Min första Award!

Jag har fått min första utmärkelse och den kommer från en vän från förr (nu är vi cybervänner), Utlandsmamman, tack så jättemycket, uppskattas mycket ska du veta.
Eftersom jag aldrig riktigt fattat hur man gör med dessa så är det helt nytt för mig men jag sneglar lite på Utlandsmammans blogg och ser hur hon har skrivit.
När man får den så ska man skriva sju saker om sig själv samt ge den vidare till sju andra och länka till dem. Sen ska man lämna ett meddelande till dessa sju och tala om att de fått awarden. Man ska också länka till den man fått den av, och det har jag redan gjort.
Jag skriver ju i stort sett om allt som händer i mitt liv och det är ju inte så mycket som ni märker men det finns säkert 7 saker ni inte vet om mig så here we go.

1. 1990 vann jag stans tävling i luftgitarr på ett uteställe, priset var ett paket kondomer och en liten påse ostbågar, kondomerna hade jag kvar 10 år senare (orörda). Jag fick även åka till Stockholm för att tävla vidare men eftersom man var tvungen att vara helt nykter sket jag i att åka upp.

2. Detta står kanske nånstans i bloggen men jag är jätteduktig på att brodera (om jag får säga det själv) och har gjort många tavlor både till mig själv och andra.

3. Jag är beroende av musik, jag har mobil med headset i med antingen musikspelaren på eller Rix FM när jag diskar eller dammsuger, jag måste ha headsetet på med musik vart jag än går, en gång glömde jag headsetet hemma och fick panik vilket slutade i att jag gick in och köpte ett nytt.

4. Jag har en enorm otur när det gäller bilar (helst pappas), det har hänt saker av en slump med nästan alla hans bilar som jag har lånat, fläktremmen har gått av, motorn har havererat, vattenpumpen har spruckit.

5.Jag har varit på religiösa läger och sjungit andliga sånger då jag var liten, mina morföräldrar var kristna.

6. Jag har svårt att umgås med för snygga människor då jag känner mig ännu mer som en ful ankunge.

7. Jag är väldigt blyg när jag träffar nya människor och säger knappt flaska.

Ja, det tog sin lilla tid att få ihop 7 grejer om mig själv och nu ska jag alltså skicka den här awarden vidare till 7 stycken andra. Det är svårt, önskar jag kunde skicka dom till alla bloggare jag läser men jag har av dom valt ut:

Hillevi

Emmelist

Frogprincess


Hoppfullt psykfall

Gealach

Josefine Foto - tankar & Känslor


Da Queen

Dessa vill jag alltså ska komma i blickfånget ett tag just för att jag uppskattar deras bloggar!Den ultimata hämnden på exet

"Den 59-årige mannen kom på den ultimata hämnden på sin 37-åriga exfru.

Tidigt i morse släppte han in 19 möss i hennes brevinkast.

– Hon blev vettskrämd och finns nu på sjukhus, säger Lars Lisberger vid Norrortspolisen.

Polisen fångade in både mannen och mössen.

Den 59-årige mannen är gripen, misstänkt för olaga hot och brott mot djurskyddslagen.

Enligt polisen kom han tidigt i morse till huset där kvinnan bor.

Med sig hade han en papperskasse, fylld med möss, som han hällde i exfruns brevinkast."

Mer kan du läsa HÄR


 

Jag kan inte minnas en enda fobi som mina ex har nu faktiskt och jag har inget direkt otalt med någon av dom. Jo kanske att jag hade kunnat stoppat i en påse med hundbajs i ett ex:s brevlåda för några år sen men jag lägger inte nån energi på några av mina ex nu, det finns ju en anledning till att dom är ex och då ska ingen energi ödslas i onödan.

 

 


Emmelist leker med bananer

Nu kommer jag få fan för den rubriken men I don´t give a damn! Emmelist jobbar på ICA, inte här istan som synd är men i fredags skrev hon att hon igår skulle jobba med att trava bananer och meloner. Igår var jag på stans ICA och bara för att hon skrev så så fotade jag våra bananer här. Nej dom är inte så omogna egentligen men min pissiga kamera i mobilen är som sagt kass. Här har du bananerna Emmelist! Komma och leka med dom? ;)


 

 


Bloglovin en fantastisk tjänst

Idag skiftar Bloglovin med att antingen ligga nere eller krångla. Det är nu jag känner en frustration över att behöva skriva in alla favoritbloggar i adressfältet för hand. Bloglovin mailar mig när mina favoriter har uppdaterat ett nytt inlägg så det har varit så smidigt, fram tills idag då. Det är jobbigt eftersom jag följer en del bloggar men annars funkar Bloglovin skitbra så det rekommenderar jag er som läser min blogg att bli medlem i då kan ni ju veta exakt när ni ska gå in och kolla på mitt nygjorda inlägg eller hur? Så jag föreslår nu att ni som inte lagt till mig på Bloglovin och glor hos mig varje dag gör detta NU. Det är smidigt som sjutton...när det funkar alltså.

Inatt satt jag vid datorn till 5.40, inte för att jag inte var trött eller att det fanns så mycket på nätet att titta på utan jag var en medmänniska till en underbar vän. Jag var psykolog, en vän och en stöttepelare. Det är skönt att få vara en sån vän som någon anförtror sig åt, som öppnar sig, låter orden falla som ett vattenfall. Eftersom jag varit i samma situation men kommit några steg längre än henne kunde jag ge tips och råd. Det var skönt även för henne att prata av sig och jag tycker så mycket om henne att jag inte vänder henne ryggen. Jag hade en vän att prata med när jag var i samma situation och det är viktigt att man inte håller allt inom sig, det exploderar en vacker dag och man kommer inte vidare.
Jag vaknade vid 11.30 igen av ett helvetes sendrag i vänster vad och har träningsvärk i hela kroppen typ. Den lilla träningen igår gjorde sig påmind. Jag är väldigt otränad så jag visste att det skulle komma. Jag avstår därför träningen idag och gör det imorgon istället. Jag har fått i mig en tallrik fiberhavregrynsgröt med äppelmos nu iallafall, det var gott och länge sen jag åt.


Hans Brettschneiders sambo sur när han ringde

"Redan under festen i örådet fick Hasse ringa ett hemligt samtal hem för att berätta för sin sambo att han vunnit ”Robinson”, och en halv miljon kronor.

– Produktionsbolaget stack en mobiltelefon i min näve och sa att hon är den enda som jag får berätta om segern för.

Men reaktionen blev inte vad han väntat sig.

– Lena frågade först ”är du full” och när jag sa ”nej, men jag har vunnit Robinson”, svarade hon bara ”jaha, här är klockan mitt i natten” och sen hann vi inte prata så mycket mer. Hon var inte så imponerad över segern, säger han med ett skratt."

Mer kan du läsa HÄR

Hoppas innerligt att Hans sambo är gladare nu att han vann. Hade jag varit sambon så hade jag skitit i att det var mitt i natten och ändå tyckt att det var värt det eftersom vinsten var viktigast.

 

Bilden har jag tagit på samma sida

 

Aftonbladets Ylva Niklasson tycker till om vinnare och förlorare HÄR

 

 

 

 

 


Jag tycker om dig

Du ska veta att jag finns här för dig, jag vänder dig aldrig ryggen. Känn min närvaro när du mest behöver den. Hör av dig när du känner att du vill prata av dig. Jag är så glad att våra vägar har korsats. Jag tycker om dig grymt mycket och vill dig bara väl. Du kan lita på mig till 100 %, allt du säger till mig stannar hos mig förevigt. Önskar bara att jag bodde närmare dig eller du närmare mig så skulle jag hålla om dig och bara finnas till. Du förgyller min vardag med dina galenskaper och du får mig att skratta mer än en gång om dagen. Saknar dig när du inte är närvarande. Du är aldrig ensam, glöm aldrig det. Jag skulle vilja ge dig styrkan, ge dig hopp, ge dig mod och framför allt ett bra liv. Jag vänder dig aldrig ryggen, jag finns här. Jag skriver inte ut ditt namn, du vet vem du är ändå. Puss

 

 


Insättning av ägg

Ni minns kanske Linda? Tjejen med bloggen Hoppfullt psykfall? Hon och hennes flickvän har ju gjort IVF, provrörsbefruktning. Hennes sambo ska bära bebisen. Nu har sambon blivit befruktad och på självaste Alla Hjärtans Dag ska dom göra ett G-test för att se att lilla embryot har stannat kvar och trivs. Spännande eller hur? Det tycker jag! Kolla in och följ deras väg till en regnbågsbebis vet ja!


Det ska fan inte vara ett öråd i finalen!

"När det var klart att hans namn stod på den sista lappen kunde årets "Robinson"-vinnare Hans "Hasse” Brettschneider, 43, inte hålla sig längre.

"JAAA" skrek han och rusade fram till den förbluffade programledaren Paulo Roberto och gav honom en bamsekram.

– Det känns helt fanatiskt, säger Hasse.

– Jimmy har anklagat mig för att var dålig på den sociala biten. Med till slut var jag den som de andra tyckte förtjänade att vinna mest, så usel kan jag inte ha varit, säger han.

Försökte få ögonkontakt

Under örådet var Fredrik Norrström magsjuk och tv-teamet fick gör en paus för att han skulle gå på toaletten. Då såg Mikko Natri hur Anders Sjöström passade på att försöka få kontakt med Veronica Lundman."


Läs mer HÄR

Förstår Jimmys besvikelse. Här kan ni läsa det
Jaha så blev det Hans Brattwurst höll jag på att skriva, menar Brettschneider som vann "Robinson", när man fick veta att det skulle vara ett öråd som final kände jag direkt att Hans skulle vinna, han hade fler kamrater på sin sida än vad Jimmy hade så det var inte alls kul.
En final ska vara en tävling där dom två sista ska få kämpa sig till en seger!

Bilden har jag snott på samma sida

 

 Agneta Sjödin åkte ut ur Let´s Dance

"Agneta Sjödin var säker på att få vara kvar.

Efter tittarnas hårda dom var hon chockad – och juryns Tony Irving rasade.

– Man blir jävligt förbannad. Jag önskar att folk bara kunde sluta rösta, säger han.

Agneta Sjödin visar en helt ny sida i ”Let’s dance”. Hennes elaka paso doble och aggressiva framtoning tar juryn och studiopubliken med storm. Efter dansen pratar hon glatt med Nöjesbladet:

– Ja, du måste kunna ta fram den arga sidan under den här dansen. Jag går inte alltid omkring och är glad. Och det blev bra poäng, jag var väldigt nöjd.

Agneta visar upp brännmärken på sin bara rygg, som hon fått när hon snurrat runt på det blänkande dansgolvet. Men sveda och värk har hon inte mycket för. När tittarna sagt sitt åker Agneta ut ur tävlingen – med bara 14 nagelbitande rösters marginal."

Mer kan du läsa HÄR

 

Så blir det ju när svenska folket får rösta. Man röstar på sin favorit. Rabih har tonårstjejerna, Willy har Bygglovstittarna osv. Agneta har man inte sett i rutan på ett tag. Man tar det man ser på tv nu helt enkelt sen kan man vara hur bra som helst. Tyvärr är det så fast kanske inte alltid för Elin Kling har ju varit nära att åka ut förut så hennes modebloggbesökare röstar nog inte då trots att hon är Sveriges största modebloggare som toppar dom flesta listor.

 

 


Nadya Suleman viker ut sig

"För ett år sedan födde hon åttlingar.

Nu viker Nadya Suleman, 34, ut sin kropp i bikini.

Orsaken: den arbetslösa singelmamman måste försörja sina sammanlagt 14 barn.

Hon blev Octomom med hela världen tack vare sin åttabarnsgraviditet.

Men istället för att skildras som en mirakelmamma fick amerikanska Nadya Suleman utstå en hel del kritik – särskilt sedan det visade sig att hennes åttlingar tillkommit genom provrörsbefruktning."

Mer kan du läsa HÄR

 

Jag kan för mitt liv inte förstå att man vill ha ett barn till när man redan är ensamstående med 6 stycken men jag kan däremot förstå att hon på något sätt måste försörja sina barn och har man inte en kropp man skäms över och det inte är naket så varför inte. Det är inte värre än att gå på stranden och visa upp sig.

 

 


Bättre kondition

Jag efterlyste ju tips på hur man kan träna hemma eftersom jag inte har råd att gå på gym och att mina fötter inte tillåter mig gå längre än 100 meter utan att jävlas. Det kom in några tips och jag tog dom på orden. Jag gjorde iordning en spellista på Spotify och började... nej inte dansa, eller jo..eller näe inte helt. Jag har ju spelat fotboll i flera år så det blev lite som den uppvärmningen, hoppa upp och ner med händerna ihop över huvudet osv. Jag har ju också hållit på med aerobics (trot eller ej)

Visar upp kortet igen då. Så såg jag ut när jag skulle på aerobics och inte när jag skulle på galej som nån trodde

 

Iallafall. Jag gjorde olika övningar härhemma i 25 minuter utan stopp. Så underbart att jag fått bättre kondition. Katterna trodde dock att det var något fel på mig och var nära och ta mobilen och ringa 112. Har man bara bra musik så funkar det mesta. Jag kanske har träningsvärk imorgon eftersom jag använt många muskler som varit sovande sen jag jobbade typ.Jag frågar - ni svarar

 

Jag tänkte ställa några frågor som det vore kul om ni ville svara på:

 

1. Vad hade ni som drömyrke när ni var små?

2. Jobbar ni med samma idag som ni drömde om?

3. Om ni fick byta jobb, vad skulle ni då vilja jobba med/som?

 

Sådär, lätta frågor men alltid kul att få svar på. Själv hade jag dagmamma tidigt, jag var inte på dagis utan hos en dagmamma, det tyckte jag verkade kul. Annars när jag gick på lekis så fick vi åka på studiebesök på polisstationen, där var det nån som tog hand om cyklarna. Det ville jag jobba med och fattade aldrig att det var en vanlig polis som hade det som uppgift också.

Jag är arbetslös och har inte jobbat med nåt av dom två yrkena

Som sagt jag är ju arbetslös men skulle jag få välja vilket jag ville jobba med så skulle det nog vara webdesigner. Men först skulle jag då gå en kurs för att få upp minnet. Jag har gått sånt men glömt massor.

 

 


Kaos i tågtrafiken

"Snöovädret har i dag lamslagit stora delar av tågtrafiken till och från Stockholm.

Vid 23-tiden var det stora förseningar och totalstopp på flera håll i landet.

Tågen mellan Stockholm och Göteborg stod stilla i flera timmar.

– Vi har fortfarande problem med spåren och växlarna. Många har inte kommit iväg än, säger Elina Yli-Torvi, vid SJ:s pressjour.

Hela Mälardalen har under eftermiddagen och kvällen haft stora störningar i tågtrafiken. Snö och is på spår och växlar gör att tågen inte kan komma fram i någon riktning från Stockholm.

Senare på kvällen var det totalstopp mellan Stockholm och Göteborg. Ett tågfel i Hallsberg påverkade alla tåg som passerade där."

Läs mer HÄR

Idag är jag väldigt glad över att bo i en stad som inte har tågkommunikation mer än till Göteborg 2 gånger om dagen, upp till Hallsberg några gånger per dag och några andra ställen. Det är inte sån trafik här direkt. I storstan är man väldigt låst vid buss och tågtrafiken. Här är det gångavstånd till det mesta i stort sett. Jag har 300 meter in till centrum.


Bilden fann jag på samma sida

 

 

Iza spolar på toaletten

Flera gånger har jag försökt hinna med att filma när Iza spolar på toaletten men har alltid kommit försent. Nu låg jag i badet och hade mobilen på golvet nedanför, då såg jag det och snabbt som ögat tog jag mobilen och filmade. ÄNTLIGEN. Hon älskar att spola, är väl ljudet antar jag. 

 


Förevigade på nätet

"Eniros fotobilar har dokumenterat hela staden:

Men här visar Stockholmaren vad han tycker – genom att visa rumpan.

Eniro, Hitta och Google, alla tre har gatubilder från flera städer som gör att du kan få sen bild av adressen.

Samt ”åka” runt i städerna genom att klicka dig fram i bilderna.

Allt är möjligt tack vara att flera fotobilar med specialkameror som åker runt och tar bilder längs varenda gata"
Mer kan du läsa HÄR

Här finns det två länkar till.

Vet ej vart detta är

På en parkbänk i Kortedala (Göteborg)


Träna hemma

Nu är jag trött på att se ut som en strandad val. Jag vill kunna gå ut och gå långa sträckor men mina fötter stoppar mig efter 100 meter och kan knappt ta mig hem utan att grimasera. Min ekonomi är ju som ni vet otroligt skral så gym är inte att tänka på. Jag skulle vilja ha ett motionsband/rullband/promenadband ja ni vet men det har jag heller inte råd med. Det finns på blocket för en 500-hundring men det har jag ju inte så vill nån sponsra så släng in en sån lapp på mitt konto tack. Skoja, är ingen tiggare. Det jag vill komma fram till är, vad kan man göra hemma för att tappa kalorier. Kom inte med nåt kostråd för det har jag inte råd med, jag har endast råd att äta en gång om dagen och då är det nåt billigt skit utan nån träningsform. Jag har ju förslitningar i ryggen och haft ishias och diskbråck så situps är verkligen no no, nu vet ni det som har dålig rygg, gör för guds skull inte situps, det är livsfarligt för ryggen fick jag veta av bitchen på rehab jag gick hos förra året. Hopprep har jag inget och jag skulle säkerligen trassla in mig i det där och bli liggandes på golvet med både ryggskott, förskjuten svanskota, näsbenet av och båda benen på ryggen. Att hoppa på stället upp och ner? Kan det vara nåt? Jag kanske ska ta reda på hur min granne under jobbar först? Jogga på stället? Gör jag armhävningar så lär jag inte komma upp efter en, jag som varit så tränad förr, ja skratta ni men det har jag faktiskt varit. Har idrottat en hel del i min ungdom. Fotboll, Pingis, Friidrott (ja faktiskt!) innebandy (jaa tro det eller ej) och bowling men bowlingen slutade jag med när jag skulle upp i damlaget och fick reda på att man var tvungen att ha kjol på sig på tävlingarna. Jag skulle se värre ut än vad transorna gör som klär sig i kärringkläder med peruken på sniskan och hela fejjan full med hår. Så kom med tips nu. Inget som kostar pengar eller som skadar min rygg alltså.


Schampo kan ge ditt barn ADHD

"Schampo, nagellack, parfym och smink kan ge ditt barn adhd.

Gravida kvinnor som exponerats för kemikaliska föreningar, så kallade ftalater, löper större risk att föda barn med beteendeproblem, visar en ny studie."

 

Men herregud, finns det inget som folk kan använda utan att nån blir sjuk på kuppen eller? Tycker att allt vi bara tittar på innehåller något som är skadligt för oss eller andra. Ordet ftalater verkar ju vara ett ord som dom stoppat in för att alla andra ord var upptagna. Kan ni säga det ordet fort? Jag snubblar och jag vill gärna säga flater (vi i västergötland säger så istället för flator), kan inte förstå varför för får jag inte använda flater längre så kan jag ju gå och gräva ner mig. Jaja mer kan du läsa HÄR

 

Nu kan man tydligen göra ett hörseltest på nätet. Men det är ju stor skillnad mot att höra så här än att göra dom testen som görs på öronmottagningen då man har hörlurar på sig och att man sätter en grej mot hörselbenet. Och på nätet kan man reglera volymen själv. Hör man dåligt så höjer man ju och har ingen aning om hur högt det egentligen är men du tycker att du hör bra. Näe förlita er inte på detta test!

Läs mer HÄR

 

 

 


En skrattretande bild

Den har varit inne i Aftonbladet nu i några dagar och jag kan inte annat än garva varje gång. Följer man Let´s dance så läser man om deltagarna och är man intresserad av programmet så vet man också vilka dessa är. Att sudda så dåligt på bilderna får mig att skratta för det syns ju inte vilka det är! Åååh vilka kan det vara?!

 

Är man inte intresserad av Let´s dance så skiter man fullständigt i att ens klicka på länken liksom.

Jaja synd är det om dessa iallafall för dom verkar inte ha turen på sin sida. Men jag ska nog inte avslöja vilka det är för ni har ingen aning va? *fnissar fjolligt*

OM ni nu inte sett Let´s dance och ändå vill glo så gå in och kolla här

 


 

 


Nattbesök

Eftersom min dotter kom in till stan med bussen från grannkommunen vid 23 igår och skulle börja igen kl 7 på samma ställe så sov hon över här. Tidigare på dagen frågade jag om hon ville ha mat när hon kom hit men nej nej hon skulle raka vägen till sängs. Vid 19 pratade jag med henne och då ville hon ha lite mat och sen gå och lägga sig. När hon kom hit så åt hon och satte sig vid datorn i någon timme. Eftersom datorn står i gästrummet där hon sover så gick jag och lade mig, just det, klockan var strax efter midnatt och jag gick och lade mig, kors i taket. Imorse när jag gick upp badade hela lägenheten i lampor. Vet inte om hon kanske försovit sig lite eller "glömt" att släcka dom. Matlådan fick hon med sig iallafall. Alltid trevligt att ha henne på besök. Hade jag haft pengar så hade jag hängt med henne på söndag, Erik Grönwall spelar tydligen där och hon ska dit med sitt ex. Han skulle vara tvungen att ta kort på henne när hon posar med Erik *oh my god*, jag gissar på att hon inte kommer våga. Jag sätter ut det på bloggen om hon får ett sånt kort jag lovar.


Robinson en kompistävling

Så var det dagens Robinson idag igen då. Efter att bara vara 4 stycken kvar i Legba trodde dom att nästa tävling skulle handla om en finalplats tills dom 6 utröstade kom för att möta dom i tävlingen. Med krigsmålning och arga sura miner kom lag Ghede och tog hem segern och priset var ett stort grillspett med en gris på eller vad det var.
Självklart måste det kännas surt att tävla mot folk som har röstats ut och att det folket har en chans att vinna Robinson ändå men som sagt det är en tävling och i en tävling kan allt hända.

Det som jag tycker skiljer sig från andra Robinsonsäsonger är att dom röstar nu med hjärtat och inte med taktik. Jag menar pakten Jimmy, Anders, Sanna och Fredrik. Jo Sanna tänke ju lite så idag eftersom hon röstade på Jimmy för att hon kanske inte skulle haft en chans mot Anders och Jimmy senare men dom andra dom håller stenhårt på varann. Det är ju nu som du måste rösta taktiskt för att du själv ska ha större chans att vinna hela skiten men tydligen inte enligt dom.

Mer kan du läsa HÄRSusan Boyle sågas av sin idol Elaine Page

"Den 61-åriga musikallegenden, känd från uppsättningar av bland annat ”Evita”, ”Cats”, ”Hair” och ”Jesus Christ superstar”, medverkade på Boyles debutskiva och sjöng dessutom duett med henne i tv-specialen ”I Dreamed A Dream: The Susan Boyle Story”.

Men hon låter sig inte imponeras av den 48-åriga nykomlingens kometkarriär. I en intervju i Daily mail totalsågar hon Boyle.

– Hon är ett virus som spreds över hela världen på en nanosekund. ”Britain's Got Talent” och ”The X Factor” tar bara en massa människor som tror att de kan sjunga och försöker förvandla dem till stjärnor över en natt med ett par låtar. Det är inte underhållning, säger hon bland annat."

Det är detta jag skriver om

 

Men snälla nån, Elaine måste ju vara totalt tondöv om hon tycker att Susan Boyle inte kan sjunga för sjunga det kan hon banne mig! Vad är det för jävla påhopp mot ett fans då och kalla henne för ett virus. Elaine Page har gjort sitt som stjärna, hon kan stå vid sidan om och titta på när Susan Boyle erövrar världen med sin otroliga röst. Elaine är bara avundsjuk för att Susan fått sån uppmärksam på så kort tid när hon säkert fått kämpa för att bli artist. Patetiskt.

 

 

Bilden är som vanligt tagen på samma sida

 

 

 

 


Blir så jävla arg och ledsen

Så har det hänt igen. En manlig förskolelärare har förgripit sig på barn. Jag är så ledsen å alla killars vägnar, det blir allt svårare att bli just förskolelärare för dom. Killarna behövs på förskolorna. När min dotter gick på både fritids och dagis fanns det killar som jobbade där och man märkte att barnen tydde sig till dom, särskilt barnen som inte hade någon manlig förebild i hemmet. På fritids spelade den manlige förskoleläraren både fotboll och landbandy med småkillarna och det uppskattades väldigt det märktes. Det finns faktiskt killar som klarar dessa jobb galant och det är förbannat synd och skam att det finns då pedofiler som ger killarna ett rykte som faktiskt sköter sig. Det hjälper inte att man inte står med i brottsregistret, det kan gott och väl hända för första gången på just den förskolan dom får jobb på och jag är så förbannat ledsen och förbannad på dessa jävla pedofiler som ger sig på barnen. Har man en sån drift så gå därifrån då, säg upp dig eller nåt. Det är väl ett beroende och ett sjukt beteende men dom är ju inte dumma i huvudet utan kan gått gå därifrån för dom vet ju hur jävla fel det är. Dessa barn får ju men för livet. Jag äcklas verkligen av alla pedofiler och det verkar finnas hur många som helst av dom också. Usch!

Mer kan du läsa HÄRDagarna går fort men inte fram till löning

Jag unnar mig aldrig något, jag äter det billigaste och ändå har jag inte råd att betala mina räkningar. Nu upptäckte jag att jag kunde ha haft en hundring över när hyran var betald men istället så har bankgirot, internetbanken och nåt annat skit vart där och norpat så nu fattas det 11 kronor till att kunna betala den där jävla hyran. Det är också den enda räkningen jag hade kunnat betala denna månad, sånt suger verkligen getpung måste jag säga. Vilken tur att jag har slutat att röka annars hade jag fått svår ångest och abstinens för att jag inte hade haft råd att köpa cigg. Livet suger verkligen ordentligt nu och jag är stressad inombords. Usch jag ska nog ta och gräva ner mig djupt om jag barar kunde få nån till att hjälpa till att gräva gropen, det är ju tjäle i backen liksom. Jag har ställt mig i kö på en mindre lägenhet men det är inte så lätt att få det heller har jag märkt. Vill ha ett jobb, oj oj när den första lönen kommer och jag kanske har 3000 mer i månaden än nu, det skulle vara himmelskt. Tänk att bara kunna gå och shoppa nåt till mig själv. Som det är nu går jag aldrig på stan för jag vet att jag inte har råd att köpa nåt. Det suger det också. Jag har sagt det förut men säger det igen, var glada att ni har ett jobb. Jag har haft ett enda fast jobb i mitt liv, jobbade där i 4.5 år men det tog slut 30 november 2008. Jag har inte ens råd att köpa mig en tialott för vinner jag inget så har jag förlorat antingen 1 liter mjölk eller nåt annat som skulle vara värdefullt.
Och till er ungdomar som läser detta: Akta era ryggar! Lek inte macho och tror att era ryggar inte tar stryk av att lyfta grejer som egentligen är för tunga för er men att ni vill visa er på den styva linan. Det lönar sig i längden att be om hjälp, lyfta rätt och att det tar lite längre tid annars blir ni som jag, får inte lyfta mer än 5 kg idag just för att jag gjort allt det där och trott att min rygg varit stark. Var rädda om er.


Majlo har återförenats med sin husse och matte

"Majlo har återförenats med sin husse och matte.

Men ett år i fångenskap hos norsk polis har satt sina spår hos amstaffen.

– Det är en annorlunda hund. Mer rädd. Det kommer att ta tid innan han blir trygg igen, säger Monia Johansson.

Polisen körde fram med bilen klockan nio i morse.

Amstaffhunden var lite osäker i början. Tittade sig omkring runt det – för honom – okända Falckhuset i Trondheim, där överlämnandet skulle äga rum. Men så fick Majlo syn på sin husse, Daniel Wolak.

Och rusade rätt in i hans famn."

 

Åh vilka glada nyheter! Vilken lycka för alla inblandade, ja utom den norska polisen då som verkar ha satt käppar i hjulen med flit.

Mer kan du läsa HÄR

 

 

Bilden är som vanligt tagen på samma sida

 

 


TV4-produktionen ljög

I gårdagens Robinson fick vi se när Veronika, Anders och Sanna fick duscha för första gången på 6 veckor då dom vann en tävling om ett spa. Dom hade blivit lovade att ryggarna på dom endast skulle visas annars hade dom inte duschat nakna men dom hetsades till att ta av sig kläderna och duscha snabbt annars skulle vattnet rinna ut. Eftersom Veronika har komplex för sin kropp fick hon löftet om att bara behöva visa ryggen. Tv4-produktionen ljög.

Läs mer HÄR

Ja vad säger man? Hade jag vunnit det där spat och vet att jag skulle få duscha för första gången på 6 veckor i annat än saltvatten så hade jag nog också slängt av mig kläderna men jag hade nog inte velat visa min nakenhet för hela svenska folket heller. Man ska inte lita på nån, bra teve är väl det enda produktionen tänker på.

Bilden är då snodd på samma sida

 


Blogg.se

Jag mailade Blogg.se inatt efter att varken jag eller BajsMalin (pratade med henne på msn då) kunde skriva inlägg och fick nu svar, dom har gjort uppdateringar inatt och det kan fortfarande vara störningar och just nu går det inte att kommentera några som har just blogg.se. Nu vet ni det!


Lite roliga klipp

Det finns nog inte inget som kan få en på så gott humör som bebisar eller hur? Titta på dom här klippen utan att dra på smilbanden om du kan.

Man kan inte annat än skratta åt den här lille killen, det roligaste är att han skrattar åt sig själv också.

 

Man kan få 1 bebis att skratta men här har dom fått 4 stycken samtidigt att göra det

 

Man kan tidigt dansa till musik och gärna härma redan i tidig ålder

 

 

 

 


Robinsonchocken

Jag tänkte hela kvällen att det blir ju inte kul när man redan nu vet vem som får lämna Robinson, Johan. Men döm om min förvåning och jag blev chockad. Paktarna hade svikit paktarnas man Fredrik, det var han som fick lomma iväg och få sin fackla släckt.

Det var tävling om ett spa. Sanna var den som verkligen var värd att vinna detta tycker jag eftersom hon verkar vara en person som verkligen är mån om sitt utseende och kropp.

"Anders Sjöström, Sanna Benjaminsson och Veronica Lundman mötte Jimmy Fhür, Johan Hägglund och Fredrik Norrström i en gladiatorliknande kuddtävling som gick ut på att få ner motståndaren i vattnet.

Sannas lag vann och hon sopade mattan med Johan som var helt chanslös mot kraftkvinnan.

– När man är så skitig, svettig och salt och är det helt underbart att få duscha, säger hon."

Mer kan du läsa HÄR

Att hon nu klagar på att kameramännen filmade deras bara rövar tycker jag är lite löjligt. Killarnas rövar har synts flera gånger i tv och jag tror ingen hade några direkta invändningar mot det. Hennes röv var dessutom inget att skämmas över. Hade min röv däremot synts naken så hade jag tagit upp hela rutan.

 

 

Som vanligt har jag norpat bilden på samma sida

 

 


Mera snö

Min dotter har varit utan dator sedan i september för hennes laddare varit trasig. Hennes pojkvän har en liten minipc som han köpte för inte så länge sen annars har hon varit hos mig och gjort sina skolarbete eller suttit i skolan men igår kom hon med datorn för att jag sa till henne att vi skulle till en dataaffär som säljer begagnade laddare för en ganska billig penning. Eftersom hon nu gör sin praktik på annan ort så lämnade hon kvar den och jag tog med den till stationen så vi kunde gå dit ihop. När jag kom ut var det ett snöfall som hette duga, jag som har svårt att gå för att mina fötter gör ont gick som Agda 92 på vägarna, dels för att inte halka och dels för att det var ojämt med en kasse med en bärbar dator i en rosa väska (nej jag valde inte färgen) plus hennes sovgrejer från inatt. Det brukar ta 5 minuter till stationen, idag tog det en kvart! Jag var helt slut när jag kom fram. Vi gick iallafall till affären, killen tog fram en hel låda med begagnade laddare, men inte en enda passade till hennes dator, den är 3 år gammal så vi trodde någon skulle passa iallafall, vi har 3 dataaffärer istan (kors i taket), vi gick till nästa och där fanns det en allroundladdare som var något dyrare, jag sa till honom att jag ville se att den passade. Som tur var säger jag för det gjorde den inte. Han tog fram en 3 år gammal laddare som passade, hon får ha den så länge den fungerar, hey en dator är inte fy bajs eller hur? Det är ju inget fel på datorn, hoppas vi. Hon har haft den inne 2 gånger på dessa 3 år (det du Nina!) så jag hoppas att den funkar när hon sätter igång den ikväll. Hon behöver göra skolarbeten så jag har puffat på henne några gånger att fixa kabel så hon slipper komma hit varje gång. Hon åkte till en kompis och jag gick hem, i samma snigelfart som dit. Jag längtar efter att jag kan få råd att skaffa mig ett motionsband/rullband/promenadband! Fan va härligt och kunna stå i vardagsrummet och gå på det där bandet medan dom ligger och jäser på Robinson.

Idag har det kommit en hel del snö på balkongen, eftersom jag aldrig går ut dit längre (inne på min 26e rökfria dag). Jag öppnade den iallafall och genast fick jag två huliganer därute. Både Nogger och Iza var som tokiga i den nykomna snön, jag gjorde snöbollar och kastade lite löst på dom. Nogger var genast med på noterna och började leka, Iza följde oss med stora ögon sedan hoppade hon upp på bordet och började äta snön, jaja jag höll henne hållas. Kanske måste inhandla en större sele till henne så jag kanske kan ta med båda ut. Tänk vilken lycka för dom om dom får komma ut och hoppa omkring i snön.


Blossa på

"De boende på gruppboendet drar en suck av lättnad – de kan fortsätta att röka på rummen.

Personalen klarar sig bra med gasmasker.

– Inte kul att jobba med mask, säger en anställd.

Röka, eller inte röka, på rummen – det har varit huvudfrågan på ett gruppboende i Eskilstuna. De permanent boende, som lider av psykiska besvär, har länge gillat att ta sig ett bloss eller två inne på sina rum. Men eftersom detta inneburit att personalen blir passiva rökare har Arbetsmiljöverket hävdat att det handlar om ett arbetsmiljöproblem."

Mer kan du läsa HÄR

 

Hur kul är det att hälsa på Greta 83 och blir bemött av två sköterskor med en gasmask för ansiktet?

-Hej..Greta, i vilket rum ligger hon?

Sköterskan svarar med något ohörbart och flåsigt tillbaka. Tänk om dom ska på galamiddag efteråt och har fortfarande ränder i fejjan av banden, snyggt!

 

 

 


Vänner och kärlekar kommer och går

Jag har varit tvungen att släppa Alex Schulman just för att jag läst ut hans bok. Enormt bra förresten. Rekommenderas varmt. Jag har istället gått över till Carolina Gynnings andra bok "Ego Woman". Jag hade min dotter på besök igår och hon sov över och eftersom hon skulle upp runt halv sex så var jag också tvungen att stänga av datorn redan vid 00.00, jag som brukar sitta vid den till runt 2-3. Jag var inte trött så jag fortsatte läsa "Ego Woman" och fastnade för en förbannat bra text som alla borde ta del av, därför citerar jag den här. Carolina citerar den själv i boken men det kommer från mediet Benny Rosenqvist och hans bok "Ljusfolket".

"För många är detta en förfärlig tanke, vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma.
Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som åller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det.
Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så långt tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med.
Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det."

Det får åtminstone MIG att få en tankeställare.
Tider förändras och också vi, livet är för kort för att försöka hålla sig fast vid någon som inte är värd det. Det tar för mycket av ens energi, energi ska inte tas ifrån en på ett negativt sätt utan bara på det positiva sättet.


Gravid och man

"För två år sedan genererade Thomas Beattie från Oregon rubriker över hela världen när han, som förste man i världen, gick ut offentligt med att han var gravid.

Nu följer Scott Moore, och hans man Thomas, från lilla Weed i North Carolina i pionjärens fotspår.

Scott Moore föddes som flicka, men insåg redan i puberteten att han egentligen ville vara pojke och som 16-åring började han äta manliga hormoner.

Något år senare gjorde han en könsoperation, men valde att behålla sina reproduktionsorgan."

Mer kan du läsa HÄR

Om fler transsexuella män har sparat sina reproduktionsorgan och kommer göra samma sak i framtiden så kommer det heller inte bli lika konstigt för barnen som växer upp med dom här föräldrarna. Det är bara att gratulera!

 

 

 


Foton från förr

Ja det var ju kalas för min systerson i söndags då och som vanligt kom albumen fram och jag var ju bara tvungen att ta kort på några.

Jag med syrrans tös (21 i år) till vänster på kortet och min dotter (22 i år) till höger. Syrran har sytt båda klänningarna.

 

Här på min pappas 50årsfest och lilla Marcus som då var 9 månader

 

Jag hade ett annat på mig också men eftersom det är väldigt tidigt på morgonen för mig så lyckades jag spara ett annat kort över det så ja ni får hålla till godo med dessa.

 

 


Man ringer och ofredar kvinnor

"När Johanna, 21, svarade i mobilen så frågade en person om hon ville svara på frågor i en sexvaneundersökning från RFSU.

– Han frågade privata saker, som hur ofta jag har sex, men lät väldigt professionell, säger hon.

Hon är inte den första som blev lurad.

Nu varnar både Johanna och RFSU för mannen.

Mannen som ringde på Johannas mobil lät både professionell och trevlig.

Hon litade på mannen och ville hjälpa RFSU med undersökningen så hon svarade "ja" till att svara på hans frågor.

Från början var frågorna av allmän karaktär:

– Han undrade vad jag tyckte om sexualundervisningen i skolan och sådant, berättar Johanna."

Läs mer HÄR

 

Skulle någon ringa och fråga mig sånt här så skulle jag nog bara skratta och själv lägga på luren men hade nog inte trott att det var båg förstås. Det ringer så mycket annat löst folk till mig ibland så jag skulle inte bli förvånad.

RFSU varnar på sin sida HÄR

 

 

 


Blobfish - en fulsöt fisk

"Den märkliga geléklumpen till fisk lever vanligtvis under ett högt tryck djupt, djupt ner i haven.

Det är kanske tur – fisken har sitt utseende emot sig.

Men nu hotas fisken av utrotning.

Forskare varnar för att Psychrolutes marcidus, ”blobfish” på engelska, är på väg att bli utfiskad.

Arten lever utanför Australiens sydöstkust och runt Tasmanien på 600-1200 meter djup – på samma djup som krabbor och humrar.

Den fula fisken följer med när skaldjuren fångas av bottentrålare – men till ingen nytta eftersom den är oätlig."

Mer kan du läsa HÄR

Den här fisken ser ut som nåt ur ett barnprogram när jag var liten fast då var gubbarna gjorda av lera. Jag tycker faktiskt den är riktigt söt måste jag säga men jag skulle också ha en sån ledsen min om dom skulle utrota min släkt.

Bilden är tagen från samma sida

 

 

 


Hur man duschar som kvinna och som man

Denna videon hittade jag inne hos Babiantuttar som i sin tur hittade den inne hos Absolutjohan som han i SIN tur hittade inne hos Emmelist

Ja enligt Absolutjohan stämmer det precis så då vet man hur en kille duschar, och jag är ännu mer glad över att bara ha haft duschade tjejer i den här lägenheten!


 

 


Björn har fått en ny header

Efter att ha hållit på i 2 timmar med Björns header så låste sig hela datorn, jag var nästan klar med den, man kan gråta för mindre. Sånt är inte kul men det var bara att gå på det igen såklart och nu har jag gjort den och fått in den på hans sida. Som sagt, jag är nybörjare och det ser lite ut som min men hey han har fått en header gott folk!
Här är den.

Kommentera gärna hos honom också, han ÄLSKAR att få post dock inte nakenfoto från kvinnor.


Syndrom X

"Lider du av bukfetma, ett omättligt sockerbegär och förlamande trötthet?

Varning!

Halva befolkningen kan bära på farliga gener som leder till övervikt och diabetes – här är kostråden som räddar dig.

Personer som har den här typen av metabolism har ofta, men inte nödvändigtvis, fyra symtom samtidigt:

Bukfetma,

Högt blodtryck,

Förhöjda blodfetter

Högt blodsocker.

Hur mycket de än bantar, är de fortfarande sugna på sött, samtidigt som vikten lägger sig runt midjan.

Förklaringen är att de utsöndrar en större insulinmängd än andra när de äter kolhydrater.

– En person med metabolt syndrom får ett överskott av insulin när blodsockret stiger, säger Diane Kress.

– Det, i sin tur, ger ökade fetter i blodet och runt magen – och ett omättligt sockersug."

Mer kan du läsa HÄR

 

Jaha då kanske jag har det då för jag är jämt trött, har ett sötsug för jämnan och är fet så jaha.

 

 


Tejpat

Igår innan jag lade mig (eller inatt) så tejpade jag mina köksluckor för att se om det är katterna som öppnar skåpen när jag sover i köket. Idag var tejpen kvar så antingen är det katterna eller också har jag att göra med ett osmart spöke som inte vet hur man tar bort tejpen. Imorse när jag gick upp hängde även gardinstången lite på sniskan så jag antar att Nogger lekt Tarzan för att undkomma Iza för Iza är smart och försöker inte ens för då hade jag säkerligen haft hela gardinstången på golvet.

Idag kommer min kära dotter och ska sova hos mig det ska bli trevligt. Undrar bara vad man ska hitta på att äta till oss ikväll då. Jag kan ju slänga ihop nåt litet till mig själv men vill ju kunna göra lite bättre mat till henne. Jaja vi får se.

God förmiddag på er!


Kolla efter utomjordingar på Jorden

Vi tjejer brukar ju säga att killar är från en annan planet. Det kan kanske vara på det viset.

"Forskarna är ganska säkra på på att vi inte är ensamma i universum.

Men bevisen på det kan finnas närmare än du tror.

Paul Davies menar att det bästa sättet att bevisa utomjordiskt liv är att leta på jorden.

Han säger att forskarna måste börja söka efter ”konstiga” mikrober som kommer ifrån ett ”skugguniversum” i exempelvis öknar, saltvattenhaltiga insjöar och torra dalar i Antarktis – ställen där vanligt liv har svårt att existera.

Mer kan du läsa HÄR

Ja en del uppför sig ju väldigt underligt så det kanske är utomjordingar i en jordenbos skepnad? Vem vet? Isåfall är nog regeringen utomjordingar hela bunten. Varken empati eller sympati för dom svaga. Där har vi det. Jag har funnit den eviga frågan! Kan man få några miljoner för den idén nu kanske? Jag skulle behöva köpa mig nya strumpor.

 

 

 

 


Mamma Pappa Barn

2008 uppträdde Johan Glans och Josephine Bornebusch på Gaygalan. Den här är så rolig. Jag skrattade mig halvt fördärvad första gången jag såg det.


 

 

 


Lovande vaccin mot prostatacancer

Ännu ett lovande vaccin har kanske tagits fram, nu denna gång för män med långt framskriden prostatacancer.

"Men resultat från större studier krävs innan vaccinet kan bli verklighet för vanliga patienter.

Amerikanska forskare har testat ett vaccin, baserat på två försvagade varianter av poxvirus, bland 125 patienter med spridd prostatacancer där tumörerna inte krympte med hjälp av sedvanlig hormonbehandling."

"Två tredjedelar av männen lottades till behandling med vaccin och en tredjedel fick verkningslös substans. Tre år senare levde fortfarande 30 procent av männen som hade fått vaccin, jämfört med 17 procent av männen i kontrollgruppen, och rent statistiskt hade vaccinet förlängt livet med i genomsnitt 8,5 månader."

Mer kan du läsa HÄR

Detta är ju väldigt positivt ifall det kommer att funka. Tycker ni som jag att det verkar gå framåt med stora steg när det gäller att hitta vaccin? Det är bara att fortsätta att bidra med pengar till cancerforskningen. Tänk den dagen någon hittar ett sätt som verkligen botar ALL cancer för all framtid eller att vi inte ens behöver få cancer överhuvudtaget. Den människan kommer bli stormrik och lite till. 


Guldbaggen

Ja då var det slut för i år då men det var länge sen som det var så många bra filmer med som tampades om ett pris. Jag hade 2 rätt av 3 som jag trodde skulle få pris. Män som hatar kvinnor och Noomi Rapace. Lite fattigt tacktal av henne bara. "Tack tack tack", det var allt men fin var hon ikväll iallafall. Lite synd bara att Joel Kinnaman i Falkfilmerna inte fick för bästa manliga biroll men men han kommer säkert få den nästa år då "Snabba cash" säkerligen kommer vara nominerad.

Av dom här filmerna som var nominerade har jag sett "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden", och "I taket lyser stjärnorna". Det var också stort att Stellan Skarsgård var där och delade ut sista priset "Bästa film".
Johan Glans var riktigt rolig många gånger och lättar upp hela galan, det kan bli lite stelt annars. Dock tycker jag nog att han kan lära sig att sjunga på "rikssvenska" så man förstår poängen i det han sjunger.

Nåja, hoppas att år 2010 kommer bli ett lika filmrikt år för Sverige.


Guldbaggen - Jens Petersson tipsar

Snart börjar Guldbaggegalan och Nöjesbladets Jens Peterson tipsar:

BÄSTA FILM: I taket lyser stjärnorna

BÄSTA REGI: Teresa Fabik

KVINNLIG HUVUDROLL: Noomi Rapace

KVINNLIG BIROLL: Annika Hallin

MANLIG HUVUDROLL: Claes Ljungmark

MANLIG BIROLL: Joel Kinnaman

MANUS: Karin Arrhenius

FOTO: Hoyte van Hoytema


DOKUMENTÄR: Drottningen och jag

Får väl se hur många rätt han får. Själv hoppas jag ju som sagt på att Bästa film blir Män som hatar kvinnor då jag blev mer berörd över den filmen än I taket lyser stjärnorna.

Mer om detta kan du läsa HÄR
Nytt hopp för bröstcancersjuka

"De bröstcancerpatienter som löper störst risk att få återfall ska i framtiden kunna identifieras genom ett genetiskt test. På så vis kan de drabbade få personligt anpassade behandlingar.

Det visar en ny studie vid Dana Farber Cancer Institute i Boston."

Underbart om detta är ett genombrott! Tänk vad liv dom kan rädda då kanske.

"Det är efter studier på bröstcancerprover från 85 kvinnor som forskarna funnit den gen som verkar vara ovanligt aktiv hos läkemedelsresistenta tumörer. Genom att kontrollera tumörerna under ett tidigt skede av sjukdomen hoppas man kunna identifiera de kvinnor som inte svarar på en cellgiftsbehandling.

– Det här skulle vara mycket användbart som ett test för att kunna välja den behandling som är den mest effektiva för dessa patienter, säger forskaren Dr Andrea Richardson.

Testa andra läkemedel

De som testas positivt kan få andra läkemedel vilket kan kraftigt öka deras chanser att överleva."

Mer kan du läsa HÄR

 

 


Göra header till Björn

Björn är en kille som jag är vän med på Facebook. Han är också homosexuell eller bög som det så fint heter. Han är en ny bloggare. Hans blogg kommer vara böginspirerat men han kommer aldrig att blogga om Stureplan det är ett som är säkert säger han. Jag tyckte att hans bloggdesign var lite trist så jag tog mig friheten att fråga om jag kunde få göra hans header och det fick jag. Han vet inte vad han ger sig in på här liksom. Headern kommer vara så bögig så det bara kan bli, just för att reta homofober. Vi får väl se hur den blir när Björn nu får tummen ur skitan och mailar mig kort och uppgifter.
Han har än så länge en liten blyg blogg men jag länkar till honom just för att han verkar vara en sån härlig person.
*Ser Björn springa runt fjolligt och tackar mig för den här länken* Ja varsågod!


Nehe Brangelina ska INTE separera

Det stod igår att dom skulle skiljas men det var tydligen uppåt väggarna falskt.

"Men nu har flera källor nära paret dementerat uppgifterna om en separation.

– De är totalt falska, säger en källa till People.

– Allt är bra, säger en annan källa till tidningen.

Även TMZ har pratat med människor som har nära kontakt med paret som även de förnekar separationsryktena.

– Det är skitsnack, säger en källa."

Mer kan du läsa HÄR

 

Mäh guuud kan folk inte ha fakta innan dom skriver ut något? Snart kommer det väl att dom ska adoptera en liten till också. Eller skaffa två elefanter. *Slänger mitt flirtbrev till Angelina*

 

 

 

 

 FARMVILLE!

Yeeeah! Har du Facebook? Har du Farmville? Inte? Det måste du skaffa! (Sätt på ljudet)

 

 


Det behövs förändringar och det är NU

Peter Billberg, son till Marie-Louise, kvinnan som tog sitt liv efter att ha fått besked från Försäkringskassan att hon flyttas över till Arbetsförmedlingen och är fullt förmögen att jobba skriver idag att han vill gå till botten med Försäkringskassans slarv. Vart bristerna ligger.

"Försäkringskassans handläggare för tidsbegränsad sjukpenning bedömde mamma som tillgänglig för den reguljära arbetsmarknaden och flyttade över ärendet till Arbetsförmedlingen.

Detta trots att läkaren hade konstaterat fysiska problem med diskbråck i rygg och nacke, artros i båda tummarna, depressioner och ångestbesvär och för detta ordinerat vila. Läkaren bedömde mammas arbetsförmåga till helt nedsatt och att hon inte skulle återfå arbetsförmågan för nuvarande arbete."


Det är bra att det görs nåt tycker jag. Det får inte hända igen. Det blir nog lätt att man säger stopp, att man får en panikartad situation.

Dags för en förändring, att dessa myndigheter har mer kontakt med varandra och att dom också lyssnar och går igenom läkarutlåtande ordentligt innan dom kan ta ett beslut. Det verkar inte ha skett i Marie-Louises fall. Tragiskt är det och jag hoppas att det under 2010 blir en förändring så fler inte behöver känna sig överkörda!

Mer kan ni läsa HÄR


Spöke

Nu börjar jag på riktigt undra om jag inte har nåt spöke som går igen i min lägenhet. Flera mornar i rad har ett speciellt skåp över en bänk varit öppen när jag kommit ut i köket, ingenting rört, förrän igår. Ibland gör jag undersökningar som ger poäng som man då kan byta mot ett presentkort när man samlat ihop tillräckligt mycket och för att man gör dom undersökningarna så kan man få allt möjligt skit i brevlådan. En gång fick jag kapslar med brun utan sol, dom har jag aldrig rört och igår fick jag veta att min dotter hade inte rört nån hon heller. I går morse låg det en karta av dom här på bänken med 3 stycken borta i. Hade det varit katterna så hade det synts, det hade vart hål av klor i själva foliet där man trycker ut kapslarna, det var perfekt borttaget som om jag hade gjort det. Idag på morgonen var det inte bara det skåpet som var öppet utan 3 stycken till varav ett skåp över diskhon där jag vet att katterna inte skulle kunna nå för att öppa eftersom dom skulle vara tvungna att stå i diskhon och ändå inte få upp det. Jag funderar starkt på att låna en videokamera och rigga upp för att verkligen få veta vad sjutton det är frågan om på nätterna här. Är det inte katterna så kommer jag antagligen skita på mig.
Har ni varit med om något sånt här?

Godmorgon på er!


Överlevde i 11 dagar

Richmond 24 år var det 132a personen att räddas ur ruinmassorna. I 11 dagar hade han varit där under och överlevde tack vare Coca Cola, småkakor och öl eftersom han befann sig i en luftficka i en livsmedelsbutik.
Han var vid gott mod och kommer med all sannolikhet återhämta sig.

Se mer i klippet HÄR


Lillgrisen fyller 18 i morgon

Den 25 januari 1992 ringde min syster mig på jobbet och informerade mig om att det hade kommit en liten kille i familjen. Han vägde 4600 nånting och var 54 cm lång, hon sprack typ hela vägen upp till skitan. Det blev en Marcus. Marcus är inte så liten längre, faktiskt hela 180 cm lång och väger nånting. Imorgon fyller han då 18 år. Idag var vi dit på kalas. Syrran hade lagat köttgryta med ugnsbakade klyftpotatis och till kaffet blev det cheesecake med pepparkaksbotten. Så gott, min syster kan hon! Marcus var sjuk och dom 2 sista timmarna låg han mest i soffan och såg döende ut (han är ju kille). Hans mandlar såg ut som två pingpongbollar och det är meningen att han ska operera sig imorgon men eftersom han skulle sövas så är det otänkbart med dom där mandlarna.

Min dotter skulle låna pappas frus bil och den har inte använts på 3 veckor, det är en liten Ford Fiesta och ja, alla vet ju att små bilar immar igen rätt fort, vi skrapade utvändigt och på insidan, det är -15 grader och vi höll på att frysa ihjäl. Hon skulle tanka och det är cirka 1 km till bensinmacken, efter 200 meter började bilen att få soppatorsk och vi svor ikapp och hoppades på att vi skulle hinna fram. Det var bra när att vi blev ståendes men vi hann!

Det var min händelserika dag, vad har ni gjort?RobinsonSanna i tårar

Igår fick vi se Sanna brista ut i gråt när hon skulle läsa upp ett brev hon fick chansen att skriva till sina barn därhemma. Det var hennes vinst från en tävling. Nu får vi veta att det var något annat hon grät över.

"Nu berättar hon om den egentliga anledningen till sammanbrottet. Det var saknaden efter hennes avlidna mamma och bror som fick henne att bryta ihop framför tv-teamet.

– Jag önskade att de skulle få se vad jag var med om, att de skulle komma gående på stranden och ge mig en kram. Men jag insåg att de aldrig kommer att få dela den här upplevelsen med mig, säger hon.

Det var för tio år sedan som tv-profilens mamma drabbades av en hjärtattack och gick bort.

– Mamma var bara 56 år. Hela min värld rasade samman, det går inte att beskriva smärtan, säger Sanna."

 

"Under den svåra tiden blev Sannas lillebror ett stort stöd för henne.

– Han var ofta hemma hos mig och vi umgicks jättemycket. Han var mitt allt.

Men en dag för två och ett halvt år sedan knackade polisen på dörren.

De berättade att Sannas bror varit med om en fruktansvärd bilolycka tidigt den morgonen. Han hade somnat vid ratten och sladdat av vägen, bara tio minuter från sitt hem, och avlidit i ambulansen. Han blev 36 år.

– Jag fattade inte det som hänt. Jag minns inget men efteråt har jag fått höra att jag skrek, säger hon"

 

Läs mer HÄR

 

 

 

Bilden är från samma sida

 

 


Mona Sahlin leder rond 1

"Han är populärast.

Men hon skulle vinna om valet hölls i dag.

I kväll möts Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin i valårets första duell.

Valåret rivstartade i onsdags med partiledardebatt i riksdagen. I kväll går kampen om väljarna vidare med en direktsänd duell i SVT:s ”Agenda” mellan statsminister Fredrik Reinfeldt och oppositionsledare Mona Sahlin."

 

Heja heja säger jag då. Attans att valet inte hålls idag!

Läs mer HÄR
2007 drog han in makalösa 320 miljoner. Förra året drog han "bara" in 2.7 miljoner. Har det med nedladdning av musik att göra eller har han fått färre fans? Jag vet inte för jag gillar honom inte ens. Men han lär nog inte bli hittad hemlös på nån gata någonsin. Gissa vem?
Det avslöjas  HÄR


Brangelina går skilda vägar

"Nu är det klart. Brad Pitt och Angelina Jolie kan gå skilda vägar.

Paret har träffat en skilsmässoadvokat i Kalifornien och delat upp förmögenheten på mer än två miljarder kronor.

– Deras sex barn ska bo med Angelina, säger en uppgiftslämnare.

De sensationella uppgifterna i News of the World sätter punkt för månader av spekulationer om parets krisartade relation.

Förberedelserna inför brytningen inleddes enligt tidningen tidigt i december. Då träffade paret en advokat i Los Angeles för att bestämma hur tillgångarna och alla deras bostäder runt om i världen skulle delas upp."

 

Jaha det var ju inte helt oväntat som det verkar ha knakat i fogarna. Kan inte Brad Pitt gå tillbaka till Jennifer Aniston nu då som jag tyckte han passade bättre ihop med faktiskt.

Mer kan du läsa HÄR

 

Kortet är taget på samma sida

 

 


Taggats ett foto

Jag såg nu på Facebook att jag hade blivit taggad ett foto på mig och min dotter från 2006 av en polare. Jösses det var länge sen. Och inte fan var man schnyggare på den tiden.

Kolla den korta t-shirten på dottern, den stilen var det på alla hennes tröjor

 

 


Robinson är en tävling för sjutton gubbar!

"Paktmästaren Jimmy Führ styr örådet med järnhand.

Nu var det Mikko Natri som röstades ut.

– Jag tycker inte att han är en värdig vinnare av "Robinson", säger Mikko.

Jimmy Führ har fått en hel del kritik för att han är den deltagaren i "Robinson Karibien" som har makten över den styrande pakten i lag Legba.

Förra veckan lyckades han kuppa bort NHL-proffset Mats Thelin och Jimmys taktik väcker starka känslor bland Aftonbladets läsare.

"Jimmy är ormen i paradiset och har lyckats komma undan med det. Hittills." skriver N.I.B., 38 år.

Men Jimmy Führ tar kritiken med ro.

– Jag tycker det ingår i tävlingen att pakta, säger han."

 

Så länge jag kan minnas har Robinson varit en tävling, i en tävling så gör man allt för att man själv ska vinna eller hur? Klart som sjutton att man paktar för att man ska klara sig och kanske ta med fler för att vara på den säkra sidan. Man åker väl inte till en ö där det knappt finns mat, är fuktigt eller regnigt på natterna, får skita i skogen där det finns risk att bli biten av en orm i skitan för att bli kompisar med alla? Då är man ju bra dum isåfall. Kompisar kan man skaffa sig hemma. Eller också kan man göra som Robinsonvinnaren Ellinor Pierre som vann förra året. Man ligger lågt, stöter sig inte med nån, utmärker sig inte i tävlingar och vinner hela skiten. Bra drag tycker jag.

Mikko skulle säkert gjort samma sak om han tillhört lag Agwe. Klart man räddar sitt eget skinn.

 

Mer kan du läsa HÄR

 

 

 


Vinterkräksjukan - så vet du om du är immun

"De som någon gång drabbats av vinterkräksjukan brukar beskriva sjukdomen som en nära-döden- upplevelse. Från att ha varit fullt frisk blir man på några minuter helt däckad med kräkningar, feber och värk i hela kroppen.

Sjukdomen brukar vara över på några timmar, men skräcken för att drabbas igen lever kvar.

Och faktum är att de som en gång drabbats av vinterkräksjukan får med all sannolikhet sjukdomen igen.

– Ungefär 70 procent av befolkningen är mottagliga för viruset och kan, trots att de haft sjukdomen flera gånger, inte bli immuna. Men de övriga 30 procenten är helt immuna och drabbas aldrig, säger Annika Linde statsepidemiolog på Smittskyddsinstitutet."

 

Läs mer HÄR

 

Va gött! Då är jag en av dom 30 procenten som alltid är immun mot denna skit och kräksjukdom alltså för jag har aldrig haft den. Den räcker gott och väl med min ulcerös kolit som gör sig påmind året om.

 

 


Roliga annonser

Jag älskar att läsa annonser som är roliga eller som blir roliga för att folk har problem med särskrivningar och fel formuleringar. Här är några. Har hittat alla på BestofBlocket

Räkorna från hell

För första gången gav jag mina katter några räkor idag, jag fick en påse av mina föräldrar för någon dag sen (tack snälla). Jag skalade dom och gjorde iordning två små tallrikar till dom. Nogger pep redan efter att jag skalat en räka av si så där10 stycken. När jag var klar så ställde jag ner tallrikarna på varsina ställen. Iza tittade på en räka, dunkade den lite med tassen och avvaktade, antagligen för att kolla att den verkligen inte levde, Nogger tog en i munnen men tuggade inte, tittade på mig, hade räkan i munnen och gick lite längre bort, släppte ut den på golvet och tittade på den. Alltså, vad ser en räka ut som för katter egentligen? Det kan ju knappast vara nån jaktinstinkt på räkor eller? Iallafall så hade Iza svårt att få upp en räka från tallriken, tog den med tassen ner på golvet och försökte slicka upp den vilket gjorde att den bara kanade och hon efter, efter en stunds försök gav hon upp, tittade på räkan och sen på mig. Jag gick dit för att dela den i två delar så hon kunde äta ur min hand, då åt hon som när vi äter kola ungefär, som om räkan var seg som gummi, åt lite, spottade ut den, tog den igen och åt upp den. Nogger hade vid det här laget fått upp farten och medan Iza kämpade med sin första hade Nogger ätit upp alla sina och kom för att norpa av Iza. Jag föste undan henne för hon äter alltid upp Izas mat om inte Iza äter upp det med en gång så nu var jag med. Nogger försökte på alla sätt och vis komma åt den där tallriken. Jag föste iväg henne i hallen, hon fnös och sprang iväg, trodde jag ja, 10 sekunder senare ser jag ett halvt öra stå vid kanten av dörrkarmen in till köket och sen kom ett öga, förjävla synd att min kamera på mobilen är så dålig annars hade jag videofilmat för det såg roligt ut. Jag föste undan henne och hon kom tillbaka, likadant igen. Efter 3 stycken gav Iza upp helt, det var för jobbigt med dom där räkorna så när Iza gick iväg så kom Nogger och trodde hon skulle få äta upp resten, då tog jag tallriken och ställde undan den. Jag gjorde mat till mig själv och satte mig får att titta på Let´s dance, skulle hämta mer vatten då står Nogger och äter räkor som jag hade tänkt ha på rostade mackor vid ett senare tillfälle! Hon har inget hyfs den där katten. Hon lyssnar inte alls vad jag säger. Ärligt talat tror jag det är inavel på henne, ja ni kanske minns att jag berättat när vi var och hämtade henne i somras? Ja det skulle liksom inte förvåna mig nånting när man tänker på det stället.

Jaja dom gillade räkor iallafall och Iza har fått resten av sina räkor nu och jag satt brevid så jag såg att hon fick i sig alla så Nogger inte var där och åt.Anna Anka ska byta lag?

"Efter en genomförd skilsmässa och en pågående överväger hon nu att byta spår i sökandet efter kärleken.

– Jag får väl bli lesbisk i stället, jag har ingen tur med män, skrattar hon."

 

Här i Sverige finns det nog ingen flata som vill ha det där sattyget iallafall. Jag skulle inte ens ta i henne med grannens nävar! Gud bevare mig väl om hon kommer ut ur garderoben. Sen "blir" man inte lesbisk Anna lilla, man föds med det, öppet eller undermedvetet. Sitt där du och tyck synd om dig själv, jag gör det inte!

 

Läs mer HÄR


Frank Andersson onykter på travgalan

"Frank Anderssons stjärnhäst Red Hot Dynamite blev årets treåring på travgalan i Göteborg.

Men hästens före detta tränare, Timo Nurmos, vägrade att gå upp på scenen och ta emot publikens hyllningar.

– Jag är onykter och enligt Kronofogden äger jag ingenting, sa Frank Andersson på scenen inför 500 gäster."

 

Har jag missat något eller har Frank problem med spriten? Varför i såfall vara onykter på en sån här tillställning?

Jaja mer kan ni läsa HÄR


SVERIGE ute ur EM

Ödesmatchen mot Tyskland slutade 29-30 och Sverige tog inte en enda poäng.

 

Mer HÄR

 

 


Det var väl för väl

Skönt att det inte gick några pengar till ett blufföretag, det var helt enkelt den mänskliga faktorn som gjorde att det visades fel nummer i rutan.

"Sms-numret till SVT:s och SR:s Musikhjälpen byttes mot ett bluffnummer mitt under sändning.

Nu är internutredningen klar.

– Vi misstänker inte att någon gjorde det med flit, säger Sven Linderoth på SR.

Men han kan inte svara på varför informationen inte nådde varken programmets ledning eller tittarna."

 

"Det var en felskrivning som var orsak till att fel nummer visades i rutan, säger Sven Linderoth, verksamhetskoordinator på SR."

Läs mer HÄR


Finns det hjärterum så finns det stjärterum

För en timme sen lekte dom här två så sängkläder, lampor och leksaker flög, när jag nu tände lampor i lägenheten hittade jag dessa. Den här bädden är till för EN katt, antar att lza redan låg där när Nogger kröp ner hon också. Där Iza är lägger sig också den lilla. Det SKA gå, bara jag får vara nära henne så..så tänker nog Nogger. Var bara tvungen att föreviga stunden. Iza brukar nämligen gå efter ett tag när hon inte orkar med yrvädret. Det skiljer bara 11 månader på dom men det verkar redan vara som mor och dotter lite. Igår klättrade Nogger upp för gardinen och var ända uppe vid gardinstången när Iza kom in till mig och jamade. Jag tittade ut i vardagsrummet och fick då se Nogger hänga i gardinen. Det är små fina hål hela vägen upp nu, inte så snyggt kanske.

 

 


Tar Beckham på snalen

Många kvinnor skulle säkert kunna dö bara dom fick se eller känna på David Beckhams snale, dock inte jag men man är ju lite nyfiken på om det där stora paketet på alla bilder i kallingar verkligen stämmer eller om det är en socka. Vid en intervju gjorde Elena Di Cioccio slag i saken, med gula gummihandskar riktade hon in sig på Beckhams allra heligaste delar på kroppen. Varför hon hade gummihandskar på sig står det inte ett skit om, det är jag nog mer intresserad av att få veta än om hans paket är äkta eller inte.

Mer kan du läsa HÄR
Ont i handlederna?

Folk som håller på med datorer varje dag kan lätt få musarm men det är inte enda anledningen som finns att välja på. Jag som trodde att missionställningen var lite ute men tydligen inte för det är nämligen den ställningen som tar mest stryk på handlederna så kom igen nu folk, doggystyle hädanefter okej? Annars kommer alla säga "Yeah right" och flinar så där som man gör när man inte tror på en när man säger att man har musarm.

"Musarm hör till de belastningsskador resulterar i över fem miljoner sjukdagar i Storbritannien varje år.

Hittills har den utpekade boven i dramat varit enformiga rörelser vid arbete vid datorn.

Men i en rapport i Medical Hypothesis framför forskaren och doktorn John Zenian teorin att många av skadorna istället uppstår – i sängkammaren.

– Samlag kan förklara den ökning av karpaltunnelsyndrom som vi sett under de senaste året. Det är ju den vanligaste aktiviteten där båda händerna används, säger John Zenian till tidningen The Sun."

 

Läs mer HÄR

 

 


Nytt snus idag

Jag var och handlade lite idag för nu går det inte att pressa ut mer schampoo, tandkräm eller duschkräm i sina förpackningar. Jag skulle köpa nytt snus också bara det att det fattades 2 kronor till den jag brukar köpa och jag vill inte visa hur fattig jag är så jag frågade inte om jag fick komma tillbaka med dom 2 kronorna senare eller imorgon så jag frågade efter det billigaste snuset dom hade. Hon tog fram en dosa och jag frågade vad den smakade, tjejen bakom disken frågade en kollega (som inte snusar det vet jag garanterat) vad den smakade.
-Den smakar som General har jag hört.
Jag som snusar just General tyckte det var skitbra och 12 kr billigare var den också. Jag tog en sån, kom hem och tog en påse, väntade på det där småsvidande som brukar uppstå eller smaken men efter 40 minuters väntande har det fortfarande inte uppstått! Det smakar nada, det smakar som om jag stoppat in en minitepåse under läppen för fan! Jojo bruden vet verkligen inte hur General smakar det märker jag det. Aldrig mer den här dosan. På Facebook skrev jag ut det som status och genast hade jag en snusmumrik på chatten och människan tipsade mig om ett billigare alternativ på nätet som faktiskt var lik General i smaken så ja nu har jag beställt det då så får vi se om jag åker upp till människans hemstad och stoppar ner en påse med hundbajs i brevlådan!

Denna är det dom fick mig att köpa i affären, köp den inte!

 

 


Hoppsan Kerstin!
Detta känner ni säkert igen ni som har Facebook. Visst fan har det krånglat mer dom senaste dagarna eller? Det går ju inte göra ett skit utan att den här poppar upp 511 gånger om dagen. Blir vansinnig när sånt händer. Varför skaffar dom sig inte större server eller tar bort användare som inte vill vara där? Dom kan säkert få bort många tusen som egentligen vill få bort sig därifrån men som Facebook envisas med att ha kvar i systemet.
Jävla folk egentligen. Ändå hänger man där, fattar inte varför egentligen.
Majlo

Majlo får komma hem! Hans matte och husse har fått rätt i alla instanser och i högsta domstolen kommer inte ta upp fallet.

"Svenska Monia Johansson och hennes familj har kämpat för sin hunds liv sedan i februari då norska polisen kom hem och tog Majlo.

Hundrasen amstaff är nämligen olaglig i Norge, något den inflyttade svenska familjen inte kände till. Enligt polisen skulle Majlo avlivas inom två veckor. Men familjen vägrade acceptera beslutet och inledde en lång kamp för sin hund. De anlitade en adovkat och lyckades få rätt mot polisen i tingsrätten."

Åh äntligen en glad nyhet i allt elände som har stått på Aftonbladet.se:s sida nu i några dagar.

Mer kan du läsa HÄR


Ny header igen

Ja jag vet, jag har ny header igen. Jag kan inte för mitt liv förstå varför det inte går in trots att jag har exakt samma mått som den förra, jag gör en med likadana mått men ändå jävlas det, antingen är den för kort eller för smal men nu har jag trixat färdigt med min header, take it or leave it. Jag har säkert 20 sparade headers som jag gjort men som jag har fått göra om igen. Jag är förbannat envis jag har verkligen kommit på det nu, jag kan inte lämna något halvgjort när det gäller sånt här. Om det är någon som är duktig på headers som kan förklara varför det inte går in från den ena till den andra får gärna kommentera för min hjärna kokar av allt tänkande hit och dit. Jag har mycket att lära mig när det gäller Gimp så det verkligen blir snyggt gjort. Nu kan jag somna gott, ja efter att jag umgåtts med herr Alex Schulman då, ja ni vet, boken! Godnatt!


Zlatan spelar inte i landslaget

Zlatan är väl inte hela Sveriges landslag om jag inte har helt åt helskotta fel? Vi har flera duktiga spelare i Sverige. Låt honom vara därnere i Barcelona och släpp fram lite andra yngre spelare som bara väntat på att få den här chansen. Kanske är han lite för "stor" enligt honom själv för att hjälpa till på hemmaplan och kanske inte tycker att det ger något att spela i landslaget längre. Inget att hänga läpp för tycker jag.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden finns på samma sida

 

 


Helg igen och stolt mamma

Trots att jag är arbetslös och i princip inte gör ett skit om dagarna mer än att försöka hitta mig ett jobb (får panik snart om jag inte hittar nåt) så går dagarna förbannat fort. Det är fredag idag, det tyckte jag att det var i förrgår också. Tycker ni som jobbar att dagarna också går fort? Det minns jag att inte jag tyckte, kan hända att det var för att det strulade så på jobbet då vad vet jag. Snart har hela januari gått, det var ju inte länge sen som man satt och åt julmaten i den röda lilla stugan mitt ute på en ö i Vänern och om några månader är min bebis färdig undersköterska. Hon som för bara några år sen inte ville äta på sjukhuset för att andra hade ätit på samma tallrikar, spelade ingen roll om dom var hårddiskade i en stor diskmaskin, hon gillade inte sjukhus överhuvudtaget och fick rysningar dom gånger hon hälsade på mig när jag låg på sjukhus av olika anledningar. Igår hade hon jobbat natt på praktiken och vi pratade i telefon på eftermiddagen och hon var så stolt för att hon hade tagit två venprov och det gick på första försöket, hon som är förbannat spruträdd själv och gråter redan i väntrummet om hon måste ta blodprov. Vi har fått lämna sjukhuset flera gånger för att hon varit helt hysterisk. Hon som hoppade av gymnasiet när det var 4 månader kvar till studenten och började jobba på Electrolux måndagen efter. Hon har inget läshuvud, eller det trodde vi inte iallafall, från att ha haft hur många IG som helst har hon idag inte ett enda. Men det är väl så med sånt man brinner för. För det verkar hon faktiskt göra. Jag är stolt, förbannat stolt över att hon av alla riktar in sig på att hjälpa människor som inte är kapabla till att göra saker och ting själva. Häromdagen sa hon att efter bara 2 veckor på KSS i Skövde vill hon läsa vidare till något högre men det är mycket ansvar men hon har mognat min bebis, förbannat mycket sedan hon flyttade hemifrån och tagit skolan och sina praktiker på största allvar. Det är tredje praktikperioden på 5 veckor och har högst varit hemma 3 dagar under dom 15 veckorna hon gjort praktik och då har hon varit riktigt sjuk. Mitt mammahjärta brister av stolhet. Det kommer gå bra för henne i livet tror jag.

 

 


Präster inte mindre sexuella än andra

Är det bara jag som har tänkt på att media tagit upp flera fall där präster begår olagliga sexuella handlingar?  Har dom ingen skam i kroppen? Ska inte dom vara ett föredöme för mänskligheten? Nu är det långt ifrån lika många som vi icke religiösa som gör sånt här men ändå, ska det inte vara nolltolerans på prästers uppförande? Ska inte dom följa bibeln?

"Gabriel Byrne har avslöjat att han som barn blev sexuellt utnyttjad av präster – vid flera tillfällen.

– Jag var mycket, mycket sårbar, berättar skådespelaren.

”De misstänkta”- och ”In treatment”-stjärnan berättar i en irländsk radiointervju hur han blev sexuellt utnyttjad som barn, skriver Daily Mail.

Det började när skådespelaren var korgosse i en katolsk församling på Irland."

 

Mer kan ni läsa HÄR

 

 

Och som vanligt finns bilden på samma sida som artikeln

 

 


Tiger Woods uppges vara på behandlingshem

Enligt klippet så är det Elin som har krävt att Tiger Woods ska lägga in sig på behandlingshem för sexmissbrukare i 6 veckor så han har tydligen varit där sedan i slutet av december och han har fått skriva på ett kontrakt där det står att han inte får röra snalen annat än när han ska kasta vatten eller heller inte ha sexuellt umgänge. Ska 6 veckor räcka för att göra honom trogen? I klippet sägs det också vara en hjärnsjukdom precis som alkoholism. Jaja det återstår att se och jag förstår inte varför Elin ens vill ha honom tillbaka, jag skulle nog göra den där snalen 15 cm kortare med en slö kniv om det vore min man.

Kolla in klippet HÄR


Magnus Ugglas rekordvinst

I somras klagade Magnus Uggla på att han bara får en spottstyver från Spotify och jämförde det med vad en halvdan gatumusikant får in under en dag.

"Enligt tidningen Dagens Industri har omsättningen för Ugglas bolag Guldoch AB, Uggly productions AB och Uggla Music AB ökat med 95 procent till 8,6 miljoner kronor jämfört med året innan. Men även om det skulle gå knapert under något år så har Uggla en rejäl skattkista att gräva ur. Totalt finns nämligen tillgångar på 16 miljoner kronor i företagen. Dessutom uppges hans låtkatalog vara värd 6 miljoner kronor."

Jag tycker att Spotify är bättre än inget alls, musikerna blir ju inte lottlösa direkt och är inte fattiga. Har aldrig läst om någon musiker som fått söka sig ett annat jobb för att få mat på bordet.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden har jag tagit på samma sida

 

 


Fler överlevande har grävts fram

Det är helt otroligt att det faktiskt finns överlevande under ruinmassorna efter så lång tid. Jag vete sjutton om jag inte hade gett upp eller min kropp åtminstone. Utan något att dricka på över en vecka låter osannolikt men i klippet får vi se 2 barn och en kvinna grävas fram och bilden då pojken tas upp är så underbar så jag får tårar i ögonen (ja jag är ju blödig så).

Se mer i klippet HÄR


Sverige får antagligen åka hem tomhänta

Min syster och hennes familj är väldigt handbollsintresserade, båda barnen har spelat men min systerson som fyller 18 på måndag fick sluta eftersom hans båda knän tog slut. Min systerdotter slutade för 2-3 år sen och var duktig men annat var roligare.

Attans att Sverige inte fick någon medalj då, det var ju så nära men tyvärr det blev 27-24 till slut. Polens målvakt Slawomir Szmal var något av en mur framför målet och räddade många bollar.

Det går fler tåg Sverige, deppa inte ihop för det!

Mer kan du läsa HÄRMin första egna header

Jag var lite trött på min gamla header så jag laddade ner Gimp från nätet som är ett gratisprogram. Som sagt, jag är envis men jag har väldigt mycket att lära men det kommer väl men så länge har jag denna tillfälliga header. Min ekonomi är alldeles för skral för att jag ska kunna leja nån att göra en header åt mig för tillfället.

Nu är jag så trött att jag bara kommer stupa i säng och då är klockan bara 1.06!

Godnatt!

Ha mormorstrosor på dig om du ska åka bob

"Brittiska Gillian Cooke gjorde, tillsammans med sin lagkamrat, sig redo för starten av världscuptävlingen i schweiziska St. Moritz.

Då spricker hennes tävlingsdräkt mitt framför ögonen på TV-tittare över hela världen.

Att simmarna har problem med spruckna baddräkter känner vi till. Men att problemet även förekommer i bob var mindre välkänt.

Brittiska Gillian Cooke har i vilket fall fått sig en tankeställare inför vinterns OS. Dessutom har hon blivit världskändis av bara farten."

Vad har vi lärt oss av detta? Jo ha alltid mormorstrosor på dig när du ska åka bob annars lär fler än din partner få se stället där solen aldrig skiner!

Kolla detta klippet! Roligaste idag.

 

 

Länken jag fick klippet ifrån var på denna sida

 

 


Bytt en bok

I julklapp önskade jag böcker av min dotter. Jag läser väldigt mycket verklighetsbaserade böcker för jag tycker att dom är bättre att läsa. Älskar att läsa om folks olika öden och har en hel del i min lilla bokhylla i vardagsrummet. Dessvärre fick jag en bok av henne jag redan hade läst. Man ska alltså inte köpa böcker till mig bara sådär för jag har oftast läst dom. Igår hittade hon kvittot till boken som dessutom gick ut idag så jag var iväg nyss och bytte den. Jag stod där på Bokia och försökte komma på nån jag inte hade läst, då såg jag den, boken jag länge tänkt att jag skulle köpa, som jag också läst att andra har läst och lovordat den mycket. Alex Schulmans gripande bok om sin pappa "Skynda att älska". Jag kunde inte ha valt en bättre bok eftersom jag också följer hans blogg varje dag som ni säkert har noterat ett antal gånger. Jag länkar inte till honom denna gång för jag tror nog att dom flesta redan vet vart han har sin blogg. Han är i Thailand på semester med sina två favorittjejer nu (lyllos). Så ikväll kommer jag nog att lägga mig mycket tidigare just bara för att få öppna denna och typ sträckläsa.

 

 


Oväntat frukostbesök

Man hoppas ju att man får mycket besök av barn och barnbarn när man sitter på "hemmet" så dagarna inte blir så långrandiga men det får ju finnas en begränsning på vad det är för besök man får förstås. Jag skulle nog skrika så löständerna trillade ut och gjorde hela blöjan full med skit.

"Drama utbröt i dag på ett norskt sjukhem när en älg stormade in genom fönstret.

Chockade lyckades personalen stänga in älgen i ett rum innan djuret kunde skjutas.

– Det är så kallt och mycket snö att djuren drar sig mot bostäderna, säger Einar Lauvang i viltnämnden.

Norska VG skriver att älgen hoppade in genom ett fönster på bottenvåningen. Lyckligtvis var rummet tomt men älgen fortsatte sin framfart genom en korridor och in på ett rum där en patient åt frukost."

Mer kan du läsa HÄR

 

 


Bloggare ger igen på ICA

Ja alla känner ju säkert till ICAs reklam om att blogga. Nu ger en bloggare igen på ICA och driver med deras egna varor. Kolla här. En kul liten video.

Kolla den HÄR sidan


Dagens outfitMarvin luvtröja från JC (som stängde igen strax innan jul)
Soc t-shirt från Stadium (köptes i götet i somras)
För långa mysbyxor från en mindre och billig klädbutik här (ja jag är tvungen att dra upp dom till armhålorna typ)

Priser minns jag faktiskt inte men hey det är en outfit eller hur?Lägg inte undan långkallingarna än

I någon vecka har det varit behagligt kallt, en vinter vi är vana vid, nu kommer den ryska iskylan i helgen. I norr kan temperaturen sjunka till -20 och i götaland får vi runt -3 eller -4 dagtid medan det sjunker något på natten. I mitten av veckan är det risk för ordentligt snöfall. Så lägg inte undan den där fårullsmössan som du fick av mormor i julklapp eller lovikavantarna som farmor så snällt har stickat. Termobyxorna ska fram igen!

Läs mer HÄR


Kolla hit heterofolk!

Vill ni träffa en man så skippa att spruta på en massa parfym, det är inte det männen går igång på utan din naturliga doft.

"Med hjälp av ett t-shirt-experiment har forskare vid universitetet i Florida, USA, bevisat att kvinnans naturliga lukt väcker intresse hos männen.

68 manliga testpersoner fick lukta på tröjor som kvinnor sovit i.

Därefter mättes halten av manligt könshormon i testpersonernas saliv.

De fick dessutom bedöma vilka tröjor som hade mest behaglig doft."

Resultatet blev att männen sniffade på t-shirtar som kvinnan burit under ägglossningen.

Detta måste ju vara ungefär samma sak som med djuren då? Fast hanar blir kåtare när en hona löper vilket i vår värld kanske inte riktigt är lika attraherande.

Fascinerande måste jag säga/skriva.

Mer kan du läsa HÄR

 

 


LIVE-debatt

Jag har alltid tyckt att debatten som gått på tv under alla år vart så fruktansvärt tråkig att jag spytt på dom och bytt kanal. Idag har jag faktiskt suttit och verkligen lyssnat för det först i år som jag faktiskt är en av dom berörda, det har jag säkert varit förut också bara att jag inte tänkt på det men idag är det viktigare än någonsin att vi ska lyssna på vad dom säger och vad som kommer ske och OM det kommer att ske.

Är du berörd extra mycket så lyssna på livesändningen som är ett samarbete med riksdagen HÄR


Hoppet är inte ute än

Efter 7 dagar räddades en kvinna ur ruinmassorna av ett mexikanskt team i Haiti. Hon var uttorkad, svag och väldigt smutsig men vid liv! Än är inte hoppet ute att hitta överlevande alltså. Underbart, fortsätt leta!
Ett svenskt team på 30 personer har nu nått Haiti. ÄNTLIGEN!

Mer kan ni se i klippet HÄR


Snabba cash

I helgen sågs den svenska filmen "Snabba cash" med bla Joel Kinnaman från "Falkfilmerna" av hela 104000 stycken personer, det gör att den puttar ner "Avatar" från tronen.

"I en intervju med Nöjesbladet i fredags berättade Espinosa att ”Snabba cash” är hans bästa film. Att den nu har gått rakt in som etta på biotoppen gläder honom enormt.

– Det är otroligt! Alla skådespelare och medarbetare har gjort sig välförtjänta av det."

 

Mer kan du läsa HÄRJag är extremt blödig

Blir man blödigare med åren? Jag kan få tårar i ögonen av det mesta. Extreme Home Makeover tex, jag VET ju att dom medverkande familjerna är med för att dom har en historia bakom sig som gör att dom antingen inte har råd att bygga/köpa nytt hem eller har nån skada/handikappat barn men ändå blir jag otroligt rörd när den där bussen flyttar på sig och jag nästan är med dom när dom skriker "MOVE THAT BUS!" Jag grinar för att familjen är så glada, gråter och är så tacksamma och sen ser jag barnen framför mig när dom leker i det där princessrummet eller ligger i den där specialgjorda dinosauriersängen som jag visserligen kan bli lite mycket ibland. Har dom råd att renovera det efter några år för vill Arthur fortfarande ligga i den där sängen när han är 18? Eller Molly 23 år leka med dom där utklädningsgrejerna efter några år? Ett annat program jag lipar till är den svenska serien "Spårlöst". Jag går vidare i mina tankar, jag stannar liksom inte vid att dom blev bortadopterade som barn eller när dom hittar den dom söker, jag kan tex tänka om det var jag som hade varit tvungen att lämna bort min dotter och så lipar jag för att jag haft en sån tur som inte behövt göra det. Jag kan få tårar i ögonen när nån yngre hjälper nån äldre av med rullatorn från bussen för att det är så fint gjort eller som idag när jag satt på bussen och det kom in en blind eller åtminstone en äldre dam med mycket nedsatt syn som hade en blindkäpp med sig, det tog lite tid för henne att sätta sig på ett säte, bakom henne kom en yngre kille som stod 2 meter ifrån henne så hon inte skulle känna sig stressad, jag tyckte det var så respektfullt och fick tårar i ögonen bara för det. "Här i ditt liv" är också ett program som gör mig rörd, när det kommer in nån som huvudpersonen inte sett på många år och blir så fruktansvärt glad, då är jag där igen. Det kan även vara vid galor, Svenska hjältar var ett program som jag nog konstant grät till. Vad är det med mig? Linda med bloggen "Innan du fanns" berättar i detta inlägg att hon är mer gråtmild nu än innan hon blev gravid men jag är garanterat inte gravid, så länge man inte kan vara gravid i 5 år.
Borde jag söka hjälp? Jag kan också tänka på gamla grejer som hänt och får tårar i ögonen för det. Jag är en mes va?

Lockar med en chokladkaka mot ett lösenord

Jag bara undrar, hur korkad får man vara? Hur sugna på choklad är folk egentligen så att dom ger ut sitt lösenord till någon på stan som säger sig representera ett antivirusföretag. Som tack får dom en chokladkaka om dom avslöjar sitt/sina lösenord på nätet. Jösses säger jag bara.

"Undersökningen var inte direkt vetenskaplig – de som stannade och svarade på några frågor lockades med en chokladkaka. Av 34 personer som svarade på frågorna lämnade 23 ut sitt lösenord, i vissa fall till betalsajter men också till sociala medier som till exempel Facebook. Bland de aningslösa fanns lika många kvinnor som män."

Inte ens jag som är en chokladälskare skulle ge ut mitt lösenord till nån. Jag har säkert 10 olika att hålla reda på med det funkar bra. Det är inga lösenord som kan kopplas till mig som person så nu vet ni det.
Jag byter ganska ofta också.

Mer kan ni läsa HÄR


Finns inget skönare

Idag skrev min dotter på msn att hon ville att jag kom till henne och fick middag. Jag frågade vad det skulle bli för gott. Spagetti med bacon fick jag veta, det fick mig nästan att kasta upp eftersom jag är så trött på sån mat men jag tackade ja och åkte dit. Till min förvåning stod hon och stekte wokgryta med kycklingbitar i. Det var det godaste jag hade ätit på länge. Som tack ställde jag mig och diskade medan hon hämtade tvätten, det var hennes pojkväns tur att diska egentligen men han hade gått i skolan hela dan och skulle bygga muskler i flera timmar och skulle säkert vara trött när han kom hem därifrån så jag var en snäll svärmor och gjorde honom denna tjänst eftersom min dotter ska jobba inatt så skulle han ta dit en kompis som skulle sova över.  Det är han som åker med mig och handlar för att han har bil så det går jämt upp.

Min dotter bor på andra sidan stan så när jag stod och väntade på bussen blev jag skitnödig (hoppas inte middagen kommer upp nu gott folk), tänkte att jag snart är hemma. När jag klev av bussen så trodde jag att jag var tvungen att göra mig en hög i stadsparken. Jag har ju tjocktarmsinflammation så man kan inte riktigt kontrollera det där men jag fortsatte, skyndade på mina steg. Att vägen hem alltid ska vara så lång när det är som mest bråttom. När det var 200 meter kvar visste jag att jag inte skulle hinna upp till mig så jag rusade in på en pizzeria, inte en kotte i sikte mer än karlarna med dom svarta håren på armarna som stod och pratade bakom disken, jag hälsade och rusade på toa. Asså finns det något skönare än att skita när man är så fruktansvärt skitnödig? Det är nog fan skönare än en orgasm banne mig. Sen kom paniken, när jag skulle spola så var det stopp i toan, det måste det fan ha vart innan mig men det är så min otur. (Ni som ska äta snart, läs inte följande), jag var tvungen att stoppa ner handen i kröken och gröpa ur det som hade fastnat därinne, jag höll själv på att spy men det var en nödvändighet att få bort det. Till slut funkade det iallafall och jag tvättade säkert händerna i 2-3 min med mycket tvål. Hade jag lämnat toan som det var så hade jag aldrig kunnat köpa pizza där, det gör jag väldigt sällan ändå men nångång kanske jag ska dit liksom. Jag låste upp och gick snabbt därifrån. Glad och nyskiten!

Här är lite kort då jag var hos min dotter och på väg hem.

Hon bor i en etta så det var soffan eller sängen som val att sitta/ligga i

Jag vet inte om denna tös är släkt med mig

 

En fontän i stadsparken, den var finare i verkligheten faktiskt

 

 

 


Hade jag bara haft ett jobb så...

hade jag med glädje jobbat för Haiti. Jag hoppas att många tänker just på Haiti kl 14-15 på torsdag och att det är för det folket ni jobbar. Jag ska med glädje se på när det arbetande folket får ihop massa pengar till dom nödställda.

Jag är så innerligt trött på alla dom arbetsgivarna jag sökt jobb hos. Kan dom inte vara lite hyggliga när dom vet att hur många som helst är arbetslösa? Nåt finns det väl att göra hos dom som kanske underlättar för dom anställda som jag kan göra? Är så innerligt trött på att varje dag få tänka på vad jag ska äta, OM jag ska äta, vända på varenda krona jag har och jag är fruktansvärt trött på pasta och ris. Vi har alla en gräns, den är snart nådd för mig.


Jag tror vad jag vill jag

Igår runt 13 ringde det på dörren. Jag öppnar i tron om att det var posten, ibland ringer han på för att det är någon större post som inte får plats i springan i dörren (är bäst att tillägga det). Där öppnar jag, i en icke iordninggjord frisyr, mysbyxor som är för långa som jag får dra upp till armhålorna och två katter som genast är där och nosar på deras byxor. Då slog det mig, just fan, dom skulle ju sätta in radondosor i mitt hem idag, det hade jag glömt! In går en man som har ett skägg som säkert inte ansas på 10 år, glasögon tjocka som flaskbottnar och ringar i båda öronen. I hallen står det en yngre kille kvar med ett block i näven. Skägget frågar om en stol och börjar klippa ståltråd, skiten skulle upp i lampan! Ja det är väl den högsta punkten. En i vardagsrummet och en i gästrummet skulle det vara. Nu ska dom där hänga här i 2 månader! Ja inte killarna utan dosorna såklart. Jag blir lite nojig, är det verkligen dosor för radon? Kanske är det istället små videokameror? Hyresvärden kanske vill kolla vad hyresgästerna sysslar med om dagarna. Ja dom lär nog få tidernas tråkigaste videofilm här då isåfall. Katter som springer omkring och leker (hey naturrutan) och jag i gästrummet med ryggen mot den där videokameran, jag kanske ska vända mig om och dra upp tröjan? Ni vet, släpp fångarna loss det är vår? Så är det typ året om hos mig, går inte med bh hemma. Jag kanske ska pilla mig på bäret för att filmen ska bli lite roligare? Jaja jag får se om 2 månader om jag får kommentarer från folk att dom sett mig på youtube.

 

By the way så vill Madonna som är 51 år ha barn med Jesus, ja alltså inte DEN Jesus utan hennes 22åriga pojkvän och ska gå till läkare nu. Alltså, räcker det inte med dom hon har? Hur ska hon ha tid med en till?

 

 

 

 


Farfar bygger muskler

Medan jag som är 40 år inte får lyfta mer än 5 kg för att min rygg är för dålig har vi då en dubbelt så gammal Ray Moon som 2004 började med bodybuilding och fyra år senare blev han australiensk mästare i bodybuilding för män över 70 år. Inte illa eller hur? Jag kan vara glad om jag får på mig en strumpa inom 5 minuter.


Mer kan ni läsa HÄR

Bilden har jag tagit på samma sida

 

 


Helena Jonsson fick Jerringpriset

"Helena Jonsson är är Sveriges mest populära idrottare.

Hon vann Jerring-priset med 67,6 procent av rösterna, ett nytt rekord.

– Det är Magda-varning, säger förbundskapten Staffan Eklund som tog emot priset.

Helena Jonsson tog storslam på idrottsgalan. Hon vann årets kvinnliga idrottare och även det mest prestigefyllda priset som svenska folkets favorit."

 

Mer kan du läsa HÄR

 

 

 

Hon är den mest överlägsna vinnaren någonsin. Det är bara att gratulera. Själv kan jag knappt stå på ett par längdskidor. I mellanstadiet hade vi frilufsdag och skulle åka skidor i spåret. Mina föräldrar hade ropat in både skidor och gamla stavar på auktion. Bara det att stavarna var av bambu och när jag kom hem var det inte mycket kvar av dom, dom blev liksom kortare och kortare av nån anledning.


Grattis till skilsmässan!

Mycket dumt har man läst men detta är nog ett av dom mest korkade idéerna jag någonsin sett. Har vi också skilsmässofester i Sverige? Jag har då aldrig varit på någon. Nog för att någon kanske är glad att slippa karln som aldrig hjälper till hemma eller henne som envisas med att skylla på huvudvärk flera gånger i veckan men ställer man till med en fest då och får presenter till råga på allt? Kanske bättre man inte går tillbaka med dom där 4 brödrostarna man fick på bröllopet, kan ju komma till användning. Är det tal också? "Kära Arne, du har nu gjort det enda rätta, du putta ut henne, må du få många lyckliga år med dig själv, lycka och välgång, Skål!"

Mer kan du läsa HÄR


Grannländerna kastar paj på varandra

Det började med att norska skidlandslaget hånade Sverige i en video på Youtube. Nu kommer idrottsSverige ge igen mot hela Norge. Det kommer hagla hån och gliringar över Norge i kvällens Idrottsgala.

"Enligt uppgifter till Sportbladet går Magnus Uggla hårt åt norrmännen i sitt framträdande. I sången skriven av krönikören och textförfattaren Calle Norlén driver Uggla bland annat med tv-profilen Fredrik Skavlan samt kallar norrmännen ”ett jävla rövarband”."

Pajkastningen har börjat.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden är snodd på samma sida

 

 


Vila i frid

När jag gick in på Facebook imorse möttes jag av ett tungt men ändå lättande besked. En fd jobbarkompis hade tidigare idag lämnat jordelivet.

Vila i frid, hoppas att du finner det lugn inom dig som du så väl behövde. Du var en kämpe in i det sista. Kommer aldrig att glömma dig. Vi ses!

 

 


Barnen invaderar nätet

Jag är en av många som läser Alex Schulmans blogg "Att vara Charlie Schulmans pappa". Han har en gudomligt söt liten dotter. Om henne skriver han både små och stora saker. Det är väl tänkt att hon ska läsa hela bloggen när hon blir äldre. Ett smart sätt naturligtvis, jag önskade att mina föräldrar förde dagbok när jag var liten, det hade varit väldigt roligt att läsa.
Han är inte den enda som bloggar om sitt barn, det vimlar av dom. Linda Rosing som fick en son för några veckor sen bloggade från BB. Det är både kändisar och ickekändisar som har startat bloggar om sina barn och deras vardag. Många frågar mig: "Hur sjutton kan du läsa andras bloggar som du inte känner, vad har du för intresse av det?" Jag tycker det är intressant och roligt att läsa andras bloggar. När jag började läsa en blogg så var det en kompis som skrev den, det är också den enda jag kände från början. Nu har man lärt känna några stycken tack vare bloggandet. Det är också roligt att få följa utvecklingen som barnen gör i dom bloggar jag läser. Man gläds när Alex Schulman tex skriver om att Charlie nu har skrattat högt, eller när hon får smaka på något nytt i matväg för man har ju haft småbarn själv och kan ge råd och tips på vägen och han tar tacksamt emot dom.
Andra bloggar med barn inblandade som jag läser: Utlandsmamman, Babiantuttar , Heja Abbe , Vimmelmamman, och Hoppfullt psykfall

Mer kan du läsa HÄR

 

 


Envis som synden

Igår och inatt bevisade jag för mig själv att jag är förbannat envis. vid 19-tiden fick jag en förfrågan om att hjälpa en tjej med hennes blogg, hon fick inte in headern och ville ha lite småplock på den också. Visst sa jag, ge mig nån timme så ska jag nog fixa det, jo men visst. Vid 22 hade jag fortfarande inte fått in headern, det funkade helt enkelt inte på något vänster. Vi lade ner det eftersom jag inte ätit nåt på hela dagen och kunde inte koncentrera mig. När jag hade ätit så malde den där jävla headern i huvudet, "om jag gör så istället? Kanske sätta den där?" Osv, jag började igen med koderna. Runt 4 imorse hade jag fått in headern och det andra hon bad mig om. Envis är jag men det funkade! Jag gick och lade mig, låg i en halvtimme och kunde inte somna så jag gick upp och började jobba lite med en egen header. Runt 7 imorse sa jag godmorgon till Facebookfolket och gick och lade mig så jag säger detsamma till er. Godmorgon på er!Dyr månadspeng

Michael Jacksons barn hade en halv miljon var i månadspeng det räcker tydligen inte så nu har domstolen klubbat ett nytt beslut, 660 000kr blir summan istället. Det är farmor Katherine som inte får ekonomin att gå ihop. Det är tydligen väldigt dyrt att ha säkerhetsvakter och privata chaufförer.

Anställ mig, jag kan nöja mig med att köra omkring barnen för 30000kr i månaden, mina pengar kommer att gå åt till att tex äta munkar när jag sitter och väntar på dom.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden har jag i vanlig ordning snott på samma sida

 

 Träd på Mars?

"Bilderna på ”träden” på Mars förbryllar och väcker frågor.

På Nasas bilder ser det ut som om dungar av granar har växt upp på de roströda sanddynerna.
Men träden är i själva verket en synvilla.

Enligt forskare har formationerna uppstått på grund av jordskred som inträffar när torr is smälter under Mars-våren. Fram tills nu har allting varit täckt med fruset koldioxid."

 

Snart ser vi nog några marsianer springa omkring nakna och leka datten.

 

Läs mer HÄR

 

 

Bilden har jag snott från samma sida

 

 


FÖRLÄNGD TÄVLING

 

 


Det går lite trögt för mina dagens bloggtävlingar tycker jag. Jag förlänger den här så imorgon kl 22
drar jag 3 finalister som får springa benen av sig och fiska röster.

Kravet är:

1. Ha en blogg
2. Kommentera i detta inlägg att ni vill vara med.


Den som inte vart sjukskriven/arbetslös har inte sett verkligheten

Jag såg för en gång skull "Uppdrag granskning" eftersom det skulle handla om Marie-Louise, kvinnan som tog sitt liv för att bägaren hade runnit över då droppen var ett brev från Försäkringskassan där det stod att hon var fullt arbetsför. Hon var också ett ärende för Försäkringskassan i en annan stad där det skulle bedömas om hon skulle bli förtidspensionerad eller inte, det var ett beslut som inte var fattat. Under tiden fick hon alltså brevet från en annan stad där det stod att hon skulle ut i arbetslivet igen. Hon hade kämpat med sina skador i nacke, rygg och leder länge och verkligen försökt att jobba men kroppen har en gräns, när den gränsen är nådd så funkar inte kroppen längre och man får ge upp. Hur man kan skicka ett sånt papper från en stad och en väntan på förtidspensionering från en annan är över mitt förstånd.

Gunnar Axén som är ordförande i riksdagens socialförsäkringsutskott var med i inslaget och blev intervjuad av Janne Josefsson. Han skyllde både på Försäkringskassan och på media, media hade blåst upp detta, oroat folk i onödan. Helt otroligt fegt, det är ju inte Försäkringskassan som har satt reglerna, och media har upplyst om hur det ligger till. Utan dom så hade folk fortfarande gått omkring helt ovetandes om att det är fel, åt helvete fel. Den som aldrig varit sjukskriven, har arbetshinder eller arbetslös vet inte hur verkligheten ser ut. Jag har själv 3 arbetshinder men blev utförsäkrad i mars förra året, tack och lov ska jag väl säga för jag vill inte ha något med Försäkringskassan att göra. Jag får söka jobb som jag orkar med, som min kropp klarar av helt enkelt. Det är inte lätt då det är många hinder som gör att jag inte kan ta ett jobb. "Krav på egen bil, erfarenhet eller utbildning". Att ta jobb som bara har provisionslön eller bara är deltid har jag inte råd med och man får inte stämpla upp längre, tar jag ett deltidsjobb så får jag inte stämpla alls. Dom vill att man antingen ska ha ett heltidsjobb eller vara arbetslös. Det är så förbannat sjukt!
Jag har sökt massor med jobb trots att jag vet att jag inte får det för att jag inte har den utbildningen och för att jag ingen egen bil har. Det har blivit nej överallt. Eftersom jag var halvt sjukskriven när jag blev varslad 2008 så får jag inte ens full ersättning från A-kassan. Nu har det sänkts till 70% av den ursprungliga lönen och då ännu lägre eftersom jag var sjukskriven. Man mår inte bra, när stämpelpengarna kommer känner man ingen glädje för jag vet att jag aldrig kan göra annat än betala räkningarna eller köpa den billigaste maten. Jag kan aldrig unna mig något. Det svider i kassan bara jag köper nåt lite godare. Jag har fått ringa återbud till sjukhusbesök för att jag inte har råd att gå dit. Detta är fruktansvärt frustrerande. Sverige har blivit ett skitland när det gäller sjukskrivningar och a-kasseersättningar.
Sparka inte på dom som redan ligger. Jag tror tyvärr inte att Marie-Louise kommer vara ensam om att avsluta sitt liv. Man orkar inte hur länge som helst. Detta är inget liv, det är en överlevnad.

Vad jag syftar på är det HÄR


Ska byta katterna mot två vandrande pinnar

Som vanligt har jag sovit dåligt inatt och alldeles för få timmar. Jag vaknade vid 5 och trodde att jag skulle kräkas. Halsbrännan från helvetet hade anlänt. Jag försökte svälja och somna om men det var lönlöst, jag gick upp för att ta en Samarin som vanligt hade jag Nogger i hasorna så fort jag gick in i köket. Jag vet inte vart stoppet finns hos henne, det finns ingen botten i djuret. Jag ställde glaset på bänken för att det skulle klarna, hon var där och skulle precis nosa när hon kände det pirrande i nosen på henne, ni vet kolsyra och djur, no no liksom. Hon stack som en jagad. Jag gick in och somnade om. Vaknade 9.30, gick ut och dom verkade inte ha sovit någonting. Saltkaret som jag glömt på bordet i vardagsrummet låg på golvet nedanför, TOM! Dom hade lekt med den och det kommer salt ur den bara man stirrar på den vad det verkar. Under soffan var det små högar av salt ÖVERALLT! Hoppas att dom slickade lite på det för att veta att det är no no nästa gång. Dom hade rivit sönder en tidning som om det vore deras största byte hittills. Det var bara strimlor av tidningen. I badrummet låg papperskorgen vält med toarullar överallt + använda topsar (hoppas att ni har ätit), Nogger älskar använda topsar (äckel), dom hade puttat ner kartongen med hårt bröd i köket, det ligger i plast så det hade dom inte fått ur men väl trampat på några stycken (hämnd?), filten som ligger i soffan låg på golvet och dörren till gästrummet var halvt stängd eller halvt öppen hur ni nu vill se det som. Ja, det blir nog till att sätta ut en annons: "Byte snarast, mina 2 huliganer mot dina tråkiga vandrande pinnar?"

Det är söndag idag, fort går det.

Var med i Dagens bloggtävling vet ja!


Det är folkvett att skyla sig

Flera av killarna i Robinson hade problem med eksem på insidan av låret och på pungen därför var dom gärna nakna till dom andra deltagarnas förtret. Nog för att nakenhet är naturligt men det får väl finnas gränser.
Hade jag vart med i Robinson och någon stod och pratade med mig med snoppen dinglandes så hade jag sagt till att antingen ta på sig nånting som skylde eller gå därifrån för jag hade inte klarat av det. Snoppen är det fulaste Gud har skapat enligt mig. Han hafsade ihop något bara och se hur det blev. (Nej jag är inte manshatare, är bara så trött på nakna snoppar).

Mer kan du läsa HÄR


Bilden har jag snott på samma sida.

 

 


Dagens bloggtävling!

 

 

Det gick ju bra förra gången så vi kör en till. Nu hoppas jag på att fler är med.

Kravet är:

1. Ha en blogg
2. Kommentera i detta inlägg att ni vill vara med.

Simpelt eller hur?
Klockan 22 ikväll
drar jag 3 finalister som då får springa benen av sig och fiska röster och nu hoppas jag att det blir fler tävlande!Jag är med i en tävling!

Kolla in den här söta lilla figuren. Den blinkar och snurrar har sig om någon skriver till dig på msn och kan även göra så den funkar på tex Facebook och Twitter. Var med och tävla vet jag!

 

 


Grattis Linda!

Idag fyller Linda, tjejen bakom den roliga bloggen Hoppfullt psykfall år, tjejen som tillsammans med sambon som kallas Kärleken i hennes blogg försöker att bli föräldrar genom provrörsbefruktning eftersom det är två tjejer vi pratar om här. Gå nu in och gratta denna roliga kvinna/tjej/psykfall/bloggare/förhoppningsvis 2barnsmor om ett tag.
Jag har ingen aning om hur mycket hon fyller för vi har bara träffats en gång och det över en fika på nån timme.
Grattis grattis och hoppas att du mår riktigt illa av tårtan du säkerligen kommer att trycka i dig utan dåligt samvete!
Kram och köss rätt i plytet!

Jag fick lov att ta detta tjusiga foto ur hennes album på Facebook, det är så här man tänker sig henne jämt. Hon sover säkert så här också tror jag.

Fotot har jag inte snott och för ovanlighetens skull är det personen på bilden som är med i brevet

 

 


Sverige kunde ha räddat liv

"Sveriges sök- och räddningsteam hade kunnat åka mot Haiti tio timmar efter jordbävningen.

Men ingen förfrågan kom.

– Vi hade kunnat rädda liv, säger räddningsledaren Lars-Göran Uddholm."

 

Det är över mitt förstånd varför Sverige inte fick en förfrågan om att åka ner och hjälpa det katastrofdrabbade Haiti. 25 ton rustning och 75 man var resklara. Varför frågar man sig. Det talas om att det är försent, att folk sitter fast i rasmassorna och säkert inte lever. Men varför inte försöka? Varför inte försöka rädda en? Bättre att rädda en än inte ens ha fått försöka? Kritik till MSB= Myndigheten för samhällsskydd och beredskap! Det är deras beslut om ett team ska åka ut för att hjälpa. Anus säger jag!

 

Mer kan ni läsa HÄR

 

 


Robinson-Sanna fick en smink istället för en machete

Tv4 hade frågat Robinsondeltagarna vad dom ville ha med sig till ön, Sanna hade på skämt sagt smink men ändrade sig och sa machete, ikväll slängde Paulo ner en säck med deras tillhörigheter, nån machete fick däremot inte Sanna utan just smink. Bla ett medel för kliande myggbett och bett från andra flygfän, bra för killarna som hade problem med kliande pungar.

Pakten från lag Agwe höll inte, Mats irriterade sig på Anders vilket kom fram och det var det som tillslut fick Mats att vara den som fick sin fackla slocknad, men han är inte ute ur leken eftersom det finns ett lag till där Annika och Hans väntar.

Mer kan du läsa HÄR


Som vanligt har jag snott bilderna på samma sida som artikeln


Svar på frågorna!

Det blev några blygsamma frågor iallafall. Bra det så här är svaren:1. Hur reagerade din dotter då du berättade att du var lesbisk?
Svar:Det var inga konstigheter för henne, jag trodde hon skulle reagera annorlunda men som sagt det var inga konstigheter alls enligt henne, kan ha med att göra att det är mycket mindre tabu i ung ålder.

2. När kom du fram till att du drogs till kvinnor och inte män?
Jag skrev ett inlägg om det för några dagar sen så jag länkar till den så kan ni läsa själva. Där är hela historien från det jag var hetero fram till idag. HÄR

3. Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag har en lista över dom bloggar jag läser i menyn men jag kan räkna upp dom: Emmelist, Egoina, Babiantuttar, Utlandsmamman, Ensamma pappan, Att vara Charlie Schulmans pappa, Ge mig livet tillbaka, Innan du fanns, Vimmelmamman, I huvudet på Hillevi, Hoppfullt psykfall, Daqueen, Absolutjohan, BajsMalin, Heja Abbe och Dikk Bluball. Sen finns det några andra som jag inte läser varje dag men dom orkar jag inte skriva upp.

4. Vem är bäst i betapet? Emmelist eller du? :)
Eftersom hon aldrig gör slag i saken och vill spela men bara antyder att vi ska göra det så är hon nog rädd att jag är bäst, eller hur Emmelist? :p

5.Jag undrar vad fan du heter? Inte kan det vara Sune väl?! Inget fel på namnet Sune, men tuff barndom måste du ha haft då!
Jag väljer att inte svara på det för lite hemlig vill jag ju vara, det får jag väl? Vill inte att det ska stå i bloggen så ni som vet det var vänlig och respektera mig :) Jag har även skrivit ett inlägg varför jag kallas för Sune men hittar det inte nu. Men jag kan säga att det har jag hetat sen mellanstadiet.

6. Hur kom det sig att du började blogga?
En vän till mig hade en blogg som hon skrev ut på sin msn, jag var nyfiken och började läsa hennes. Hon skriver på ett roligt sätt och som ni vet älskar jag ju humorbloggar så då började jag också.

7.Har du alltid skrivit?
Det ämnet jag tyckte var roligast i skolan var svenska och att skriva uppsatser var det bästa jag visste och jag började på en sk barnbok 1994 men min fd sambo fick med sig disketten till den så jag lessnade, det hade inte blivit något av den ändå. Men jag har alltid tyckt om att skriva, skrev oftast mitt namn på alla talonger till min pappas frus stora frustration för det var oftast till korsord så hon kunde aldrig skicka in det.

8.Har du något/någon särkild som inspirerar/inspirerat dig?
Om du menar skrivandet så är nog svaret nej men när det gäller humorn och hur jag skriver så är det nog olika.
Jag älskar tex Galenskaparna, kunde varenda sketch utantill när jag var yngre men annars har jag nog humorn i blodet om nu nån tycker att jag skriver roligt vill säga haha

9.Vad har du för skostorlek?
Den här finns inte med som kommentar men det var en vän som skrev där men skrev också mitt namn så jag valde att ta bort det men skostorleken är olika 38 eller 39 har jag.


Så hoppas att ni nu fått svar på frågorna och tack för dom.För syns skull?

"Videon har spridit sig som en löpeld över internet.

Menar killen verkligen allvar med att tatuera in ett par glasögon?

Av allt att döma…

Ja.

Han kallas för Matthew.

Videoklippet – som redan setts av över fyra och en halv miljoner människor – börjar i tatuerarsalongen. Tatueraren böjer sig fram och frågar:

– Är du säker på det här? När vi kör finns det ingen återvändo."

 

Jag hoppas innerligt att det inte är på riktigt för då är ju karln skvatt galen. Filmen ska vara en del i glasögonföretaget Ray Ban och filmen ska vara en del i bolagets marknadsföring.

Jaja sanningen kommer alltid fram förr eller senare.

 

Läs mer HÄR

 

 

Bilden har jag snott på samma sida as usual

 

 


Israels svar på Fritzl

"Goel Ratzon, vars namn betyder ”frälsaren” på hebreiska, greps i måndags. Han kommer att åtalas för en rad brott från övergrepp, till slaveri och våldtäkt.

Kultledaren har sedan han startade sin sekt 1993 skaffat sig 32 fruar och 89 barn, skriver Jewish Telegraphic Agency.

De levde allihop tillsammans i tre lägenheter som var mörka, trånga och smutsiga."

Jösses, jag har svårt att träffa EN tjej som vill bli min fru liksom och den där dåren har 30 stycken och fått 89 barn med dom.

Polisen befarade att kvinnorna skulle begå massjälvmord när deras "frälsare" häktades så 17 av dom omhändertogs och bor idag på hem för misshandlade kvinnor.

När ska såna här artiklar sluta att komma? Detta är ju inte den sista idioten på jorden. Man höjer knappt på ögonbrynen längre. Världen blir mer och mer galen.

 

Mer kan du läsa HÄR och här kan du se bilder från sektens hus

 

 

Bilden är tagen på samma sida

 

 

Var med på min frågestund vetja!

 

 


Knack knack

Fick ett sms av en tjej, en historia, jag skrattade så tårarna rann. Ni kanske har hört den förut men det hade inte jag så här är den då för oss som är lite efter:

En blondin såg en lapp som satt på en lyktstolpe: "Lägenhet att hyra". Blondinen blev väldigt glad eftersom det var precis det hon behövde. Hon ställde sig vid lyktstolpen och började knacka på. Ingenting hände. Hon knackade hårdare ändå hände inget. En blond polis på andra sidan gatan hade observerat denna scen en stund och tyckte synd om blondinen. Hon gick fram och frågade vad som var fel? Blondinen berättade att hon läst lappen och knackat på men ingen öppnade.
"Det kan inte vara möjligt", sa polisen. Någon måste ju vara hemma, det lyser ju...


Ja det är såna här historier jag gillar! Tack Anna för det roliga.
Spela musik för ditt ofödda barn

Man har ju hört att sjunger man för det ofödda barnet nära magen så hör bebisen det, samma med musik. Nu finns det hörlurar för magen att köpa. Sätt på Iron Maiden och ungen kommer ut och headbeangar det första den gör.

"Från Nuvo kommer ett ljudsystem som du använder till den gravida magen. Ritmo Advanced Sound System heter produkten som med fyra högtalare spelar musik från din mp3-spelare in i magen.

Ritmo ser ut ungefär som ett bälte du placerar runt magen och har fyra inbyggda högtalare. Fickor på systemet gör att du inte behöver bära omkring på spelaren och du kan själv koppla in ett par hörlurar och lyssna tillsammans med ditt barn. Bältet som sitter kring magen är dessutom tvättbart."

 

Mer kan du läsa HÄR

 

 

 
Let´s Dancejuryn för hård?

Det har gått 1 vecka sedan Let´s Dance satte igång, alla är alltså nybörjare, varför är juryn så hård så här i början? Dom tycker att Rabih är för nonchalant, inte känns närvarande. Jag minns att juryn i Idol sa ungefär detsamma om honom. Att han inte går in helhjärtat i det han gör. Han kanske behöver mer tid, han kanske är stel i kroppen eller Agneta Sjödin var juryns favorit förra fredagen men igår fick hon veta att hon inte har tekniken. Juryn är snåla med poängen tycker jag förstås. Som sagt, dom är nybörjare.
Jurymedlemmen Tony Irving tycker att det är detta dom förtjänar. Är dom för hårda mot folk som dom förväntar sig vara duktiga? Willy Björkman är ju en ny Peppe men honom dunkar dom i ryggen. Förstår inte deras resonemang i detta alls, men det är ju jag det.

Mer kan du läsa HÄR
Var med i frågestunden vetja!Två småbarn

Jag har kommit på att jag har två småbarn hemma. Jag får städa upp efter dom, dom hänger i kjolstyget mest hela tiden och tävlar om vem som ska bli min kelgris för dagen. Dom leker och jagar varandra så det står härliga till, idag låg min madrass på golvet efter deras framfart. Dom kom ut i köket när jag var där, ville ha mat men dom har två fulla matskålar, jag sa det till dom, dom muttrade och sprang iväg. Hade jag nu haft en sambo så hade jag gett mig sjutton på att dom gjort likadant med henne. Ni vet, man frågar mamma om man får göra si eller så, hon säger nej och då går man till pappa och frågar samma sak. Så skulle det vara här. Jag hade några kronor liggandes på nattygsbordet, det gjorde dom innan deras framfart iallafall men sen låg dom på golvet lite här och var. Det är ett evighetsjobb att gå och plocka efter dom.

Inatt/imorse somnade jag först 5.30. Kan det vara för att jag sov i 3 timmar igår mellan 16.15-19.30 kanske? Min kropp var helt slut igår så jag var tvungen. Efter att ha legat och vridit mig i en timme imorse så var jag nära att gå upp igen men jag vände mig om sen somnade jag. Vaknade igen 10.30, hade jag inte vaknat självmant så hade dottern väckt mig för hon ringde en stund senare. Och ni... jag går in på min 15e dag som rökfri idag! Hurra för mig.


Var med på frågestunden vetja!Tvetydigt uttalande

En amerikansk tvpastor är i blåsväder efter att ha uttalat sig i en tvsändning att Haiti haft en pakt med jävulen för länge sen därav den katastrofala jordbävningen där. Efter många arga tvtittares kommentarer världen över tror jag att han har fått byta inriktning, att det inte alls var så han menade. Jag vet inte riktigt varför han annars drog upp det här med pakten.

Mer kan ni själva se i klippet HÄR
Var med på frågestunden vet ja!


Fråga på!
Ni är ju ett antal besökare som återkommer varje dag och ibland flera gånger om dagen. Då passar det väl bra att ha en frågestund? Fråga mig om vad som helst, jag svarar om dom inte är FÖR elaka eller personliga. Kom igen, det finns väl nåt ni vill veta om mig? Var inte blyga nu gott folk! Jag svarar på samtliga frågor imorgon kväll så håll utkik!


Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling
Alla grammisvinnare

Ja som överskriften lyder så har ni hela listan här. Amanda Jenssen blev inte utan pris, hon kan inatt stolt pussa sin statyett innan hon somnar.

Jag tycker att det är dåligt av TV att inte sända det här, det är precis som att musiker inte är lika mycket värda.

Grattis alla!

 

Listan är tagen HÄR

 


Kolla in vinnaren av dagens bloggtävling

 

 

 

 

 


Vinterkräksjukan är här

Är du en av dom som ligger över Gustavsberg och kräks tarmarna ur dig just nu? Har gjort? Inte? Var bara lugn, din tid kommer isåfall för nu är vinterkräksjukan här.

På ett par minuter överrumplar den dig och du blir akut kräksjuk.

Sen är du däckad i tre dagar.

"Dubbelt så många fall av vinterkräksjukan rapporterades in förra veckan jämfört med veckan dessförinnan.

– Det är flest fall i Skåne. Och spritt i hela landet – förutom i Norrland där endast ett fåtal insjuknat, säger Kjell-Olof Hedlund, chefsmikrobiolog på Smittskyddsinstitutet."

Mer kan du läsa HÄR

 

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling

 

 


80-talsnostalgi

Tack vare Hillevi så har jag efter många många år äntligen fått lyssna och se den här videon igen. Den var ofta på på förfesterna hos en kompis som minsann hade egen lägenhet som 16åring. Detta är prinsessan av Monaco - Stephanie och jag minns hur jag tyckte att hon var så förbannat söt och tuff och ja det var nog ett liten undermedveten förälskelse, särskilt i slutet, oj oj oj vad snygg hon var. Ja eftersom alla spelade in program på video så var min kompis inte sämre så som sagt, vi hade på den här jämt och först NU, först idag så förstår jag vad låten handlar om även om jag inte kan språket. Det var lite häftigt faktiskt.


 

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling

 

 


300 mil på en longboard genom Sydostasien

Jim Petersson ville göra något som ingen annan hade gjort förut. Folk har cyklat och åkt långa sträckor men aldrig tagit sig fram 300 mil på en longboard. Hans flickvän följer också med fast på inlines genom Thailand, Malaysia och Singapore. Det är tänkt att dom ska vara framme i Juni.

Mer kan du läsa HÄR


Bilden är som vanligt snodd på samma sida

 

Jag hoppas innerligt att dom har med sig många hjul för det kommer kanske inte hålla så länge men vad vet jag som åkte på en träskateboard när jag var yngre. Den var grön och gick sönder då jag for in i kanten på trottoaren, jag själv hamnade i busken.

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling

 

 Diskodans i tvättstugan

Jag hade så fruktansvärt tråkigt i tvättstugan idag så jag bestämde mig för att spela in en liten video där jag utövar dansstegen från minidiskot jag var på som liten (yngre, smalare och sötare). Självklart var jag även tvungen att dumma mig lite när jag ändå hade gjort bort mig med att spela in det här. Jag kunde inte stuffa runt så värst mycket, dels för att det är ett fönster ovanför kameran och att jag ingen bh har på mig, jag har även snusdosan i fickan i huvtröjan (jag försöker skylla på det istället för att säga att jag har blivit fet), jag hade inte heller ansträngt mig för att göra nåt åt frisyren. Ja vill du iallafall titta på videon och garva lite så varsågod. Ps. Det är ingen musik för den hade jag i mobilen som jag nu filmar med. Ds.

 

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävlingen

 


 


 

 


Grammisgalan

Ikväll är det Grammisgalan fast du har bara chans att se det på Aftonbladet-tv om du inte är på plats.


Amanda Jenssen har chans till hela 5 grammisar: album, artist, kvinnlig artist, kompositör och producent. Förra Grammisgalan förlorade hon pokalen för Årets kvinnliga artist till Anna Ternheim och fick lomma iväg utan pris.

Även Thåström kan pricka in och få 5 grammisar: album, artist, manlig artist, kompositör och textförfattare.

Live på scen ser vi bland andra Dead By April, som spelar ”Robinson”-hiten ”Losing you”, samt Maia Hirasawa och Jonna Lee som framför en unik hyllning till en avliden superstjärna.

Läs mer HÄR

Kolla in vinnaren av dagens bloggtävling

Fredag igen

God morgon på er.

Jag somnade runt 3 inatt, jag låg och läste tidningen innan jag somnade. Vaknade runt 9.30 då jag hörde ett borrande någonstans i detta hus, ja jag vet, jag ska egentligen inte höra så mycket när jag sover eftersom jag är hörselskadad men det finns tydligen ljud som tränger igenom och det är just detta borrande. Jag försökte att ignorera det och somna om för jag var med död än levande men till slut så gick det inte. Muttrande gick jag upp, samlade ihop smutstvätten i IKEApåsen och öppnade sovrumsdörren. Som vanligt hade jag båda katterna runt benen som följde mig likt två blodiglar till badrummet. Naturligtvis hade jag glömt att ställa upp toarullen på hyllan. Dom tycker nämligen att det är grymt kul att demolera toarullar så det ser ut som om dom haft värsta slagsmålet med den där stackars rullen, skulle jag ta bort det som var förstört och torka mig med det som var kvar så skulle det bli en ruta, då kan jag lika gärna torka mig med näven. Ett skåp i köket stod på vid gavel, som tur är var det bara kastrullskåpet, ikväll ska jag nog ställa in vattensprutan därinne för är det nåt som Nogger är rädd för så är det vattensprutan, det räcker med att visa den så springer hon till världens ände, *gnider mina händer*.

Kl 12 ska jag tvätta, kan behövas för hade jag väntat en dag till så hade jag fått ringa på grannen och fråga om hon har ett par trosor att låna mig.

Vad ska ni göra idag?

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävlingen

Gå till en optiker och kolla om du kommer få Alzheimers

Snart kan du kanske gå till en optiker och få reda på om du är i farozonen för att få Alzheimers sjukdom. Billigt och går snabbt. Näthinnan är en förlängning av hjärnan, det är få som vet om därför kan man med ett enkelt test kolla om sjukdomen finns där och kan sätta in bromsmediciner i tid.

Läs mer HÄR


Bilden är snodd från samma sida som artikeln

 

Kolla in vinnaren i Dagensbloggtävlingen

 

 


Skottpengar?

Varför slutar man aldrig att bli förvånad över hur människan är skapt egentligen?

"29 grisar grävdes ner i snön i Tyrolen i Österrike för att kvävas eller frysa ihjäl.

Tanken var att forskarna skulle ta reda på hur länge människor kan klara sig efter en lavin.

I dag avbröts det omstridda experimentent – men tio grisar hann sätta livet till."

 

Hur tänker man här? Vem gav tillåtelse till detta? Jävla nötter säger jag bara! Det borde vara skottpengar på sånt folk. Usch!

Mer kan du läsa HÄR

 


Bilden har jag snott på samma sida

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling

 

 

 

 

 


Ny favoritlåt

När jag var yngre så ordnade dom minidisko för oss som gick i mellanstadiet. Det kostade 5 kr att gå in och tiden var 17-20 för sen kom dom "stora" barnen och pappa kom och hämtade oss för dom stora barnen gick så konstigt (fulla). Jag minns än idag vad jag hade på mig nästan varje gång. En mörkblå collagetröja med tjockt tryck "Non smoking generation" stod det på. Mörkblå jeans som smetade åt (stuprör), en turkos diskoväska som glittrade över axeln och minichipspåsarna har precis kommit. Man dansade till Boney M, Donna Summer och Patric Hernandez.
Jag dansade så här: "Vänster fot mot höger fot, höger fot mot vänster, klappade en gång och snurrade runt och sen började det om. Man var så cool, så inne. Jag och min bästa kompis Magnus dansade oftast tryckare. En gång när vi gjorde det kom det fram en krulltott och vrålade "Ä NI TVÅ BÖGAR ÄLLÄ??" Jag vrålade tillbaka "NÄ DÄ Ä VI ENTE!".. ja.. jag såg ut som en kille redan på den tiden alltså. Jag hittade iallafall en låt av Boney M som jag faktiskt aldrig hört eller också minns jag den inte men den har gått på repeat hos mig nu en timme. Upp och dansa som jag beskrev att jag gjorde nu.. kom igen, för laget! Stuffa! Nu kör vi!

 

Kolla in vinnaren i dagens bloggtävling

 

 

 


En solklar vinnare av Dagens bloggtävling är.........
GRATTIS MILLA!

Vet inte om ni andra två missförstod att ni skulle ut och ragga röster? Med det menas, skriva på sin Facebook att ni är med i en tävling, maila släkt och vänner och/eller lägga ut ett inlägg på er egen blogg att ni är med och tävlar men bättre lycka nästa gång för det var nog inte sista gången jag hade den här tävlingen. Kanske till helgen igen om det finns intresse!
Bytt namn på grupper på Facebook

Alla har väl grupper på Facebook man har gått med i, iallafall dom flesta. Grundaren till en grupp byter sedan namn till nåt perverst eller osmakligt när tillräckligt med folk har gått med i gruppen.

"Theresé Gustafsson, 18, och hennes väninna gick med i en grupp på Facebook – som sedan bytte namn till ”Vi som har sexfantasier om våra barn”.

Sedan hamnade ett av Theréses privata foton i gruppens bilder, och någon skrev ”Mammas lilla leksak” över en bild där hon håller sin dotter.

– Jag blir så fruktansvärt förbannad, säger Therése Gustafsson."

Var vaksamma på vad det är för grupp du går med i. Jag var själv med i en grupp som nu har bytt namn men varningarna haglar bland vännerna och att man ska kopiera en text på sin profil för att det på så sätt ska spridas vidare. Lägg inte upp för privata kort på facebook uppmanar polisen och var noga med att kolla upp vad det är för vän ni lägger till, vad den har för syfte om du inte känner personen ifråga. Ser ni nån grupp som bytt namn, anmäl det till Facebook direkt.

 

Läs mer HÄR

 

 

 


Nytt boende

Om min ekonomi blir ännu sämre så blir det väl till att köpa ett tält att bosätta sig. Inom en snart framtid kommer ett tält för kalla förhållanden att komma. Tältet är gjort av en textil som fungerar som en stor solcell och kan omvandla ljus till ström. Energin kan sedan ladda elektroniska prylar i en induktionspåse eller driva en 3G-uppkoppland kommunikationsenhet med flexibel LCD-skärm. Perfekt!

Mer kan du läsa HÄR

Bilden har jag snott på samma sida

 

 

 13e dagen som rökfri

När jag bestämde mig för att sluta röka som var några dagar innan nyårsafton så bävade jag för det, visst jag tyckte att det skulle bli underbart att få bort den lilla musen som pep i mina luftrör när jag skulle sova eller att döden inte var nära varje gång jag kom upp för alla mina trappor men jag visste sen förut att det som skulle bli det jobbiga var rutinen, att gå ut på balkongen på morgonen, röka innan maten, röka efter maten, ta några bloss i väntan på tex att jag virusscannat datorn eller i väntan på nåt annat. Jag har ju trots allt rökt sen jag var 13 år med två uppehåll så det har ju varit typ så varje dag. Nu kanske det är lättare när jag bor själv, inte har ett rökande ex eller vänner som röker längre. (Ewa du är välkommen tbx om ett år). Detta har jag alltså inte en tanke på längre. Jag har fått andra rutiner, nu öppnar jag balkongdörren för att vädra eller om katterna känner för att förfrysa tassarna en stund. Det är konstigt hur det kan vända så fort, att en rutin kan brytas så enkelt i hjärnan. Nu är det iallafall 13 dagar sen som jag tog min sista cigg och jag tänker inte på cigaretter, jag kan titta på film där dom röker så det står härliga till och jag kan gå förbi nån som röker utan att känna att jag skulle kunna ta livet av människan bara jag fick ett bloss. Jag kommer att klara det här det vet jag. Folk har sagt att jag kan ju iallafall feströka. Näe varför det? Nu vet jag inte hur jag skulle reagera eller hur suget skulle bli om jag skulle festa nu men jag håller hellre mig ifrån fester tills jag är så pass säker på mig själv för jag tänker ju inte bli nykterist bara för det, inte för att jag festar ofta, det är väl 3-4 gånger om året eller nåt. Så fortsätt håll tummarna för mig! Jag är duktig, jag kommer iallafall inte att dö av lungcancer förhoppningsvis.

Som hjälp stoppar jag in en prilla när det är som värst eller en sugtablett men snart ska jag sluta med det också för det var ju faktiskt delvis för att ekonomin är en katastrof som jag ville sluta med rökningen.
Positivt med en stor röv

Många klagar: "Åh jag har alldeles för stor rumpa, kolla bara!" Jag tänker: "Hey kolla in min då. Jag kan använda min röv som cykelställ om nån vänder upp och ner på mig liksom, slå det om ni kan!"
Om nån spankar mig på skinkorna så stannar vibrationerna en kvart efteråt, värsta centrifugen liksom *himlar med ögonen*.

Nu har iallafall forskarna kommit på att har man stor röv så minskar man risken att få diabetes och hjärtsjukdomar. Fan vad gött! Då dör jag inte i det iallafall förhoppningsvis så ska jag banta så måste jag se till att behålla skinkornas fett alltså. När min dotter var liten så trodde hon att det var bajs i skinkorna, därför dom såg ut som dom gjorde. Jag sa till henne att inte sitta för länge för då pressades allt bajs ut. Kanske därför hon var ett så aktivt barn? *Glödlampa*.

Detta med stor röv, sjukdomar och shit kan ni läsa mer om HÄR


Rösta på nån av de 3 finalisterna i min dagens bloggtävling så får ni en puss till påsk.


Morgonen från helvetet

Jag somnade 4.30 imorse, vaknade första gången runt 7 av att jag slog i huvudet i nattygsbordet, minns inte drömmen så jag vet inte varför jag hade viftat med huvudet så pass att jag hamnade 1/2 meter utanför sängen. Jag vände mig om, somnade och vaknade runt 9 igen. Tittade på mobilen, åh ett SMS. "Det är nu 2 dagar kvar på din nuvarande prisplan, sedan ringer du med Comviq Bas. Du behåller ditt saldo. Mvh Comviq". Suckade och somnade om. Vaknade 10.45 av en sprängdfylld blåsa. Försökte sätta mig upp i sängen, halvblind, dötrött, täppt i näsan (är jag alltid när jag vaknar av nån anledning), en hals som känns som nån försökt trycka ner ett rivjärn och upp igen (så har jag också allt som oftast när jag vaknar), jag reser mig upp, fötterna fryser till is på det iskalla golvet, jag tar lite kläder från stolen, ryggen strejkar så jag försöker ta på mig strumporna i höjd med knäskålarna och magen är i vägen. Inget samarbete här inte. Får iallafall efter många om och men på mig kläder. Öppnar sovrumsdörren, förbi mig svischar två katter och höll på att fälla mig på stället. Nogger (kattungen) piper som om hennes sista stund är kommen medan Iza bara springer framför benen på mig. Går ut i köket, får se ena köksskåpet stå öppet, på bänken nedanför ligger  det en tom kattgodispåse sånär på en liten smula som hängt sig fast i påsen. Jag ger dom nytt vatten och mat, dom tittar på maten, på mig, på varandra och svischar sen förbi mig igen. Lektime! Jag tittar mig i spegeln och höll på att skrämma slaget på mig själv.. såg inte ut som att jag hade sovit nåt. Satte mig vid datorn, Nogger hoppar upp och är som ett frimärke på mig. Vänder röven mot mig och förväntar mig återigen att jag ska lickilicka henne, jag vänder henne om, ger henne en puss i pannan och lyfter ner henne. Hon upp igen, gör samma sak igen och detsamma gjorde jag. Höll på så i några minuter tills jag tröttnade och sa till henne att hon skulle bli lejonmat om hon fortsatte. Jag hörde henne väsa "I´ll be back" med ett hånflin men sprang iväg.

Ja detta var min morgon så här långt. Förresten så har Iza lärt sig att spola på toa. Circus nästa? Jag var på toa igåroch som alltid hade jag dörren öppen. Iza älskar ju att dricka vatten ur handfatet, jag spolade, hon tittade på knappen och blev genast nyfiken..hon ställde sig med framtassarna på handfatet och jag tryckte återigen för att hon skulle se. Hon ställde sig med hela sin tyngd på knappen och hon spolade! Hon tittade på mig och försökte igen men då hade vi gjort det så ofta att det bara rann lite vatten i hållaren därinne så det var inte lika roligt.

God morgon på er!


Rösta på nån av de 3 finalisterna HÄR
Leker med Gimp

Eftersom jag inte har någon aning om var jag gjort av min Photoshopskiva och Adobe inte tillåter mig låna deras program fritt igen så har jag laddat ner Gimp. Jag suger verkligen getpung på detta men jag lekte i väntan på att John Blund skulle komma till mig efter att han hade vart hos BajsMalin men hon verkar fan ha använt honom som gosedjur eller nåt för han har inte dykt upp. Jag gjorde en rätt dålig bild men det är lite kul att testa på olika saker.
Den här får duga tills jag får Photoshop för jag vill kunna det!

 

 


Älg undergiven

En kvinna fick sällskap på väg till jobbet kl 6 imorse. Hon körde på en älg som redan hade blivit påkörd en gång innan och den hakade sig fast under. I 6 kilometer körde hon med fripassageraren. "Hon tyckte att det gick lite trögt". När hon väl stannade bilden var älgen söndertrasad.

Nog för att det var mörkt och att man kan vara väldigt trött vid den tiden på dygnet men man märker väl ändå när man kör på en älg? Det är ju inte en liten näbbmus man kör på precis.
Osså säger dom att tjejer kör bättre än killar, jag tvivlar.

Läs mer HÄR


Rösta på de 3 finalisterna i min bloggtävling.De 3 finalisterna!Kl 20 imorgon kväll är tiden ute för era vänner och bekanta att rösta så ut och ragga röster med er nu
.

Jag ser IPnummer så ni kan inte rösta på er själva eller nån annan i er närhet så nu vet ni det. Den som fuskar blir diskad. Den som röstar på er ska kommentera i detta inlägg på respektive siffra eller bloggnamn. 1-3
uppifrån och ner.

LYCKA TILL!
Till er andra som inte är bland dom här 3, upp med hakorna, det kommer fler tillfällen!

Wood får nu betala sina bilar själv

Fler och fler sponsorer drar sig ifrån Tiger Woods. Den senaste i raden är GM motors.
"Woods kontrakt med GM:s Buick-modell upphörde redan 2008, men efter det gjordes en överenskommelse som tillät golfstjärnan att behålla flera av GM:s bilar på lån. En talesman för GM uppgav att det sedan tidigare var uppgjort att överenskommelsen skulle sluta gälla den sista december förra året. Skandalen uppdagades efter en bilkrasch den 27 november – med en Cadillac Escalade, som tillverkas av GM."

Aftonbladet.se får det att se ut att dom helt och hållet drog sig ur bara för det här med otrohetsskandalen uppdagades. Men om det redan var sagt innan att samarbetet skulle ta slut vid årets slut så är det väl inget att ha stora rubriker om eller?

Det är ju som om jag hade lånat en cykel av en granne, att jag fick ha den till ett visst datum sen lämna tillbaka den. Inte fan är det nån som skriver nåt om det.

Woods har la så gott om pengar att han gott kan betala sina bilar själv.

Läs mer HÄR

Bildhelvetet är som vanligt tagen på samma sida som artikeln

 

 


...and action!

Folk har allt mer sex på hotellen än för 10 år sen, nu är det inte bara på hotellrummen utan lite överallt och att det finns övervakningskameror lite här och var verkar inte stoppa folk heller.  Många verkar njuta av att andra ser vad dom gör så go ahead. (Nån hotellanställd som kan skicka ett ex av Karin och Daniella?)

Kvinnliga hotellgäster tittar mer på porr nu än för 10 år sen. Kan vara att det visas mer lebbporr kanske? Näe jag vet inte, jag sover väldigt sällan på hotell och ja jag erkänner, jag har snott med mig tvål en gång. Får jag böta nu?

Mer kan du läsa HÄR


Bilden har jag tagit på samma sida som artikeln

Du är väl med i Dagens bloggtävling?Wilhelm trivs mellan brösten

Ni minns kejsartamarinen Wihelm? Hans mamma dog när han var 4 dagar gammal i tarmvred och nu tar Pia (jobbar på Skansen) hand om honom och värmer honom mellan tuttarna där ha verkar trivas (lucky bastard). Han är nu 8 veckor gammal och fortfarande sjukt söt. Han är som en liten människobebis som utvecklas.

Mer kan du se på klippet HÄR


Glöm inte att vara med i min Dagens Bloggtävling!


Prins Carl-Philip har en romans med en fd Slitzmodell?

Ska ännu ett kungabarn välja en av folket? En påstådd romans mellan Carl-Philip och fd Slitzmodellen och dockusåpaskådisen Sofia Hellqvist florerar. Han har varit singel sedan förra våren men träffade henne redan i juli och han har också redan träffat hennes föräldrar. Vart ska det här sluta tro? Mamma och Pappa lär aldrig gå med på att han gifter sig med henne antagligen så låt ungdomarna hållas ett tag.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden har jag tagit HÄR

 

Var med i min Dagens bloggtävling!

 


80-talets videos rena rama skrattsalvan

Har man trist nån dag så går man in på Youtube och tar fram musik man lyssnade på när man var yngre. Sånt man diggade till på förfester eller fester överhuvudtaget. Idag har jag skrattat mig fördärvad åt en video som jag inte kan minnas att jag sett förut, den hade jag sannerligen kommit ihåg och givit mig traumatiska minnen det kan jag lova er. Scotch var en Italiens discogrupp när jag var si så där 16-17 år. Dom har nog haft en enda hit och det var Disco band, originellt namn eller hur? Dom försvann nog rätt snabbt, fattar inte varför (varning för ironi). Detta band skulle komma till grannstaden. En stad som nog är mindre än min (var väl enda staden som inte hade fattat att det var 80-talets stora skämt). Jag och några kompisar skulle åka dit såklart, förfest hemma hos mig. Förfest som innebar att alla hade fått tag på varsin flaska pissigt vin som vi hade fått någon/några att köpa ut. En del hade snott sprit ur pappas barskåp dock inte jag för pappa hade inget sånt. Jag blev mer än väl dragen. Vi skulle åka buss dit, det var jättekul tills chauffören tyckte att jag skulle sitta längst fram hos honom så han hade koll på mig. Fuck you liksom, jag gick bakåt till mina kompisar, chauffören stannade bussen, hämtade fram mig. Jag satt där och lullade för mig själv i 2 minuter och gick sen bakåt igen. Med en tvärnit hämtade den nu allt argare chauffören mig, satte mig längst fram, spände ögonen i mig och fortsatte att köra. Vid det här laget var jag knappt talför, knappt gångbar eller knappt vid liv. På något sätt så kom jag iallafall bakåt. Då hade chauffören tröttnat. Han ringde snuten i samma stad som vi skulle till. Dom kom och hämtade mig. Jag fick aldrig se Scotch, jag fick tillbringa timmarna i fyllecell tills vi skulle åka hem igen. Dom försökte att få tag på min pappa men tack och lov var han inte hemma (det visste jag ju för han var oftast hos hans nuvarande fru). Jag knackade så hårt på den där dörren (jag har än idag ärr på knogarna)skrek att jag var nykter och kunde åka till Folkets park nu. Dom tog ut mig, släppte mig och jag föll handlöst i golvet, in i fyllecellen igen och fick sen åka hem med bussen. Ja det var min upplevelse av det förbannade Italienska discobandet. Men här har ni videon. Jag mindes iallafall förfesten väl, det är väl ett plus? 

Ni vill väl vara med i min Dagens Bloggtävling?

 

 


Längtar till världen Pandora

Filmen Avatar är tydligen för vacker för många, många längtar till världen Pandora istället.

Filmen Avatar gör att självmordsbenägna blir ännu mer deprimerade.

"I internetforum med tusentals inlägg diskuterar fansen hur man ska handskas med sina depressiva känslor när man inser att drömmen om Pandora är ouppnåelig.

– Filmen var så vacker och den visade något som vi inte har här nere på jorden. Jag tror att folk såg att vi skulle kunna leva i en helt annan värld och det gjorde dem deprimerade, säger Philippe Baghdassarian som är administratör för ”Avatar Forums” till CNN.

En person som kallar sig Mike skrev på fansajten ”Naviblue” att han fick självmordstankar efter att ha sett filmen.

– Sedan jag såg ”Avatar” har jag varit deprimerad. Att se den fantastiska världen Pandora och Na'vi-folket fick mig att vilja bli en av dem. Jag kan inte sluta tänka på allt som hände i filmen och alla tårar och rysningar jag fick av den. Jag övervägde till och med självmord eftersom jag tänkte att jag skulle återfödas i en värld som liknade Pandora och att allt var som i ”Avatar”."

Mer kan du läsa HÄR

 

Hade filmen Bröderna Lejonhjärta blivit film idag så skulle säkert många självmordsbenägna velat komma till Nangijala men man får nog försöka skilja på film och verklighet och komma ihåg att i dessa världar är inte allt rosenrött heller. Många tycker nog att vår värld är lite för grå jämfört med filmen Avatar och vill komma till Pandora istället.

 

Var med i min Dagens Bloggtävling vetja!

 

 

 

 

 

 


TÄVLING!

 

 

Det gick ju bra förra gången så vi kör en till. Nu hoppas jag på att fler är med.

Kravet är:

1. Ha en blogg
2. Kommentera i detta inlägg att ni vill vara med.

Simpelt eller hur?
Klockan 22 ikväll
drar jag 3 finalister som då får springa benen av sig och fiska röster.


Vinnaren i FÖRRA dagens bloggtävling

Göta kanal 3 - biopubliken sviker

Göta Kanal 3 verkar bli en flopp. Man är väl skeptisk till att den ska bli bättre än 2an som inte heller var något att hänga i en grantopp direkt. Varför envisas det med att göra en uppföljare som folk inte vill lägga pengar på för att inte bli lika besvikna som sist? Filmen har endast setts av 243 120 biljettköpare mot 2an som bringade in 542 077 stycken vid samma tidpunkt. Dags att sätta stopp för Göta Kanal nu tycker jag. Försök inte ens er på en fjärde film, det blir bara pinsamt.

Mer kan du läsa HÄREttan däremot är ju en kultfilm. Man har hört folk citera flera repliker. Min favorit som jag har kört med ett flertal gånger är "Dö grabben, den där modellen är inte hopfällbar." Det är när stackars kanotisten Svante Grundberg har gett upp och slänger kanoten som nu avlidne Kent Andersson kläcker ut sig det där på klingande göteborgska. Så jävla bra.


Vinnare i dagens bloggtävlingen
Lasse Hallström och Lena Olin kommer hem

Till hösten kommer kanske Sveriges genom tidernas bästa regissör hem. Lasse Hallström och Lena Olin har bott i USA i många år men har en dotter som är 14 år som dom gärna vill att hon går i skolan i Sverige innan hon rotar sig borta "over there".

Filmen ”Hachiko: A dogs story”, som Hallström nyligen filmade med Richard Gere och som nästa vecka får Sverigepremiär släpps inte ens på biograferna i USA.

"– Det gör mig förbannad. Jag är stolt över filmen och tror att den hade klarat sig bra på biograferna. Särskilt som den går jättebra i Japan och Italien."

 

Mer kan du läsa HÄR

 

Jag undrar om inte han är den mest framgångsrikaste regissören vi haft från Sverige? Vem glömmer Tuppen från 1981 med Magnus Härenstam, Mitt liv som hund 1985 med Anton Glanzelius som är programchef på TV4 plus, What´s eating Gilbert Grape 1993 där Johnny Depp hade huvudrollen.

 

Säger som Ty Pennington i Extreme Home makeover "Welcome home Hallström/Olinfamily, welcome home".Vinnaren i Dagensbloggtävling

Magnus Carlsson

Jag gillar att lyssna på Magnus Carlsson och även när han var med i Barbados. Ni som har mig på MSN vet att jag i 2 dagar lyssnat på Barbados (om nu nån har noterat det). Jag noterar iallafall att han sjunger om flera tjejer, ja olika låtar såklart. Undrar vad han som bög känner när han sjunger om Veronica, Belinda eller Madeleine, får han ha spypåse brevid sig eller han kanske tänker på Lars, Stellan, Sten-Urban eller Maj-Björn istället? Vad händer om han skulle börja spela i ett dansband igen, skulle han inte kunna byta ut dom kvinnliga namnen då till killnamn? Kommer det bara läderbögar till Dansbandsgalorna då eller? Måste det vara så heteroaktigt i texterna? Jag skulle skriva en låt om när jag föll för Melitta, FiaStina, Roberta och KockMadde och hade gangbang för att jag inte kunde välja. Är det FÖR flataktigt tycker ni? Bara så jag vet innan jag ringer Bert Karlsson.

Bilden snodde jag HÄR

 

 

Vinnaren i dagens bloggtävling

 

 


Avklätt kort i orätta händer

Isabella hittade kort på sig sjäv, avklädd på exets blogg och vill nu att han tar bort dom annars hotar hon med polisanmälan.

"– Att bli utsatt för något man själv inte har godkänt, som att visas upp offentligt på det vis som Isabella beskriver, är verkligen att bli kränkt." Mer finns att läsa HÄR

Jag säger inte att ALLA har ställt upp på lättklädda bilder där sin dåvarande eller nuvarande kärlek håller i kameran men väldigt många har gjort det. Just då är det ju en rolig grej och man bedyrar att korten inte kommer i orätta händer, att det är privata foton bara för eget bruk. Men mycket kan hända, man vill hämnas så man lägger ut dom för allmän beskådan. JAG har aldrig gjort det och kommer aldrig att göra det för jag har inga såna kort på några av mina ex men det finns folk som har såna kort för kommande ev hämnd. Det bästa är väl att fullkomligt skita i att vara med på såna kort eller alltid ha på sig Helly Hansendräkt, helst en orange..eller nåt.Vinnaren i dagens bloggtävling

Manifestation

"Klockan tolv lades arbetet i Saab-fabriken i Trollhättan ned och de anställda samlades utanför huvudporten för att genomföra en manifestation mot GM:s nedläggningsbeslut. Många hade med sig sina familjemedlemmar och vänner som stöd. Frustrationen var stor och budskapen på plakaten talade sitt tydliga språk: ”GM – General Gangster”, ”Saab har en själ – har GM?”, ”GM – General Mistake” och ”Mr Obama, please save Saab” var bara några."

Närmare 4000 personer visade vad dom tyckte om GM:s nedläggningsbeslut.
Ärligt talat så tror jag att GM skiter i dom anställda. Att lägga ner fabriken blir kanske billigare i slutänden. Bristande information och förvirrade anställda.

Detta har gått upp och ner några år.

Mer kan du läsa HÄR

 

 

Vinnaren i dagens bloggtävling

 Tågdoktorn - sjukt?

"Trött på att tågen inte kommer i tid?

Nu försöker SJ minska förseningarna – med en helt ny doktorandtjänst: Tågdoktorn.

– Det handlar om hur man kan förändra dagens tidtabeller, säger Dan Olofsson, planeringschef vid SJ."

 

Är det inte lite fel att kalla människan för tågdoktorn mer än att det är sjukt många tåg som blir försenade?

Det kommer ta några år innan detta kan genomföras och tills dess så lär det vara lika sjukt mycket föseningar.

 

Mer kan du läsa HÄR

 

Vinnaren i Dagens bloggtävling

 

 

 

 


Inget sammanhang i mina drömmar

God morgon, den kunde ha varit bättre faktiskt, är otroligt trött men det är jag allt som oftast ändå så spela roll. Dom senaste veckorna har jag inte drömt alls eller iallafall inte kommit ihåg dom. Kl 8.39 vaknade jag av att dom höll på nere på gatan, jag ville verkligen inte gå upp den tiden så jag tog hörapparaten (avstängd), satte i den i örat och vände mig och somnade om (hör ytterst lite med två öron som är igentäppta, smart va?) Iallafall så började jag drömma. Helt plötsligt var jag hos Ewa min kompis, vi skulle tydligen till en kusin till henne som fyllde år, nån sekund senare så var vi fulla hemma hos henne, jag var utan strumpor och frågade om hon hade några att låna mig, hon tittar ner på mina skor (hur fan fick jag på mig dom)och säger att jag ska täppa till hålet mitt på dom istället så behövs inga strumpor (??) Jag tittar mig i spegeln och helt plötsligt ser jag ut som ett barn som har borstat tänderna med hela fejjan, tandkräm runt hela munnen (?) Sen satt vi i en taxi på väg och då helt plötsligt är det nyårsafton och fullt med folk ute, jag hör Ewa säga till taxichauffören att hon hade fixat ett jobb till mig för att jag ville följa med henne till kalaset (?) och beklagade sig samtidigt att ungdomarna har för lite på sig nuförtiden, dom går ut i bara tshirt under jackan. Väl på kalaset så kände jag att jag hade två jättestora hål i byxorna, eller rättare sagt, det var en reva under varje skinka. Sen vaknade jag och jag låg ett tag och undrade hur sjutton man kan drömma såna här saker, vart kommer det ifrån. Det där med jeansen kan ju vara så att jag inte har råd att köpa något nytt men att jag har gått upp i vikt.

Jag har konstiga drömmar jämt, ingen logik i nåt.


Vinnaren i Dagens bloggtävling


Fegt av facket

Facken tar inte GM:s besked på allvar. Anställda på Saab har inte hört ett knyst om nedläggning i dag.

– Det här är smaklöst. GM:s tajming är urusel och de bär sig riktigt illa åt, säger Anette Hellgren, Unionens klubbordförande på Saab, till TT.

Väldigt dålig stil det där. Slå upp ögonen och inse fakta för sjutton!

 

Läs mer HÄR

 

När jag blev uppsagd från Electrolux i maj 2008 så blev det ett stort möte där både facket och chefen pratade till samtliga samtidigt. Men däremot gick det ut i radion före innan vi själva fick veta det, vet inte varför. 2 gånger har jag blivit uppsagd, första gången skulle jag få gå men då vände det och dom flesta fick vara kvar utan att få stämpla emellan. Nu går det bara utför för Electrolux i min stad. 3 varsel till har gjorts efter att jag fick gå 1 december 2008. Jag föreslår att dom stänger Elux och gör det till IKEA istället.

 

 

Vinnaren i Dagens bloggtävling

 

 

 

 

 


Läs snälla

Jag har precis varit inne på Markattans blogg och läst. Utan att avslöja vad det är hoppas jag att just DU går in och läser och får upp ögonen lite om du nu är osäker på hur du ska rösta i september.

Tack Markattan för läsningen.Vinnaren i Dagens bloggtävling


Vissa straffar Gud meddetsamma

Häromdagen fick vi se Jonas "Basshunter" Altberg ligga och gosa med den ryska fotomodellen Ekaterina Ivanova i det engelska Big Brotherhuset och han gjorde slut med sin svenska flickvän ungefär samtidigt.

 

Idag får man se en bild av honom stå och strippa för samma ryska och hon asgarvar och dumpar honom för att hon har en annan kille på utsidan. På bilden ser man nåt mörkt ovanför hans stjärtskåra, fantasi som jag har så tror jag att det antingen är hennes stringtrosor, hans stringkallingar eller helt enkelt glöm att torka sig eller att han torkade väldigt mycket uppåt.

Nu kan han ju gå tillbaka till boten Anna då.

 

 

Mer kan du läsa HÄR

 

 

Vinnaren i Dagens bloggtävling

 


 
Vinnaren i Dagens bloggtävling blev....

Tadaaaaa.... GRATTIS TILL.......Priset är ju då att bli länkad hos mig och äran såklart ;). Grattis än en gång gumman!

Tack för er medverkan ni andra, det kommer komma fler såna här tävlingar så håll utkik!

Roxxxy -första sexroboten

Nu kommer dockan för ensamma män, hon heter Roxxxy och kan även konversera med dig om du känner för det.

Ägaren ska också kunna välja vilken personlighet – Wild Wendy eller Frigid Farrah – dockan ska ha.

Roboten, inklusive den laptop som kopplas till kablarna i ryggen, kommer att kosta mellan 7000 och 9000 dollar.

 

Mer kan du läsa HÄR

Det är säkert jättebra för folk som är ensamma men man får nog ha lite i huvudet att det faktiskt bara är en robot och ingen man säger till ska tvätta dina underkläder eller hämta en öl ur kylen.
SAAB läggs ner!

Så kom då beskedet många bävat för inte minst Trollhättanborna. Deras Saabfabrik läggs ner. Bud som kom in var inte tillräckligt bra för att GM ville sälja.

Vad ska det bli av Sverige? Finns det något som är svenskt snart?

Mer kommer att komma under kvällen antar jag men läs mer HÄR

Aftonbladets bilreporter Robert Collin är på plats i Detroit.

Beskedet om att General Motors lägger ned Saab kom knappast som en chock, men däremot som en mycket tråkig nyhet.

Mer om det kan ni läsa HÄR
Edvard Unsgaard har trampat i klaveret

Edvard Unsgaard är för tillfället pappaledig men är också pressekreterare åt Fredrik Reinfeldt.
Igår skrev han: ”Tycker invandrare och invandrarföretagare är otroliga. Någon idiot hade i natt gjort det lite större behovet i vårt trapphus (och lagt sin halsduk där...). Jag ringde vårt städbolag som drivs av invandrare som på en halvtimme skickade över en ryska som städade och sanerade trappen. Det är arbetslinjen det, att på en halvtimme en söndag få fram en duktig städerska som gör ett fantastiskt jobb.”

Var han tvungen att betona att städbolaget ägdes av invandrare? I vilket syfte var han tvungen att lyfta fram att det var just invandrare som gjorde jobbet? Ville han lyfta fram att invandrare är bra arbetare och kanske få fler jobb i framtiden eller var han förvånad över att invandrare är så bra på att arbeta?
Jag tycker nog att han kunde gått ut och torkat upp skiten (det var en bajshög i trappuppgången)själv.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden är tagen på samma sida som artikeln

 

 


Från hetero till flata

Om nu nån är intresserad av hur jag gick från hetero till flata så kommer det ett inlägg om det här. Om nån inte är intresserad kan sluta att läsa nu. Kan varna er att det är skitlångt!

Jag var en pojkflicka redan som liten. Hade svarta träskor med motorcyklar på redan som 6åring, umgicks med en annan pojkflicka (som det nu kommit fram att hon också är flata), jag spelade landhockey på rasterna med killarna i låg och mellanstadiet, var bäst på alla bollsporter av alla tjejerna i klassen, ville ha en cykel med "limpa" på och cyklade gärna på brorsans cykel eftersom han hade högt styre och limpa som sadel, jag hade jeansjacka redan i mellanstadiet, hatade rosa, kjol och klänning osv. Ja det var inget jag tänkte på då det begav sig allt detta utan det var sån jag var och det var ingen som höjde på ögonbrynen för det. Jag blev "kär" i killar och frågade chans som alla andra, när jag växte upp och hamnade i högstadiet så var jag väldigt killtokig, jag var "kär" i olika killar varje vecka typ. Jag hade foto som fria aktiviteter och fotade alla vad jag tyckte..snygga killarna och jag fick också uppdrag av andra tjejer att fota "deras" killar. Jag har kvar många foton och det var MÅNGA killar jag var intresserad av. Det har alltid funnits en tjej från det jag gick i lågstadiet till för några år sen som jag har "sett upp till", men aldrig riktigt vetat vad det var för nåt, en beundran helt enkelt, ja det var inte bara jag som gillade henne som person utan alla i stan typ, hon har nog inte en enda ovän i den här stan. Tidigt visste man att hon var flata men jag är ju rätt trög så jag visste inte då att det var ett intresse på det planet jag hade för henne. (Det var Sussi som gifte sig i somras och jag var där..här har ni kort, det är hon som är klädd i byxor)

Jag träffade många killar men ingen jag hade nåt intresse av på annat sätt än att hoppa i säng med typ. Till slut blev jag gravid, jag skulle fylla 18 år några månader senare. Jag och pappan till min dotter flyttade ihop, det höll inte så länge och han flyttade ut.
Sen tog det ett tag innan jag träffade en annan kille, en kille som bodde på flyktingförläggningen här, han skulle fria till mig fick jag höra på omvägar, jag ville inte gifta mig med honom och han blev utskickad ut ur landet.
Några år senare träffade jag en kille som hade en enorm humor som inte såg mycket ut för världen men som sagt han hade humor och han flyttade till mig efter 4 månader. Vi var tillsammans i 3.5 år och han flyttade ut.
Träffade sen min sista pojkvän och vi var tillsammans i 9 månader. Det var inte många nätter vi sov över hos varandra, jag ville knappt träffa honom heller. Att ha sex 6 gånger på 9 månader är ju inte det ultimata för ett förhållande eller hur?

När jag började Komvux 1995 så kom den första kontakten med internet, jag började vara på en sida som man kunde chatta med andra på (minns inte sidan nu), där pratade jag med en del tjejer och helt plötsligt övergick det i flirt med flera av dom och jag kände nåt som jag aldrig känt förut, kan knappt förklara det men iallafall så bestämde jag och en av tjejerna som kom från Vänersborg att hon skulle komma till mig, vi skulle festa och gå till Statt här istan, ja det ena ledde till det andra.. då slog det mig, det var så här det skulle kännas, en helt ny värld hade öppnat sig och jag var i 7e himlen, känslorna för henne var inte så men själva grejen, att jag faktiskt gillade tjejer. Det kom som en chock lite. Jag tog tag i den här världen och träffade några tjejer. Min första flickvän träffade jag 2000 eller 2001 (Anette minns du året?)..och jag blev kär för första gången i en tjej, det var inte alls som med en kille, det var så mycket bättre med allt men det tog slut och jag hade aldrig före det varit så knäckt när någon gjorde slut med mig. Det var äkta kärlek för första gången för min del.
Jag fortsatte att träffa några killar men det var inget intresse så utan mest en attraktion. Sista killen jag "var med" var veckan innan midsommar 2005. Sen började jag chatta på ett ställe med min mobil och träffade på en 16 år yngre tjej. Jag hade blivit så bränd 1 år tidigare att jag hade bestämt mig för att aldrig träffa en tjej igen, jag ville inte må så dåligt igen som jag hade gjort innan. Den här tjejen var på mig flera gånger om dagen, hon ville ha mitt nummer men hon skulle fylla 20 samma år och jag har en dotter som är 3 år yngre bara så jag avfärdade allt med den här tjejen trots att hon var det roligaste jag träffat på på länge. Till slut efter många om och men så blev det hon och jag iallafall. Det är numera mitt senaste ex. Det höll i 1.5 år och både det värsta och det bästa jag varit med om. Svårt att förklara men jag har aldrig älskat någon så mycket i hela mitt liv. Det tog ett tag att komma över henne men iallafall.. Killar vill jag verkligen aldrig mer ha, jag kan vara bra kompis med dom men vill inte ha nåt med dom att göra sexuellt sett eller annan närhet. Jag är en fullblodig flata numera men har varit singel sedan 2007 men har ju dejtat och träffat tjejer men aldrig hittat nån som jag känner att jag skulle kunna ha ett förhållande med.

När jag kom ut för min familj (mors dag 2003) var det som bisexuell och dom reaktioner jag fick var bara positivt och pappa sa att han misstänkt det väldigt länge och det var samma med min syster. Pappas fru sa "Välkommen till familjen". Mina vänner omkring mig var inte heller så förvånade, faktum är att det fanns folk som blev förvånade när jag talade om att jag var gravid. Många hade alltså vetat att jag är flata långt före mig.

Ja har ni somnat? Orkat läsa igenom allt? Några kommentarer på detta? Nu vet ni min historia iallafall.
Envis?

Det är sol ute och jag vill inte hålla den utanför min lägenhet så jag kisar, jag ser bara hälften av vad jag skriver, läser, ser och ja ni ser ju själva.

I bakgrunden är det en låda som har blivit mördad av mina två katter, det har vart julpapper runt om, lådan var rätt snygg innan dom började med det där, jag låter dom hållas som ni ser. Ja jag har inte gjort mig iordning i huvudet idag som synes.

Förresten är det min 10e dag utan cigg och jag vill verkligen inte ha nån cigg! Heja mig eller hur? Visst?

 

 

 

 

 

 


Homobröllop åter i rätten i Kalifornien

Jag kan inte för mitt liv förstå att det ska vara sånt jävla tjafs om homosar får gifta sig i kyrkan eller inte i USA.

"I dag fortsätter Kaliforniens långdragna juridiska strid om homosexuellas rätt att gifta sig.

Skulle förespråkarna för samkönade äktenskap få rätt i Kalifornien kan domslutet leda till att homosexuella får gifta sig i hela USA."

Kaliforniens högsta domstol beslutade redan 2008 att ge homosexuella rätt att gifta sig med varandra. Tillsammans med Massachusetts, var delstaten då den enda där samkönade äktenskap är tillåtet.

Mer kan du läsa HÄR


Var inte så jävla gammalmodiga, tiderna har ändrats, vi lever på 2000-talet och nu är världen full med bögar och flator som har samma känslor för andra människor som heteros, spela roll om en tjej älskar en annan tjej eller en kille hyser starka känslor för nån med samma kön som han själv. Vi går ju efter modet och lagar har ändrats många gånger för att det är så uråldrigt, gör samma sak med de homosexuellas rätt till att gifta sig. När många tänker på två tjejer som är tillsammans så är det oftast bara det sexuella dom ser, ja samma med två bögar då. Ni förstår att det är mer inblandat än så va? När vi blir intresserade av nån av samma kön så är det inte det första man tänker på "Åh henne/honom skulle man vilja hoho:a med i sänghalmen". Vi blir också kära i dom där ögonen, personligheten, skrattet, leendet ja allt som heteros blir kära i. DET är inte annorlunda, det enda som är annorlunda är att man har samma könsorgan och oftast så förstår man den andra bättre eftersom det då är av samma kön. När ska det gå in för folk tro?

 

 

Bilden har jag tagit på samma sida som artikeln

 

 

 


Larz-Kristerz

Ni som har läst DETTA inlägg kan jag nu tala om att både kaninen och fåret har fått mat idag, dom log och jag log sketbrett. Ett inre lugn har just landat i mitt blödiga hjärta.


Igår skrev en Facebookvän till mig i sin status "Jag måste ringa Carina, får inte glömma det..." Han skrev också att den hade fastnat så pass att den hade förstört hans dag. Jag skrattade och sa att jag aldrig hört den. Jag tog ner Larz-Kristerz på Spotify och lyssnade..sen slutade jag att skratta åt honom, nu var det tvärtom, låten från helvetet har fastnat hos mig också! Inte bara den låten utan dom flesta men den där Larz-Kristerz är en otrogen typ, han sjunger att han är trogen Elinore men ändå har han både Carina, Corinne, Elinore och Eva, fy sjutton för honom. Innebär detta nu att jag måste hitta en flickvän som heter Carina och sjunga den för henne för att bli kvitt skitlåten ur mitt huvud? Kunde det inte vara nån annan låt som fastnade istället? Typ Balls to the wall? Det hade vart rätt skoj.
Jaja nog om detta. Hur har er dag varit hittills?


Rösta gärna på mina finalister i Dagens bloggtävling HÄRAvatar -så här görs den

Jag har ju som sagt sett filmen Avatar, en film som är mycket välgjord och mycket vacker. Man satt också många gånger och undra hur sjutton det kunde se så verkligt ut och jag satt och fascinerades av dom där blå kattmänniskornas ansiktsuttryck, att dom såg ut som våra, nu kommer förklaringen till det. Cameron berättar nu lite hur det gick till.

Läs mer HÄRÄr jag normal?

Jag vet inte om jag ska fråga det här för jag tror att jag är rätt ensam om detta faktiskt. Hoppas att ingen ringer nån med tvångströja efter min bekännelse. Nej jag är ingen som klär mig i kycklingdräkt och onanerar i fönstret med enbart muttan bar.

Jag kommer på mig själv med att tycka synd om djuren på Country life inne på Facebook. Okej ni kan garva nu. Jag fortsätter under tiden då. Har jag harvat saker till en del djur men inte till andra så äter tex kossorna sina jävla klöver medan kanske lilla fula lammet med ET-ögon tittar på mig, ja dom gör faktiskt det och fult är det också och har inget vete fått. Det är här jag kommer på mig själv efter en sekund efter när det där fula helvetet har tittat på mig att i tanken så säger jag"Näe det finns inget att äta till dig". Likadant med den fula kaninen med lika stora ET-ögon. Dom tittar på en med bedjande ögon och då får jag nästan dåligt samvete, eller inte nästan, jag FÅR dåligt samvete för att dom inte fått nåt att äta den här omgången. Annat är det om man pratar med sina riktiga djur. Jag brukar prata med mina katter, oftast är det "Nej jag vill inte lickilicka i ditt fishål", men lika ofta är det för att dom vänder just fishålet mot mitt ansikte.
Säg att jag inte är ensam om detta. Jag kanske måste vara med i Insider, Outsider eller nåt annat jävla sider?
Är jag ensam om det så..ja..skjut mig!

Men det är rätt fascinerande det där spelet. Otroligt att man stoppar in en bunt med tomater och ut kommer det små ketchupflaskor ur skiten efter nån minut. Kossorna äter klöver och ut kommer det mjölkflaskor. Otroligt vad dagens kossor kan göra. Trycker man in grape i en annan maskin så kommer det ut en vinflaska liksom. Jag brukar reta bina också. Dom ska ju suga nektar eller nåt annat roligt ur klövern, dom kommer, jag tar klövern och då får dom vända om, utan nektar (här garvar jag). Det enda som är naturligt egentligen är bakmaskinen. Man fyller med mjöl, ägg och mjölk och ut kommer det en fin brödlimpa.

Jag behöver nog skaffa mig en flickvän!
Så fruktansvärt tragiskt

Det fanns ingen annan utväg än att skjuta vargarna vid Skånes djurpark igår. Vargtiken smet och kvar lämnade hon sina vargvalpar som inte skulle acceptera att morsan hade tagit sitt pick och pack och dragit sin kos så då var skötarna tvungna att skjuta samtliga 12.

Jag lider med skötarna som säkert är väldigt ledsna över vad dom var tvungna att göra, det är väl som en liten familj bland både djur och skötarna.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden har tagits på samma sida som artikeln (återigen)

 

 
Finalisterna i min dagens bloggtävling!

Det har varit lite strul med blogg.se och att få in dom olika länkarna till bilderna men nu ska det nog funka finemang!

Eftersom detta är min första riktiga Dagens blogg-tävling och det inte var så många som ville vara med så får ni ALLA vara finalister idag. Sen väljer jag ut den som har fått flest röster att bli dagens blogg imorgon. Kl 20 imorgon kväll är tiden ute för era vänner och bekanta att rösta så ut och ragga röster med er nu.

Jag ser IPnummer så ni kan inte rösta på er själva eller nån annan i er närhet så nu vet ni det. Den som fuskar blir diskad. Den som röstar på er ska kommentera i detta inlägg på respektive siffra eller bloggnamn. 1-6 uppifrån och ner.

LYCKA TILL!

Bullocks Tigerskämt

Jag gillar Sandra Bullock som fan. Hon är en helt underbar skådespelerska och hon verkligen spela alla roller lika bra. Humor har hon tjejen.

Innan min fd sambo (på min förvirrade tid som hetero) och jag hade träffats eller ens sett kort på varandra (lärde känna varann på en telefonlinje) så skämtade han om att såg jag ut som Sandra Bullock så skulle han flytta till mig direkt. Den enda likheten mellan oss är väl att vi båda har muttar. Nu blev det så att han flyttade till mig 4 månader senare iallafall.

Åter till varför jag skriver detta är att Bullock skämtade om att hon är en av Tigers älskarinnor då hon tog emot priset för Bästa kvinnliga skådespelare på People’s choice-galan. Det skulle jag vilja ha sett.

Mer kan du läsa HÄRInlevelse i musiken

Har ni nångång sett framför er när ni lyssnar på en viss låt att det är ni som står där och sjunger eller spelar? Jag må vara 40 men har sett alla High School musicalfilmerna och jag ser framför mig i håll i er nu. Cheerleaderkläder och viftar med en sån där dammvippa eller vad det nu är för nåt. Tröjan är för liten och magen hänger ner, kjolen skär in i den sk midjan som ska finnas nånstans, jag skuttar runt för det är det enda jag kan, ska benet upp en bit så blir det på sin höjd 2 cm över backen sen får jag ryggskott. Jag ser alltså detta seriöst men inte på ett allvarligt sätt utan mer som en komedi. Jag har alltid varit en clown. Gillar inte att vara i centrum som mig själv och jag är faktiskt väldigt blyg bland nytt folk jag aldrig träffat men det är då jag kan ta fram komikern i mig. När jag gick på komvux så fanns det nåt som hette Informationsteknik. Man skulle övervinna sin rädsla för att prata inför folk. Det fanns ingen återvändo för man kom inte undan, ville man inte en lektion så fick man ta det nästa så jag tog tjuren vid hornen och gjorde allt till ett standupnummer. Näst sista lektionen sa läraren att sista lektionen var det frivilligt att göra ett framträdande, vem tror ni gjorde det enda framträdandet? Just det, jag! Jag gjorde ett nummer på en kvart med en videokamera i nyllet om då jag fick min titanskruv inborrad i huvudet. Jag såg på alla i klassen att dom inte visste om dom FICK skratta men att det sprack för alla sen. Det var hellyckat. På betygsamtal med läraren frågade hon om jag inte hade tänkt på att bli stå-uppare. Jag driver med mig själv väldigt mycket och gärna till mångas förtvivlan men också glädje. Så åter till det här med att vara med i en film eller ett band. Jag skulle inte kunna göra ett seriöst framträdande utan då som en clown.

 

 

Anmäl er till min Dagens Blogg-tävling som går ut kl 18 ikväll. Gör det HÄR

 

 


Favorit i repris!

Ingen som har nåt jobb åt mig? Jag kan gå ut med soporna, sålänge dom är välpaketerade. Jag kan diska, sålänge disken inte stått på diskbänken mer än 3 dagar. Jag kan gå ut med hunden, så länge det är en minihund som man kan ta med i fickan (är det en större ras så blir jag invalid pga ryggen). Jag kan laga mat, sålänge du inte vill ha blodig biff, rått kött, (nej det är inte särskrivning) eller nån afrikansk rätt jag inte kan namnet på. Jag kan göra lite kontorsjobb, sålänge jag inte är tvungen att sitta en timme i sträck eller behöva göra massa musklick i onödan (musarm).  Jag kan passa dina barn, sålänge dom kan sitta själva, äta själva och byta sina blöjor själva. Jag kan måla om ditt hus, Så länge stegen inte är högre än en halvmeter (är höjdrädd). Jag kan städa, sålänge det inte är så skitigt att jag måste använda slipmaskin för att få bort det (blir konstig av vibrationer). Japp.. med dom här kriterierna kanske du har nåt som passar mig? Maila mig på

[email protected].

Tacksam för snabbt svar,  mail med bifogat foto besvaras först.


Glöm inte att anmäla er till Dagens Blogg-tävling som går ut kl 18 ikväll. Gör det HÄR


Robinson-Sanna upprörd

Igår fick man se en skymt av Sannas ena bröst, jag såg bara ett iallafall när hon bytte om till bikini. Jag lade märke till det men såg också att hon inte själv såg att bröstet syntes. Av alla timmar TV4 filmar så var dom naturligtvis tvungna att visa just det? Killarna går ju omkring och visar snoppen i tid och otid men tack och lov visar dom inte det. Inte så kul för Sannas son som är 19 att sitta där med polarna och glo på när morsan visar brösten i tv kanske.

Men hey Sanna, du behöver inte skämmas ett skit, dom var fina åtminstone ett av dom, det som visades.

Mer kan ni läsa HÄRBilden är lika mycket tagen på samma sida som artikeln som alla andra

 

Glöm inte att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling som går ut kl 18 ikväll! Gör det HÄR

 

 


Hungrig?

När jag var på ICA förut så gick jag till toarullarna. På hyllan där låg det en banan, ja det som var kvar av den iallafall. Rättare sagt bara skalet. Hur kan man bara med?? Menar, att lägga den på hyllan bland toarullarna liksom. Jag skulle lagt tillbaka den bland dom andra bananerna. Va paff människan skulle bli som tar den och inser att det bott en apa i frukten. Det är väl så dom gör i djungeln för att kolla om kvinnan är gravid? Stoppar in en banan. Kommer bara skalet ut så är hon gravid.

 

Glöm för allt i världen inte att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling. Gör det HÄR

 

 

 

 


Elvis Presley 75 år i förrgår

Den 8 januari skulle Elvis ha blivit 75 bast. Undrar hur han hade sett ut då om han hade lagt av med alla tabletterna och minskat på matkonsumtionen.
Jag hittade två videos som hans dotter Lisa Marie Presley har spelat in som också är ihopknåpat med sin far som förståligt nog inte var närvarande. Dom är bra faktiskt.


Lite dålig kvalité kanske men det var den enda som jag hittade

 

 

I början är det lite dåligt ljud men det verkar komma igång lite sent

 

 

Ni glömmer väl inte av att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling va? Gör det HÄR

 

 


Robinson-Sanna

Idag blev det sammanslagning i Robinson. En del tyckte det var underbart medan andra bara ville spy på Sanna som betedde sig som en barbiedocka enligt Johan och Veronica. Åmade sig och var genast med dom 3 stackars deltagarna i Brise. Självklart ville hon ha med dessa tre för att själv ha en chans att få stanna lite längre, vem skulle inte det. Det som oroar mig mest är att jag antagligen pratar nästan lika fult som hon eftersom vi kommer från samma län. Det stör jag mest på när det gäller henne för det finns nog ingen som har en sån utmärkande dialekt som hon, okej den utröstade Hans från lapphelvetet också då.
Det bjöds på god mat och alkohol, det måste ha varit en chock för deras kroppar.

Mer kan ni läsa HÄR

Bilden är tagen..suck ja ni fattar

 

Ni glömmer inte av att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling va? Gör det HÄR

 

 


Kohjärna

Det är en del av innehållet av krämen Selegilin. Det används bla vid Parkinsonbehandling. Mel Gibson smörjer in sig med det för att det renar nervtrådarna.

Mer kan ni läsa HÄRBilden har jag tagit på samma sida som artikeln (gud vad gammal han ser ut)

 

Glöm inte av att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling! Gör det HÄR

 

 

 

 Är detta något nytt?

Att Pia Sundhage är flata har man ju vetat i hur många år som helst och jag har även haft äran att träffa henne när jag själv spelade fotboll när jag var yngre. Minns inte riktigt vad hon gjorde på vår hemmaarena men. Hon har iallafall vart tillsammans med Eva Dahlgren för herrans massa år sen och nu talade hon iallafall öppet om att hon är flata för hela Svenska folket i Nyhetsmorgon imorse. Grattis till att ha kommit ut ur garderoben fast dörren stått öppen i många år iallafall i mitt synfält. Mer kan ni läsa HÄRPia idag                                            Pia som jag minns henneNi glömmer väl inte av att anmäla er till min Dagens Blogg-tävling va? Gör det HÄR

 

TÄVLING!Jag förlänger min tävling eftersom det bara var två som ville vara med.

Blåpungen och Hillevi, jag har skrivit upp er så var inte oroliga över att ni tappas bort på vägen när jag tog bort det andra inlägget.

1. Ha en blogg
2. Kommentera i detta inlägg att ni vill vara med.
Simpelt eller hur? Imorgon söndag kl 18 drar jag 3 finalister (om det ens blir så många som vill vara med)som sen får fiska röster. Kom igen nu. Priset blir äran och en länkning på min blogg.8 av 10 pensionärer får dra åt svångremmen

Det är pensionärerna som har byggt upp vårt samhälle, det är pensionärerna som har jobbat och slitit i hela sitt liv och när dom går i pension så är det väl meningen att dom ska få njuta resten av sina liv? Nej då, sparka på dom bara, ge dom mycket mindre att leva på. Är förjävligt. Visst det är ekonomikris i Sverige men det finns kanske några andra lösningar? Varför ge till dom som har det sämre ställt jämt? Dags att göra något åt det där. Jag är medveten om att det kanske inte finns några pengar alls när jag själv blir pensionär och det skrämmer mig lite. Om nu inte jorden går under 2012 vill säga.

Mer kan du läsa HÄR


Ibland blir det inte som planerat

Jag skulle till affären var det sagt i mitt planerande. Jag tog på mig tunna mysbyxor, en luvtröja, jacka över det, vantar och mina jympaskor och gick iväg. Solen var så där underbart fin bland alla trädkronor och shit. Jag tog därför en annan väg för att också få vara ute i det fina vädret, det var bara -13 grader ute men nu när min dator återigen hittat min mobil ville jag ju ta lite kort. Har man blivit mogen när man går flera hundra meter bara för att få dom rätta korten från dom rätta ställena på landskap och fina vinterkort? Jag har ju bara min mobil med 3.2 mp men bättre än ingenting alls. Jag gick ner till Folkets park här istan där Vänern breder ut sig. Inte en människa syntes till, bara jag och knarrandet i snön där jag gick. Mina ben kände jag knappt och mina fötter gjorde ont men jag fortsatte. Ställde mig så långt ut jag bara kunde för att kunna ta kort över Vänern som nu både är is och snötäckt. På vägen hem hittade jag spår av harbajs. Nu var jag rätt nöjd med fotona så jag gick tillbaka för att handla äntligen och kan ni tänka er, efter 8 dagars uppehåll från rökandet så var jag inte ens anfådd, underbart eller hur?! Jag ska ha denna dag i åtanke varje gång jag tänker på en cigarett, det var länge sen som jag kände en sån befrielse av att gå.
Här är lite kort iallafall. Det var finare i verkligheten men det får duga innan jag får råd att köpa en digitalkamera.

Domkyrkan tornar upp sig bakom trädkronorna

 

Här syns den lite mer

 

Och lite mer fast omringad bland snötäckta träd

 

En del av ett is och snötäckt Vänern

 

Snötäckta vasstrån

 

Två harbajspluttshitar

 

 


Ahaaaa

Jag har ju tjötat nu ett tag om att min sketna dator inte hittar maskinvaran till min mobil så att jag kan lägga in bilder. Små händer fattar glest men idag kom jag på det. Man gör självklart en systemåterställning för att kolla om datorhelvetet hittar mobilen efter det. Sagt och gjort. Jag gick tillbaka till den 21 december för att vara på den säkra sidan. Tadaaaaaaa nu har den hittat min mobil och det kan nu komma in några kort igen från min visserligen sketna mobil men det är iallafall kort eller hur? Ibland blinkar det till däruppe och idag kom den berömda glödlampan över mitt huvud!Följ Hoppfullt psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis.
Träffa Majlo en kvart för 5000 kr

Polisen i Norge erbjuder makarna Monia och Daniel Johansson att få träffa deras hund Majlo en kvart om dom pungar ut med 5000 kr. Majlo är en amstaff som är olaglig i Norge men det hade makarna inte en aning om och när dom inte var hemma tog sig polisen in i deras bostad och tog Majlo. Lämnade en lapp om att Majlo skulle avlivas 2 veckor senare. Nu fick han visserligen leva.

Vad är den norska polismyndigheten i Norge för stolpskott? Inget hjärta i kroppen alls? Att träffa sin hund/matte/husse i en kvart efter att inte ha sett varandra på 10 månader är ju som att ge ett barn en stor godispåse men bara får titta i den.

Bor inte makarna i Sverige igen? Ge dom hunden tillbaka för sjutton!

Bilden har jag tagit på samma sida som artikelnMer kan du läsa HÄRFölj Hoppfullt psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis.
Dom eldar för fulla muggar

Sen jag slutade att röka (8 dagar sen) så har jag blivit nojig. Jag känner nu lukter mycket mer och eftersom det är så kallt ute så eldar dom i husen här som aldrig förr. Eftersom våra lägenheter här är ganska otätade så känner man minsta lilla rökdoft utifrån så jag har farit runt som en iller flera gånger och tänkt "Näe fan det brinner nog någonstans", öppnat balkongdörren och kollat runt och lyssnat om en brandbil vart på G att åka ut men nej inte det nej. Dom eldar i 180 överallt, det är rökmoln här och var. Det är inte bra att stressa upp sig men hey jag är rökfri fortfarande! Underbart. Sover bättre på nätterna också.

Mitt Farmville

Jag spelar ju som sagt var Farmville på Facebook, ja när min dator inte segar så pass att jag måste stänga ner alla fönster jag har. Det måste vara grafikkortet det är fel på eller mitt ramminne som strejkar. Iallafall. Jag gillar och fixa och dona när min dator är medgörlig så här har ni ett kort då.


Det ser väldigt suddigt ut, det gjorde det inte på själva fotot när jag tog det. Iallafall så ser ni kanske dom två kvinnliga tecknen i pridefärgerna mitt på åkern? Lite längre upp här står det PUSS i pridefärger också. Om ni vill får ni gärna ta kort på er farm och ge mig länken i detta inlägg. Vore kul att se andra Farmvillefans.

Nu ska jag gå och sova. Har vart helt slut hela dan sen jag slutade att städa kan man väl säga. Godnatt

Följ Hoppfullt psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis.
Rita alfabetet med tungan

"Till vardags kör hon buss i Stockholms tätort. På kvällarna lär hon kvinnor att uppnå orgasm och öka njutningen i sexlivet.
– Mina busskollegor ger mig gliringar ibland, men de vet att jag har ett djup med det jag gör. De är schyssta, säger Mita Hughdahl, 49."

Mita är lite av en expert på orgasmer skulle man kunna säga och säger att kvinnor är som strykjärn, vi tar lång tid att hettas upp men är varma desto längre.
Inget in, ut och sprut här inte.

Om man är osäker på hur man vill ha det och vad som är skönast kan man be sin partner eller vem man nu hoppat i sänghalmen med att rita alfabetet med tungan där..ni vet. Tänk om nu bokstaven Ö är skönast då? Antingen har människan ifråga fått en tunga som har domnat eller också har tjejen somnat. Jaja helheten går ut på att man ska ta sig tid till att njuta sig till orgasm, inget pang på och sen somna som faktiskt många killar gör. Sicken tur att man är flata då!

Mer kan du läsa HÄRFölj Hoppfullt psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis.


Sauk - en snuskgubbe?

Stefan Sauk inledde Let´s dance med sin partner Malin. Jag tyckte det såg bra ut och Tony Irving, allas vår engelska dansbög tyckte att han dansade som en snuskgubbe vad han nu menar med det. Att han är mycket äldre än Malin eller? Ja det är mycket Tony Irving kläcker ur sig som man inte riktigt förstår sig på. Mer kan ni läsa HÄR

Elin Kling klarade sig galant för att vara en generation som bara brukar stuffa runt på nattklubbar och härja som hon själv uttryckte det.

Läsarnas favorit är Willy Björkman i Bygglov. Han är allt en go gubbe. Läs mer om det hela HÄR


Följ Hoppfullt psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis.
Elin Kling...

...är med i Let´s Dance ikväll, visst önskar vi henne lycka till? Varför jag skriver om henne och inte dom andra får ni lista ut själva.

HÄR avslöjar de tidigare deltagarna hemligheter. Det verkar ha gått hett till lite överallt. Vad kommer hända i år tro?
Jag kommer iallafall att sitta bänkad framför teven. Ska ni?

Följ Hoppfullt psykfalls blogg och läs om vägen till en regnbågsbebis.
Don´t mess with old people!

En Torsdag i rättsal 14b
Försvarsadvokaten:

-Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är.


Den lilla damen:

-Jag är 86 år gammal.


Försvarsadvokaten:

-Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april.


Den lilla damen:

-Ja, jag satt ju där på verandan när den unge man som bor granne kom och satte sig bredvid mig.Förvarsadvokaten:

-Kände ni mannen?Den lilla damen:

-Nja, lite grann, han bor ju som sagt var granne och är mycket trevlig.


Förvarsadvokaten:

-Vad hände efter han satt sig ner?


Den lilla damen:

-Han berättade att han tyckte om äldre kvinnor och att jag var väldigt sexig. Han började att smeka mig på låren.


Förvarsadvokaten:

-Hindrade ni honom?


Den lilla damen:

-Nej det gjorde jag inte.


Förvarsadvokaten:

-Varför inte?


Den lilla damen:

-Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan.


Förvarsadvokaten:

-Och sedan?


Den lilla damen:

-Han började smeka mina bröst.


Förvarsadvokaten:

-Hindrade ni honom?


Den lilla damen:

-Nej det gjorde jag inte.


Förvarsadvokaten:

-Varför inte?


Den lilla damen:

-Hans smekningar gjorde mig alldeles varm i hela kroppen, jag har inte mått så bra på åratal.


Förvarsadvokaten:

-Vad hände sedan?


Den lilla damen:

-Jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och sa: "Ta mig unge man, ta mig!


Förvarsadvokaten:

-Nå, tog han er?

Den lilla damen:

-I helvete heller! Han skrek bara: "April, April!!" Och det var då jag sköt den djäveln.

Följ Hoppfullt psykfalls blogg, vägen till en regnbågsbebis


Lika skönt som alltid

Nu är jag helt utmattad, ett leende på läpparna och en snus under åtminstone en av dom. Lika skönt varje gång. Nyduschad och luktar himmelskt. Jag har städat, SOM jag har städat, har fått ta några pausar så inte min rygg skulle gå av eller åtminstone säga stopp för resten av mitt liv. Jag har legat på alla fyra, tagit ut spisen och skrubbat bakom på golvet, på spisen och nästan under. Jag har krupit runt här och katterna var jätteglada för att dom trodde dom hade fått en ny fyrbent polare. Jag har strukit och satt upp ett par nya gardiner som jag fick av min kära dotter i julklapp. Rosa/lila/vita är dom. Jag avskyr allt som har med rosa att göra egentligen, jag är mer lagt åt det röda hållet, men gardinerna är snygga, dom matchar min faktiskt LEVANDE orkidé som jag fick av min faster när jag fyllde 40, det ni! Att dom bara ska ha ett glas vatten varannan vecka hör inte hit, dom är svårdödade (heter det så?).
Min dator hittar fortfararande inte min mobil som maskinvara (jävla tönt) så därför är det glest mellan bilderna. Enda jag har är min webcam och den räcker inte långt.
Men gud vad skönt det är när det är gjort, man känner sig som en helt annan människa när det är nystädat. Som grädde på moset har jag bäddat rent i sängarna, det tog lite tid för jag hade två illrar i sängen som älskar att krypa in överallt så var dom inte i örngottet så var dom i påslakanet. Nu fattas det bara en människa med mutta brevid mig i sängen också så är det tiptop sen.

Vad har ni gjort idag?

Följ Hopplöst psykfalls blogg och läs vägen till en regnbågsbebis


Rasken är äntligen fri

Vid en 3 meter kätting fick jämthunden Rasken stå kedjad dag ut och dag in i 5 år! Nu är han äntligen fri. Sent i onsdags kväll kom norska djurskyddsföreningen och befriade den skitglada hunden.
Ägaren anser inte att det är djurplågeri, han åkte regelbundet dit och matade Rasken men tog inte med honom på promenad pga sin egen hälsa.

Jag blir så förbannad när jag läser sånt här. Såna människor ska inte ens ha djur. Kunde han inte ha givit bort honom till någon som gärna ville ta hand om honom? Rasken var bara 3 år när han ställdes vid den där kättingen.
Usch för såna människor!

Mer kan du läsa HÄR

Följ Hoppfullt psykfalls blogg och vägen till en regnbågsbebis


Doggy style

Om ni, alltså bara ifall ni undrar vad jag gör just nu så kan jag berätta att jag står på alla 4, äntligen liksom, som jag har sett fram emot detta. Ja nu vet ni iallafall. Ska fortsätta göra det där snuskiga nu...ja ifall ni undrar alltså.


Följ Hoppfullt psykfall och läs vägen till en regnbågsbebis


Guldbaggens nomineringar

Jag brukar inte titta på Guldbaggegalan för att det har inte funnits några filmer jag velat se få en Guldbagge men  i år kan det ju bli spännande, eller ja, jag kan sätta på att Milleniumfilmerna "Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden" får något pris iallafall annars är det skandal. "I taket lyser stjärnorna och Prinsessa" är två andra som är nominerade i bästa filmkategorin. Noomi Rapace för ”Män som hatar kvinnor” är nominerad i kategorin Bästa kvinnliga huvudrollsinnehavare och jag blir besviken som fan om hon inte får det priset för hon är nog en av Sveriges absolut bästa kvinnliga skådisar just nu.

Mer kan du läsa HÄR


Bilden har jag tagit/lånat/snott på samma sida som artikeln

 

Följ Hoppfullt psykfalls blogg, vägen till en regnbågsbebis

 

 

 

 
Vägen till en regnbågsbebis

Alla som bloggar har ju sina favoritbloggar som dom följer. Mammor och pappor följer gärna andra mamma och pappabloggar. Det ligger lite i ens intresse. Jag som är flata och är indelad i HBTQkategorin på Bloggportalen borde ju då enligt normen följa andra HBTQbloggar eller hur? Det gör jag inte. Bara en faktiskt och tjejen som har den har jag träffat på en fika för några år sen (ganska många år sen faktiskt). Hon är sambo med en tjej sen några år tillbaka. Linda som tjejen heter är mamma till "Shitpig", nej det är inte en minigris utan en söt liten flicka. Att kalla sin dotter för Shitpig kan tyckas lite bisarrt men läser man bloggen så förstår man att det är kärleksfullt och inget elakt menat. Linda och hennes sambo som hon kallar Kärleken i bloggen är precis i början på en lång process för att skaffa barn tillsammans. Man behöver då inte ha läst på högskolan eller universitet för att förstå att det inte går till på "normal" väg, no snopp här alltså. Det är Lindas sambo Kärleken som är tänkt att bli biologisk mamma till det tilltänkta knytet. Det är inte bara att stoppa in Kärleken lite spermier och tro att det ska ta sig, nej då, dom har varit på en IVF-klinik (provrörsbefruktning) och nu är det igång.Varför jag skriver om dom här tjejerna är just för att det är första gången som jag "känner" paret och tycker själv att sånt här är intressant och jag kommer att följa tjejernas väg till en regnbågsbebis. Jag tycker att ni ska göra detsamma. Hon skriver inte BARA om det här utan hon har en enorm portion humor i hennes bloggande och det är sånt jag gillar. Gillar ni humorbloggar så är det här den rätta. Här är hennes blogg. Hoppfullt psykfall

Kan bara  säga...LYCKA TILL TJEJER!


Kanske strömlöst inatt

I dag kan strömmen ta slut – samtidigt som elpriserna rusar i höjden.

Orsak: kärnkraftindustrins modernisering tog flera månader längre än beräknat.

– Det är väldigt dåligt betyg till kärnkraftsägarna att de inte kan leverera sin el när den som bäst behövs, säger Jakob Eliasson på Villaägarna.

 

Vilken tur då att jag jag har massor med värmeljus och sen har jag nästintill tomt i både kyl och frys. Kanske får leta fram batterier till ficklampan också.

 

Nåja, läs mer HÄR

 

Följ Hoppfullt psykfalls blogg och vägen till en regnbågsbebis

 

 


Konstig julgran

Jag är ju medlem på Facebook och spelar som många många andra Farmville. Några veckor innan jul fick vi ju en julgran som vi skulle samla julklappar och skit i. Jag upptäckte för några veckor sen att amerikanarna har en väldigt konstig julgran, ja iallafall på Farmville, i och för sig så är väl inte rosa och gröna kor normalt att ha och heller inte pingviner men iallafall kolla bilden nedanför. I toppen har dom ingen vacker stjärna som vi har utan en...ANKA! Varför det? Och kollar ni nere till höger så hänger det en griseknoen i granen. Hur normalt är det? Julen är över för ett tag sen men tror ni att man kan radera granhelvetet? Näääe man kan bara flytta på den till nåt annat ställe på farmen. Hade jag kunnat så hade jag stuvat in den på utedasset men det har jag inget ens. Man kan få julklappar som man ska öppna... 100 stycken! Innan jag har fått så många så har det blivit midsommar, ja hade det vart amerikanarna så hade dom la använt granhelvetet som midsommarstång, om dom nu hade firat det. Hur länge ska vi behöva ha den där? Till nästa jul? Näe jag klagar inte på Farmville, det är kul att spela ibland. En natt satt jag i 2 timmar och fixade och hade mig, det är ett pilljobb om man inte vill hafsa ihop allt och det vill man kanske inte.

Det är min hobby, vad är er?

Nu ser jag även en stampe i granen, blir bara värre och värre

 

 


Byt färg på moppekortet tack!

Av alla färger som finns så var moppekörkortet tvunget att vara av samma färg som det vanliga bilkörkortet? 15åringar kan köpa ut cigg, folköl och gå på krogen om det vill sig riktigt illa då man inte tänker på att kolla åldern när man ser att det står Körkort på kortet. Ge dom ett spygrönt kort tycker jag så man ser skillnad.

Undrar hur många det är som verkligen har försökt att köpa cigg och folköl på sitt moppekörkort egentligen.

Mer kan du läsa HÄR


Följ Hoppfullt psykfalls blogg, vägen till en regnbågsbebisAvatar

Jag har sett filmen Avatar. Vilken underbar film. Väldigt annorlunda, inte som någon film man sett förut och så förbannat bra gjord. Man kan inte tro att det mesta är gjort med datorns hjälp. Den kostade 1.7 miljarder att göra, det är mycket pengar. Då måste man ju nästan veta att man skulle få tillbaka dom pengarna flera gånger om? Ett bra budskap, bra skådisar, Sigourney Weaver är underbar i vilken film hon än är med i och inte fan blir hon fulare med åren heller! Den är sevärd absolut. James Cameron har gjort det igen, en enastående film. Den är 2.40 lång men det märkte man inte. Får inte den här en Oscar för bästa film när det är dags för Oscarsgalan så blir jag väldigt förvånad och besviken. Har ni inte sett den så se den i helgen.

 

 Samma bluffmakare?

SR:s och SVT:s Musikhjälpen samlade i december in 5,7 miljoner till kampen mot malaria.

Men ingen vet hur mycket som hamnade i fickorna på samma personer som ligger bakom Karibien-sms:et.

Mitt under sändningen byttes sms-numret till deras bluffnummer under 21 minuter.

 

Hoppas innerligt att det inte blev mycket pengar under dom 21 minuter som det kan ha varit kapat.

Mer kan du läsa HÄR


Brittany Murphy utblottad

Brittany må ha varit en skådespelerska men några miljoner på banken hade hon inte. Hennes lyxvilla är värt mindre än vad hennes skulder är på.

Maken vill sälja medan Brittanys mamma är så chockad att hon inte orkar med någonting.

Uppmärksamma gärna sista meningen i artikeln hur den är formulerad, ser lite kul ut

Ni kan läsa mer HÄR


Stora Bloggpriset

"Stora Bloggpriset är Sveriges största bloggpris.

Och meningen är att uppmärksamma de främsta inom den nya folkrörelsen.

– Bloggar är den mest omvälvande kraften i media just nu, säger Aftonbladets chefredaktör Jan Helin."

 

Kul att det uppmärksammas hur stort bloggandet egentligen är. Folk utifrån ifrågasätter om det inte är "ute" att blogga men jag kan bara säga..NEJ!

 

Må bästa man/kvinna vinna.

 

Mer kan ni läsa HÄR

 

 


Nu är det klippt

En läkare glömde en 20 cm lång sax i Hildegunn Olsens mage. Hon fick bröstcancer, opererade det och fick ett nytt bröst + då en sax. Efter svåra smärtor gjorde dom en röntgen och upptäckte då tillhygget.

Helt otroligt, hur sjutton kan man missa att se att en så lång och stor sax fanns kvar när dom sydde igen henne?
Obegripligt. Idag opereras Hildegunn igen dock inte på samma sjukhus.

Läs mer HÄR


Dennis Hopper är redo att dö

Ännu en kändis har snart besegrats av cancern. Dennis Hopper fyller 74 år i maj (om han nu hinner). Han har prostatacancer som har spridit sig till skelettet. Han är själv redo att dö säger han.

Han är skådespelare och har även regisserat några filmer.

Ung rebell (1955) och Easy Rider (1969) är två filmer som jag tycker väldigt mycket om och världen kommer att mista en enastående skådis snart om man nu ska lita på det som står.

Mer kan du läsa HÄR


Som vanligt är bilden tagen på samma sida som artikeln

 

 


6e dagen som rökfri

Idag går jag alltså in på min sjätte dag som rökfri. Imorgon är det en vecka liksom. En vecka av vrede tror ni? Nix, inte ett skit. Ingenting har jag kastat omkring mig, jag har inte skällt på katterna eller snäst av nån i telefon heller. Jag har ju gett mig sjutton på att jag ska förbli rökfri så det går mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Kan ha med att göra att jag bor själv, katterna röker ju liksom inte.
Igår unnade jag mig en Mintkrokant, den var god sånär på dom sista bitarna då dom smakade Noggers fisar, vet ej varför, jag tryckte i mig dom ändå. Pipandet i luftrören är borta, jag rosslar inte när jag sover (tror jag), jag hostar däremot men det är bara positivt just nu. Jag är visserligen hungrig jämt men det är också ett friskhetstecken tydligen. Jag dricker mycket vatten, har slutat med läsk också som jag nästan var beroende av. Jag dör inte varje gång jag kommit hem och gått upp för alla trappor. Ja som ni ser så är det bara positivt att sluta röka!
Idag fick jag avslag på mina jobb jag har sökt, det var allt annat än positivt men det är bara att söka mer, jobb som jag kan ta för mina 3 arbetshinder såklart.

Idag är det inte så kallt heller -8 står det på termometern, det är ju också positivt. Jag hoppas att jag kommer att gilla år 2010 mer än 2009, jag känner på mig att det kommer bli ett bra år för mig.
Ett sketfult nytaget kort

 

 


Iza tror att jag ska dö snart

Ända sen jag tog över Iza i somras så har jag märkt att hon jamar varje gång jag nyser och nu på sista tiden efter att jag har slutat att röka så nyser jag ganska ofta, antar att det är flimmerhåren som orsakar det, då låter hon som om hon har sett en insekt hon inte får tag på. Små korta jamande och tittar på mig. Spelar ingen roll vart hon är när jag nyser, hon kommer, jamar som besatt och tittar på mig, då måste jag säga till henne att det inte är någon fara för säger jag inte det så tittar hon på mig och jamar tills jag säger det. Varför beter hon sig så? Tror hon att jag ska dö snart eller vad? En gång så nös jag säkert 10 gånger med några sekunders mellanrum och då visste hon inte hur hon skulle bete sig. Jag lovar, hon skulle avbryta sitt skitande för att springa till mig och jama. Om jag bara kunde begripa vad detta är för nåt. Hittar inget på nätet om det heller. Visst jag nyser så att tavlorna nästan åker ner men ändå.


Jorden kommer att koka...

...om si sådär 10 miljoner år. Vad har vi för intresse av det nu vi som lever här och nu? Vad hände med domedagen då? Att jorden skulle gå under 2012? Varför måla upp såna här scenarier när det ändå inte händer våra barn, barnbarn, barnbarnsbarnsbarnsbarnsbarnbarns barn och deras familjer?

"Den termonukleära smällen kommer att förinta jordens ozonlager – som vi behöver som skydd mot farlig rymdstrålning.

Det här deprimerande domedagsscenariot beskrevs av amerikanska astronomer vid Villanova University i Philadelphia på en presskonferens i Washington på onsdagen."'

Vad är det för deprimerande med det? Är det skrämselpropaganda or what?

 

Mer kan du läsa HÄR

 

 


KräkEva har kraschat

Ni har säkert sett eller hört om programledaren som kräktes i direktsändning? Om inte så kolla på klippet nedan sen. Hon kraschade i tisdags i sin lyxiga BMW 745. Hon kunde ha dött säger hon själv. Ja det är nog bäst att köra försiktigt på vägarna. Hon kanske hade mensvärk och ville hem innan hon lade en pizza i lyxbilen vem vet.

Läs mer HÄR

Jag varnar känsliga tittare.

 

 


Tack och lov...

...att jag har kontantkort i min mobil och att jag aldrig får såna här bluff-sms som cirkulerar ute i världen. Ett kontantkort som inte är registrerat gör ju att jag knappast får något sånt här. Bluffarna blir smartare och smartare men vem klickar på en länk som kommer till mobilen då?
Har du råkat ut för det här Karibien sms:et?

Mer kan du läsa HÄR


Åldern har ingen betydelse

Jag har haft några förhållanden med tjejer, både yngre och äldre. Mitt sista ex är 16 år yngre än jag. Åldern spelar nog inte så stor roll när man kommit över 18årsstrecket, bara det är äkta kärlek så.
Hittade ett klipp på youtube, jag hoppas innerligt att det blir så här för mig när jag kommer över 80. 

 


Sluta knapra Viagra

Nu kan man gnida sig mot lakanet när man glömt att ta Viagra men ändå vill ha lite rajraj i sänghalmen.
Glöm pillren nu är Viagralakanet på gång!

Läs mer HÄR

Om nu mannen är skittrött och verkligen inte vill ha sex den kvällen men hans "mindre hjärna" är pigg och uppåt? Ska man slita av lakanet och ersätta det med ett vanligt? Hur reagerar tjejer på det där?  Nu behöver ju inte jag bry mig så mycket om det där eftersom jag aldrig mer ska ha en man men man får väl vara nyfiken? Eller?


Trotsade kylan

Jag trotsade kylan förut och gick ut, var tvungen att köpa margarin och kattmat. Jag tittade på termometern, bara -12 grader. Tog på mig tunna mysbyxor, stoppade dom i strumporna, tog på mig mina varma och fodrade prasselbyxor, huvtröja och vinterjacka. På med vantar. Tittade mig i spegeln och konstaterade att det såg ut som om jag gått upp 30 kg sen igår i dom kläderna. Hoppades på att inte träffa nån man kände på ICA. Jympaskor till detta, jo jag fryser mycket mindre i såna än i ett par täta kängor ska jag säga er. En vinter gick jag i bara seglarskor. Jag frös inte medan andra som hade kängor på sig klagade på att dom frös om fötterna. Jag träffade på folk på vägen som såg ut som om dom kom från Sibirien, påpälsade från topp till tå. Jag skulle bara gå 200 meter tack och lov. Självklart träffade jag på en gammal jobbarkompis och var tvungen att stå och babbla en stund med honom.
Jag kom fram, jag gick hem och jag klarade mig, jag frös inte ett skit men nu kommer jag nog inte gå ut än på ett tag. Behöver jag skithuspapper så får jag ringa på grannen eller torka mig med en gästhandduk i arslet eller nåt.


2009 ett babyboomår

Folk har tydligen avlat av sig väldigt under 2009, mer än vanligt eftersom det nu kallas babyboomår. Det gäller även kändisarna. Många kända fick en avkomma förra året. Sen noterar jag att Aftonbladet har skrivit fel ålder på Alex Schulman. Jag följer nämligen hans blogg och vet att han fyller 34 i februari och eftersom hans lille söta dotter Charlie bara är 1/2 år så kan han inte ha varit 31 då hon såg dagens ljus.

Jaja grattis till alla bebisar men jag har iallafall aldrig sett en sötare bebis än Alex Schulmans dotter Charlie.

Läs mer HÄR

Läste just att ännu en kändis fått barn. Den 30 december fick Kim Kärnfalk en liten dotter med sin sambo Anders Löwstedt. Se där ja. Grattis Kim!

Läs mer HÄR


Bilden har jag tagit på..eh ja ni fattar

 

 Istiden

Man kan tro att vi fått en ny istid. Det har tydligen inte varit så här kallt på 7 år. Är inte det positivt? Att det fortfarande kan bli kallt när det ska?

"Den bistra kylan lamslår Sverige med temperaturer långt under det normala. Nu väntas kylan sjunka ännu mer med temperaturer ner mot 40 minusgrader på vissa håll.

Orsaken är isande kalluft från norra Ryssland som rör sig nedåt i kombination med klart väder, svag vind och mycket snö. Allra kallast blir det i Dalafjällen, Jämtlandsfjällen, Härjedalen, Gävleborg, Västernorrland och ner mot Stockholmstrakten, enligt SMHI:s prognos."

Mer kan du läsa HÄR

Hur länge sen är det inte som barnen kunde vara ute och ha vinteraktiviteter på jullovet?

Där jag bor har vi "bara" -12, det är lagom tycker jag fast jag minns ett år då det var -33 här.

Det är bara att vara glad att vintern stannar tycker jag. Bättre med snö och kyla än slasket som brukar bli.

 

 

 

 

 


Dopad...igen

För 8 år sen åkte elitcyklisten Niklas Axelsson fast för doping vid VM i Portugal, nu har det hänt igen. Han har ett positivt blodprov från september.
Varför, jag frågar mig bara varför vill man dopa sig? Jo jag förstår att man vill vinna, att man vill visa att man är bäst men vill man inte göra det på riktiga grunder? Hur kan man leva med att man har fuskat sig till en medalj? Är det inte det som det går ut på? Att man vill bevisa för sig själv att man kan slå alla andra eller åtminstone komma bland dom bästa? Näe, stäng av honom, han ger cykelsporten dåligt rykte och Sverige!

Mer kan du läsa HÄR


Nogger är inte en katt, hon är en igel

Inatt lät jag sovrumsdörren vara öppen för att det blir så kallt i sovrummet så jag måste sova med mysbyxor, strumpor och långärmad t-shirt annars. Nogger låg hos mig, eller ja, hon vet inte riktigt hur hon ska ligga, om hon ska ligga, myror i hela kroppen vad det verkar. Ligger hon och jag kliar henne bakom öronen så kan man slå vad om att hon inom nån sekund reser sig upp. Tittar man på henne när hon ligger så kommer hon och trycker nosen i örat på dig eller också vänder röven till i tron att jag ska lickilicka därbak, jag vänder henne om såklart för jag känner inte riktigt för att ha ett fishål som utsikt. Inatt iallafall så låg hon bakom mig, framför mig, på mig, ja hon följde med hur jag än la mig och börjar antingen gnaga lite lätt på fingrar eller armbåge (!?). Varför kan hon inte ligga still? Och hon är likadan som min gamla katt, kör in hela nosen i truten på mig för att kolla om jag lever eller inte när jag sover. Det får nog bli stängd dörr inatt för att vi båda ska få lugn och ro.

God morgon på er!


En minigris är född

2006 var Andreas galten som sökte sig en sugga, han fann Jessica och nu är alltså den första minigrisen född, Emilia. Tösen är den första avkomman av alla paren genom åren som varit med i "Bonde söker fru". Grattis till dom!

Mer kan ni läsa HÄR

Grisen på bilden är inte Emilia

 

 


Lite gammalt, fult och sött

Jag har letat som en tok efter min Photoshopskiva som jag vet ska ligga nånstans men inte gör det. Jag har gått igenom varenda skiva och glott på, mycket annat har jag hittat men inte just den skivan. Blir tokig! Hittade några gamla kort i en flyttlåda jag inte packat upp för att min bokhylla gick sönder i flytten så nu ligger det i samma lådor som jag packade ner dom i. Det är bra att rensa ibland. Dom flesta har en sån låda där man slänger ner allt möjligt skit i va? Jag har flera. Jag hittade bla 4 pennor som jag inte trodde jag hade, gasbinda när jag nu hade den, 3 tejprullar + den jag nu köpte till jul, en telefonkatalog från 2005, ingen aning varför jag ens släpade med den när jag flyttade förrförra året. Jag hittade massa kort som jag naturligtvis var tvungen att gå igenom (en gång till), jag hittade några som jag fotade av så förstår ni kanske också varför jag klippte mig så kort.
Förstår ni nu kanske??

 

Detta förstår ni nog inte, japp jag har hållit på med Aerobics, kolla in dom snygga mummelbyxorna (läpparna rör sig men man hör inget)

 

 

Ett bevis på att jag faktiskt har varit gravid. 18 år

 

 

Min dotter var alltid så snäll och kreativ till Alla hjärtans dag

 

 


Plattbröstad?

I idrottsvärlden är det inte positivt att ha stora bröst och jag har sällan sett tjejer som har det heller men Häckstjärnan Jana Rawlinson tyckte att hon var plattbröstad och ville inte se ut som en man så hon förstorade sina bröst för att se kvinnligare ut. Nu har hon tagit ut dom för att vilja ha en större chans att vinna en OS-medalj.
– "Jag är vuxit upp och det är okej att vara platt som en pannkaka, säger australiensiskan." Ursäkta mig men hon verkar ha större bröst än dom flesta idrottstjejer jag har sett! Om någon tycker att hon är plattbröstad så tycker ju jag då att den människan ska skaffa glasögon tjocka som flaskbottnar och hon kan ju själv börja då.

Tycker ni att hon är plattbröstad?

Mer kan ni läsa HÄR

Bilden har jag återigen tagit på samma sida som artikeln

 

 


På med skridskorna

Om ni tycker att det är kallt redan nu så är det inget mot vad som komma skall. I Dalarna kan temperaturen sjunka ända ner till -40 grader. Snart kan vi åka skridskor på gatorna ska ni se. SMHI har gått ut med en Klass 1-varning och varnar för rikligt med snö.
Den lägsta temperatur som uppmätts i Sverige under en januarimånad är minus 49 i Karesuando 1999 - lika kallt var det i Vuoggatjålme 1951.

Mer kan du läsa HÄR

Håll ut! Om några månader är våren och sommaren här.


Inne på 4e dagen

Godmorgon på er, hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort. Jag vaknade 711 gånger mellan 7-10 och knep med benen för att min blåsa var full och jag för trött för att gå upp och tömma den och dessutom är min lägenhet så kall att jag skulle få köldskador om jag gick upp. Kl 10 gick jag upp och möttes av solen rätt i nyllet. Sånt är härligt men inte lika härligt när man tittar på termometern ute. -15 grader. Det kanske inte är så kallt för er upp i norr men här nere har vi en annan slags kyla, en kyla som tränger igenom varenda klädesplagg och man går som en michilingubbe.

Jag är inne på min 4e dag som rökfri. Jag har grubblat över varför jag inte försökt tidigare, jo jag har försökt 2 gånger förut men började som ni sett i ett annat inlägg men detta går över förväntan, det går enormt bra, det är i stort sett bara efter maten som det kan vara jobbigt men jag dricker mycket vatten, använder 1-2 snus om dan och nån sugtablett mer är det inte. Jag är inte nån festprisse som festar varje helg, inte ens varannan, kanske 3 gånger om året och då slipper jag oroa mig över att jag ska bli grymt röksugen och börja igen. Det känns skönt! Det piper inte lika mycket i luftrören, jag kan andas lättare, jag har visserligen börjat att hosta mer men det är väl för att flimmerhåren i halsen börjar på att göra sig påmind igen men aldrig att jag nånsin kommer att börja röka igen. Detta ska bli mitt år och mitt nya liv.

Det absolut schnyggaste kortet på mig och frös som en gnu

 

 


Tjocka äger ej tillträde

Jag satt först som en fågelholk och bara gapade när jag läste att en dejtingsida slänger ut folk som har lagt på sig efter jul. Sen läste jag namnet på sidan, "Beautifulpeople.com". Som tur är platsar jag inte där men hade jag gjort det och sen lagt upp nya bilder på mig själv efter jul och blivit utslängd så hade jag nog skickat påsar med flatlöss i till dom som äger sajten. Vilka idioter! Och dom som är medlemmar på den här sidan som då ska bestämma vilka som får komma in eller inte är ju idioter om några!

Mer kan du läsa HÄR

Först hotad och sen vill hon försonas

Skulle någon hota mig med kniv så skulle ju jag vilja vara så långt borta det bara går från den människan efter att först ha bett personen att äta bajs men nej då inte Brooke Mueller. Hon vill försonas med sin make Charlie Sheen som hon gifte sig med i maj 2008.

Läs mer HÄR
Du ser ut som en apa

Att bli kallad apa skulle jag gärna bli om jag såg ut som den här underbart söta Kejsartamarinen som har fått namnet Willhelm. Hans mamma dog av tarmvred och bor nu mellan två bröst, hade inte heller vart helt fel om ni frågar mig!

Mer kan ni läsa HÄR

Bilden är tagen på samma sida som artikeln

 

 


Sparkar på dom som redan ligger ner

Kan man göra annat än att använda sig av klyschan: "Ta från dom fattiga och ge till dom rika"?. Man sparkar redan på oss som inget jobb har eller av annan anledning inte kan jobba. Vi är vana men när vänder det? Jag tycker att vi har straffats nog för att vi är en av dom som blivit uppsagda pga arbetsbrist eller är för sjuka för att kunna jobba överhuvudetaget. Att se fram emot pensionen är ju bara ett hån. I dessa tider gör man inte det. Min pappa jobbade 2 år extra för att få lite mer i plånboken innan han gick i pension förra året men ändå förlorar han nästan 10000 på att gå i pension men ville ändå gå medan han är frisk nog att njuta resten av livet. Han har jobbat i hela sitt liv ända sen han var 13 och började som springpojke, vad får han för det idag? Inte mycket.

Läs vad jag syftar på HÄR


Vem är Årets homo/bi 2009?

 

Dessa är nominerade till årets Homogala

 

 

Personligen tror jag nog att Mariette eller Peter Häggström får titeln som årets homo i år faktiskt. Lotta Bromé vet jag inte vad hon gör där för hon har ju varit öppen flata i hur många år som helst. Mer om dom här kan du läsa HÄR

 

 

 


Kulor att tjäna?

Ännu en gång har jag fått användning av Absolutjohan (sorry att jag tog din text nästan rakt av men du formulerar mycket bättre än mig)

 

Finns det nån som inte vill kasta ner extra cash ner i sin ficka?

Okej, då kan de som inte vill det sluta läsa på en gång.

Men ni som vill tjäna lite extra kulor på lättaste sättet någonsin kan ju läsa lite till.

Om ni kollar i vänstra marginalen så ligger det en liten annons från Expert Mails och blinkar.

Jag signade upp där idag, klickade på lite annonser och vips hade jag 590 dollar på mitt konto där. Man får 10 $ för varje annons man klickar på och låter vara uppe i 40 sekunder.

Man får 500 $ i välkomsgåva. Vad väntar du på? Klicka på den animerade bilden till vänster och gå med du också. Det kostar ingenting att bli medlem.
Inget jag är bra på

Sitter här och beundrar folks bloggar av olika slag. Folk som tjänar pengar på nåt dom är bra på. En del tecknar, här är en otroligt bra tecknare addedraw. En del kan göra fina bloggdesigners, här är en av många dexedrinee och andra dom är så pass bra bloggare att dom tjänar pengar på det. Men jag då? Vad är jag så bra på att jag kan tjäna pengar på det? Hm, ja alltså det finns ju en grej men asså sånt är olagligt att ta betalt för så nej. Jag skulle vilja kunna göra bloggdesigners men jag är totalt rudis på Photoshop, jag har verkligen försökt men nej det verkar inte ligga för mig det där. Behöver verkligen en inkomst som kan göra att jag åtminstone kan unna mig nåt litet för att jag vara glad den dagen åtminstone. Jag har sökt jobb men nu märker jag att jag knappt kan dammsuga utan att jag får sjukt ont i ryggen efteråt.

Jaja ni som är duktiga på nåt som ni kan ta betalt för att göra åt andra kan skatta sig lyckliga.


Lägg namnet Mikaela Urbom på minnet

Jag följer ju Absolutjohans blogg (ja varsågod för den länken Johan) och idag tipsade han om en tjej, som faktiskt har vart inne och kommenterat hos mig utan vidare en gång (hoppas att det blir fler). Iallafall så sjunger hon otroligt bra. Den här tjejen kommer att komma nånstans (hoppas bara inte det blir hos Bertan). Gå in och lyssna på hennes låtar vet ja. Mikaela Urbom. Varför hon inte har sökt till Idol vet jag faktiskt inte.


Skannern som klär av dig med blicken

Har du något i din kropp som du vill hålla hemligt? Då ska du nog inte resa till Manchester, Schipol i Amsterdam, Heathrow London, Malpensa Milano eller Fiumicino Rom för där vill dom skanna av hela din kropp, tom ditt kön kommer att synas.
- "Det finns nya typer av sprängämnen som inte kan identifieras av vanliga maskiner. Vi måste gå längre. Vår första plikt är folkets säkerhet, säger Gordon Brown till BBC."

Det blir nog bra det där, jag har inget att dölja när jag reser så go ahead!

Mer kan du läsa HÄR


Twilightstjärnan blir den nya Lisbeth Salander

Jag är lite kluven när jag läser att den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i Twilight är tänkt som Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Millenniumfilmerna. Jag har sett båda serierna och tycker nog att Kristen Stewart verkar lite för "mesig" jämfört med Noomi Rapace men det kan ju också vara för att hon är för snäll och "mesig" i Twilightfilmerna vad vet jag. Hoppas att den amerikanska producenten Scott Rudin vet vad han gör så han inte förstör filmerna bara. Kul är det iallafall att USA uppmärksammat Millenniumfilmerna. Ser fram emot detta. Antingen blir det Bra eller anus.

Mer kan du läsa HÄRSom vanligt har jag tagit bilden från samma sida som artikeln (börjar bli tjatigt)

 

 Tankeöverföring?

Jag pratade i telefon med Mia förut och JA jag fick skriva ut det.

Mia: -Jag köpte äntligen batterier till den där jag fick i julklapp
Jag: -Jaha vad bra då kan du använda den inatt då. *gör flörtljud*
Mia: -Ja jag gör det inte på egen hand något mer, orkar inte
Jag: -Kan ingen göra det åt dig? *flörtljud igen*
Mia: -Mäh Sune, ska jag ringa på grannen och fråga om han vill ställa min klocka då eller?
Jag: -Vadå klocka?? Är det inte den där gröna som låter och vibrerar du pratar om?
Mia: -Nääääe, klockan såklart dummer!
Jag: -Jaha tankeöverföring funkar inte på mig du vet.

Vi är ungefär likadana när det gäller det där, pratar om en sak men glömmer att nämna vad det är vi pratar om och det hon menade med att hon inte orkade göra på egen hand var att vakna för det kan bli middag innan hon dyker upp med håret på ända och ränder i hela fejjan. Men ack så söt.

Välkommen till min nya hemsidaVem fan gör dom här quizen på Facebook eller? Höll på att göra på mig och Ewa fick likadant.


Avatar - en dundersuccé

Filmen Avatar har inbringat i denna stund inte mindre än 7.2 miljarder kronor och den kostade "bara" 1.7 miljarder att göra. Den hade premiär den 18 december och bara 3 veckor senare så har den alltså blivit en dundersuccé. Jag har funderat på att se den men är inte helt säker än dock. Men alla kommer säkert att se den nångång så jag ska kanske inte vara den enda som inte gjort det.

James Cameron har gjort det igen, mannen som gjorde Titanic till en dundersuccé för ett x antal år sen.

Läs mer HÄR och filmen kan komma att få en uppföljare, läs mer HÄR

Bilden har jag tagit HÄR

 

 


Nya kort och min tröst

Jag sitter här och nästan gråter för att min jävla sketna dator inte hittar min mobil för att kunna installera den. Sen kom jag på att jag har ju faktiskt en webcamera, den använder jag väldigt sällan, är inte en sån som gärna sitter och visar mig i datorn. Det är isåfall med min dotter som vill jag kan dumma mig med eller visa katterna eller om Josefine är här och pratar med Babiantuttars lille son Elvis. Tog ett kort på mig och ett annat på Nogger. Nogger började gosa med mig men när hon såg webcamen så ville hon gosa med den istället när hon inte fick det så fnös hon och hoppade ner men jag fick ett kort på henne iallafall.

Det svarta till vänster är inte skit på väggen utan det sitter innanför glaset i camenInnan Nogger bestämde sig för att camen var gosigare att gosa medDetta är min tröst nu när jag slutat att rökaOch detta
Det negativa med att sluta röka

Jag säger inte emot att det egentligen bara är positivt att sluta röka men nu efter 2 dagar har jag upptäckt flera saker som jag inte gjort så mycket innan jag slutade. Jag sov förut en stund för att jag var så fruktansvärt trött och vaknade med hela käften full av saliv och lika mycket på kudden, sväljer inte jag när jag sover eller? Varför utsöndrar jag så mycket saliv? Som häromdan/natten eller vad det nu var när jag vaknade med en kudden ÖVER mig, har aldrig hänt. Jag är konstant hungrig men det läste jag att det hörde till, jag äter dock inte jämt eftersom jag också läste att man går upp 2-3 kg när man har slutat och det har inget att göra med att man går och småäter jämt utan det är ett bevis på att kroppen håller på att återhämta sig. Hittade nu detta, är det denna vätska som då har samlat sig i min käft? "Kroppen kan också samla på sig vätska så att man känner sig svullen. Det beror på att nikotinet påverkat kroppens vätskereglerande hormoner. Efter några nikotinfria månader brukar kroppen hitta tillbaka till balans." Taget från en Sluta Röka infosida.

Detta är ju inget negativt egentligen. Jag var ute för första gången idag sen nyårsafton då jag stressade iväg och hämtade vinet. Det var skönt att inte behöva tänka på att pengarna också skulle räcka till ett paket cigg och jag tyckte nog att det var lite lättare att gå upp för trapporna men det kanske är inbillning, men gött att jag är en bit på väg iallafall och det går förvånadsvärt bra, har inte det där jättesuget som jag har haft dom andra gångerna. Tack och lov!

Har ni vart rökare men slutat? Vad använde ni när ni slutade? Hur länge sen är det? Bara nyfiken.Är din mobil uppkopplad till ett GSM-nät?

Nu kan vem som helst avlyssna dina samtal om du har din mobil uppkopplad till ett GSM-nät men då får man punga ut en si så där 150 000kr. Vem vill lyssna på mina samtal med min dotter  och när jag pratar med min kompis Mia?
Det är liksom inget smaskigt som sägs och ingen av oss har tänkt oss att göra något olagligt som att råna en bank, ta in illegala flyktingar eller nåt så det är bortkastade pengar. Köp ett liv istället.

En tysk ung forskare har tydligen knäckt koden som ska skydda mobiltrafiken. Men detta är tydligen inget nytt att man kan knäcka det men han är den första som har lagt ut det på internet. (Idiot).

Mer kan ni läsa HÄR


Ny adress kanske?

"Jag vill ha en egen måne" sjöng Ted Gärdestad. Nu kan det bli en möjlighet, kanske inte att man kommer bo där ensam men det är möjligt. Ett hål har hittats på månen. Hålet, vid Marius Hills-regionen på månen, är 64 meter brett och 80 meter djupt och upptäcktes av den japanska rymdfarkosten Selene i slutet november förra året.

Om man nu vill flytta dit och det inte är större än så och många vill dit, kommer det finnas bostadskö då eller?
Kanske är bättre för oss som är arbetslösa? Att ha ett jobb på jorden och bo på månen kanske är lite väl långt att pendla mellan för jag tror nog inte arbetsgivaren går med på att ge reseersättning.

Mer kan du läsa HÄR


Andra dagen som rökfri

Jag hade svårt att somna inatt. Jag har börjat läsa en "ny" bok som heter Såld, den är jättebra men sen vände och vred jag mig i en timme så klockan hann nog bli 4 innan jag fick ro i huvudet. Vet att jag vaknade flera gånger under dom timmar jag sov. Jag sov till slut till 10.13 och kände efter, nej inget röksug, gött! Gick upp, öppnade sovrumsdörren och höll på att snubbla på två katter som hade parkerat sig precis utanför dörrn. En lätt sträckning i baklåret men jag är så van nu så jag haltade iallafall ut till köket, gav mat till katterna och såg att det tydligen hade vart high life där under natten/morgonen. Porslinstomten Nogger hade i golvet igår hade idag inte bara foten i tusen bitar utan nu var hela tomten det på golvet. Vet inte om hon tyckte den var för ful eller nåt. Julen ska plockas bort idag så katterna slipper störa sig på att det står fula tomtar lite här och var. Tur att jag inte har påskkärringar till påsk då för dom är ju inte speciellt söta.

Nu har jag tagit bort julen och snart ska jag stryka mina nya panelgardiner jag fick av min dotter i julklapp.

Vad ska ni hitta på idag då?


Antal hemlösa verkar öka

För nåt år sen hörde jag att 17000 stycken var hemlösa i Sverige nu har det ökat med tusen. Många tänker nog att dom hemlösa får skylla sig själva, att det är dom själva som har ställt till det för sig. Det finns alla möjliga slags hemlösa. Över 60 % har missbruksproblem. Dom blir allt yngre. Det kan gå väldigt fort att bli hemlös. Många tror också att dom hemlösa finns i storstäderna. Icke, 76 % av Sveriges kommuner har hemlösa.

Ingen ska komma och säga att dom aldrig kommer att bli som "dom", att man ska se till att aldrig hamna i den situationen som dom är i. Vem som helst kan hamna där, det räcker med att man blir av med jobbet som inte ens är ditt fel att det blev så, du hamnar mellan stolar, försenade pengar från akassan och sjukkassan. Det är fruktansvärt lätt att bli som "dom" så tänk på det nästa gång du går förbi en hemlös på gatan med avsky.

Mer kan du läsa HÄR och HÄR

Vill även tipsa om en hemsida där hemlösa bloggar: Hemlös med egen blogg

Hjälpa mig att vinna?

På GratisBio har dom en tävling om en bärbar dator som jag gärna vill vinna. Det enda är att man ska komma upp i 333 stycken värvade medlemmar. Vill du vara en av dom som gör att jag vinner den? Det kostar dig ingenting och jag ser inte vilka det är som registrerar sig av er, ser bara antalet. Please? Jag skulle verkligen behöva en dator nu när min egen håller på att rasa ihop. Tack på förhand.

Klicka bara på länken så kommer du dit. GratisBio


RobinsonAnnika fick en chans till

Jaha så hände det idag igen då. Efter att Annika Holtz blivit utröstad av lag Brise förra lördagen så fick hon en chans att få vara kvar...om hon gick över till lag Agwe istället. Självklart gjorde hon det men efter att ha förlorat i Robinsontävlingen med sitt nya lag var det en självklarhet att hon skulle röstas hem, men nej då, återigen fick hon vara kvar men denna gång på en ny ö med ett nytt lag. Nu blir det sammanslagning.Mer kan du läsa HÄR

I detta avsnitt fick även lagen gå en lång vandring och när dom kom fram så fick dom brev hemifrån vilket var väldigt känslosamt för samtliga. Många tyckte dock att det var otroligt jobbigt att ha en kamera i nyllet när dom läste upp det, dom hade heller inget att säga till om. Läs mer om detta HÄR


Tv4 borde få 1a pris i en jubelidiottävling

Lördagskvällens avsnitt av Robinson läckte ut i förväg. I onsdags lanserade TV 4 under pompa och ståt sin nya applikation till Apples iPhone. I den kan användare se ungefär samma utbud som på TV 4 Play.
Något gick fruktansvärt snett när dom i fredags bara skulle visa ett litet klipp av lördagens avsnitt, det blev inte bara en snutt utan hela avsnittet. "Är det sant, det var tråkigt att höra, sa Martin Nygren, exekutiv producent för ”Robinson Karibien” till Nöjesbladet när han får beskedet på fredagen."
Mer kan du läsa HÄR

Detta var nog det bästa avsnittet hittills tror jag. Och nu får man inte missa nästa lördag då det händer grejer!


Håller mig sysselsatt

Idag var min dotter här, hade med sig ett block pollock och 1 liter mjölk. Jag har fått i uppdrag att göra torsk med äggsås (ni får döpa om det till pollock med äggsås om ni vill). Hon betalade men eftersom hon aldrig haft tid att titta på när jag gjort detta så fick jag göra det, kom på nu att hon tittade inte denna gång heller. Hon kom alltså med ett djupfryst block, 2 minuter senare ligger den i vatten i en kastrull på plattan. Lika lång tid senare frågade hon om det var klart snart för att hon var hungrig. Som sagt, hon har aldrig tittat på när jag gjort det. Den spis som får stelfrusna block att bli färdigkokt efter 2 minuter borde få pris, är säker på att dottern skulle köpa den förresten.

Idag kom den riktiga prövningen då, god mat, äta mycket och sen INTE RÖKA! Stoppade in en snus istället, blötte upp allt och lade i diskhon. Lekte med två förvånade men väldigt glada katter, jag brukar leka i 2 minuter genom att kasta en pingisboll två gånger till dom och sen sätta mig vid datorn typ, nu lekte jag i en kvart. Jaja att dottern satt vid datorn hör inte hit. Dottern föreslog att jag iallafall kunde ställa mig på balkongen och ta frisk luft, göra samma sak fast inte röka då. Jag gick ut, ställde mig rakt upp och ner och glodde rakt fram och höll på att frysa ihjäl. Skulle jag göra samma sak 10 gånger om dagen så sätter jag nåt på att grannarna mitt emot snart skulle ringa psyk. Efter att dottern hade gått satte jag mig vid datorn sen blev jag fruktansvärt trött så jag gick och lade mig, vaknade med en kudde över mig. Har aldrig hänt tror jag, vad jag drömde har jag ingen aning om. Satte mig vid datorn en kort stund men då kom svettningarna (har läst om abstinensbesvär), reste mig och ställde mig och diskade istället. Satte på mig headsetet till mobilen och satte på Rix FM (reklam reklam). När jag ändå höll på att diska så tog jag köksluckorna samtidigt, fast dom diskade jag inte utan nöjde mig med att bara torka av dom.
Jag tror faktiskt att jag kommer få kvarterets renaste lägenhet inom kort känns det som. Men inte en enda gång har jag känt att jag vill ge upp, nepp jag SKA förbli rökfri. Jag ser fram emot att känna dofter (innebär att jag då kan känna alla grannars fisar in i min lägenhet men hey jag är rökfri iallafall), känna smaker, kunna gå upp för alla mina trappor utan att stupa innanför dörrn och inte andas normalt förrän en kvart senare och mycket mer. Jag längtar dit. Fram tills dess dricker jag mycket vatten men aktar mig noga för att gå och småäta för jag ska banne mig gå ner i vikt också förstår ni. Lika bra att ta allt på en gång.
Beach 2010 here I come!Svininfluensan besegrad?

Nu skrivs det om att Sverige har besegrat Svininfluensan. Enligt Annika Linde var det massvaccinationerna och den goda handhygienen som svenskarna sysslat med under hösten och vintern som blev virusets fall.
Tack för det säger jag då! Mer kan du läsa HÄRHetsjakt på vargar

Mellan den 2 januari fram till den 15 februari kommer det vara hetsjakt på våra vargar i Sverige. 27 vargar måste skjutas för att det är för många. I Gävleborgs län, Värmland, Västra Götaland, Dalarna och Örebro län är det nu tillåtet att skjuta dom. Men hur går detta till då? Har alla walkie talkies och ropar typ:"2 vargar, Nisse i Örebro län!"? Osså vidare? För om jägare i dessa län är ute samtidigt så vet dom väl inte hur många som har skjutits? Tänk om det blir 28 vargar eller 30? Dom som sköt dom 3 sista, får dom något slags böter? Blir av med sin jaktlicens?

Jakten får hård kritik av WWF. Mer kan ni läsa HÄR

Som vanligt har jag tagit bilden på samma sida som artikeln


1a dagen som rökfri

Imorse när jag vaknade kände jag efter om jag var röksugen men nej det var jag faktiskt inte. Mina katter stod vid balkongdörren och väntade på att jag skulle öppna den som är ett av det första jag gör men bara för att gå ut och ta några bloss, dom såg ut som två fågelholkar när jag gick förbi den och ut i köket för att ge dom mat. Dom blev så förvirrade att dom pep av bara farten. Jag gick för att sätta på datorn och då går jag förbi balkongdörren igen och dom ser ännu mer ut som fågelholkar, tittar på varann, tittar på mig, tittar på dörren, på mig igen och undrar vad sjutton som har hänt. Datorn startade inte..nehe men vad roligt, strömbrytaren till kontakthubben var trasig, fick snabbt ta den som var under sängen och byta ut. Satte på datorn men upptäckte att brevid muspekaren så var det ett timglas varannan sekund som om hårddisken arbetade med nåt men ångrade sig lika fort. Jag hade inget annat öppet än msnfönstret och hade inte tryckt på internetknappen heller. Irriterande som sjutton. Gjorde en systemåterställning så nu är det borta iallafall.

1 timme senare är klockan nu och jag är fortfarande inte röksugen. Har tagit en snus, det är det som jag ska ersätta med några dagar och sen får jag sysselsätta mig som sjutton. Man märker att det där med rökningen är rutin. Man går ut och röker för att man inte har nåt att göra just då. Dom på ICA kommer efterlysa mig med spårhundar och fråga sig om jag lever eller inte. Jag var där ungefär varannan dag innan. Kommer dom göra en reklamfilm om mig med kanske? En icabloggare med tårar rullandes på sina kinder och gör en fjortisinspirerad efterlysning med plutande läppar i slutet? Jaja gråt inga tårar mer för min skull. No more cigarettes!

God Morgon på er!


Fagerlund

Rickard Fagerlund. En av Sveriges absolut bästa ishockeyledare har kastat in handduken. På nyårsafton fick han en hjärtattack och dog, 72 år gammal.

"För bara två veckor sedan valdes Fagerlund in i Internationella Ishockeyförbundets IIHF:s Hockey Hall of Fame för sina insatser för sporten. Fagerlund var ordförande för Svenska ishockeyförbundet under 19 år (1983-2002) och valdes in i IIHF:s styrelse 1994. Han kommer att bli ihågkommen som en av de mest framgångsrika hockeyledarna genom historien." Så står det att läsa på Aftonbladet.se idag. Mer att läsa om Rickard Fagerlund finns HÄR


Fira nyår i sanddynor

Medan vi här i Sverige höll på att frysa arslet av oss på nyårsafton hur mycket vi än hade på oss så lapade andra sol och hade myspys i stranddynorna. Victoria Silverstedt skickar en het nyårshälsning till oss i sina vad det verkar ganska små bikinibrallor. Fast hade jag haft en sån liten och söt häck så hade jag också gärna visat bakdelen.

Mer kan du läsa HÄR


Vill du hålla ditt nyårslöfte?

Idag har jag faktiskt slutat att röka. Tog min sista fimp (andra halvan på en lång cigarett) för drygt 2 timmar sen. Jag har planerat göra det när sista paketet var slut efter nyår och det paketet är nu tomt. Jag SKA lyckas den här gången, jag har försökt 2 gånger förut men började första gången efter 1 år och andra gången efter 7 månader. Den här gången är det annorlunda. Min ekonomi är så otroligt skral att jag inte har råd med det längre och sen har jag en näradödenupplevelse varje gång jag går upp för mina trappor som är ganska många visserligen men det är nog inte så tufft om man inte röker. Så mitt nyårslöfte ska hållas, jag vill, jag ska och jag måste!

I bilagan Kropp & Hälsa på Aftonbladet.se har dom tips på hur man fortsätter hålla det. Gå in och läs HÄR vet ja!
Ska jag verkligen börja gymma?

Läs denna dagbok innan ni börjar på gym efter julborden.
En kvinnas VECKA PÅ GYM

Om du läser detta utan att skratta högt, är det något fel på dig.
Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en
regelbunden träningsrutin...

"Kära dagbok.
Till min födelsedag i år köpte jag en veckas personlig träning
på det lokala gymet. Även om jag fortfarande är i fin form
sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet
för 43 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé göra ett
försök.

Jag ringde till gymet och bokade upp mig med en personlig tränare
som heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig
aerobicsinstruktör och modell för idrotts- och badkläder.

Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma
igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga
mina framsteg.
________________________________
Måndag:
Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen,
men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymet och fann
Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk gud - med
blont hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woohoo!

Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna...
Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han
instruerade sin aerobicsklass efter min träning idag.
 Mycket inspirerande!

Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups,
men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela
tiden han var i närheten.

Detta kommer att bli en fantastisk vecka!
________________________________
Tisdag:
Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut
ut genom dörren. Christo fick mig att ligga på rygg och pressa
upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på
den! Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade
de två kilometrarna. Hans belönande leende gjorde att det var
värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt liv för
 mig.
_______________________________
Onsdag:
Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att
lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och
tillbaka över den.
Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna.
Bilkörningen är OK så länge jag inte försöker styra eller stoppa.

Christo var otålig med mig och insisterade på att mina
skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK
så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt
gnällande som är mycket irriterande.
Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet,
så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle
någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så
gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig
komma i form och njuta av livet. Han sa något annat skit
också.
_______________________________
Torsdag:
Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder
som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i
ett hajleende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad
det tog så lång tid att knyta mina skor.
Han tog med mig för att träna med hantlar. När han
inte såg det, sprang jag och gömde mig på toaletten.
Han skickade nån spinkig kärring för att leta reda på mig.
Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag
sänkte.
_________________________________
Fredag:
Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa
någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien!!!
Dumma, spinkiga, anorektiska lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns
nån del av min kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig
smärta skulle jag slå honom med den.
Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps.
Jag har inga triceps!
Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för
fan inte en skivstång eller något som väger mer än en
smörgås! Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån
slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit
någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?
________________________________
Lördag:
Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare
och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp
idag. Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder
maskinen med min almanacka, men jag saknade styrkan
att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva
timmar i sträck och se Väderkanalen...
________________________________
Söndag:
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten
idag så jag kan gå och tacka Gud att denna vecka är över.
Jag hoppas också att min man kommer att välja en rolig
present till mig nästa år - som en rotfyllning eller en
livmoderoperation.
Jag säger fortfarande att om Gud
hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter
över hela golvet!


Klass 1-varning!

Nu utfärdas det varning för att vara ute på vägarna lite här och var i Sverige. Jul och nyårshelgerna är det fullt på vägarna av helgfirare som inte hade vett att stanna hemma över dom här helgerna.

Främst på ostkusten varnas det, det är halt och snöigt. Håll hastighet och avstånd gott folk! Ta hellre lång tid på er än att hasta fram, du sparar enbart nån eller några minuter på det. Bättre att komma fram välbehållen eller hur?

Mer kan du läsa HÄR


Smsrekord

Skickade du många sms till släkt och vänner igår? Du var långt ifrån ensam. Det slogs smsrekord igår och inatt.

Mer kan du läsa HÄR

Bilden är tagen på samma sida som artikeln

 

Jag började få problem med sms runt 17tiden igår, det  gick segt att skicka. Ewa försökte skicka sms hela dan igår men antingen stod det att det inte gick att skicka eller också fick hennes vänner smsen flera timmar sent. Men att ringa gick lättare. Jag tog emot 2 samtal strax efter 00.00. Jag ringde 2 samtal men då var nätet överbelastat. Tack och lov hade jag redan önskat dom Gott Nytt År på sms tidigare på dagen så jag har inte dåligt samvete över det.

 

 


Min nyårsafton

Ja, ni som läste mitt tidigare inlägg om hur jag skulle undvika en stressig nyårsafton vet ju då att jag skulle sitta själv och inte stressa ett skit. Jo men visst, den tanken gick ju bra fram till 16.30 då min kompis Ewa tog mig på msn och frågade om jag kände för att dricka. Hon skulle också sitta själv och ville väl inte det riktigt efter vad som hade hänt under dan. Vi hade inga pengar och inget att dricka men efter att ha kollat runt lite så fick vi napp från två olika håll. Nu blev det bråttom, hon skulle komma till mig 2 timmar senare, panikstäda lite iallafall, ut och halkade omkring på vägarna för att hämta drickat, måste säga att min stads gator är som isen på isstadion, förjävliga. Man kände sig som Bambi på hal is och jag var helt slut när jag kom hem. Fortsätta att panikstäda lite och sen fixa mat. Sen kom hon. Tjoflöjt hon drack, jag drack och vi åt. Brukar ni förresten dricka grogg till maten? Det gjorde Ewa, urk. Jag är inte ett fan av rött vin men efter 1 flaska vitt så smakade det röda riktigt bra, det gick ner. Det blev en mycket trevlig nyårsafton trots allt och ja jag erkänner, jag stressade i 2 timmar! Men det var det värt och idag är jag inte så farligt bakis, bara nån halvsovande idiot som hamrar löst på höger sida av huvudet men det accepterar jag för trevligt hade jag. Hur var er nyårsafton?

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA!

Tyvärr strejkar min dator att ta emot min mobil som maskinvara så det blir inga bilder som jag tagit på ett tag..


Slippa baksmällan?

Självklart är ju då det första att skita i att dricka alkohol överhuvudtaget eller drick lite av det. Har du redan hävt i dig en hel del så finns det grejer du kan trycka i dig. Bananer och tomater tex är tydligen nåt som lindrar bakus smällusen som uppkom efter nyårsafton. Alkoholforskarens bästa tips kan du läsa HÄR och det står också varför vi blir tunga i huvudet.

 

 


Förbjuda raketer?

Än har jag inte sett något om att det hänt någon nyårsolycka som har orsakats av en raket detta år. Det är fint att titta på men det vore kanske bra om varje kommun anlitade proffs till att skjuta upp fyverkerier på en plats? Så säger iallafall Åke Persson expert på brandfarliga och explosiva varor.

Mer kan ni läsa HÄR