Lugn men inte så kul lördag

Ja då har lördagen varit och det är söndag igen. Söndagen kan jag skriva om imorgon.
 
Igår var det lördag..eh..ja. 
 
Jag slog upp mina ögon 6.50 och kunde inte somna om så jag låg helt sonika kvar i sängen till runt 9.30. Dottern vaknad vid den tiden och då fick jag veta att hon typ kom hem några timmar tidigare. Efterfest it is! Kul med sånt. Jag har själv inte varit på efterfest sen..ja sen sist tror jag.
 
Vi lagade mat, fisk i ugn, som jag fick gå till ICA att köpa, jag lagade den även och sen kan man tro att jag bor i ett stort jävla hus istället för en 2-rummare när hon smsade och frågade om jag höll på med maten. Joråsatteeee..det är gött att kunna smsa gratis. Plus att ha en mamma som lagar mat...plockar ur påsarna med kläder, stoppar in dom i diverse lådor och annat. Mamman i den här familj är bara bäst.
 
Sen fick jag även i uppdrag att färga hennes hår. Nu har ju inte hon så kort hår som jag utan..en redig hästman så att säga! Tjockt med en jävla massa hårstrån och eftersom hon egentligen är något åt det blonda hållet så hade jag en uppgift som hette duga framför mig. Men vi hjälptes åt och mina vänner slapp ringa hyresvärden för att låsa upp balkongdörren där jag antagligen hade stått och frysit ihjäl om håret inte hade blivit bra. Alternativt havregryn i hela sängen.
 
Sen fixade hon sig i ordning för ännu lite festade. Jag..ja jag badade och hade inte så mycket mer för mig på hela dan. Jag tittade på en film som var bra. Så bra att jag i skrivande stund inte minns titeln. Sen smsade jag lite med gullefjunet som får mitt hjärta att hoppa, galoppera och rusa lite som det själv vill. Sen ringde jag upp henne och då..ja..då pratade vi i 20 minuter typ. Under tiden kom dottern hem..roligaste kvällen i mannaminne alltså..eller näe.
 
 
Sen somnade jag runt 1 och vaknade runt 8. Den är fin.  Min lördag var inte så kul. Hoppas på en roligare nästa helg. Då vet jag inte vad jag ska göra heller i och för sig men hoppet är det sista som lämnar människan sägs det och..ja..jag är ju människa.
 
Nån som typ har 10000 kr liggandes i en byrålåda som ni inte behöver eller glömt av? Hepp inte det näe. Va synd.
 
 
Nu fick jag sms från dottern (sa jag att hon fyller 25 snart?) om att hon är hungrig. Nej, jag bor fortfarande inte i ett stort hus men hon orkar nog inte resa sig ur sängen. Kul sambo, jättekul.
 
Här kommer ett av mina kloka ordkort!
 
 
 
Ha en förjävla underbar söndag alla!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback