Lördagen var lyckad!

Tur det blev måndag så man blev människa igen!
 
Lördagen ja, ja den var hellyckad! Ett gäng tjejer som hade kul. Det startade redan kl 17 hemma hos en tjej, sen blev vi hämtade till tjejen vi skulle förfesta hos. 
 
Här är gänget men inte jag!
 
 
Ett glatt gäng eller hur?! Precis! Jag håller i kameran så därför förstörde jag inte detta kort med min existens.
 
Vi festade och oj vad vi festade. Sen höll jag på att få en tunga i örat.
 
 
Ja tur att hon vet att jag har vaxproppar, hon ville la hjälpa till med att ta ut dom eller nåt tösa!
 
Sen åkte vi till stället som vi skulle hänga på ett par timmar. Där var det Remind och jävlar vad folk det var. Dom drar massor! Lönehelg och drar liksom ut folk som vanligtvis sitter hemma och löser korsord, trimmar hundar, har en chipspåse på magen i soffan eller går och lägger sig tidigt bara för att dom ska hänga på Friskis & Svettis kl 7 på söndag morgon eller nåt. Men nu var dom ute och det var kul att träffa dom. 
 
Detta är bandet!
 
 
Sen..ja sen fick jag med mig nån hem och sen..ja sen gick hon hem och jag somnade så fort jag la mig nästan. Fick bara sms om att hon hade kommit helskinnad hem och det var ju..ja..bra.
 
Igår låg jag som en dö sill hela dan trots två huvudvärkstabletter på natta där när jag kom hem. Får nog tvinga i mig 1 liter vatten varje gång jag varit ute. Konstigt det där, att man är så törstig dagen efter trots att man drack så mycket kvällen före.
 
Idag har jag jobbat själv och det kan jag säga, tur det inte händer ofta! Min rygg har lämnat in en pensionsansökan och när jag kom hem så skrek jag av smärta. Hade det funnits många jobb att välja mellan som funktionshindrad så hade jag mer än gärna sagt upp mig. Jag hatar såna här dagar!! 
 
I morgon ska jag få en läkare till att suga...ur mina öron. Nu ska vaxpropparna bort banne mig! Och sen ska vi ta sprutor på annat ställe. Det är mot allt möjligt, tror det är mot svartsjuka, påssjuka, malaria, skitsnack och Hepatit. Vi är utsatta som fan och då är det ju bra om man är immun. 
 
Ha en bra kväll, jag förflyttar mig från sängen till soffan tror jag. Hej!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback