........

 

 

Jag vet att det är exakt samma bilder som 2009 men det är svårt att hitta en bild som man inte kan få böter av att använda idag så jag gjorde helt enkelt skärmdumpar på mina egna, det funkar väl? Va bra!

 

Då har det gått ännu ett år av ens liv. Tiden går fort. Hur har mitt år varit då? Vad har hänt under året?

 

På nyårsafton blev jag spådd av en kvinna som var där, hon sa att jag skulle bli mer mottaglig för kärlek inom kort, eftersom jag då hade två kraschade förhållanden bakom mig och eftersom båda var ute ur mitt liv så skulle jag alltså bli mer mottaglig för att jag då kunde gå vidare. Hon spådde också att jag snart skulle få en praktik eller ett arbete.

Den 15 februari tog mitt ex från Sundsvall kontakt med mig på qx. En av dom som var ett kraschat förhållande alltså, efter många år liksom. Ni vet ju att vi började träffas igen men är nu bara är vänner.

 

I Juni fick jag praktik där jag ännu jobbar och hoppas få en riktig anställning nästa år.

 

Nu i december tog det andra exet kontakt med mig och vi är nu också vänner, jag ger folk en andra chans för att se om det blivit en förändring alltså. Vi är fortfarande vänner.

Ja det var ju inte mycket som hade hänt mig detta år måste jag säga, inga stora saker alltså, mer än dessa tre. Däremellan har det väl gått sin gilla gång.

 

Hoppas att år 2012 kommer bli ett sjuhelvetes bra år för mig, det är jag banne mig värd!

 

Jag vill tacka er alla för alla besök detta år, tacka både gamla besökare (då menar jag inte ålder) och nya och hoppas att ni är med mig även nästa år, okej? Inte? Hepp, skit it då!

 

Hoppas att även ni får ett bättre år och kan meddela mig om det emellanåt okej? Bra!

 

Ha nu en riktigt underbar nyårsafton och njut av årets sista dag. År 2011 är snart till ända!

 

Ses här imorgon förmiddag okej? Bra! Massa pussar och kramar på er alla från mig, Nogger och Iza!

 

 

 


Jag vart lite sugen

Jag köpte chokladmoussé. Såg fram emot att äta det.
Det gick liksom över när jag hällde upp det..av någon anledning.

 

 

 

 

 


Göttans!

Idag tog nog min blåsa också semester för jag mellan 01-09 eller nåt. Riktigt skönt måste jag säga. Men antar att jag legat på samma sätt hela natten för när jag sen la mig på rygg vaknade blåsan till liv, antingen hade jag knipit med benen eller också rann det ner lagom då jag vaknade.

I alla fall är det väldigt skönt att vara ledig idag. Jag har duschat, high five på det, jag och Ewa har även varit hos hennes exman och fikat, varsin macka med tonfiskröra fick vi, göttans!

Sen har vi varit och köpt våra rosa piller på Apoteket, dom som gör att vi är rätt normala liksom. Sen gick vi till ICA och slogs med alla andra för att inhandla nyårsmaten. Det blir en lugn kväll med 4 flak öl, man vill ju vakna utan bakus smällus liksom. Eller näe, vi ska bara dricka lite grann, hennes nye pojkvän med son kommer så det blir mys med mat och lite spel tänkte vi. Inga smällare för oss, nej nej, våra fyrfotade vänner ska inte få hörselskador och vara rädda hela nästa år inte. Nej då nej då.

Ni som följt min blogg i alla år, minns ni vad jag skrev om nyår för 2 år sen? Om inte och om ni är nya, läs det HÄR!Flashbacks

När jag skulle till ICA förut så gick jag ner för trapporna här (jo det är sant) grannens dörr under mig öppnades, i dörröppningen stod det en liten söt tös på ca 4 år, precis när jag skulle säga hej till sötingen så uppenbarade sig en långhårig schäfer, han tittade på mig, skällde som en tok och skulle precis springa ut när husse bakom fick tag på honom. Dom stängde dörren snabbt så jag kunde komma förbi.

Nedanför började jag skaka som ett asplöv. Till historien hör att när jag var 17 år bodde jag i ett hyreshus där det var två trappuppgångar i samma, jag kom utifrån och ner kom en äldre dam med en schäfer, damen hann inte rycka till sig hunden och jag skulle bara gå förbi, då utan förvarning högg hunden mig i armen, det gick igenom både jeansjackan och collagetröjan.

Damen tog mig till sjukhuset så jag fick en spruta, hon gav mig även ett ciggpaket för besväret (det var ingen åldersgräns på cigg då), med hunden i baksätet flåsande. På väg hem frågade kärringen om jag inte ville följa med till en park och leka med hunden. Jag tittade på henne som om hon var från yttre rymden och inte hade någon häst i stallet kvar alls. Aldrig i helvete att jag skulle göra det!

Året efter var jag gravid och var hos min pappas frus föräldrar. Vi hade knytkalas på julafton, jag skulle bara ta upp varorna ur kassen när deras schäfer bet tag i armen på mig, here we go again liksom. Det var inte lika farligt den här gången men efter det kan jag inte gå i närheten av en schäfer, ja utom den på midsommar då för vi var polare. Min första flickvän hade också en schäfer som skyddade mig som bare den,  men andra kan jag inte gå i närheten av. Idag fick jag verkligen flashbacks och det är inga roliga minnen eller uppenbarelser ska jag tala om.Sista arbetsdagen

Idag tog jag återigen ett helt hus själv. Inga kondomer bakom några element dock men damm, oj vad det samlas där.

Nånting stack upp ur en entrématta, ni vet såna där svarta gummimattor som skiten kommer under som är så tunga att man nästan behöver en lift för att lyfta upp för att kunna borsta av skiten som är under? Ni är med mig va? Precis, metallen  som är längst fram och längst bak ni vet, ja i alla fall, någon/något hade gjort att det stod upp.

Med hela min tyngd (ganska mycket tyngd) försökte jag trampa ner det men nej det gick ju inte. Jag ringde "Utropstecknet" och ville att någon skulle komma med en hammare för att få ner det. Dom kom TRE stycken, en som hamrade och två som tittade på. Det är teamwork inom Samhall det! Det blev i alla fall bra så ingen snubblar över det där på nyår, slår i hela fejset i entréfönsterrutan, krossar den, får massa söta skärsår i fejset och måste betala ambulans, det kan bli dyrt..i alla fall för Samhall för det hade varit vårt fel om jag inte hade ringt.

Min rygg var helt slut efter det där huset och 4 timmar senare var jag i alla fall klar, svep skulle borstas, in i maskiner, ut med dom, i lådor och sen var jag ännu mer slut.

Det var meningen att jag skulle jobba på det där fina stället med alla slattarna ni vet, nu behöver jag inte det för dom är så många däruppe imorrn ändå så gott folk, imorgon får Sune sova sketlänge! Jag kan titta på klockan och jag kan somna om om jag vill..men i vanlig ordning vaknar jag la runt 7, det är kolsvart i rummet och min blåsa vägrar att ta semester men då kan jag i alla fall gå upp och rasta Doris och sen gå och sova igen..det har ju inte hänt dom närmsta 3 åren men vi får hoppas i alla fall!

Frysen på jobbet ska frostas ur och ingen ville ha panpizzorna som var där så vem fick med sig dom hem tror ni? Precis, BERTIL! Eller näe okej, jag fick dom, det är väl en si sådär 10-12 stycken, det blir massa nomnomnom det!

Nu ska jag fira att jag är ledig tills på måndag med två ostbågar och vatten.Ser ni liknelsen?

Igår pratade jag mycket (gjort ett bra tag nu) med en tjej på ett forum som sa att jag var hennes Sharonfrukt.Jag frågade hur och hon svarade: "Orange, rund och söt". Var fan kommer det orange ifrån när det gäller mig?? Kan det vara för att jag rätt ofta äter ostbågar tror ni? Va? Eller? Så måste det vara eller? Ja jag vet inte jag, fantasi har hon i alla fall!

 

 


Rajraj var det här. Denna låg bakom ett el...

bild006 (MMS)

Rajraj var det här. Denna låg bakom ett element, lite besviken dock att det inte var godis. Blev lite sugen...på godis alltså.


Då var tisdagen över

Igår kväll/natt hade jag lite svårt för att somna, jag vände och vred på mig otaliga gånger innan Jonna Blund bestämde sig för att tömma en hel jävla påse över mig. När telefonen ringde imorse var jag rätt död men jag gick upp, ställde mig i duschen och höll på att somna stående.

Jag gick till Pressbyrån för att återigen köpa mig ett busskort, stormen Dagmar höll på att vinna över mig genom att nästan kasta in mig i ett staket men jag ställde mig bredbent och vägrade ge upp. Jag vann! Victory!

På jobbet var det rätt många som jobbade i alla fall, det trodde jag inte men jag och den andra job:aren tog båda höghusen eftersom det inte var något jobb igår. Sen städade jag lite på kontoret och fick sluta en halvtimme tidigare för att jag hade en dejt med Sivan, hon bara pratade siffror men hon är trevlig ändå.

Nu när jag kom hem skulle jag sova en halvtimme, en halvtimme är rätt mycket i alla fall. Jag ställde klockan på mobilen. Jag vaknade 45 minuter senare av att Iza stod och höll på att ha ihjäl mobilen med tassen, det var ett jävla stampande på den, trodde nog att det gick att stänga av den på så vis eller också var hon trött på att höra samma musik om och om igen! Tack Iza, tack vare dig vaknade jag då dina morrhår kittlade min kind.


Tisdagen har gått och nu är det bara tre dagar kvar att jobba, göttans!Julen är över

Ja då sjunger julen 2011 på sista versen. Den är slut om några timmar, helgen har gått väldans fort fast man inte gjort så mycket.

Många är lediga från jobbet, både utanför mitt eget och på mitt. Jag själv ska jobba minsann, det kommer nog bli lite mer att göra, men det gör inget, då kan jag både visa framfötterna och tiden går fortare.

På fredag blir det förhoppningsvis att jobba på samma ställe som onsdag och torsdags förra veckan, då vankas det nyårsfest för ett gäng utländska säljare vad jag fattade det som. Det blir nog en fest som heter duga. Vem som ska städa efter dom har jag ingen aning om för jag tänker då rakt inte åka dit på nyårsdagen och städa efter dom, då ligger jag förhoppningsvis i sängen, är lite bakis och firar med att det då är 2 år sen jag slutade att röka, det är fan yaaaay på det!

Ett endaste bloss har jag tagit på hela tiden och jag ljuger inte, det var förra sommaren då jag var full och odräglig. Efter det har det inte blivit nåt. Stolt är jag! Det ska jag hålla för jag vill verkligen inte röka. Det luktar blä i kläder, det är dyrt och tidskrävande.

Har ni några nyårslöften? Jag har inga i år faktiskt.


Varför?

Jag fick ju påslakan av min älskade dotter i julklapp, det bäddade jag rent med inatt, jag sov hela natten, inte en endaste stund vaknade jag och jag vaknade 8.51, det är fan high five på det.

Dock har yrseln inte gett med sig och jag är fortfarande risig i magen så det blir ingen resa till bror med familj för mig, så synd för det är första gången som jag skulle se deras nya hus, ett hus dom köpte för några år sen liksom, så trist att jag inte får se det men det går väl fler tåg antar jag.

Det är liksom inte läge att sitta i en bil, känna hur det svider i magen och jag måste ut på nån sekund, särskilt inte om man är på en stor väg där det knappt går att stanna och jag sitter ju inte gärna vid vägkanten och visar ändalykten, no way! Och med yrseln slutar det la med att jag trillar...rätt i det hela.

Hoppas att det går över till imorgon för imorgon är det jobb igen. Det kommer vara rätt tomt på jobbet, alla verkar vara lediga men då finns det desto mer att göra för mig, två hus ska städas, det kommer säkert finnas massa julklappar som folk inte vill ha, en nästrimmer till en dam...som jag fick på julafton, det var i julklappsleken där ingen vet vem som får vad, jag bytte den med syrrans sambo då jag inte är i ett behov av det, kan man ha den i röven kanske? Inte? Hepp.

Stormen Dagmar var och härjade här i natt, nu har hon dock dragit vidare som tur är. Min mormors syster hette förresten Dagmar, hon var inte så stormig av sig vill jag minnas.

Dags att lägga sig en stund så jorden slutar att snurra för en sekund. Och kom ihåg, jag var inte ute igår, jag var hemma och hade det mys i tvättstugan.


Tvättstugan suger getstjärt

Jag försökte att MMS-blogga förut från tvättstugan men nätet var överbelastat så jag får la göra det nu då, dock inte från tvättstugan.

Min dotter kunde inte tvätta allt sist så det lovade jag att göra idag. Jag satt därnere, det gick inte att komma in på varken Facebook eller Twitter med mobilen då allt var överbelastat så där satt jag och höll på att somna, ja på riktigt faktiskt.

Jag tänkte lägga mig ner på golvet och sova en stund men eftersom dörren inte går att haspa eller på nåt sätt göra så ingen kan komma in så jag lät bli. Jag ville undvika att vakna av att nån ful ambulansförare gjorde mun-mot-mun-metoden på mig. Så jag skulle vara tvungen att resa mig upp och springa skrikandes till skogs, orka springa liksom.

 

Medan jag satt där blev jag yr, det svartnade lite för ögonen och nu sitter jag här och är småyr och då har jag inte tagit en endaste droppe alkohol. Förresten så smsade Ewa och frågade om jag skulle med ut idag men det går ju inte. Pengar har jag inga, yrsel har jag, tvättstugan har jag och orka gå ut idag när det är FÖR mycket folk ute, näe tvi.

 

Jag sitter hellre här och väntar på att tvätten ska bli torr därnere, det är mitt kall i livet helt enkelt.

 

 


Julafton 2011

God fortsättning alla goa!

Jag var så mätt, trött, nöjd och allt annat man kan vara när man vaknar tidigt, håller igång hela dagen och luften går ur en när man kommer hem.

Jag tog med mig min andra mobil med bättre kamera och blixt igår och jag tog kort. Min julafton i bilder.

Ja, vi tillbringade julafton på en ö mitt i Vänern, i en rödvit stuga och denna fina tomte välkomnade oss utanför.

 

 

Jag tog ju ett kort på mig i skjorta julafton 2007, precis här, eller någonstans i närheten, jag var bara tvungen att ta igen. Dock frös jag lite mer detta år.

 

 

Kl 13 åt vi gröt och gott bröd, efter det tog några av oss en promenad. Min pappas fru till vänster på kortet och min syster till höger.

 

 

Dessa två ville också vara med, pappa till vänster på kortet och min systers sambo till höger.

 

 

Den milda vintern har gjort att det fortfarande växer kantareller minsann!

 

Värdparet ihop med välkomstomten såklart! My parents!

 

Är det på landet så är det också utedass som gäller, charmen är total.

 

För att man inte ska snubbla och hamna med trynet rätt ner i dasshålet så måste man ha ljus även på dasset

 

Jag ville inte vara sämre, ville ju bli fotad med tomten jag också!

 

Mina söta syskonbarn, Marcus och Angelica, Marcus hade dagen till ära en spelade och blinkande slips som han i tid och otid satte på medan han skämtade och skojade till fullo.

 

 

När mörkret föll var pappa och syrrans sambo ute och tände alla 16 lyktor

 

Såhär kunde det också se ut

 

Kl 17 kom min dotter som hade jobbat från kl 8 i grannstaden

 

..då kan man vara så trött att man kan dumma sig rejält, that´s my girl!

 

Och vi andra jublade för att det betydde att vi äntligen kunde få julmat!

 

Och Marcus som hade gått som en äggsjuk höna i köket och frågat när vi skulle äta mer än en gång var tvungen att visa hur lugn han var, eller nåt...

 

Jag satt mest och väntade spänt på att få öppna julklappar. Jag fick pengar och påslakan av min älskade dotter. Precis som jag ville ha.

 

 

Lite dåligt ljus eller bara av ren skämtsamhet satte Marcus på sig pannlampan och började dela ut julklappar. Dålig bild tyvärr.

 

 

Sen vankades det gotter och dricka. Alla var sjukt mätta men det där trycktes väl ner någonstans.

 

Runt 23 var vi hemma har jag för mig, dottern var SJUKT nöjd med alla sina julklappar, det värmer i ett mammahjärta det. Klart man inte köper nåt som inte står på önskelistan!

 

Jag är fortfarande mätt och tvivlar på att jag kommer äta nåt på hela dagen. Imorgon blir det en färd till bror några mil bort och träffar honom med sambo och deras tre små kottar. KUL!

 

Hade ni en fin jul? Nöjda med julklappar?

 

 

 

 

 


HO HO HO!

 

Dagen har kommit, dagen då man stressar fast man trodde man typ var klar, icke! Jag sitter med färg i håret och har gjort det mesta men ändå.

 

Jag vill önska mina underbara och då menar jag UNDERBARA läsare (ni är ju dom bästa) en FÖRJÄVLA underbar julafton med mycket mat, mys, sällskap och klappar. Njut för imorgon kommer det en ny dag vet ni.!

 

GOD JUL! Puss och Kram så många ni vill ha (givmild).

 

 

 


Bidde inget

Så har dottern åkt hem, hon börjar kl 8 i grannkommunen imorgon bitti så hon skulle hem och sova. Vi har ätit och OJ vad hon har ätit. Jag fick henne till och med att smaka på rödbetssalladen och hon tyckte om det. Hon åkte härifrån med en spypåse näst intill, skinka på brödkaka, köttbullar, choklad ur en Aladdinask, clementiner och en massa julmust!

Man vann inte ett skit på Bingolotto men var ett nummer ifrån att få en resa till Dubai, det hade ju vart nåt, eller också hade jag sålt den och tagit pengarna för att, ja typ köpa busskort året ut.

Upp tidigt imorgon igen för att göra resten. Hoppas ni haft en bra dag och att natten blir sketunderbar!


Joråsåatte

Jag höll mitt ord, jag ställde mig utanför en affär strax innan 10 då dom öppnar, jag gjorde mig startklar när jag såg tjejen i den fina röda tröjan öppna 4 (!) lås innan dörrarna kunde åka isär, jag väste i hennes öra att det var banne mig på tiden..eller näe det gjorde jag inte men jag tittade in hennes häck.

Jag var först in till den andra affären och där köpte jag en julklapp, när jag vände mig om från kassan så var butiken redan full av folk, jag hånlog för mig själv, att dom inte var lika smart som jag alltså, jag skrattade hysteriskt sen tog jag nästa affär, fick det jag skulle ha och sen cyklade jag hem, jag cyklade förbi ICA och såg att köerna var enorma, jag skrattade så jag nästan föll av cykeln..eller näe det gjorde jag inte heller men det ser bra ut i skrift.

Nu har jag diskat, dammat, dammsugit, fixat till och sovit en timme. Underbart att man nu kan ta det lugnt. Kl 19 kommer min dotter och då blir det bara mys, hon, jag, katterna och Jan Bylund!

Hoppas att ni inte stressar ihjäl er nu vänner, det är det inte värt!


Woho!

Jag ställde klockan på 7, vaknade dock 6.15 och gick upp, jag är ledig idag, det kan man inte tro för jag gick bara upp en halvtimme efter den tid jag annars brukar gå upp. Kl 7.50 var jag utanför ICA, jag stod som nummer 2, där stod jag med min kundvagn, hade satt turbomotor på den, medan den första stod i telefon och var i sin egna lilla värld så öppnade dom 7.54 och jag kunde lugnt gå in först, jag var först! Hur coolt är inte det? Näe..inte så värst men jag flög mellan hyllorna, ja tills jag insåg att dom hade flyttat på risgrynsgröten, va fan, jag tappade ju tid!

Medan jag gick där och blev svettigare och svettigare så fylldes ICA på big time, jag ställde mig i kö, det var bara en före mig tack och lov, betalade och usch, det kostade alldeles för mycket, det får bli vatten och mögligt bröd resten av månaden alltså.

Jag var hemma 8.27 igen, yaaay, jag avundas INTE folket som är tvungna att gå dit mitt på dan, det kommer vara SKETMÖE folk. Kl 10 ska jag stå utanför en affär, nej jag säger inte vilken det är och där vet jag i alla fall vad jag ska ha, om det nu finns kvar, annars får det bli luktsuddigummin till dottern. Sen ska jag hem och städa, klå in julklappar och sen försöka hinna ta det lite lugnt emellanåt.

Vilken jävla hysteri det är kring jul, nästa år ska jag banne mig köpa julmaten i augusti!En dotter lyckligare

Eftersom min dotters torkskåp då är trasigt så tog hon med sig 5 veckors skittvätt till mamsen. Hon tvättade 4 maskiner, resten tar jag på juldagen, japp ni såg rätt, jag ska tvätta på juldagen! Jag offrade nämligen mina egna kläder för hennes skull, jag ska gå i mina mysbrallor, en urtvättad t-shirt med klorinfläckar på och trosorna får jag vända ut och in på, äsch, det är ju bara jul för bövelen!

Näe då, jag har kläder till julafton så jag tar resten på juldagen då.

För detta fick jag då en pizza, jag fick dock gå och hämta dom själv, ja det är skitlångt, hela 1 minuts gångväg. Det var sketgött! Sen satte vi på Lotta Engberg...eller näe, Lotta på Liseberg ska det ju vara, vi sjöng med i julsånger med våra vackra stämmor så till och med katterna blev tårögda, eller om det var för att trumhinnorna sprack, lite osäkert där faktiskt.

Några trevliga timmar med min dotter blev det i alla fall och fler blir det imorgon, me like sketmöe!

Trött som en gnu egentligen men jag är ledig imorgon och jag kan gå upp 7.45, sätta på mig mysbyxor, sätta på mig kepsen och ställa mig utanför ica, folk kommer kasta sig åt sidorna av synen, så där går jag i lugnan ro och behöver inte ens stressa för att folket står som frimärken utmed väggarna. Me like det sketmöe också faktiskt!

Är ni klara med julstöket? Rullat 511 köttbullar, gjort era egna prinskorvar med era mäns snoppars mått? Kanske slagit in julklappar? Förbannat faster Agda för att hon tvunget måste ha nåt trekantigt så hörnen gör hål i pappret? Var lugn, jag har ett tips, skit i faster Agdas julklapp! Släng till henne en tjuga så hon kan gå själv och köpa sig sin egna jävla julklapp! Så kan vi säga!


Lite lugnare idag

Idag kom jag till jobbet tidigare för vi visste inte hur fort gästerna på jobbet ville ha frukost. När jag kom dit så hade jobbarkompisarna redan dukat fram men gästerna var lite trötta så dom kom ner först halv åtta. En del åt inte alls utan tog bara sitt pick och pack och stack. En gick inte upp förrän efter 10 och då är frukosten redan bortdukad, undrar om det var han som drack mest eller bara morgontrött, eller den vettiga utav dom alla som väntade innan han körde hem.

Vi var 5 som jobbade och det var inte alls så mycket att göra, det var mest borttagning av halvfulla/halvtomma glas, renbäddning, dammning och tömma papperskorgar i samtliga rum.

Jag åt frukost idag, en ordentlig frukost, det var länge sen.

Mackan bestod av bröd (jo det är sant), räkost, julskinka och leverpastej, två kokta ägg och the. SÅ gott, jaja, gästerna hade inte ätit upp jordnötterna eller chipsen så det åt Sune upp, eller ja, tills nåt skavde i halsen på mig och jag hostade så ögonen tårades, jag fick för mig att chipsen var förgiftade och att det var därför som den sista gästen låg kvar, antingen död, med chips i strupen eller helt enkelt i koma. Så var ju inte fallet men jag hade ont i halsen ett tag så dom där chipsen hivades, jordnötterna som jag inte orkade äta upp fick jag med hem, nomnomnom!

 

 

Detta är det sk biblioteket, inte så många böcker, minns inte om jag såg en enda faktiskt, men här kopplar man av med baileys, konjak, Loka eller nåt annat som går ner efter några glas vin eller öl. Här var det belamrat med glas innan vi städade.

 

 

En av trapporna ner, ingen risk att man får pung eller musskador då man inte kan åka på räcket ner i fyllan.

 

Jag trivs på det här stället, där vill jag vara fler gånger och kanske blir det nästa fredag då det ska vara en stor fest där på nyårsafton. Vet däremot inte om jag vill städa efter dom men det får jag säkert.

 

Nu har jag vart iväg med min dotter för att inhandla julklappar till julleken vi ska ha på julafton, jag skriver dock inte vad det är för min dotter läser min blogg ni vet.

 

Lite senare kommer hon hit igen för att tvätta. Skoj så!

 

 

 

 

 


En ovanlig arbetsdag

Imorse kl 6.46 satt jag i godan ro och väntade på att få gå till bussen när mobilen ringde, såg att det var "Utropstecknet" och då driver den jäveln med mig och säger "Vad gör du? Vi saknar dig här!" Jag tittade på klockan och blev mer förvirrad än någonsin, jag var ju inte försenad, nej då som sagt, han skämtade. Han frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba på annat ställe idag. Ett ställe som jag vet har mycket mycket MYCKET mer att göra än på det vanliga. Jag har velat komma dit länge nu så glatt sa jag ja, det är endast 5 minuters cykelväg dit så japp jag cyklade.

Det är ett ställe där pappersbruket har sitt ställe för folk som har något med dom att göra, folk har konferenser, julfester, fester över lag och fyllefester! Jag har hört om ett antal fester som jag nog skulle varit glad över att slippa städa efter.

Igår hade det varit 30 pers som då sov över också. Det såg ut som fan tydligen, glad överallt, flaskor överallt och ja mycket av allt kan man säga.

Lite slattar här och var som blev över

 

Whiskey någon? Det hittade jag i biblioteket

 

Detta är en julost, jag undrar om gårdagens festdeltagare ens vet hur en ost ska skäras, men dom använde en sked! Antagligen när alla hjärnceller har slutat att fungera.

 

Folk sover över och när dom då ätit frukost och åkt, ja precis, ÅKT iväg (undrar om man ska ringa snuten) så ska vi bädda rent överallt och sen bädda lite fint, säg nu att ni tycker detta är fint, snälla för det är nämligen JAG som har bäddat!

 

 

Så här ska det se ut när det är klart, i SAMTLIGA rum! Jag beundrar alla hotellstäderskor nu kan jag säga.

 

 

Det är tre våningar, längst upp är det en relaxavdelning med bubbelpool, vi hittade EN tom ölflaska däruppe, duktigt!

 

 

I samma rum såg jag denna dörr, undrar vad det är för pygmé som byggt detta ställe egentligen.

 

Utanför poolen såg det ut så här, takfönster och låga träbalkar i taket, tur jag är så kort, så kan vi säga!

 

Tiden gick förbannat fort idag, vi hade att göra hela tiden och vi fick äta det som blev kvar, som dom lämnat efter sig, dock drack vi inte ur slattarna eller det som var kvar på tallrikarna, vi är liksom inte helt jävla bombade!

 

Jag ska vara där imorgon också, det ser jag fram emot för kl 13 kom det ett gäng på 15 stycken så imorgon ska det antagligen inte se ut som en bomb har slagit ner, vi kan ju hoppas i alla fall!

 

 

 


Sicken tur!

Igår somnade jag innan klockan slog över till onsdag, imorse vaknade jag först 5.32, jag skulle upp 5.45, jag somnade om och vaknade 5.44. När jag skulle stänga av larmet för att inte väcka hela huset så upptäckte jag att..näe fan jag hade glömt att ställa klockan alls igår! Herregud jag hade kunnat legat och sova till kl 8!

Jag älskar min kropp som vaknar innan, det är inte första gången, tack, tack. TACK!

Idag är det onsdag, tiden går fort nu minsann, underbart!


Välkommen ut ur garderoben Kajsa Bergqvist!

Det kommer faktiskt inte riktigt som en överraskning för mig att Kajsa Bergqvist är flata, eller bisexuell eller va fan, att hon gillar tjejer! Har haft en liten föraning, dragen har funnits där men har väl slagit bort det när hon sen gifte sig med Måns Herngren.

Men detta är riktigt positivt för IdrottsSverige, nu kommer dom ut på löpande band och det tycker jag är bra. Dom är ju faktiskt förebilder för unga som kanske inte vågar berätta hemma.

Kajsa berättar mer i nya numret QX (en tidning för oss HBTQ-personer) om det hela och mer intervjuer vill hon inte sen ge om detta ämne! HÄR kan ni läsa lite mer om ni nu känner för det.

Välkommen hem Kajsa, välkommen hem!

 

 


20/12

Idag har jag städat ett höghus själv, jag har inte städat detta på flera veckor så det hade tillkommit lite nytt.

 

Denna pygmétomte stod utanför en dörr, såg lite scary ut kan jag tycka men jag städade fort annars var det väl risk att jag hade honom i röven.

 

 

Eftersom jag var på kurs för två veckor sen så fick jag veta att man kunde spraya vatten på svepen om man tycker att dom är torra som Sahara, jag tog den där flaskan och satte fast den i byxorna, det resulterade i att den nästan drog av mig byxorna men det får ni inte bild på!

 

 

Detta är fröken December i Samhalls kalender...för blinda.

 

Andra är trädkramare, jag är mupp..moppkramare!

 

SkogshuggarSune minsann! Eller näe, "Utropstecknet" fick ta kort på mig, han sa att det nu skulle komma nya regler för oss städare, att vi är tvungna att ha på oss detta när vi städar trappuppgångar. Är det någon som har ett jobb till mig? Jag kan göra nästan vad som helst, anställ mig som glädjeflicka om ni så vill!

 

Fick ett sms av min dotter på jobbet och hon frågade om vi kunde äta ihop idag, visst tänkte jag, det var ju länge sen jag var hemma hos henne men nehepp, det skulle ske hos mig tydligen. Hon kom, hon åt, hon höll på att spy och sket ut all mat sen åkte hon hem, ja efter att hon hade visat parodier på "Harry Potter" som hon skrattade sig fördärvad över medan jag stod och undrade när det roliga skulle komma.

 

Den här dagen har snart gått den också, två dagar kvar sen ledig i 4 dagar! Göttans!

 

 

 


Skittrött.nu

Jodå, visst höll jag mig sysselsatt på jobbet allt, SOM jag städade, människan som brukar städa på kontoret var på annat ställe (jag smittar nog fortfarande) så jag fick ta över istället. Jag moppade, jag moppade och jag...moppade! Överallt kan vi säga, sen var det även svep som skulle borstas, si sådär 40 såna. Satte jag mig ner nån sekund så kände jag att det blev knepigare och knepigare, verkligheten försvann och jag var på ett isberg och jag vrålade, herregud jag är ju för bövelen höjdrädd!

Jag gick och gjorde lite annat också. Sen ringde dom från sjukhuset i grannstaden och hade fått ett återbud och frågade om jag kunde komma kl 13 och ATT jag kunde, bara det att jag var tvungen att åka hem först och sen åkte jag bussen till sjukhuset, jag råkade dock glömma mobilen hemma så inga kort blir det men dom hade fått snö! Har vi snö? NÄ! Tack och lov liksom.

Ikväll kommer jag dessutom att somna ovaggad, inga nattliga samtal inatt tack.

Pratade med min dotter förut, ganska långt samtal, hon jobbar så mycket att hon knappt hunnit köpa en enda julklapp, jo EN, till sin kusin och hennes sambo, nej den vibrerar inte. Jag ska köpa mina två sista på fredag, hänga på låset till ICA och springa omkring för att roffa åt mig det jag ska ut och fort cykla hem igen och sen gotta mig åt att jag kan ligga i soffan och äta praliner medan folk gör sig svettiga bland hyllorna och inte tala om kön ut sen, jag kan bjuda på ett hånflin också så pralinerna sprutar ut från mungiporna.Sooova!

Igår gick jag och la mig vid 23, jättebra tid att sova på, jag kunde dock inte somna riktigt. 23.30 fick jag ett sms av personen som jag nu fått kontakt med efter 2 år och frågade om hon fick ringa upp, jag smsade tillbaka att det fick bli en liten stund då eftersom vi båda skulle upp tidigt. Har man nu inte pratat i telefon på 2 år så kan man ju inte bara säga hej och sen lägga på. Nej då, klockan blev 1.30 innan vi lade på.

Det var en jättebra idé att prata då, idag är det inte riktigt en lika bra idé kan jag tycka. Men kul att höra rösten och prata gamla minnen, ja okej, vi har varit ett par, för 6 år sen, i 1.5 år och sen var vi vänner till 2009 just denna månad.

Nåja, det kommer bli en intressant dag detta, måste hålla mig sysselsatt så jag inte somnar med ett svep i käften eller nåt.

Hoppas ni har sovit gott i alla fall.


Fredag....söndag

Det var värst vad helgerna flyger här. Det var inte länge sen som jag torkade smuts efter gubbarna på jobbet, vad har jag gjort den här helgen egentligen? Menar nytta, jo just det, jag har ju diskat och tvättat...det var väl det.

Annars har jag mest suttit framför datorn och spelat spel, samma spel, eller ja olika matcher såklart, så jävla seg är jag inte.

Imorgon är det måndag och ja, då ska jag jobba, dock inte med att torka av smuts tror jag för det kommer nog någon annan tillbaka som jättegärna gör det där istället...eller hur det nu var.

På fredag har jag tagit ledigt för då får jag pengar och det sista ska inhandlas, det ska även jagas Bingolotter och min älskade dotter kommer och ska spela med mig och sova över tror jag som hon brukar. Hon börjar jobba 8 dagen efter på julafton men det får hon ta helt enkelt.

Ska bli kul!

Vad ska ni göra i jul? Ni har väl inte glömt att posta alla julklappar till mig nu va? Eller? Näe? Bra för jag vill ha en Samsung Nexus som ni vet, om det inte blir en sån så..ja då..ja då går det bra med en miljon också.Triss

Häromdagen när jag hde så ont i ryggen att jag låg i sängen hela dagen så tittade jag på gamla avsnitt lite här och där på Play. Varje paus så kom den här Trissreklamen. Jag garvar varje gång, den är så bra och jag har hela tiden den gamla kvinnans röst i huvudet: "Så bra, då hinner vi ta en paus då" och sen börjar hon spela dragspel.

Love it! Vad tycker ni om den här? Jag lovar att min pappa garvar till den här också, han har sån humor också, men den bästa reklamen för honom är en gammal reklam runt jul när en tomte kommer in och ropar "Finns det några snälla barn här?!" Ingen svarar, då kommer det: "Skit it då!". Den garvar pappa åt jämt och hoppas säkert på att den ska komma tillbaka.


Fjärde advent

 

Det finns en dikt till fjärde advent också men den stämmer inte ett skit i  år faktiskt eftersom det nu är 6 dagar kvar till jul. Dikten går så här:

 

När fjärde ljuset brinner

vi hämtar julegran

och alla människor räknar

dan före dan före dopparedan

 

Hur blev det så fel i år? Detta kan förövrigt inte vara det enda året som det blir så på eftersom dagarna flyttar sig och då stämde ju inte dikten förra året heller, eller året innan det, äsch, skitdikter!

 

Nåja, ute är det mörkt och kallt, regnet verkar vara vikarie för snön eller nåt, inne badar jag i ljus och katterna ligger i sängen och tittar på mig när jag sitter här med håret på ända och dricker julmust.

 

En hel helg har gått utan att jag druckit en droppe alkohol, två helger i rad, kan inte nyår komma lite tidigare i år? Det är då jag ska dricka åtminstone en öl eller också blir det 5, vi får se.

 

Sovit gott? Det har jag, i alla fall från 2.30. Fick kontakt med en person som funnits i mitt liv i flera år innan men det är två år sen den kontakten bröts, precis denna månad faktiskt. Det blev lite smsande fram och tillbaka sen somnade jag och drömde så konstigt att jag nästan asgarvade när jag vaknade. Ja jösses. Söndag idag, sista veckan före jul nu då. Jag har ingen panik, har ni?

 

 


En vecka kvar

Har ni någon julstämning? Går ni och gnolar på julsånger, ler åt att pepparkakshuset ser precis ut som ert eget? Går i affärer med glädje över att det är precis hela kommunen just där du är? Sitter i soffan och övar in juldikter som ni är tvungna att läsa högt för resten av familjen som inte kan hålla sig för skratt? Inte? TUR FÖR ER DÅ! För det måste jag göra nämligen. Pappas fru tycker att jag har en väldigt bra berättarröst medan "barnen" ligger dubbelvikta av skratt för att det är så "töntigt". Kan inte pappas fru också tycka det? Förra året glömde hon boken hemma, det var fler än jag som pustade ut kan jag säga!

Idag har jag tvättat, medan tvätten blev blöt, rullade runt med varandra därinne och hade mysigt så fick jag idén att gå till ICA, nu vet jag att det var en förbannat dum idé! Många har fått pension, många tycker att handla julmat veckan före jul är en bra idé, det var det inte! ALLA var där, utom dom som måste vänta några dagar till på pengar, så kan vi säga! Jag skulle bara ha kattsand, kattmat och julmust, där fick jag stå och ha svetten rinnandes mellan pattarna, ryggen och känna hur det kryper i benen av frustration. Jag kom därifrån i alla fall, jag vände mig om och hånflinade åt alla som stod kvar med sina fulla vagnar, gjorde slängpussar åt dom och försvann, victory!

Lördag förövrigt, kom som en chock va? Jag är lite sån!Folk flyr

Idag när jag kom till jobbet efter att ha varit hemma i 1.5 dag så konstaterade "Utropstecknet" att alla som brukar städa var sjuka eller föredrog att vara någon annanstans. Jag kände mig lite som att jag hade fått nåt smittsamt, typ rabies, kattpest, kånkelbär eller mässlingen. Alla hade flytt men men, jag tog tag i städningen på kontoret, det gamla vanliga, tvättstugan, gick omkring med en mopp och gjorde det renare...som hölls till nästa gång gubbarna kom in och stökade ner vill säga.

Jag öppnade torkskåpet och fann detta.

Vad är nu detta tänker ni, vem har Sune stoppat in i torskåpet som nu fått en frisyr likt...någons tupé?! Det var ungefär vad jag själv tänke i nån sekund innan jag såg vad det var.

 

 

Men både ni och jag kan pusta ut. Det var ett sadelskydd, människan måste vara väldigt varm om ändalykten med den här minsann! Dock hade nog människan glömt att ta av den innan regnet kom för den var blöt.

 

Vad har jag mer gjort? Att städa efter fikandes gubbar hela dagarna tar sin tid så jag har inte suttit mycket kan jag säga! Jag fick dock gå hem lite tidigare och det var skönt både för mig och min onda rygg.

 

Det är fredag, det är fanimig helg och det blir en HELVIT helg, vem har råd att gå ut när det snart är jul?! Inte jag!

 

Vad händer för er i helgen då?

 

 

 


Mmmmm

Jag var tvungen att röra på mig lite förut så jag tog Ewa på FB och frågade om hon ville följa med till ICA och det är hon sällan sen att säga ja till.

Jag brukar sällan äta julskinka förrän dagen före julafton då min dotter och jag sitter och spelar Bingolotto och tror att efter 511 år äntligen ska ta hem storkovan eller åtminstone en ny lott. Eftersom jag åt julmat i tisdags så var det liksom redan försent att vänta till uppsittarkvällen. Jag hittade detta.

Ja det var inte färdigbredda mackor med skinka på alltså, nej nej så seriösa är dom inte och inte så snälla heller, nepp, jag köpte både bröd och skinka och det kan jag säga, det knullade i munnen! SÅ gott!

 

Men inget går nog upp mot en hemmagriljerad skinka som är fesljummen eller så varm att smöret på mackan smälter och man får slicka det rinnande skiten mellan fingrarna. Mina bitar är inte så här tunna, nej då, det ligger någonstans mellan 3 -25 cm eller nåt, jag kan inte skära kan vi säga men gud så gott det är och så lång tid det tar att tugga varje tugga sen, man hör bara tuggandet och inte vad dom säger på teve till slut, bara hur käkarna går om varandra därbak i käften, kanske låser sig en aning men skitsamma, julskinka är sketgott!

 

Min rygg då undrar kanske ni, eller också skiter ni fullständigt i det. Jag badade förut och det blev lite bättre så jag ska försöka att gå imorgon, chefen är på spa och har det göttans den drummeln, blir säkert knådad både på rygg och....annat.

 

 

 


En annorlunda upplevelse

Igår låg jag mest på rygg, det kan ju vara trevligt, men denna gång för att jag hade ont i ryggen. Jag hade köpt såna där gelétjofräsgodisar. Jag låg på rygg med datorn på knäna och påsen bredvid mig. Jag såg inte alltid att det trillade godisar bredvid och ner på sängen.

När jag hade varit i badrummet när jag skulle sova satt jag på sängkanten och tog av mig kläderna så gott det gick med en ond rygg. Jag sover alltid naken (om det nu inte är folk i rummet som jag inte tänker ha lite rajraj med). Jag satt där ett tag och la mig sen. Jag la mig i fosterställning för att det är lite skönare för ryggen. Det började klia lite på ena skinkan, ja lite emellan liksom. Känslan som sen uppenbarade sig kan jag inte riktigt beskriva men jag kände nåt mellan skinkorna, många tankar for i mitt huvud, hade jag gjort på mig? Nåt odjur som hade hamnat där? Kändes klibbigt, lite varmt och rätt äckligt, fick tag på den och tittade på den..nån mer än jag som haft en godiskolaflaska där solen aldrig skiner?? Inte?! Hepp då är jag väl ensam om det då!

Herregud vad paff jag blev, försökte komma på hur faaan den hade hamnat där men kom ju på det sen då, att det var nåt som hade hamnat bredvid påsen men var ju otippat att jag skulle sätta mig just där flaskan var!

Idag är jag hemma, just för att jag har vaknat 511 gånger, ändrat ställning, ändrat igen och sen ändrade jag massa så jag har knappt sovit nåt. Jag har fortfarande ont i ryggen och nu börjar jag känna av det i benet, jag är livrädd för att få ishias igen för det är nog fan det värsta jag varit med om och jag hade det i 3 månader, det önskar jag inte ens min fiende.

Får se vad jag kan göra här hemma eller om jag bara sover bort dagen.


Lite roar katt

Iza brukar ibland vilja ha vatten från badkarskranen, då står hon på kanten, tittar på mig, jag ska sätta på vattnet och sen slickar hon i sig det rinnande vattnet.

Nogger däremot har inte riktigt fattat det där, hon sätter sig i badkaret, tittar på mig, jag sätter på vattnet och ja...

...hon sitter och illbligar på vattnet, ibland kan hon lägga sig ner, slicka i sig några droppar som kommit bredvid pölen. Har jag sagt att hon är speciell? Milt sagt kan jag säga! Vet inte riktigt vad hon tror ska hända faktiskt.

 

 

Jag frågade vad hon gjorde, hon svarade att man inte ska titta rakt in i kameran när man poserar. O....kej! Jag tycker mest hon ser ut som en dö fisk men det säger jag inte högt.

 

 

Jag sa till henne att posera lite så man såg ansiktet, hon blev sur men gick med på det motvilligt. Strax efter jag tog kortet gick hon på lådan, knep ihop ögonen och sket rejält, det blev mitt straff. Tack Nogger, jag älskar dig också, så kan vi säga!

 

 

 

 

 


Man är ju dum

Jag är rätt envis, jag vill få saker gjorda snabbt när JAG vill, därför tog jag två stolar tex igår själv, det kändes ju bra då, idag på förmiddagen small det till i ryggen, i den rygg som redan har massa fel alltså. Sune= väldigt dum. Jag fick åka hem vid lunch för jag vet att får jag inte lägga mig ner så kommer det inte bli bra på ett tag.

Jag kom hem, la mig och somnade, sov 45 minuter, det var jävligt skönt och välbehövt. Nu måste jag vila ryggen åtminstone idag, imorgon har jag och en annan job:are i uppdrag att fixa register till alla profilkläder på jobbet åt chefen. Jag säger inget så har jag ingenting sagt, så kan vi säga!

Annars så var jag mätt resten av dagen igår efter all julmat, det fanns mat kvar imorse när jag kvar men nej, jag var lite mätt fortfarande så jag lät bli.

Nu har jag ätit korv med mos och västkustssallad, det var supergott som alltid.

Happ det var min dag så här långt, har ni gjort nåt kul idag? Kanske åkt skridskor, längdskidor, stått på händer eller kanske städat?Julbord

Det är nästan så att jag inte kan skriva det här inlägget, jag har Janssons i hjärnan, jag har skinka lite överallt, prinskorvarna har lagt sig som en extra tjocktarm också dom lite här och var.

Jag och några till fick i uppdrag att duka för julbordet till 36 stycken. Vår matsal är rätt liten men med rätt tänk så funkar det plus att 5 stycken fick sitta i chefens fikarum.

Vi hade inte glas och bestick till alla så vi tog plast istället, vet dock inte om några bestick gick sönder när dom skar i maten, mina var hela, ja man fick skära av skinkan i en kvart eller nåt sånt. Hellre det än att besticken skulle gå sönder alltså, våga äta med fingrarna liksom, fast detta är ju Samhall så ingen skulle nog höja märkvärt på ögonbrynen om någon gjorde det.

 

Jag och en job:are fixade till så folket fick janssons, köttbullar och prinskorvarna separat, då hade alla satt sig, vi satte oss och åt och jävlar i havet vad mätt man blev.

 

 

Vi fick färdiga tallrikar med detta i, sen var det då varma byttor i värmeugnen bredvid.

 

Efter att vi ätit så var det en del som gick hem, andra fortsatte att jobba, jag fixade ordning som det var innan, torkade golven, in med diverse tallrikar och bestick i diskmaskinen. Sen var jag trött som människa, tog bussen hem och gick då till stan och ICA med Ewa, nu känner jag att jag gott skulle kunna somna och sova till imorgon bitti.

 

Jag vaknade 5.15 imorse när jag skulle upp 5.45. Jag har ju ökat på en timme i arbetstid, det kan vara det men imorgon är det ju inget julbord, tack och lov! Men gratis är gott eller hur? Precis!

 

 

 


Lucia

Idag är det Lucia.


Klart en flata ska ha en bäver som Lucia fattar ni la!

 

Denna dag går tillbaka till min barndom och mellanstadiet. Det var då som vi hade en lärare som älskade när hans elever åkte och sjöng luciasånger för gamla på hemmet.

 

Vi övade och övade och sen övade vi mer dagarna före. Vi skulle kunna våra verser utantill och vi trodde ingen såg att vi hade skrivit våra verser på pappret runt tärnljuset, det var knappt att  vi själva såg det ska jag säga.

 

Jag hade mest problem med mitt hår. På den tiden hade jag ett hår som styrde alldeles själv, det var virvlar i hela huvudet, det var lockar och annat som jag inte gillade. Det var oftast den natten jag hade en åtsmetande toppluva över blött hår. Ja vad fan, vi skulle ju börja sjunga tidigt, vem orkade syssla med såna grejer på morgonen liksom och pappas fru hade tre ungar att göra i ordning så jag underlättade bara.

 

På det där hemmet blev det tårar för dom gamla, om dom nu mindes att vi var där vill säga. Sen ville dom bjuda på karameller, karameller utan papper. Jag förstod aldrig varför det bara var jag som tog....nu vet jag.

 

Ja men glad Lucia på er alla därute och släck för bövelen ljusen och ha uppsikt över era barn så dom inte snor godis utan papper på ålderdomshem!

 

 


Årets första julkort

Det är så skönt att slippa all reklam som brukar blockera dörrarna på måndagar. Idag när jag öppnade dörren för att bege mig till AF för att aktivitetspappret var tvunget att bli inlämnat idag om jag ville ha pengar före jul så låg det ett litet sött julkort där.Eller ja, det var ett vitt kuvert över såklart, hur skulle det sett ut om dom stoppade ner allt detta i brevlådan, för sig! Då hade nog brevbärarn tagit trisslotten, när jag tänker efter så hade han kunnat gjort det för det var en nitlott!

Men ändå sött, att Blogvertiser skickar ut sånt här till alla sina medlemmar, för hur gärna jag än vill tro att det bara är jag som får detta så är jag ju inte SÅ bakom.

 

För er som inte vet vad Blogvertiser är...kan googla, eller näe okej jag är snäll. Blogvertiser är ett företag på nätet som gör annonsörer en tjänst, vi bloggare får i uppdrag att skriva om något som annonsören säger att vi ska skriva, sen får vi en slant för det, en liten slant beroende på hur många bidrag man får i månaden och sen är det ju skatt och arbetsgivartjofräs på det där också så jag måste skriva två uppdrag för att få ut dom, det är kravet. Nu vet ni det!

Klistermärke, nitlott och ett julkort alltså, jippie!Här vare skit, skit vare här!

Idag var det meningen att jag skulle öka 1 timme på jobbet, det var vad jag hade planerat med min handläggare på AF, min samordnare på Samhall och min chef, det var tänkt så. Det blev inte så eftersom min mage hade andra planer. Kan man få önska sig en perfekt mage av tomten? Då vill jag ha det och en Samsung Nexus, den bästa på marknaden som kom ut i slutet av November, vi pratar fortfarande om Samsung, inte min mage nu alltså.

Jag ringde till chefen som verkade på ovanligt bra humör, det har ju varit helg såklart och det vet ju alla vad singelkillar gör på helgerna, japp, städar! Det är väl rent och snyggt därhemma hos honom antar jag.
Nej jag tänkte inte fråga om han kan städa hos mig, så kul ska vi inte ha det.

Det blev i alla fall så att jag får stanna hemma idag, är jag tvungen att vara hemma imorgon också så gråter jag, jag kommer gråta så mycket att hela Vänern kommer att gå om Vättern i djup! Det är nämligen julbord på jobbet imorgon, DET får jag ta mig fan inte missa, nej då, nomnomnom, min dotter gillar inte det där ordet så vi kör igen, NOMNOMNOM!

Igår letade jag efter mina julgardiner, tror ni att jag hittade dom eller? Näe precis! Tjuvarna har nu utökat sina hämnder från barndomen då dom inte fick se julgardiner i sina barndomshem så nu snor dom det från heterliga folk! Om jag anmält det? Klart jag har!...eller inte. Nåja, det får bli utan julgardiner i år då, ingen stake heller då alla tre var trasiga, jag blev som ett trotsigt barn, satte mig ner på golvet och..åt choklad så det sprutade från alla håll (läs munnen).

Är ni färdiga med alla julklappar nu då? Jag är nästan klar. Det är fan yaaaay på det!Det är det lilla som gör det

Igår var det världens mest lataste dag. Jag diskade, det var allt jag gjorde. Annars satt jag mest framför datorn, tittade på film och lite sånt man kan göra en lördag när man bestämt sig för..eller ja, när ekonomin bestämt sig för att man inte har råd att festa förrän nyår.

På kvällen åt jag lite kinamat (läs rätt möe) och efter det fick jag ett sms av en person som jag har saknat, det var inte vad som stod i det utan bara ATT hon smsade. Det gjorde hela min kväll kan man säga.

Jag gick in i badrummet strax innan 2 inatt, bara för att göra det sedvanliga, urinera och borsta tänderna, vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt började jag att städa hela badrummet, där stod jag naken och skurade, fejade, sköljde och hade mig, kl 2 på natten! Har jag sagt att jag är konstig? Skev? Lite småknäpp sådär? Tänkte att OM jag nu skulle få besök så skulle det åtminstone vara snyggt därinne, när det visade sig att hon inte var i närheten så tänkte jag nästan gå in och stöka till igen, skvätta lite kattsand där, lite kattsand här och spruta ut hela tandkrämstuben lite överallt, men insåg att det bara skulle vara jag som var tvungen att städa igen.

Idag är det söndag, solen skiner för fulla muggar, snön är helt borta (yeaaay) och det är tredje advent.

Imorgon är det måndag, tredje advent har då vart och det är dags att jobba igen. Snart är det jul!Att det ska vara så jävla svårt!

För två veckor sen satte jag upp detta på min dörr.

 

Det har varit så lugnt och skönt att inte få tonvis med reklam i brevlådan, däremot har jag fått brev men jag ska sätta upp en lapp som det står "INGA RÄKNINGAR HELLER TACK!!" Det ska nog göra susen, då blir jag av med dom också liksom.

 

Idag när jag satt vid datorn (det är lördag idag duuuuuh) så hörde jag nåt som damp ner i brevlådan. Jag tänkte att det kunde ju inte vara reklam i alla fall, nån minut senare öppnade jag innedörren och vad låg där tror ni? Precis! REKLAM!

Jag gick till vardagsrumsfönstret, öppnade det och tänkte skrika till killen som bar ut reklam att jag minsann inte ville ha nån! Han var lite för långt bort och då tänkte jag slänga ut skiten istället men hejdade mig, jag vill bo kvar här lite längre men nej, jag är inte rasist men han var utlänning, ett tips bara i all enkelhet, LÄR ER SVENSKA INNAN! Det sitter liksom inte nån liten lapp med sketliten text utan den syns VÄL!

Nästa gång det sker ska jag handgripligen öppna dörren, springa ikapp honom, stoppa upp reklamen där solen aldrig skiner och väsa fram GOD JUL i örat på honom. Så kan vi säga!

 

Jag vill inte ha reklam, så det så!Helt säker!

Jag har precis tvättat. När jag tog ur tvätten ur en av maskinerna så hittade jag detta.

Behöver jag säga att denna inte är min? Näe tänkte väl det!

 

 


Ledig dag

Det här med att sova länge, det vet jag inte vad det är längre. Blåsan väckte tuppen och sen väckte dom mig tillsammans. Ute pissar det ner och jag som måste till ICA!

Men jag har en ledig dag och den förvaltar jag väl genom att....inte göra ett skit. Jag orkar inte, kanske blir det till att städa lite eller också skiter jag i det idag och bara njuter av min ledighet idag och städar imorgon. Dock har jag tvättstugan kl 17 men det tar ju bara en timme sen kan jag förvalta min lediga dag till att...inte göra ett skit igen. Det är en sån där skitdag ute, man blir trött, man känner att livet är piss och man vill bara gå i dvala och vakna upp när det är sommar igen.

Sen har jag kommit på (heja mig) att man ska ge folk en andra chans, att dom ska få visa att dom har förändrats. Orka lägga energi på att tycka illa om folk, ja detta gäller ju inte allt folk, det finns idioter i hela vår värld men dom som stått mig nära ska jag nog ta och ge en chans, tar dom inte den så är det tack och hej då för evigt, det är inte svårare än så. Men jag är lyhörd, jag läser mellan raderna och ser jag minsta lilla återkommande från förr så är det som sagt, heeeej dåååå.

Ja det var väl allt för denna stund.


Dag 2 och avslutande utbildning

Ja jösses, nu har man fått så mycket kunskap i hövvet att det näst intill inte får plats med mer. Det är mer grejer att städa än man tror. Det är då fan inte bara att svabba av ett golv med vad som helst, nej nej för bövelen, man ska ta reda på vad det är för golv, vad man får ha för medel PLUS att kolla om det verkligen får ha blött, fuktigt, torrt och hela fadderuttansystemet. Helt slut faktiskt.


Detta tog jag på skithuset halvvägs in på kursen idag, rödmosig och varm. Trött är jag också som synes.

 

Men idag var det bättre än igår måste jag säga, man fick veta mycket om saker man sysslar med i städningen, man kände igen saker mer. Fick ett intyg också så det tänkte jag nu rama in och sätta ovanför sängen alternativt på insidan av skithusdörren, får se hur jag gör.

 

Jag körde idag både dit och hem, kan säga så här, jag hade kunnat legat halvdöd på sjukhus nu. När vi kom till stan igen och skulle svänga ut på en otroligt trafikerad väg så kom det en idiot som fick för sig att köra om bilen på motsatt körbana precis där vi kom, det var halt och det var fan centimeter från att vi kraschade, det är en 100-väg där! DAMN, det där hade vi nog inte klarat. Till alla fartdårar: DET ÄR HALT UTE, kör för fan med sunt förnuft och kör inte om i en korsning! Tack för ordet.

 

Imorgon är jag ledig just för att jag jobbat över 5 timmar den här veckan, det är välbehövligt kan jag säga. Göttans!

 

Ja det var väl allt för nu.

 

 


Dag 1 på utbildningen

Glad i hågen åkte jag med bussen till jobbet, där väntade resten av folket som skulle åka med till grannstaden för utbildning.

Jag har ingen bil men körkort, jag åker inte så ofta bil och när jag väl åker så är det rätt torrt ute, nu kom ju snöhelvetet i förrgår som ni vet och det var inte så ljust ut i morse så en annan job:are körde istället.

Det blev ljusare ju mer tiden gick såklart men här tog jag kort på vägen dit.

 

Vi kom dit (med hjälp av minne och GPS som knappt hade nåt batteri, den stängde av sig några gånger).

Vi var 9 stycken varav det var 5 från mitt jobb då. Det var kul och trevligt dom första timmarna då vi fick dela upp oss i grupper.

 

 

Detta var förövrigt vårt schema. Men i alla fall, vi delade upp oss i tre grupper för att prata om vad vi trodde var bra med det ena och det andra, sen fick vi redovisa det för "läraren". Tiden gick fort, sen blev det lunch, vi åkte in till ett ställe, ett poppis ställe måste jag säga, väldigt bra mat.

 

 

Nu förstår ni nog varför det är så poppis va? Precis, det är MYCKET mat för 80 kr. Jag som verkar bara ha en magsäck i min mage blev mätt men det var supergott verkligen. Vi ska dit imorgon också, det är mycket NOMNOMNOM på det ni!

 

När vi kom tillbaka så blev det inga fler grupparbeten, nej då vi fick sitta och lyssna i... 2 timmar! Ni vet ju hur det är efter maten va? Man blir trött, man blir slö och det är nästan så man känner hur ögonlocken kittlar knäskålarna faktiskt men nej då, då skulle vi lyssna, vi fick också veta vad olika saker heter, vad man använder det till och varför.

 

Kan säga så här, nu önskar jag faktiskt att man kan hoppa över torsdagen den 8/12, bara detta år, please! Får hoppas att man får göra mer praktiska saker imorgon och inte bara sitta på röven och se intresserad ut fast man egentligen sitter och funderar på vad man ska ha på sig på julafton alternativt vilken färg man ska ha i badrummet.

Jag är väldigt glad över att vara hemma nu faktiskt. SÅ kan vi säga!

 

 


Ja det var ju oundvikligt

Igår kväll kom det, helvetet, det stavas S N Ö!

Imorse var det slaskigt, sen blev det kallare och frös på, kan säga så här, jag gillar´t inte! Naturligtvis var det jag som skulle köra ut grejer till andra ställen också, varje år är man livrädd att åka i diket, kana över till andra sidan alternativt krocka med isbjörnar! Så kan vi säga!

 

Det har varit det vanliga, jag i tvättstugan på jobbet och sen fick vi lite dötid så jag tog fram min armreflex och spelade lite innebandy med den till fleras (läs 2, den tredje drog lite på mun) glädje.

 

 

Nej min arm är inte så smal, det är en remsa som typ sätter på sig själv...det.där.lät.ju...vad ska vi säga..DUMT men mina förklaringar duger nog inte då jag inte riktigt kan förklara mig.

 

Imorgon blir det utbildning i grannstaden, vi är fem stycken som åker iväg, jag åker väl på att köra då också, vi är två som har körkort. Det ska bli kul att göra nåt annat och sen få en gratis utbilning inom städteknik, det ni! Japp det är nu ni kan få bli lite avundsjuka. Tack för det.

 

 


Jodå...

Idag var en jobbarkompis hemma med ryggskott, den andra hade försovit sig, den tredje var ledig så då var det bara jag kvar som kunde ta ett helt höghus själv. Oj vad jag städade, jag gjorde mer än så.

Detta är en påse full med löv. Jag tröttnade på att det alltid var löv nere i källaren, jag sopade helt sonika upp det som var utanför källardörren.

 

När det är löv ute så blir det även en hel del under mattan.

 

 

Det ska vi ju alltid ta upp såklart och det gör jag men idag tyckte jag att det var extra fint när jag nu hade tagit det utanför också.

 

Ja det tog sin lilla tid såklart men har man nåt att göra så går tiden fort och oj vad tiden gick fort.

Jag var på jobbet till 14.56 när jag slutade 13.30 egentligen men ni förstår att...idag fick jag veta att jag får vara kvar till sista februari! Det är ta mig fan massa high five på det!

 

Chefen pratade så gott om mig till min handläggare på AF så, oj vad han tyckte jag var duktig. Två månader till alltså, sen kan ni hålla tummarna för att jag blir anställd efter det, ni kan få ta upp tummarna på julafton annars måste ni hålla dom varje dag! Så kan vi säga!

 

Kan också säga att snön nog inte är så långt borta, den är 7 mil bort och förut när jag gick av bussen så haglade det, herregud det var som stora pingisbollar föll ner..eller näe, det var som...små hageltjofräs men ändå det var kallt!

 

Ja det var allt för nu.

 

 


Iza...the smarthead


Flera gånger har jag nu märkt att Iza spolat på toaletten, jag har en sån där knapp man trycker ner. Jag filmade henne förra året. Detta är med min pissiga mobilkamera så kvalitén är inte den bästa.

Men nu har jag även märkt en annan sak som jag funderat på. Jag hör hur hon går i lådan, krafsar (länge och väl) och sen så går hon upp och spolar på toaletten! Jag trodde först att det var en slump men hon har gjort det nu 4-5 gånger. Antingen har hon sett hur jag gör eller också har hon sett att jag tar upp bajskorvarna i deras låda och spolar ner i toaletten. Helt otroligt smart är hon i så fall då tycker jag! Eller vad tror ni?

 

 Gambling (sponsrat inlägg)

Så var det då dags igen då, Casino i mängder finns det på nätet, ute på krogen och alla möjliga ställen, dock inte på ICA.

Som jag skrivit förut så spelar jag aldrig på casino, dels för att jag är skitkass på kortspel, andra spel och ja nästan alla spel faktiskt. Intresset finns inte heller och min ekonomi är inte sån att jag kan slänga ut pengar som jag har råd att förlora, tror i och för sig inte att jag skulle spela om jag hade massa pengar heller. Återigen intresse.

Ni som spelar då, jag kan rekommendera en sida på nätet, ja en sida av flera miljoner vill säga. Gambla.nu, på den sidan tar dom upp en del olika aspekter av spelande online och mycket om casino online.

Sidan handlar alltså om fakta, tips och annat, inte rent casinospel alltså. Men gå gärna in och glo, ni kanske får dom tipsen ni vill ha. Om ni har en miljon över så kan ni ju börja spela eller också kan ni skänka dom till bättre behövande, dvs till mig!Kan jag ge mig fan på

Ofta när min dotter ringer mig så hör man att det ringer nån annan till henne samtidigt efter typ 3 minuter, då säger min dotter "Jag måste ta det här samtalet, jag ringer tillbaka". Tror ni hon gör det eller? NÄE! Ger mig fan på att hon smsar nån kompis att denne ska ringa bara för att få avsluta samtalet.

Här sitter jag och väntar, tackar nej till galafester, säger till folk när dom ringer att vi inte kan prata bara för att min dotter ska ringa, jag tackar nej till skivkontrakt, fotbollskontrakt, skridskotävlingar i Afrika...för att min dotter ska ringa. Kan ju tro att hon vill ha en annan mamma, någon som går omkring i rosa kjolar med mönster på, fin figur och är hetero, så kan vi säga!

Nu ska jag nog ta och annonsera om en annan dotter.
Jag gillar´t!

Jag vaknade första gången 5.20, kände inte riktigt för att gå upp då så jag somnade om och vaknade andra gången 8.32. Jag satte mig upp i sängen och kände efter hur jag mådde. Jag mådde prima! High five på det, tack underbara Bamyl för att du aldrig sviker mig. Helt underbart att inte vara ett skit bakis, jag har till och med diskat lite.

Ute är det sol och det är ta mig fan inte fy skit det heller! En bra söndag alltså. 2:a advent är det också.

Dock ska man inte läsa igenom sms dagen efter, det kan skickas både det ena och det andra som man sen får skämmas ihjäl för, dock blev det en liten respons och det är ju en tröst i allt elände.

Söndag, en BRA söndag!

Gjorde ni nåt kul igår då? Typ åkte till Afrika på skridskotävling?Jodå

En av de roligaste förfesterna, roliga tjejer och sen begav det sig till Stadshotellet och där var det massor med folk som man kände igen från förr, det var ju trots allt 35+, och det var det ju, massa folk som man inte sett på hundra år. Skitkul!

Sen om det var folk där som man helst hade velat att dom hade stannat hemma var en annan sak, fan att  man ska vara så jävla...vad ska man säga... idiotisk! Så kan man säga, andan var i halsen och när man såg människan var det som om luften gick ur en, kan inte människan bara vara så jävla ful att man kräks? Nej då nej då, man måste tvunget vara skitsnygg och ha mörkbruna ögon, jävla skit!

Nåja, sova var det ja, och Bamylen är drucken, hoppas huvudet håller med om att det ska vara lugnt till imorgon. Japp!


Asså...

Nu är det ju så här då, jag måste förklara först och främst varför.

Nu är det så här va, det kan hända att det här stället går i konkurs, nej det är inte tack vare mig. Men ja, ikväll är det 35 + på ett ställe i stan och ja, vad ska jag säga? Klart som korvspat att jag måste dit om det nu är sista gången man är där, annars hade jag legat och gråtit, bitit i kudden, slagit sönder mina händer, rivit sönder lakan osv om jag inte hade varit där den sista gången så japp, ikväll blir det fest!

Ja jag VET vad jag skrev, jag VET att jag inte skulle dricka eller gå ut förrän nyårsafton men nu har jag ändrat mig men detta är sista gången innan nyår, ja om nu inte nåt annat ställe går i konkurs och det är 50 - eller nåt..förstås.

Men jag har faktiskt inhandlat detta!


Jag cyklade till Apoteket i storm, regn och massa fågelfjädrar, ja dom var inte på mig men i stan var det sånt, vet dock inte varför, min teori är att något flygplan körde på ett gäng flygfän i luften i Somalia och sen har det blåst hit, och som ni vet, min teori håller alltid!

 

Så nu ska jag försöka komma ihåg att ta en sån där innan jag somnar så jag mår så där härligt underbart bra imorgon när jag vaknar!

 

Min dotter får ha överseende att hon inte får senaste modellen av Barbie utan får hålla till godo med en jag hade när jag var liten, hon får stå ut med att näsan och öronen är bortbitna av min dåvarande hund, det är tanken som räknas eller? Precis!

 

Japp det är nu ni kan önska mig lycka till eller önska mig en skittrevlig kväll! Tack!

 

 

 


Grattis Malin och Tobbe <3

Igår när jag gick in på mina mail (jag kollar inte dom varje dag) så hade jag fått mail från Bloglovin, där alla bloggar samlas som jag följer. Då såg jag att Malin, ja Malin som i BajsMalin hade öppnat sin gamla blogg igen, inte bara det, hon har även blivit mamma!

Malin och hennes älskade Tobbe (som har gjort min header) skulle bli föräldrar några veckor senare än bebisen hade bestämt. 6 veckor för tidigt hade han tröttnat och ville ut, ja Malin och Tobbe visste att det skulle bli en liten kille sedan länge.

Jag är så fruktansvärt glad för deras skull. Malin har skrivit om sin förlossning och jag som "känt" Malin i flera år (jag var hennes bloggmamma) började såklart att lipa. Läs den gärna!

Grattis Malin och Tobbe, ni kommer att bli en av de bästa föräldrarna på jorden och er lille lurvige Wille kommer bli världens bäste "storebror" (han är en hund).

All lycka till er och er lillkille!Så fick då bonden sin fru

Idag gifte sig Tv-bonden Pär-Ola Nyström då med sin vackra Louise. Man kan ju tycka vad man vill om detta, att det gick för snabbt, att det var delvis betalt av TV4 osv men varför inte liksom?! Varför ska man vänta hundra år för att se om det håller? Varför inte få ett sagolikt bröllop där man fortfarande är upp över öronen kär i varandra?

Tv4 var där och filmade allt och kommer visas om 2 veckor. Däremot tyckte jag det var lite väl mycket när Aftonbladet.se visade det live, dvs, det fanns en kommentator som skrev på en chatt till oss läsare. Det är lite som när Viktoria och Daniel gifte sig. Lite överdrivet men eftersom jag nu skriver detta inlägg så har jag ju naturligtvis sett alla bilder så jag är väl lika överdriven jag då. Då får det vara så, hepp!

Man såg både i tv och på bilderna hur kära dom faktiskt är, hoppas att det håller livet ut. Men det vet man ju aldrig med vilket bröllop det än är.

Grattis Pär-Ola och Louise!


Helg god damn it!

Så kom då fredagen, på fredagar finns det inte så mycket att göra så jag följde med "Utropstecknet" på några ställen i bilen. På ett ställe hade dom fått upp en gran...eller vad det nu ska kallas.

Det är nog en av dom fulaste granar jag någonsin skådat faktiskt, men men, det är inte så många som ser den och ser dom den så lär dom få dagens asgarv, det är ett som är säkert.

 

Sen var det det gamla vanliga, borsta svep osv.

 

På onsdag och torsdag ska jag få åka med 4 andra på en städutbildning, det är ju liksom inte bara att ta vatten i en hink, i med ett svep och tvätta golv, nej för sjutton, det ska vara olika saker till olika jobb, golv, kvalité osv. Det ska bli kul, dels för att få göra nåt annat och dels för att det är skitbra att ha en utbildning på CV:t! Då kan jag om 20 år säga att jag gick just en utbildning vintern 2011, det finns dom som kan komma med något sånt, ja typ att dom minsann gått en utbildning -85! Jesus, ja för det har ju inte kommit till nya saker..liksom. Nej då nej då, skurborste och ligga på alla fyra och skrubba, det är så man gör...eller gjorde, särskilt om man precis blivit pensionär.

 

Japp så är det, och så blir det, ha det!

 

 

 


Så kan man ju också se ut

Imorse var jag som vanligt tidig till bussen, ute var det blåst a la...jätteblåst!

Jag gick in i en trappuppgång och där blev jag rastlös, jag tog lite kort på mig själv, detta är tidigt på morgonen, glöm inte det. Japp ni får skratta, ni får till och med asgarva om ni hellre vill göra det.

Jag ser verkligen helt försörd ut. Trött och jävlig men detta är verkligheten, förstår ni nu varför alla jag tar hem inte stannar till morgonen? Precis, dom VET hur jag kan se ut och det blir ju en värre baksmälla på så vis.

 

Idag var det lugnt på jobbet igen, trodde ett tag jag skulle somna stående men det gjorde jag inte. Jag lade mig istället en stund när jag kom hem, eller ja, två timmar senare, jag sov en halvtimme trots att jag hade ställt klockan på 45 minuter, bra där, mycket bra.

 

Jag har tydligen blivit med Twitter också, hoppsan, vad är det för kul med det undrar ju jag då. Men jaja, jag heter Sunethegirl där om någon nu vill läsa, jag har uppnått 2 inlägg än så länge, man kan ju inte skriva så mycket när man bara får skriva 140 tecken, ni vet ju vilka långa blogginlägg jag brukar ha liksom. Det blir till att skriva typ: "Idag har jag gjort nr 2...3 gånger!" Sen är det slut.

 

Happ, nu göra nåt helt annat, typ...gå på skithuset!

 

 

 


Okunskapen

Jag läste Johanna Nordins inlägg om mailet hon fått från en programtittare av "Bonde söker fru" på hennes blogg, om att hon i slutänden tagit "fel" tjej.

Vem ska avgöra vem som är bäst för Johanna? Vi ser programögonblick i några minuter, det finns inte någon som inte var med i programmet som kan säga vem som Johanna passar bäst i hop med. Det handlar väl om personkemi även i homosexuella förhållanden? Vad tror heterofolket egentligen? Har dom så mycket okunskap och tror att det bara handlar om vad vi gör i sängkammaren? Måste en person vara snygg för att man ska välja personen? Jag känner ingen av tjejerna men efter att ha sett hur Maria är så hade jag också tagit henne, så mycket kan jag säga. Det är helheten som räknas i vilket förhållande som helst!

Sen kan ju inte hon som skrev mailet till Johanna veta hur hon vill att en tjej ska vara, det vet ENBART Johanna själv. Jag tex, jag tar hellre en rolig, lite sprallig tjej framför en trist och snygg tjej, jag skulle aldrig palla att ha en tjej som knappt säger flaska, inte har någon humor och inte kan ta att jag har barnasinnet kvar.

INGEN kan veta vem man passar ihop med och inte, glöm för fan inte det!