Semesterfredag!

När jag vaknade kl 7 visste jag att dottern inte var hemma..trodde jag. Hon hade försovit sig. Igår sa hon att hon kunde koka ägg medan hon borstade tänderna imorse. Ni fattar att det inte blev några ägg va? Det blev ingen frukost alls faktiskt. Inte ens att ta med sig. Jag fokuserade bara på att inte pinka på mig, för det var det jag skulle gå upp och göra när jag öppnade sovrumsdörren och såg henne helt nyvaken.
 
När hon 5 minuter senare var utanför dörren fick jag äntligen rasta Doris! Himmel vad skönt det va! Det var lite halleluja moment på den! Sen skulle jag somna om...som det inte gick att göra. Jag gick upp. Gjorde barkismackor med skinka och drack Proviva jordgubb. Det var också en sån där halleluja moment faktiskt.
 
Sen diskade jag och gick till ICA för att inhandla kattsand och massa annat som jag inte minns. Göttans att vara där innan de kommunanställda, det är deras lönedag idag liksom. Nu kan dom gå där och trängas om dom känner för det! Jag kommer inte vara där i allafall!
 
Dottern ringde nu och hon har det rätt slött på jobbet. Hon ska sitta i ett väntrum i en timme medan en boende är på fotvård. Då kan man ringa mamman och tjöta lite och hon gjordet! Om 1.5 timme kommer hon hem och då har mamman gjort köttfärsfyllda barkisar som varit i ugnen och gottat till sig ett tag.
 
Igår åskade det lite och det var ju rätt skönt men idag är inomhustemperaturen rätt hög. Va sägs om att stelfrusen köttfärs tinade på mindre än 2 timmar utanför frysen? Det är hett! Jag har legat och plaskat i kallt vatten i badkaret..det var skönt. Men klagar gör jag inte, det gör alla svenskar till vintern ändå så njut för bövelen!!
 
Ikväll vet jag inte vad som händer, inte imorgon heller faktiskt. Jag tar dan som den kommer så att säga. Det får bli som det blir. Jag binder inte upp mig för nån. Vi kan leka allihop!
 
Nu är det dags att lyfta på röven och göra nån nytta!
 
Tjo!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback