Åsså blev det fredag igen då!

Eftersom jag inte fått bukt på mina vaxproppar i öronen än så...ja så hände det som inte vanligtvis brukar hända. Jag hörde inte alarmet, jag hade ställt klockan på 5.00. Jag vaknade självmant 5.39. Tittade på klockan och sträckte på mig. Sen i mörkret fick jag banne mig upp ögera sketstort för det var då jag insåg att jag hade sovit 40 minuter längre än jag skulle. Kl 6.10 gick bussen och jag tackar min lyckliga stjärna just idag att jag inte är någon som måste stå och sminka sig i en halvtimme innan, heller inte nån som har en frisyr (numera ännu mindre) som man måste jobba mycket med för att få till som man vill. Hade jag haft en sån frisyr som jag vill så hade jag nog behövt jobba lite mer, nu tittar jag mig i spegeln, suckar och skvätter lite vatten på det...typ.
 
Jag hann i alla fall, jag kastade på mig jobbarkläderna och stod på busshållsplatsen 6.05. Det var då jag såg nåt som gjorde mig glad.
 
 
Solen var på väg att komma därborta i det blå..solen visade sig inte men jag kände på mig att den skulle göra det. Det kan göra en hel dag.
 
Jag åkte till jobbet, jag var först där så jag låste upp. Njöt en stund, satte på 13 koppar kaffe till resten av folket som hade tid att dricka det..och som dessutom gillar det. Jag är inte en av dessa för jag är redan ute innan de flesta kommit dit. Joråsåatteee, här börjar vi jobba 6.45, jag och mina två kollegor alltså, när dom andra börjar vet jag inte.
 
Jag packade ihop det jag skulle ha med mig till två ställen och sen åkte jag då till första stället och där mötte jag upp andra kollegan som kom med en senare buss. Vi jobbade och OJ vad vi jobbade.
 
Sen åkte vi till kontoret igen, packade om och åkte till sista stället. Vi hade lite tid kvar innan vi skulle till stället så vi passade på att åka till mitt favoritfik. Fotade inget därifrån. Det var en Mer och en frasig (näst intill hårt) wienerbröd. Sen åkte vi och jobbade.
 
När vi gjort det så..ja då puttade jag kollegan ur bilen utanför ICA och fortsatte till kontoret för att lämna tillbaka bilen. Sen stod jag och väntade på bussen.
 
 
Jag hade banne mig rätt! Solen har skinit sketmöe idag, hela dan typ. Jag stod och solade mig och sen klev jag på bussen.
 
Steg av utanför ICA och köpte dagens middag. Mos, kalvsylta och rödbetor. Sketgött men precis som igår och i förrgår fick jag ont i magen. I går och förrgår åt jag spagetti med köttfärssås och trodde det var ketchupen som var boven i dramat. Idag var det inte nån jävla ketchup i maten och ändå fick jag ont. Hoppas det ger med sig och att det är för att jag slarvat med tabletter (läs..inte råd att hämta ut nya mediciner). Men igår ställde jag mig otillåtet på ett ställe som man inte får stå medan jag gick in till Apoteket för att hämta ut en liten sketen burk. Inga böter då så då var det ju bra.
 
Nu är det fredag och imorgon är det lördag. Japp, jag är så duktig på att redovisa dagar tycker jag. Imorgon ska jag dessutom parta med goa töser hela kvällen.
 
Ha en sketfin fredagskväll!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fnulan

Woop Woop kom ihåg inlogg. SKa se till att spara det med...
PÖSS

2013-03-03 @ 22:05:16
URL: http://www.femme.se/fnulan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback