Stick och sug!

Imorse vaknade jag i vanlig ordning innan klockan skulle ringa. Kände la på mig att jag inte skulle vakna om larmet gick i 180 och på högsta volym. 
 
Inatt hade jag i Revaxör i öronen igen, vilken gång i ordningen det var vet jag inte, det var inget vax på "tussen" denna gång heller.
 
Jag åkte till jobbet och mötte upp en kollega. Vi jobbade och sen hade vi lite dötid innan jag skulle iväg till "Öppna mottagningen" på vårdcentralen. Var där 9.10, den öppna öppnade 9.30 och jävlar va folk. Det satt folk som snörvlade, hostade lungorna ur sig och såg allmänt sketdåliga ut. Det är samma väntrum till både "öppna", vårdcentralen och labbet. Vet inte vart alla skulle. Jag kom in kl 10.15, en distriktsköterska puttade in mig på ett rum, kollade i öronen och sa att joråsåatteeee, jag hade vaxproppar. Många var före mig i kö så jag skulle inte tro att jag skulle få komma in än på ett tag.
 
Eftersom jag 11.15 skulle ta spruta för hepatit a och b fick jag snällt åka därifrån och komma tillbaka.
 
 
Där var kollegan och hon gick in före mig. Sen var det jag. Detta skulle vi fått för längesen..tydligen. Kul att få veta det när vi jobbat ett halvår utan immunitet mot smitta.
 
Sen fick jag då åka tillbaka till sjukhuset. Var där 11.47. Satt och pratade med en tjej som jag känner litegrann, och sen ropade dom upp mig, sicken tur! Jag fick sitta inne på ett rum tills läkaren kom.
 
 
Och där fick jag ju sitta ett tag så att säga. Trodde ett tag att läkaren skulle mumsa i sig lunchen och jag skulle somna och dreggla där i stolen men jag hade att göra.
 
 
Jag försökte kunna alla instrument på bilden utan att titta på texten..sen kom läkaren in. Han var rätt fumlig så att säga. Han pratade lågt. Men hallå!! Jag har vaxproppar och hör sketilla redan innan så höj rösten innan jag stoppar in en trumpet i käften på dig gubbe! Han visade att han också hade hörappat. "Grattis" var jag på vippen att säga men bet mig i tungan.
 
Sen började han att suga och oj vad han sög. Sen mitt i allt oväsen: "HÖR DU BÄTTRE?!!!" Herregud gubbe, jag tror inte att Svea 93 på avdelning 4 hörde dig, kan du ta om det tror du?! Men just då hörde jag inte bättre. Men när han hade sugit ur vänster öra också märkte jag en skillnad. Apparaten pep inte! Den var tyst, ååh Gud har hört min bön...om jag nu hade bett någon. Det gjorde jag inte men jävlar vilken skillnad! Prisad vare Jesus och hela hans klan med karlar runt ett jävla bord med massa mat och vin.
 
Nu kan raringen komma i närheten utan att apparaten protesterar högljutt minsann!  Välkommen darling! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback