VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Hade jag nu vrålat det på jobbet så hade jag nog inte haft något jobb kvar men VÅR är det banne mig! Vi var två som jobbade idag, jippie, jag var inte själv! Vi tog av oss jackan redan efter första stället för JÄVLAR va varmt det är att städa när det är vår ute, när sommarn kommer är det vi som kommer gå i bikini, det skulle säkert vara uppskattat på det jobbet, många har ju liksom inte sett en halvnaken tjej mer än på bild på länge så att säga! Jag kan dock agera en strandad val men skitsamma.
 
Vi jobbade och OJ vad vi jobbade, svetten lackade och det..ja det är ju inte skönt.
 
När jag kom hem pratade jag lite med dottern som skulle gå och fika med en kompis och lämnade mamman åt sitt öde.
 
När jag märkte att jag gott och väl kunde stå och somna så beslöt jag mig för att göra lite nytta. Hade jag vetat vilket slit det var så hade jag nog hellre somnat mot en dörrpost.
 
 
I min lägenhet..fel.. i hela jävla längan jag bor i har det blåst genom fönstren, fel igen, det har blåst genom trät i fönstren. I höstas beslöt jag mig för att tejpa runt vartenda fönster, jävlar va jag tejpade, det kom ingen luft in men det var inte lika kallt i alla fall, dock inte så snyggt.
 
Imorse klagade dottern som ligger i vardagsrummet att hon hade haft svettningar, hon är 25 och redan svettningar tänker ni..men det var så varmt nu när det är varmare ute så idag beslöt jag mig för att lätta på trycket. Vad jag inte visste var att jag skulle få slita halvt ihjäl mig för att ta bort tejphelvetets klister liksom. Det var inte bara det som är på bilden utan runt HELA fönstret. Jag slet, jag skrubbade, jag sprayade med nåt medel jag inte vet vad det är. (Jag är lokalvårdare, inte allvetare!). Svetten lackade igen och efter 1.5 timme var det klart! Då slängde jag mig i badkaret och där..ja där låg jag inte så länge för jag blev så rastlös. Var mest på Facebook men för att mobilen inte skulle få bada med mig så gick jag upp så nu har jag badat och OJ vad jag luktar gott. Synd att raringen inte kommer idag utan..ja..nån annan dag.
 
Här kommer det kloka ord som jag själv hittat på. Ha det göttans!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback