Helgen!

Oj...jag har visst inte bloggat på ett tag. Men ja..det händer saker och ting nu som inte riktigt gör att jag prioriterar bloggen just nu.
 
I fredags i alla fall, ja då fick jag besök, mysigt besök, trevligt besök och alldeles..ja..alldeles underbart besök! Hon är bäst, hon är bara..ja..bäst? Japp.
 
Vi drack några glas vin.
 
 
Jag drack detta medan hon lagade maten. Och det blev sketgött! Jag tror det i alla fall.
 
 
 
Jag har nämligen blivit snorförkyld! Herregud, jag visste att såsen var lite stark för jag fick halsbränna efter. Förresten..visst ser kycklingen ut som en näve? Tummen rätt i såsen liksom, lite som tummen upp där.
 
Sen umgicks vi, umgicks mer och sen..ja sen gick vi och la oss..och där umgicks vi mer. Spelade kort, plockepinn och spelade bowling och sånt...eller näe.
 
På lördagen vaknade jag lite tidigare än henne och fick se hennes ryggtavla, den har jag ju sett en jävla massa gånger förut och den är helt underbar om jag får säga så..och..ja..det får jag ju. Sen vände hon sig om och då såg jag framsidan, då vände jag mig om och somnade om..eller näe.
 
Sen fixade hon travet, vann inte ett skit och sen åkte hon hem.
 
Jag lever just nu med en skithusrulle.
 
 
Ena stunden är det jättetäppt och hela hjärnan flyger ut när jag försöker och i nästa stund är det snor som skulle räcka till hela Vänern om vi nu ville byta ut det våta mot mitt...i näsan.
 
Nogger fick tag på rullen igår och ja ni ser ju, herregud! Skulle jag lyckas snyta mig utan att få hela näven full med snor så skulle jag ju vara tvungen att söka in till "Talang 2013" för sjutton! 
 
Jag mår inte dåligt mer än att det är täppt och snorigt. Inte den där influensan som däckar många med ont i hela kroppen, till och med i fisringen eller ens feber! Jag är konstig jag men HERREGUD så underbar jag är!
 
Hoppas er helg var helt lovely.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback