid gillat Lillbabs på nåt sätt. Hon har gjort många ingrepp på sin kropp tror jag men satan va snygg hon är, hon är 72 år och hade hon velat ha mig för en natt så skulle jag nog fan inte säga nej, där spelar inte åldern någon roll. Hon är en snygg och tuff brud i lyxförpackning än!
Så har pappa firats

Pappa stod vid spisen när vi kom, det är han som gör all lite festligare mat oftast och så har det varit sen vi var små.
Fläskfilé i nån tomatsås, potatismos, kantareller och en sallad. Det var supergott. Till efterrätt blev det glassbomb med tre olika sorters glassar, grädde, maränger, blåbär och hallon, supergott.

Vi gick igenom lite kort efter min avlidne faster och jag tog några, jag har försökt ta kort på korten men blixten slår i korten så jag får göra det imorgon då det är ljust i stället.

Sen var det prat om julafton. Vi delade upp vad vi skulle köpa för mat var och en familj. Jag fick i uppgift att ta med Ris a la malta (gör den själv), ägghalvor med garnering, sillsallad och kalvsylta. Dottern ska göra julgodis och resten delades upp mellan syrran och mina föräldrar. Vi tar fördelningen varje fars dag då det är det närmaste jul vi kommer träffas typ.

Sen blev det en kaka med blåbär och lingon i och grädde. Detta var några timmar sen så kanske kan jag trycka i mig tacos om några timmar, sugen på det ju.

Pappa blev glad över sina presenter. Av syrran fick han en dvd i form av en brasa så det blir lite mysfaktor.

Fick en förfrågan om att åka till grannstaden och gå på nattklubb idag men näe idag är jag inte sugen på att festa till igen. Är inte bakis men orka häva i sig alkohol två dagar i rad igen.

Jag fick med mig massa saker från mina föräldrar som jag ska lägga ut på Tradera åt min pappas fru. Hej jag heter Sune och jag tar emot allas grejer och lägger ut på Tradera, det är mitt kall i livet tydligen.

Näe nu ska jag rasta Doris och sen vila lite tror jag bestämt.Nån enstaka idiot knackar på

Eftersom jag skulle äta tacos med mig själv igår och det bestämdes väldigt sent att jag skulle följa med ut så hann jag inte äta så mitt första mål mat åt jag kl 2 inatt på en pizzeria och en pizza har nog aldrig smakat så bra som då. Jag vet att det är idiotiskt att inte äta när man ska dricka men det gick bra, jag tog det rätt lugnt. Full var jag men inte så full att jag somnade och det var nog bra att jag åt den där pizzan för det var nog den som körde bort alla idioter som idag annars hade knackat i mitt huvud, nu är det en enda som står och stampar lite lätt bara, inte farligt och jag hoppas han har tröttnat innan jag ska bort på middag kl 1.

Igår var det kul och den bästa trubaduren spelade ju igår.

Jojje

 

Det var mycket folk som vanligt när det var han som spelade och man träffade massa man kände och det var kul. Ewa var till och med uppe och sjöng med Jojje i en låt. Det var kul.

Nedan är en videosnutt med honom som jag lyckades filma innan mobilen dog.

 

 

 

 


Ölkorv och öl

På söndag är det Fars dag och jag hade hjärnstillestånd vad jag skulle ge min käre far. Jag gick ut på FB och frågade och fick massa tips. Ett tips skrattade jag åt och det var ölkorv och öl men vad har jag köpt tror ni? Precis.


3 ölkorvar och två öl blev det. Olika sorters korvsorter och två ovanliga ölsorter.


 

En öl som smakar kaffe och choklad låter väl underbar eller? Tycker jag med.

Snart ska jag iväg på förfest och sen ska vi gå ut och nej jag tar inte pappas öl, oh no jag har egna faktiskt!

Så ja, vi hörs säkert imorgon. Jag ska på middag kl 1 och hoppas på att jag inte är allt för bakis, hatar att vara bakis och försöka att vara social.

 

Ha en underbar fredag ni underbaringar!

 

 

 


Dejtingsidor

Jag är ju singel som ni vet allt för väl, ingen på gång alls men jag sörjer inte över det faktiskt. Jag jagar inte, jag gråter inte och jag mår inte dåligt av att jag är singel. Dyker Hon upp så gör hon, nån dag kanske, då är hon välkommen absolut.

Jag är ju medlem på hbtqsidan "QX" och flatsidan "Flator". Jag har även varit medlem på flera andra dejtingsidor men det är lite tunnt med flator på dessa sidor och nyss blev jag medlem på Spraydate och det är det jag ska skriva om nu.
Jag vet inte vad jag ska tycka om den sidan än. Jag registrerade att jag sökte kvinnor men när jag gjorde en matching så kom det bara upp killar ändå. Ett minus i kanten för det, jag vill att det enbart ska komma upp kvinnor och inte bara kvinnor överlag utan även kvinnor som är homosexuella, det gör det tyvärr inte. Det som är positivt är väl att det är en gratis dejtingsajt men det spelar ju ingen roll om jag inte kan få listan över kvinnor som är flator liksom. Det kanske går men jag hittar den inte nu, jag tycker att det ska vara lätt att hitta nån eftersom jag då registrerat mig att jag är kvinna och söker kvinnor.

Nätdejting har ju blivit allt vanligare och var femte svensk har provat på det. Så varför inte prova du också? Om du nu är singel vill säga, detta är ingen sida för otrogna, sån sida kommer det snart upp ändå och det gillas ju inte såklart.
Bloglovin

Jag har fått nya besökare hit och det är ju kanonkul såklart. Varmt välkomna allihop och har ni ingen blogg själva så kanske ni inte vet om att det finns nåt som heter Bloglovin?

Bloglovin är en sajt som håller koll på just dom bloggar du följer. Bli medlem på den sidan så får du då uppdateringar när bloggarna skriver nya inlägg. Jag ser varken din mailadress eller lösenord, jag ser bara att prenumeranterna har ökat och inte ett skit mer. Du kan även göra så att du får mail om när bloggarna har uppdaterat. Lite lättare och veta så man inte blir irriterad över att bloggen inte blivit uppdaterad när man för 511e gången går in och kollar. Jättebra verkligen eller hur? Precis!

Jag har en Bloglovinknapp på vänster sida i menyn, klicka där och registrera dig om du vill underlätta för dig själv helt enkelt. Bra va?


Mårten och... Molgan?

Jag upptäckte det imorse och jag har retat mig sen dess. Eftersom jag går in på min egen blogg 511 gånger om dagen så ser jag ju namnsdagsbarnen varje gång.Varför ens skriva ordet "OCH" efter Mårten om han nu ska få stå själv? Ska det vara Molgan tro? En låtsasfigur? Det är det där ordet "och" jag retar mig på, hade det bara stått Mårten så hade jag inte alls reflekterat över det för det händer ju att det bara är ett namn några dagar om året. Får se om det står så nästa år också. Undrar om jag ska skriva in och önska att dom skriver in Molgan också. Ja så får det bli!


TILLÄGG: Nu är klockan över 00.00, Mårten har bytts ut till Konrad och Kurt, puh slut på irritationen för den här gången.
Osså fick jag lite fler kort från i fredags då

Jag såg att en av systrarna Pettersson la ut lite kort på Facebook från festen i fredags. Jag tog några kort jag var med på. Här kommer dom.


Jag och Eva med ett enkelt v
Ett försök till att se normal ut? Näe inte på det här kortet heller
Le Sune LE!
Jag och Anna


Har sagt det förut men säger det igen, SJUKT rolig fest, den roligaste festen på flera år!
Sälenväder ute

Det är strålande sol ute, halt men rätt mycket snö. Jag kallar det här för Sälenväder eftersom vi varje sportlov när jag var liten åkte upp till Sälen där vi hade stuga. Då var det oftast sånt här väder och man blev solbränd när man stod i liften upp som var 2 km lång. Det såg rätt roligt ut när man kom hem och skulle ha gympa i skolan då bara fejset var brunt och resten vitt. Och på den tiden var slalomglasögonen stora som dasslock så det såg ut som om vi hade haft på oss det runt ögonen.

Idag har jag åter varit på Öronmottagningen, nu fick hon bort allt skräp och all vätska bakom trumhinnan dock konstaterade hon att det fortfarande var lite inflammation därinne och en tät hörapparat i vänster öra är inte att rekommendera då det lätt blir fuktigt därinne och då kan det bli benröta så det får bara bli apparatur i höger som jag haft nu i många år, det går bra det också. Jag ska få en ny, en som knappt syns och det kan ju vara rätt skönt även om jag aldrig tänker på att jag har en sån.

Jag var också hos dottern en kortis, hon skulle åka med samma buss som mig ner till stan så jag fick mina efterlängtade disktrasor och fick även med mig lite grejer som hon ville ha sålt på Tradera. Helt nya saker som antingen var för stort, för litet eller bara inte ville ha.

Det är skottat på torget, tack för det!

 

Såna här brunnar tycker jag ska finnas överallt så det slipper bli så halt

 

Ett kort inne i stadsparken på väg hem

 

 


Runda pizzakartonger

Jag har en pizzeria rätt över gatan. Jättebra tänker ni, ja det kanske det är men jag är inte där så ofta. Kanske en gång var tredje månad eller nåt. Det tar högst 30 sekunder att gå dit och hem också då såklart. Jag är alltid där innan pizzan är klar och tar den alltså direkt när den kommit från ugnen. När jag kommer upp i lägenheten måste jag stoppa in den i micron i ca 20 sekunder för då har den hunnit kallna lite och jag hatar att äta kall pizza.

Om "min" pizzeria tar in dom nya runda kartongerna kanske jag slipper att fixa varm pizza själv för den kartongen ska tydligen hålla värmen bättre än dom fyrkantiga. Det kan också vara för att den runda kommer vara gjord av skumplast, sånt där gnissligt material som finns för hamburgare ni vet. Att dom inte kommit på det långt tidigare. En kanonidé är det i alla fall.

Tagen från samma sidaTji fick jag!

Igår kunde jag cykla till macken och AF, tror ni att jag kan göra det idag? Ja det kan jag men inte utan att åka omkull på cykeln kan jag säga. Om snön försvunnit? Näe inte ett skit faktiskt, om det har kommit mer? Svar JA! Minusgrader, mer snö och det under har frusit på, det låter som jag skulle ta och ringa färdtjänst för att komma fram till sjukhuset utan att bryta nåt ben på vägen. För att komma till sjukhuset är det en bit till centrum för att hoppa på bussen och längre blir det om jag måste ta myrsteg. Fan också att jag inte börja gå redan kl 6 (bussen går 10.05).

Idag ska jag i alla fall gå hem till dottern efter sjuhuset, just det ja, det är till öronmottagningen jag ska, träffa en läkare som kanske är bättre på att suga i örat efter skräp och vätska bakom trumhinnan, den förra unge saken kunde inte det sa han. Jo dottern ja. Hon köpte disktrasor till sin kära mor på Ullared, idag ska jag äntligen få dom. Jag har en disktrasa som skrikit om nätterna, skrikit om att få bli slängd! Idag sker det.

Inatt sov jag inte med snarkmasken, varför? Jag vill helst inte att en hel buss ska glo på mig för att jag har märken i hela fejjan, jag skulle i och för sig kunna ha en ICAkasse över huvudet men det är nog ungefär likadant, alla skulle tas för att ha ätit glosoppa plus att chauffören skulle köra i diket alternativt sträcka armarna i luften och säga att det inte finns en enda krona i kassan eftersom dom inte får ha kontanter.

Ja, hoppas att ni har sovit gott och att ni inte bryter några ben idag.
Bonde söker fru...

...eller ett annat uttryck som goaste Märta-Li skrev till mig på FB när jag skrev att jag skulle se programmet: "Bondläpp söker blygdläpp", den var bra.

Alltså, nu är det ju så här att alla bönder som är med i programmet söker en kärlek, EN kärlek och vill då såklart lära känna alla och inte bara slänga sig om halsen på en enda av fyra eller hur? Johan Ivarsson, den 4 meter långa killen från Skåne har fyra tjejer hos sig som verkar vara svartsjukast i världen och blir sura för att han flirtar med alla dom. Klart han gör för att kolla läget hos tjejerna, hur dom känner och tänker om honom. Herregud fjantpellar! Man lär inte känna nån över en dag, man känner sig för och efter hand kanske den tjejen/killen man tyckte va nåt att ha första dagen kanske har förändrats och en annan kommit fram mer positivt i stället, klart man ändrar sig då.

Jag skulle däremot bli förvånad om Ann-Katrin kommer finna kärleken bland hennes nu 3 killar som är kvar. Är inte det typiskt att hon fick killar som säkert är jordens mest blygaste personer? Nu får dom allt ta och bjuda på sig själva om dom ska få stanna kvar, om hon nu inte tar Jonas som är den ende som är rätt fram och hans bön verkade ha gått in hos honom däruppe för han fick ju vara kvar.

Skulle jag vara med i ett sånt här program skulle jag spela pajas mest hela tiden, jonglera med medicinbollar alternativt grisar eller nåt.

Våfflor och film

Ja äntligen har jag fått mina våfflor. Det var supergott och det var länge sen jag åt det. Tur att jag åt upp alla innan jag såg delar i filmen jag såg som var mindre roliga att se om man säger så. Jag fick ett tips av en kompis om en film eller ja det var inte till mig men jag kollade upp den och ja den var väl inte så farlig mer än att min tröjärm var ofta för mina ögon. Jag är inte van vid att se skräckfilmer, det var i och för sig inte en grov skräckis men det räckte för mig för att jag höll på att skita på mig. Nogger låg på min mage och klappade mig på kinden och viskade att det bara var film. Filmen heter förresten "The Tortured".


Ett ägg hamnade i bunken och ett på golvet
Ett våffeljärn anno 1857 eller om det var 1994 kanske. Jag och min andra sambo fick det i förlovningspresent av hans föräldrar och när han flyttade lämnade han kvar det, det tackar vi för idag då.Första våfflan håller på att bli till
Och här ligger den och väntar på att bli uppäten


Nu dröjer det kanske 3 år tills nästa gång jag äter våfflor, jätteofta jag vet men vad gör man när det suger i våffeltarmen liksom.Jag gillar det inte alls

Idag var jag tvungen att ge mig ut i snöhelvetet. Först åkte jag till macken för att skicka iväg lite paket med Schenker, eftersom mina fötter gör ondare när det är sånt här skit på backen så tog jag cykeln. Det var modd överallt men jag slirade men satt kvar på sadeln. Efter det cyklade jag vägen förbi ICA, där fick jag en snöboll i ryggen av ett en kille på ett gäng av 10 snorungar. Dom såg att jag kom, dom flyttade fan inte på sig utan fortsatte att gå i bredd, jag visade mitt missnöje genom att typ väsa åååh fast lite annat ljud jag inte kan beskriva, när jag väl kom förbi så fick jag då snöbollen i ryggen. Inget hyfs bland ungdomar alls idag.

Jag lämnade aktivitetsstödspappret på AF och cyklade sen till ICA för att handla lite, idag blir det ÄNTLIGEN våfflor som jag var så sugen på igår kväll så jag höll på att bli knäpp men igår kände jag inte för att gå ut då det var i stort sett snöstorm här.

Nu ska jag inte gå ut mer idag, finns ingen anledning alls så nu blir det till att mysa till det inomhus istället.

Vad har ni gjort hittills och vad har ni för planer för resten av dagen?Plopp plopp

När jag var tonåring fick alla mina kompisar finnar i fejset, eller mer eller mindre i klassen, det fick inte jag. Jag fick bara ett ostyrigt hår. Jag har inte haft en finne i hela mitt liv, bara nån enstaka som försvinner efter nån dag eller två som har med dom kvinnliga hormonerna att göra eller nåt.

Nu när jag har börjat med snarkmasken igen efter ett halvårs uppehåll har jag däremot fått utslag runt munnen, ja kanske inte precis runt munnen men där masken över mun och näsa suttit. Ser nästan ut som jag legat mellan benen på en tjej i en veckas tid dygnet runt, varför jag tror att det skulle se ut så vet jag inte men jag gissar.

Det kliar som sjutton och blossar det upp mer och blir rödare och jag möter en flata på stan så ger jag mig fan på att hon kommer le och blinka åt mig som i samförstånd liksom. Det får ju bara inte förekomma. Måste ha tag på en kräm och kleta på innan det händer, funkar Idomin som gick ut mars -01 tror ni? Inte? Nähä näe då vet jag inte vad jag ska göra.

By the way så vräker snön fortfarande ner, det är inte okej, inte okej alls faktiskt.Mysigt inne, blä ute

Medan snön vräker ner och har gjort det sen tidigt imorse sitter jag inne och inte tänker ett skit på vad jag egentligen borde köpa hem. Snuset är snart slut, skitsamma, jag kommer ha samma påse inne nu till jag ska sova eller nåt. För ut i det här vädret går jag inte!

Det snöar massor men det syns inte


Istället har jag och Iza legat i sängen och tittat på massa program på play på datorn. Nogger låg i vardagrummet och luftade muttan i soffan.


Iza njöt som bare den att ha matte för sig själv

 

 


Nu så!

Som jag har skrivit förut så är det skitkallt i vardagsrummet, ja det kan både Nogger och Iza intyga då dom typ hänger på handtaget till sovrummet varje morgon för att få komma in och värma sig.

Jag gjorde nåt åt det!
Jag tejpade helt sonika under fönstren. I förra lägenheten var det silvertejp här är det brun tejp.

Nogger såg det där och utbrast:

-Nämen vad gör du?!

Ja ni har ju klagat på att ni fryser härinne och eftersom hyresvärden inte har några pengar att byta ut fönstren så får jag ta saken i egna händer och tejpa så det slipper vara enbart 10 plusgrader här, är inte det bra eller?

Nogger sken upp och utbrast igen:

-Så du menar att jag kan ligga i soffan på rygg och lufta muttan utan att den ska få istappar på sig?

Jag tittade på henne och nickade och fortsatte:

-Ja om det är det du först tänker på så är det nog sant.

Nogger hoppade omkring och gjorde heavy metaltecknet och vrålade som värsta Dee Snyder.


Kul med glada katter för en gång skull.

Årets julkalender

För 2 veckor sen när jag stod i kön på ICA fick jag syn på årets julkalender, kommer inte den tidigare och tidigare som allt annat när det gäller julen eller? Snart kommer julskinkan att säljas till midsommar och julsakerna ute i butikerna kommer när midsommarn är slut.

Julkalendern har inte jag sett på många år, när dottern växte upp var det rätt dåliga såna så inte ens dottern ville se den. Inget går upp emot "Teskedsgumman" som gick 1976 och "Trolltider" som gick 1979 tycker jag.

Jag har sett en glimt av årets julkalender som heter "Hotell Gyllene Knorren" nu och ja den verkar inte så dålig som dom senaste men då har jag bara sett en snutt av den så vi får väl se vad våra barn tycker om detta i år.

Se snutten HÄR


När jag var liten och var hos dagmamman så var julkalendern det enda man fick se på teve, det var nog det enda som gick för barn också kan jag tänka mig, ja till jul alltså annars var barnprogrammen 16.30 har jag för mig och först då fick vardagsrummet beträdas. Hårda bud men då var vi desto mer ute och vi hade då fan bättre fantasi när det kom till att komma på lekar utomhus.Osså snöar det igen då

Ja men godmorgon då, eller ja, god och god förresten, det snöar ute! Visst det är den 9 november och det ska väl snöa nu men jag vill inte ha snö, snön kan hoppa på ett plan och åka till Afrika så dom barnen kan få lite kul om dom nu inte tror att jorden är på väg att gå under när dom ser nåt vitt falla från himlen och att det är kallt och alla afrikaner springer omkring och skriker att slutet snart är nära.

I går funkade min volymknapp på mobilen igen, idag gör den inte det. Detta är lite som knappsatserna på Electrolux kyl och frys, hur jag vet det? Ja va fan jag jobbade med det i 4.5 år!

Tisdag idag mina vänner, det är det varje vecka men tisdagar är lite tråkigare varför vet jag inte.

Hur har er tisdag börjat?Det är fan så man baxnar!

Har just sett "Ung och bortskämd" på SVTplay eftersom jag missade det tidigare ikväll. Jag satt mest som en fågelholk tror jag, den ena snorungen efter den andra som inte lyfte ett finger för att hjälpa till hemma. Visst min dotter gjorde inte mycket hemma men hon lagade i alla fall sin egen mat när hon var hungrig och tvätta även sin egen tvätt om det behövdes, mitt kontokort fick hon aldrig för där var det sällan pengar som räckte till några utsvävningar.

När man ser och hör föräldrarnas ursäkter för sina barn är det så man baxnar. Hur fan ska dom någonsin lära sig hur det är att ta hand om ett hushåll och hur man tjänar egna pengar om föräldrarna är så mjäkiga? Detta är till stor del föräldrarnas fel såklart att ungdomarna har blivit som dom blivit. Ja jag har städat min dotters lägenhet 2 gånger på 2 år men jag får också pengar för det liksom, jag skulle inte göra det annars. Har dom flyttat hemifrån så får dom också städa och tvätta själva anser jag. Detta är inte att hjälpa utan snarare stjälpa. Hoppas innerligt att det blir folk av dom här ungdomarna som nu serien "Ung och bortskämd" handlar om annars kommer det gå utför totalt.

Får se om jag kommer att följa det för det kröp fan i kroppen när man såg det.


Barnvakt åt Josefine

Carro tog mig på Facebook förut och frågade om jag kunde sitta barnvakt en stund medan hon och pappa Magnus var på föräldrarmöte på dagis och självklart ställde jag upp.

Det var full fart från då dom gick till dom kom hem. Josefine var inte trött ett skit och var verkligen uppåt väggarna för det mesta men vi har haft det kanonkul.

Här kommer en video och lite kort.

Le Josefine LE!Josefine bjöd på mat, vad det var vet vi inte och japp vi åt framför datorn såklart
"MIN keps, INTE Sunes!"
Och hon ville inte alltid vara med på bildMen det ville däremot Bamse...
...och jag

Breaking news

Det påstås ha kommit ut en ny låt av Michael Jackson, "Breaking news" men nu har jag lyssnat på den och jag är ju lite kluven förstås, ingen låter som Michael, hans röst kan kännas igen bland miljoner så jag tror nog fan inte att det är Michael som sjunger den här. Varför dom har fejkat detta är ju bara för att få in pengar såklart. Hoppas det kommer in motbevis så vi får veta. Lyssna du också vet ja och skriv gärna en kommentar vad du tror. Annars var låten skitbra.

Familjen hävdar att det inte är han och det är väl klart att man känner igen sin brors röst eller?

Kul att min blogg betyder nåt

Jag har ju förstått att jag har en del besökare som återkommer varje dag och en del kommer hit flera gånger om dagen även om dom inte har Bloglovin. En del tycker jag är rolig, en del tycker jag är skev, en del tycker att jag har sjuk humor och en del kommer hit för att min blogg betyder nåt, en rolig läsning när man inte mår så bra, man får tänka på annat. Fick återigen en kommentar av en besökare som inte själv har en blogg men som läser min blogg för att få skratta lite. Sånt är kul, ja inte att folk inte mår bra men att man gör nån nytta liksom. Jag har inga planer på att lägga ner den här alls.

Eftersom hon kommenterat så tror jag inte att det  gör något att jag kopierar heller, isåfall får du säga till Linda2!

 

Tack själv Linda för att du får MIG att känna mig betydelsefull!

 

Sen var det någon i lördags som verkligen sträckläste min blogg under 2 timmar (21.47-23.51), sånt är också kul, så välkommen tillbaka du också.

 

 

 


Måndagens upptäckter

Imorse när jag vaknade och tog av snarkmasken kände jag riktigt hur fejset såg ut, mycket riktigt, märken i hela fejjan efter den, himla tur att jag inte snart ska ut någonstans, ska det verkligen vara så? Tur att jag inte jobbar och ska möta kunder hela dagarna säger jag bara.

När jag drog upp persiennerna upptäckte jag också att det var minusgrader och is på fönsterrutan i vardagsrummet, nu är jag ännu gladare att jag inte ska ut, det är svinkallt i vardagsrummet så nu får jag nog tejpa lite annars vaknar jag en morgon med två katter som ser ut som uppstoppade såna med istappar hängandes på morrhåren.

Läste att dom har upptäckt att värktabletter med Paracetamol inte är bra att äta när man är gravid, foster och framför allt pojkar som kan födas med missbildade könsorgan. Jösses det är ju Paracetamol i dom flesta värktabletter ju, snart vågar väl ingen ens bli gravid.

Solen skiner i alla fall och det är ju nåt positivt i allt elände.

Godmorgon!Fan oxå!

I flera dagar har jag vart sugen på grynkorven som legat i frysen i några dagar, jag har bara inte orkat göra det...förrän idag. Oj vad jag längtade tills jag skulle få göra i ordning maten och få njuta av grynkorv. Nu när den hade tinat så såg jag ju, fan oxå! Det är ju inte grynkorv utan värmlandskorv! Hur jag kan ta så fel? Ja ni, det är inte svårt för dom är väldigt lika. Se här.

Grynkorv (korv med gryn i)
Värmlandskorv (med potatis i)


Så ni förstår säkert hur jag kunde ta fel eller hur? Precis. Jag tror inte ens jag någonsin ätit värmlandskorv förut, ska ju bli intressant hur det smakar i och för sig men ni vet hur det är när man känner smaken i käften och sen blir det helt jävla fel, surt sa räven men nu lär jag läsa på etiketterna mer än en gång. Jag återkommer om den där jävla värmlandskorven senare får vi se om det blir bu eller bä.


TILLÄGG: Det var fan inte så pjåskigt faktiskt, inte så hemskt olikt grynkorv men jag gillar grynkorven bättre.

Lite sent

Ja jag vet, det är ett jävla sent första inlägg på bloggen men jag har egentligen inte så mycket att skriva om mer än att jag har jävligt ont i nacken på höger sida, det gör ondare när jag ligger ner med två kuddar bakom nacken. Det har varit så här i ca 5 dagar nu och jag vet helt ärligt inte vad jag har gjort.

Igår upptäckte jag att min volymknapp på min nya mobil är trasig, den går inte att sänka. Jag råkade tappa den i fredags när jag stod och filmade Magnus Carlsson, nån idiot stötte till min hand så den gled ur handen och rakt ner i golvet. Jag har haft många mobiler som åkt i golvet men ingen som gått sönder så den här är verkligen kinkig med sånt vad det verkar. Jag borde fan ha en vadderad mobil. Jag har på högsta volym så nu kan jag inte gå in i affärer med headset för alla hör det så mycket högre än mig så jag får rycka ur hela skiten när jag nu ska in för headset måste jag ha på mig till och från affären, jag är lite beroende av musik så.

Idag har jag sett en underbar film. "The Greatest" heter den med Pierce Brostnan och Susan Sarandon i huvudrollen. Se den om ni inte redan gjort det.

Söndag idag, vad händer då? Inte ett skit. Jag har diskat och vart på ICA, det är allt. Idag ska jag äta grynkorv men det får bli ikväll.

Ja det var väl allt för nu. Tjo.Fick bilder av Annelie

Det togs kort från alla möjliga håll igår, jag blev taggad ett kort av Annelie på Facebook.

Jag sa till henne ungefär så här igår:"Jag testar och och lägga in tre påsar med snus så fotar du."

Sagt och gjort och som vanligt kan jag inte låta bli att dumma mig på kort.Jag vet inte hur det är med er men jag tycker jag är rätt lik ICA-Jerry här

 

Jag och Ewa är bästa vänner så få inte för er nåt nu när ni ser nästa kort men vi brukar pussa på varann på fester.

 

Nej jag tvingade henne inte även om det ser ut så

 

 

Nej jag har inte däckat. Ulle ville ha hjälp med sina skoknäppe och det var lättast för mig att lägga mig ner

 

 

 

 

 

 


En del ska inte ha körkort när dom blir gamla

Det är skrämmande hur många gamla det är som kör trots att dom är rent livsfarliga.

I våras gick jag förbi ett konditori här i stan, det finns en parkering utanför på gatan, där stod det en gammal Saab med en gammal man bredvid, han ropade lite svagt på mig, jag gick dit och han frågade om jag ville hjälpa honom att öppna bakluckan, det gjorde jag och däri låg en rollator som han ville jag skulle ta ur, själv kunde han knappt stå på benen och höll sig i bilen hela tiden tills jag ställde rollatorn i händerna på honom och sen rullade han sakta och försiktigt iväg.

Jag tänkte ju direkt på hur gubben körde bil då. Inte en chans att han skulle ha snabb reaktion om han var tvungen att agera snabbt. Visst det är säkert jättehemskt den dagen man inte får köra bil mer i sitt liv men man får ju tänka lite i alla fall, inte bara på sig själv utan också sina medtrafikanter.

Såg ett klipp där en gammal dam i USA körde i fel färdriktning på en väg som tydligen är otroligt trafikerad. Hon orsakar kaos där flera bilar kraschade mot betongklumpar när dom var tvungna att väga för hennes framfart som också var i 80 km/h. Det borde fan vara lag på att man genomgår nån slags kontroll varje halvår för folk över 70 för att se om dom är kördugliga eller inte.Magnus Carlsson live


Videofy verkar ovanligt sega idag så jag tog Photobucket istället och jag är sjukt glad över att jag har en bättre kamera så det blir bättre videosar och bättre ljud framför allt!


Mår prima ballerina

Ja herregud vilken kväll och natt det var. Så sjukt roliga människor man har omgett sig med. Ingen som blev FÖR full, ingen som spydde någonstans (vad jag kunde se), ingen som satt och ojade sig över hur dåligt han/hon mådde, bara massa sång och glädje, ja okej en jävla massa alkohol också då.

Jag mår utmärkt tackar som frågar. Trodde jag skulle bli bakis men inte då. Kl 9 var jag uppe och inte ens en liten knackning i huvudet hade jag, underbart!

Ja här kommer det lite fler kort från gårdagen sen inväntar jag en video från Videofy men den verkar dröja så ni får hålla till godo med kort så länge.

"Ta nu då jag orkar inte hålla upp benet längre!" Ulle, en barndomskompis
Sandra, Anna och hennes pojkvän Tobias"Men älskling vad bra du blev på kortet" Så sa flickvännen Angelica till pojkvännen DanielJag och AnnelieFår man inte mus så får man ta en råtta


'

Tre råttor hade dom, minns inte namnen på dom men har för mig en av dom hette Rutger?Magnus Carlsson


Det var massa folk ute igår som man inte sett på år och dar och det var ju kul.Tjosan i trosan

Oj oj bästa festen på länge. Sjuk kul fest och här är lite kort från kvällen.


Annelie till höger som flyttat in i en lägenhet med sin syster Sandra. Kusin Eva är däremot till vänster på kortet.Tre av systrarna Pettersson
Bästa kompisarna från mellanstadiet. Ulle och Annelie
 

Ulle, gravid Angelika och broder Johan som är ensam bror bland syskonen Pettersson

 

 

 

Magnus Carlsson himself. Tyvärr hade han glasögon hela kvällen men det gör inte honom mindre snygg för det.

 

 

Videos och fler kort kommer imorgon.

 

Godnatt!

 

 

 


Sicken fredag

Ja då är det snart fest då. Här rockar jag Magnus Carlsson på Spotify för både mig, katterna och grannarna dom närmsta 3 trappuppgångarna.

Idag har det varit en hektisk fredag. Ja alla dagar är hektiska bara jag har EN sak att göra per dag.

Iväg till apoteket och ta ut ett kvitto samt hämta ut min hudkräm. Upp till soc och lämna kvittona, ner till en lågprisaffär och köpa tejp.

Hem och tejpa lådan som jag skrev om i förra inlägget. Sen var det att knåpa ihop en middag och ja okej jag var stressad så förlåt Johan att det blev en Felix färdigrätt men jag var tvungen annars hade jag antingen hoppat över middagen alls eller inte hunnit med nåt annat.

Jag fick tag på grannen som körde mig till Shell med lådan och hämtade ut ett annat som dottern ska ha.

Hem och färga håret, stryka kläder, duscha och fixa håret (tack gode gud att jag inte sminkar mig det minsta).
Ta på mig och har nu öppnat första ölen och väntar på att Ewa och Pernilla ska smsa om att dom snart är på väg utanför mig så vi kan gå iväg! En händelserik fredag och den är fan inte slut än på långa vägar. Skål ta mig fan!


Ha en underbar fredag. Imorgon kommer det bilder på Magnus Carlsson osså säkert massa fyllekort från förfesten, det är ju ett antal personer som kanske skulle kunna tänka sig att ställa upp på kort om man säger så.

Ha de ha de!
Dagens mest tejpade låda i Sverige

Ja nu ska äntligen datorn iväg, karlnstackarn har fått vänta länge men sanningen är den att jag försökt hitta en låda som passar så den inte blir småsmulor på vägen upp till Stockholm, det vore ju surt både för honom och mig.

Jag hittade en flyttlåda i förrådet och datorn är något för hög men skam den som ger sig, man tejpar skiten med 50 meter tejp såklart!


I denna är det en gammal handduk, tror den är tvättad, kan ha torkat mig med den när toapappret varit slut också, är osäker. Det är en jävla massa bubbelplast och en massa ihopknölade Aftonbladet och mest dom där fula men ack så perfekta för insektsdödare, jag pratar om Aftonbladets rosa Sportbladet såklart!

Nu är det nog dagens mest tejpade låda i Sverige.


Går botten ur denna nu så gråter jag för det ska den inte göra. Hoppas jag inte får ett argt mail på måndag eller nåt om att han hade fullt sjå med att få upp lådhelvetet men vill man ha en hel dator så får man offra sig att ta lite tid på sig att öppna den också eller hur? Precis!Jag fick ett mail

Det är ju snart Fars dag. Pappa är 68+ och vad köper man till en som har allt och som fick kallingar när han fyllde år för en månad sen? Jag fick ett mail som tipsade mig men är det  någon mer än jag som tänker nåt snuskigt när ni ser detta förknippat med varann? Särskilt när ni nu vet hur gammal min pappa är.

Dagen D

Jag vaknade flera gånger i natt och medan det var mörkt tog jag tydligen av mig masken, kan vara för att jag inte ville ha märken kvar när vi ska till stan och ha oss jag och Ewa, jag vaknade 8.15 och känner mig fortfarande som en urvriden disktrasa, hoppas det går över innan vi ska iväg på fest ikväll.

Japp det är ju idag som flatan ska rocka röv till bögen på scenen vet ni. Och det är ju ännu roligare när man äntligen har en mobilkamera som det blir bra kort med, om man bara kunde stänga av ljudet så hade det varit ännu bättre faktiskt men får hoppas att han spelar så högt att ingen märker det.

Jag blev lite chockad imorse faktiskt. När jag drog upp persiennerna var det inte bara strålande sol utan jag trodde det var jättevarmt ute, ingen is på bilarna, ingen frost i gräset men det var nollgradigt! Ska det inte vara is på bilarna då? Det är i alla fall inte snö och tacka gud för det för vi ska gå till festen, det är inte så långt men det kunde det ha blivit om det var snö och is och till festen skulle vi komma med varsitt brutet ben, två fingrar stukade och hela ansiktet fullt med blåmärken. Det blir nog en bra dag trots att jag är trött. Det är ju fredag gott folk!
Båda har tröttnat

I några dagar har jag försökt komma på lösningar hur jag ska packa ner datorn jag har sålt. Jag hade ingen låda som passade men efter att ha tagit upp en gammal flyttlåda så upptäckte jag att det nog skulle gå att få i den om jag tejpar rejält runt om, jag ska köpa sån tejp imorgon.

Båda katterna har varit på den där lådan då den står precis bredvid skrivbordet där jag har min dator. Dom har strukit sig mot den, hoppat upp på den, försökt tugga på den osv. Till slut får Nogger tummen ur och frågar:

-Ska den här lådan stå här länge till eller?

Jag: -Näe jag hade tänkt att skicka iväg den i morgon, står den i vägen på nåt sätt eller?

Nogger skruvade lite på sig och frågade igen:

-Vart ska den då?

Jag: -Till en kille som köpt den.

Nogger: -Jaha va kul, tror du han vill ha en katt också?

Jag: -Ingen aning du, vill du flytta?

Nogger: -Nja, tänkte kolla om det finns andra som har godare mat hemma och kanske nån roligare katt att leka med än Iza.

Nogger hoppar i lådan och vips var Iza där med en svart spritpenna. Jag såg sen vad hon skrev.

"DENA LÅDDA SKA TIL TIPPÄN!"

Iza gnuggade tassarna mot varandra, log mot mig och viskade:

-Jag har också tröttnat... på den där pratkvarnen. Tejpa nu snälla så kan jag diska åt dig imorgon jag lovar.

Ja vad säger man?Presskonferens med kungen

Jag lyssnade inte så där jättemycket på vad kungen sa utan mer alla ljud i bakgrunden. Är det kameraljud? Hur kul är det i så fall att ha 511 likadana kort för han står ju i stort sett rakt upp och ner på samma plats hela tiden. Det är alltså många samma ljud så jag antar att det är från samma kamera i närheten av webkameran som Aftonbladet riggat upp.

I början pratade han om älgjakten, det är tydligen presskonferens varje älgjakt men det var väldigt många fler journalister i år och kungen sa att det var flera han inte kände igen. Ja inte fan kom dom dit för att höra hur många älgar som hade fällts hittills i alla fall.

Men jag måste säga att han verkade inte nervös, det är antingen att han är van att försvara sig så han kan det här eller också är det mycket som inte är sant. Och en fråga: Har alla som är med på kungens älgjakt en bajsbrun slips på sig? Den var förfärligt ful i alla fall.Hämnas på exet kanske?

Jag har väl inget ex jag skulle vilja nåt riktigt ont egentligen men det kanske du har? Då är ju en voodoodocka nåt att hänga i granen kanske?

Genom att sticka nålar kan du välja om exet ska vilja ha dig tillbaka, bli sjuk, få svår acne eller drabbas av lite otur i allmänhet. Innan dockorna lanserades i Europa var valen lite grövre men det får man tydligen inte ha här.

Dockan är några decimeter hög och på vissa av dessa finns det en plastficka där du kan trycka ner ett foto av ditt ex.

Herregud vilka idéer folk kommer med. Har du inga ex som du vill nåt ont så går det lika bra med svärmor som mål.

Ingen av dessa är min men bilden har jag lånat från samma sidaTiger Woods och jag


I min nya mobil finns det ett spel som jag är helt såld på. Det är Tiger Woods PGA Tour 09. Jag är rätt bra på det där spelet nu och förstår inte varför jag inte tänkt på det förut. Att jag inte börjat spela golf, det verkar ju inte så svårt, hade jag börjat för 20 år sen så hade jag också varit miljonär nu ju men där skiljer det sig mellan mig och Tiger. Jag har inga älskarinnor, jag är inte gift och jag har inte två barn. Visserligen kanske jag kunde ha blivit gift om jag hade massa pengar men att ha massa älskarinnor när man redan är upptagen är inte min melodi, nej då inte flera, det räcker ju med en eller hur?

Nu ska jag bara ringa Stig Helmer och kolla om han har sin utstyrsel kvar och om jag kan få köpa det sen sätter jag igång.


Natten som var

Ja herregud vilken natt. Jag har vaknat 511 gånger fram och tillbaka, det pyste ut luft från masken, ibland fick jag det i ögonen och ibland kittlade det min hals, jag vaknade också av att jag hade halsbränna men jag var för trött för att rätta till alla dom här problemen, efter 5 timmar vaknade jag också av att jag var sjukt pinknödig och då var klockan 7.35, det var lika bra att gå upp helt enkelt. Jag har märken av masken över hela ansiktet, jag tog kort på det men jag ser jävligare ut än vanligt så det får vara, jag satte la masken lite fel eller nåt vad vet jag.

Det här med Skandalboken som har stått i tidningen nu i några dagar, vad tror ni? Nu såg jag på ett klipp att folk ställde upp, såna som kan styrka uppgifterna som författarna hävdar är sant. Jag är lite kluven här måste jag säga. Visst kungen är kungen och ska vara ett föredöme men samtidigt är han en vanlig man, en mänsklig sådan men sen går jag tillbaka i tänkandet att han är en monark och inte ska hålla på och hålla på liksom. Jag vet inte, kommer jag läsa boken så får jag ta det med en klackspark då jag inte vet om det är sant eller inte. Kanske ska köpa den som ljudbok? Kanske somnar på 2 röda för att den är så tråkig vem vet.

Det är torsdag idag och jag ska tvätta, alltid lika kul eller nåt (not). Hoppas bara märkena försvinner från fejset annars är jag lite rädd att mina grannar ska tro att jag haft lite rajraj med ovanliga kinkysaker för mig och det vill man väl inte? Fast vad vet jag vad Greta 82 eller Signe 79 vet om såna grejer, det är i den åldern mina grannar är i nämligen, ja okej, många av dom i alla fall.

Sånt jag verkligen vill ha nu

Ja dom här jävla böterna känns ju sådär att få när man ändå är fattig liksom så är det någon som är så där jätterik så säg till, här är sakerna jag vill ha:

  • En laptop (den i inlägget igår var alltså ett skämt om det var någon nu som trodde på att det var på riktigt)
  • Någon som betalar mina böter (plus lyse till cykeln eller kanske en bil)
  • En fungerande mage (åt ärtsoppa och drack mjölk i middags, har haft halsbränna sen dess)
  • Sa jag att jag vill ha en laptop? I så fall skriver jag det igen, en laptop vill jag ha.

Ja det var väl det, ja just det, en kappsäck med guldpengar också.Det suger getballe ska jag säga!

Jag frågade Ewa på MSN om hon ville hänga med till ICA, en kvart senare skulle vi träffas. Jag har ca 100 meter till henne, jag hoppade på cykeln och då ser jag hur det blixtrar till på andra sidan, såg en man från lokalblaskan ta kort på två poliser, får syn på mig och verkligen stannar upp med vad dom håller på med och den ena polisen ropar på mig, jag hoppade av cykeln och sa att jag skulle in i en port strax intill där jag stannade, han vinkade dit mig ändå och jag gick över. Då frågade han om jag hade lyse på cykeln vilket jag svarade ja på. Men sätt på det då, vi gick ut i lokalblaskan (det riktiga namnet reds anmärkning) i förra veckan och berättade att vi denna vecka skulle stå lite varstans i stan för att kolla runt om folk använder lysen på sina cyklar.

Vi gick över gatan till min cykel men oj då, jag hade visst inget lyse alls och fick sen se att det hade jag inte i bak heller, jag svängde ihop nåt om att jag köpte den igår och såg inte att det inte var lyse, den meningen var ju helt onödig egentligen men iallafall. Han skrev ut böter till mig eller egentligen två, ett för inget lyse i fram och två för att det fattades därbak också! 500kr styck kostar det men eftersom det var två böter i samma så var det rabatt (mitt uttryck inte hans) och därför går det ner till 750kr för så bra är det svenska rättssystemet (DÄR kom hans uttryck) och jag kontra med att det var ju bra att det var nåt som var bra med det svenska rättssystemet iallafall!

Vi stod och dividera fram och tillbaka och längre bort stod Ewa och väntade och såg alltihop. En liten bit bort från mig och snuten hade en journalist ställt sig, han kom nu fram och sa direkt att det blir ingen bild och inget namn (fan här kunde jag verkligen bli kändis i stan tänkte jag) utan han frågade bara: "Hur känns det här nu då?" Och jag svarade naturligtvis som det känns "Det suger fan getballe det här, skriv det!" Får väl se vad som står i tidningen imorgon.

Jag cyklade 100 meter, fattar ni, 100 meter och snutfan tar mig, dom stod där i säkert bara en kvart och under den kvarten så kom naturligtvis jag. En mopedist utan lyse tog dom också kan jag nämna men han fick nog ingen böter alls. Lyse ska inhandlas var så säkra.
Kachiiiiing!

Ja nu har jag ju haft mobilen i 3 dagar och jag kan väl säga så här då. Den är grym att fota med, inte lika grym med videon men det som INTE är grymt är kameraljudet. Det låter KACHIIIING jättehögt och vet ni vad, det går inte att stänga av heller. Jag har letat på alla möjliga sidor på nätet och alla säger samma sak, det går inte, jo det går om man hackar mobilen men med min otur lär jag säkert få den helt förstörd alternativt inte ha en fungerande kamera, radio, video eller ringfunktion.

Hur surt tror ni att jag tycker om detta? Hur ofta tror ni jag kommer fota på olika saker som man bara ska fota i smyg? Ja nu menar jag inte nakna människor utan bara så där diskret som jag gjort många gånger på ICA tex. Förra veckan tänkte jag fota en kvinna som inte hade fyllt 60 tex, hon hade en riktig mustasch, jo det är sant, såg lite ut som en grå Hitlermustasch, hade jag haft min nuvarande mobil och fotat då så hade det ekat bland mjölkhyllorna där för fan och jag hade fått ALLAS blickar på mig. Det är sånt här som skulle kunna få mig att sälja den bara för det, inte bara för att jag inte kan fota diskret utan att den låter så jävla högt.

Detta är inte okej, inte okej alls faktiskt. Man kan inte sänka smssignalen enbart och nu inte ta bort kameraljudet. Denna är flera år yngre än min andra mobil så man tycker ju att Nokia ska utvecklas men inte då, det går nedåt på vissa saker. Snyggt Nokia, verkligen!
Coolt med tvillingar med två olika hudfärger

Jag tycker att det är coolt med tvillingar och trillingar och facineras av det över huvudtaget men det som är ännu coolare är väl när man får tvillingar som har två olika hudfärger, den ene vit och den andra svart.

Shirley Wales som härstammar från Grenada i Västindien är mörk och pappan till tvillingarna är ljushyad. Dom väntade tvillingar och Shirley skämtade om att det kanske skulle bli en av varje och så blev det.

Hon skojade till och med sina vänner om att hon skulle kalla dem Ebony och Ivory som blir Ebenholtz och elfenben men nu när dom är här så kändes det grymt eftersom det då verkligen hade förknippats med deras hudfärger.
Istället heter dom nu Leo som är mörkhyad och Hope som är den ljushyade.

Undrar hur många det kommer vara som inte kommer tro på dom när dom säger att dom är tvillingar när dom växer upp.

Lånad bild från samma sida
4 timmar med och 5 timmar utan

Vid midnatt gick jag och la mig i sängen, tog fram det skitroliga spelet "Marble" på min mobil och spelade det i en timma. Runt 1 somnade jag med masken på mig såklart. 4 timmar senare vaknade jag och av någon anledning tog jag av mig den, rullade runt och somnade och vaknade 5 timmar senare. Jag borde ha en robot bredvid sängen som säger till mig att masken ska vara på HELA tiden medan jag sover för nu vet jag inte varför jag tog av mig den, kanske jag hade en anledning men den minns jag inte nu i såfall.

Att sova 9 timmar hör inte heller till vanligheterna men vet nog att det har med masken att göra för igår sov jag 5 timmar men var inte speciellt trött förrän runt 18 men det var nog för att jag inte hade sovit speciellt många timmar. En helt annan trötthet. Jag säger som min morfar ofta brukar säga: "Det vill gärna bli bra". Det tar jag med mig i det mesta.

Igår blev förköpsbiljetterna till Magnus Carlsson inköpta, tjejen vi ska till på förfest köpte ett gäng så nu är vi säkra på att vi kommer in och får dessutom gå före i kön, gött! Och oj vad jag ska fota och oj vad jag ska filma Magnus och självklart kommer jag lägga ut det på bloggen, fattas bara annat!Lite roliga historier som jag fick av Becka

Jag och Becka smsar roliga historier till varandra, jag fick ikväll tre stycken men den ena har nog många redan hört så jag hoppas på att dom andra inte är lika kända. Garvade arslet av mig.En patient kommer in till läkaren och säger:

-Lova att inte skratta!

Läkaren svarar: -Naturligtvis, jag har jobbat som läkare i 20 år och jag har aldrig skrattat åt en patient.

Patienten tar då av sig byxorna och visar upp det i särklass minsta könsorganet läkaren har sett. Det är inte större än korken till en kulspetspenna. Läkaren kämpar för att inte börja skratta men kan inte hejda en fnissning som utvecklas till ett ordentligt gapflabb. I flera minuter står han dubbelvikt med tårarna rinnande innan han kommer till sans och säger:

-Jag ber så mycket om ursäkt. Jag vet inte vad som tog åt mig. Jag lovar att det inte ska hända igen. Okej, vad har du för problem?

Patienten svarar: -Den är svullen...
En nunna kev in i bussen och sa:

-Jag kommer att dö snart och jag vill ha sex med en man innan det. Men jag måste vara oskuld när jag dör så vi kan endast ha analsex och mannen måste vara singel så att han inte är otrogen.

Chauffören knullade nunnan i rövhålet. Efter akten säger mannen:

-Jag ljög, jag är gift och har tre barn.

Nunnan reser sig upp och säger:

-Jag ljög också. Jag kallas bögÅke och jag är på väg till en maskerad..Så hoppas ni har fått skratta lite innan sängen.Jag har fått en laptop!

Äntligen har jag en laptop! Så underbart lycklig så ni kan inte fatta. Jag Sune kan sitta i vardagsrummet och surfa, gråter en skvätt för det. Som jag har längtat, som jag har trånat efter en laptop och sen går jag och FÅR en liksom. Underbara människor det finns. Människan ville inte ha ett öre för den, hon tänkte på mig som är fattig men som vill ha en bärbar dator. Oj oj näe nu måste jag kolla hur den funkar så jag kan börja surfa på den.

Säg som det är, ni är avis!Kanin kanin
Ja då kommer det en videosnutt från badrummet med mig och Nogger igen då. Denna gång med mycket bättre kvalité men dessvärre filmade jag åt fel håll och jag kan vända den åt rätt men då försvinner ljudet så ni får helt sonika lägga huvudet på sned om ni inte har ont i nacken som jag vill säga.

Om ni undrar varför jag säger kanin kanin hela tiden så är det från den här filmen

Dottern på middag

Igår frågade jag min dotter om hon ville komma på middag idag och ja det ville hon ju, eftersom jag köpte 2 kg kycklingfilé i lördags så blev det ju förstås det idag. Kycklingfilé med currysås och pressad potatis, det var skitgott. Hon åt 511 gånger medan mamsen åt en enda gång, man vill ju inte att ens dotter ska svälta eller hur? Precis!

Hon frågade om mina bloggläsare inte var trött på att bara se kort på mig, henne och katterna. Och? Här är ett till kort bara för det.


Och hon ville ge sin iPhone till mamsen men jag gillar ju inte rosa så jag sket i att ta emot den.

 

Jag behåller hellre min Nokia 6220 faktiskt för den har mycket mycket bättre kamera och det var bättre kamera jag ville ha och dator har jag så jag behöver ingen dator i min mobil, jag behöver inte vara ute på nätet dom timmar jag inte sitter vid datorn dessutom tycker jag att den är stor och otymplig.

Ja jag vet att iPhone 4 har 5 mpkamera med blixt men nu skrev jag om dotterns eller hur? Japp hon har storasyster till 4an. Skitsamma jag vill inte ha touch, jag hade en sån en månad och det var en månad för mycket enligt mitt tålamod.

 

 


Pensionärsjävlar

5ans nya serie "Pensionärsjävlar" hade premiär igår kl 22, jag såg på Facebook att många såg på det men eftersom jag har en sketen statonär dator och inte orkade resa mig såg jag det istället på Kanal5play nu istället och jag måste säga att det var länge sen jag skrattade så mycket. Det var verkligen humor på hög nivå.

Det är som dolda kameran fast nu är det pensionärer som driver med den yngre generationen och det verkar gå hem hos alla. Ni måste bara se det, helt underbart!


Bilden kommer från samma sidaCasino

Ja egentligen är det mycket jag inte är skicklig på men nåt som verkligen inte intresserar mig är allt som har med casino att göra. Dels för att jag inte har dessa pengar som jag kan spela bort utan att få dåligt samvete deluxe och dels för att jag alltid haft otur i spel. Det närmaste jag kommit ett casino är när jag åkte Y-buss från Stockholm till Härnsösand så åkte jag genom Sundsvall och där har dom ju ett casino, tror till och med att det är Sveriges första casino.

Det finns också en jävla massa såna sidor på nätet, ja så många att det finns en casinoguide där alla är samlade faktiskt.Roulette är det mest kända casinospelet och jag har aldrig fattat det där, jo jag fattar att kulan ska hamna på svart eller röd färg i den där skålen och det ska helst vara den färgen jag satte när det har stannat men sen är det ju massa annat skit på bordet där som jag inte fattar nåt alls av. Min ekonomi ska nog vara jävligt tacksam för att jag inte ens testar på det för jag hade inte haft en siffra rätt någonstans. Hade någon sagt till mig att det ska bli samma färg när det är färdigt som jag satte pengar på och stå på ett ben och skrika att jag är homo så hade jag säkert gjort det. Så dålig på sånt här är jag.

Är du nu jävligt intresserad av casino och tycker att det är för jobbigt att åka dit och har massa pengar som du inte vet vart du ska göra av så skicka dom gärna till mig eller också kan du besöka sidan jag länkat till. Skyll sen inte på mig om du förlorar och du behöver dock inte ställa dig på ett ben och skrika att du är homo, jag lovar!
Ja herregud

Inatt har jag ju haft snarkmasken då, när jag hade släckt lampan så tog jag kort på detta med min mobil som har en kamera med blixt som jag tycker är riktigt bra. Sen att objektet inte ser riktig klok ut är en annan femma.

Masken verkar sitta helt jävla fel men det gör det ännu roligare.

Det gick bra att ha den, jag somnade efter 10 minuter men vaknade 4 timmar senare av att det killade i näsan så jag höll på att bli tokig, masken är tät så jag kunde inte stoppa in ett finger och stilla det där och är man supertrött är det inte det första man tänker på utan jag slet av mig den och fortsatte att sova, ja i 1.5 timme iallafall.

Inatt när jag gick och la mig så pep mobilens batteri att det snart var slut så när det började pipa som fan på morgonen trodde jag det var det, jag somnade om några minuter till nästa pip pip pip på volym jättehögt, jag vaknade och skulle hämta laddaren då jag såg att jag hade fått 3 sms och under nån sekund innan jag läste det hann jag tänka massor tills jag läste: "Hej! Snart kommer dina inställningar som gör att du kan surfa och MMS:a med din mobil. Följ instruktionerna för att spara. Starta sedan om mobilen." Nästa sms löd: "Om du behöver få inställningar till dig igen skicka JA till 123." Och sen hade det kommit ett till som jag inte orkar skriva.

Alltså måste dom skicka ut dom där så jävla tidigt? Har man köpt en ny mobil kanske man inte ens har lärt sig hur man ändrar smssignalerna och så är det faktiskt i mitt fall, jag HITTAR inte ens vart jag ändrar. Men däremot hittade jag två kul spel, Tiger Woods golfspel och något som liknade Zumba, det var kul.

Här är ännu ett kort som jag tog på nära håll, ni måste fan tycka att jag är född igår då alla era kort har vart superbra i flera år men jag har inte haft en sån bra kamera förut så ha tålamod med mig, nästa vecka blir det inte alls så många kort.

Bra skärpa!Nogger tar inte efter sin matte

Mobilen jag köpte har en skitbra kamera i mörker iallafall måste jag säga. Båda katterna låg i sängen och jag skulle testa att fota.

Nogger sover och Iza tvättar sig.. vips så ändrar det sig
Nogger fläker ut sig.......medan Iza blev sketsur för att jag störde henne i tvättningen och att fläka ut sig var inte alls att tänka påSupernöjd med kameran i mobilen i alla fall, ska ligga och läsa instruktionsboken till den så får vi se hur resten ter sig.


Sjukhus och "ny" mobil

Det blev ingen ballekukbussresa för mig i middags. Jag såg en halvtimme innan jag skulle ta bussen att en kompis på FB också skulle till grannstadens sjukhus så jag frågade helt sonika om jag fick åka med henne. Det var hennes mamma som skulle köra och det fick jag. Så gött att slippa promenaden som säkert skulle bli för rask för mina fötter.

Väl inne på sömneneheten fick jag nästintill skäll. Hon var inte alls glad? Varför? Näe för Sune har inte haft snarkmasken sen i maj för jag trodde den var trasig. Tjofräs, hon slängde fram telefontiderna och jag som har trott att det är på morgonen såg att det var visst mellan 15-16, ja då kan det hända att jag sover också ibland men det sa jag ju inte. Det har blåst ut mer luft än jag fått in så jag trodde det var slangen det var fel på men helvete heller, jag hade bara inte satt fast masken ordentligt i sin skena och vips så funkade den igen. Det var på håret att jag fick ta med mig den hem för det är SÅ många på kö som vill ha en sån och eftersom jag inte använt den på så länge så var jag egentligen inte berättigad den.

Men jag har börjat på att bli jättetrött på dagen igen så inatt ska jag leka Darth Vader igen.

Jag köpte en billig mobil på Tradera för ett tag sen, den fick jag hem idag. I min gamla hör inte folk mig så bra så därför var jag bara tvungen att buda in en annan. Den ser nästan ut som min gamla men fan inte i menyerna, dom är ju inte alls som innan. Jag har tagit kort på samma sak från båda mobilerna. Vilken tror ni är från vilken mobil?Gamla eller nya?Nya eller gamla?


Den som gissar rätt får en puss till påsk. Bara EN gissning!


TILLÄGG: Vi har en vinnare! Nämligen Plutten. Hon var först med att gissa- Självklart är det översta fotot som är med den "nya" mobilen och får pussen till påsk. Hade hon nu vart singel så hade jag nog hånglat upp henne mot en vägg med Bahamasstrandbeklädd tapet.
Grattis gumman!
Tur man inte har en iPhone

Många jag känner har en iPhone, det har inte jag, mitt alarm i mobilen fungerade som det skulle i morse, det gjorde inte iPhones.

Många har hört av sig om att dom försov sig imorse och vad var då felet? Jo en iPhonebugg gjorde att upprepade larm som ställts in före skiftet till normaltid aktiveras en timme fel.

Undrar om man får tillbaka den timmen i lön om man nu kom försent till jobbet tack vare buggen eller om man får skylla sig själv att man köpt sig en iPhone.

Bilden är lånad från samma sida