En ovanlig arbetsdag

Imorse kl 6.46 satt jag i godan ro och väntade på att få gå till bussen när mobilen ringde, såg att det var "Utropstecknet" och då driver den jäveln med mig och säger "Vad gör du? Vi saknar dig här!" Jag tittade på klockan och blev mer förvirrad än någonsin, jag var ju inte försenad, nej då som sagt, han skämtade. Han frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba på annat ställe idag. Ett ställe som jag vet har mycket mycket MYCKET mer att göra än på det vanliga. Jag har velat komma dit länge nu så glatt sa jag ja, det är endast 5 minuters cykelväg dit så japp jag cyklade.

Det är ett ställe där pappersbruket har sitt ställe för folk som har något med dom att göra, folk har konferenser, julfester, fester över lag och fyllefester! Jag har hört om ett antal fester som jag nog skulle varit glad över att slippa städa efter.

Igår hade det varit 30 pers som då sov över också. Det såg ut som fan tydligen, glad överallt, flaskor överallt och ja mycket av allt kan man säga.

Lite slattar här och var som blev över

 

Whiskey någon? Det hittade jag i biblioteket

 

Detta är en julost, jag undrar om gårdagens festdeltagare ens vet hur en ost ska skäras, men dom använde en sked! Antagligen när alla hjärnceller har slutat att fungera.

 

Folk sover över och när dom då ätit frukost och åkt, ja precis, ÅKT iväg (undrar om man ska ringa snuten) så ska vi bädda rent överallt och sen bädda lite fint, säg nu att ni tycker detta är fint, snälla för det är nämligen JAG som har bäddat!

 

 

Så här ska det se ut när det är klart, i SAMTLIGA rum! Jag beundrar alla hotellstäderskor nu kan jag säga.

 

 

Det är tre våningar, längst upp är det en relaxavdelning med bubbelpool, vi hittade EN tom ölflaska däruppe, duktigt!

 

 

I samma rum såg jag denna dörr, undrar vad det är för pygmé som byggt detta ställe egentligen.

 

Utanför poolen såg det ut så här, takfönster och låga träbalkar i taket, tur jag är så kort, så kan vi säga!

 

Tiden gick förbannat fort idag, vi hade att göra hela tiden och vi fick äta det som blev kvar, som dom lämnat efter sig, dock drack vi inte ur slattarna eller det som var kvar på tallrikarna, vi är liksom inte helt jävla bombade!

 

Jag ska vara där imorgon också, det ser jag fram emot för kl 13 kom det ett gäng på 15 stycken så imorgon ska det antagligen inte se ut som en bomb har slagit ner, vi kan ju hoppas i alla fall!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

hej baberiba lr vad säger man.

snyggt bäddat så får den ligga snyggt som ska ligga å inte har bäddat för att ligga...

med???

kul du!

gillar allt du skriver :)

2011-12-21 @ 16:23:13
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback