Heja Sverige!

I unga år spelade jag fotboll..i många år ska tilläggas, det blev inget proffskontrakt för mig, det var inte det som var meningen heller. Jag spelade för att det var kul och kul var det!
 
Sen la jag fotbollen på hyllan för gott som 17-åring. Började med bowling, inte heller det gav mig något proffskontrakt så jag passade på att bli gravid och fick en dotter istället. Eller näe..så var det inte riktigt men så blev det.
 
Hade jag kommit upp så pass långt så hade jag varit glad över att ha haft Pia Sundhage som förbundskapten. Är det någon tjej som kan fotboll så är det hon helt klart. När jag var ung (och oförstörd) så har jag för mig att jag träffade Pia här på hemmaplan, är inte helt säker men jag har alltid sett upp till henne på nåt vis.
 
Hon sätter press på sig själv, hon säger i en artikel i Aftonbladet att hon måste få känna att hon svikit svenska folket. Varför det? Vi i Sverige är bara glada över ATT hon kom tillbaka till Sverige, ATT hon tog sig an det svenska damlandslaget. Tror inte att en enda spelare lägger skulden på henne. Hon KAN fotboll och har säkerligen lärt ut allt hon kan, hon ÄR fotboll!
 
Självklart blir man besviken när ett mål inte blir ett mål, en knuff i ryggen på en tyska och sen blev det frispark istället. Tyskan i sin tur har erkänt att hon föll på sig själv. Domaren är från Schweiz, lite för nära Tyskland kan en tycka såklart så här i efterhand. Domaren kunde lika gärna varit från norrland, Gotland eller Öland, så känns det!
 
Nu blev det en förlust och tjejerna förbannade sig själva, domaren och tyskarna säkert men tror inte en enda förbannade sin genuina förbundskapten.
 
Keep up the good work Pia, det finns ingen som du, du ÄR ms fotboll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback