Barnen invaderar nätet

Jag är en av många som läser Alex Schulmans blogg "Att vara Charlie Schulmans pappa". Han har en gudomligt söt liten dotter. Om henne skriver han både små och stora saker. Det är väl tänkt att hon ska läsa hela bloggen när hon blir äldre. Ett smart sätt naturligtvis, jag önskade att mina föräldrar förde dagbok när jag var liten, det hade varit väldigt roligt att läsa.
Han är inte den enda som bloggar om sitt barn, det vimlar av dom. Linda Rosing som fick en son för några veckor sen bloggade från BB. Det är både kändisar och ickekändisar som har startat bloggar om sina barn och deras vardag. Många frågar mig: "Hur sjutton kan du läsa andras bloggar som du inte känner, vad har du för intresse av det?" Jag tycker det är intressant och roligt att läsa andras bloggar. När jag började läsa en blogg så var det en kompis som skrev den, det är också den enda jag kände från början. Nu har man lärt känna några stycken tack vare bloggandet. Det är också roligt att få följa utvecklingen som barnen gör i dom bloggar jag läser. Man gläds när Alex Schulman tex skriver om att Charlie nu har skrattat högt, eller när hon får smaka på något nytt i matväg för man har ju haft småbarn själv och kan ge råd och tips på vägen och han tar tacksamt emot dom.
Andra bloggar med barn inblandade som jag läser: Utlandsmamman, Babiantuttar , Heja Abbe , Vimmelmamman, och Hoppfullt psykfall

Mer kan du läsa HÄR

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback