Rätt ska väl vara rätt?

Nog för att Jay Smith gått ut själv att han har eller har haft drogproblem så gör ju inte det till att det är helt okej att fortsätta med det när TV4 har regler över just droger och alkohol men jodå, Jay får tävla vidare kanske enbart för att han är en klar favorit i "Idol". Undrar om det varit samma sak för dom andra deltagarna. Det får vi nog aldrig veta men regler är väl regler? Hur ställer dom sig till om det skulle hända någon annan i något annat program? Vad är det som styr reglerna då?

Jag är glad att Jay inte blev utkastad men kan ändå inte förstå hur TV4 tänker riktigt.

En bild på en ångerfull Jay Smith som jag snott från samma sida



Men som han sjöng ikväll, helt outstanding! Madonnas "Like a prayer" var det bästa han gjort hittills och i kilt till råga på allt. Go Jay! Det berörde säkert många, särskilt Laila Bagge som satt och snörvlade när hon skulle ge sin bedömning till honom. Underbart!




Kommentarer
Postat av: airaM

Jag tycker att det är bra att de visar medmänsklighet. Klart att det har betydelse att han haft problem innan. Om de däremot hade valt från början att inte ha med honom pga det, så hade jag förstått det också, men nu tog de med honom och "tog honom under sina vingar", så nu tycker jag att de gör rätt som låter honom fortsätta. Man måste ta hänsyn till människan, det är nog gaaanska påfrestande att vara med i något sånt här..

Kram på dej bästa Sune!

2010-11-19 @ 19:16:14
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback