Lillördag!

Jag vaknade skittidigt idag. 7.30 och jag kunde inte somna om. Somnade runt 1.30 inatt och har man semester så borde man ju sova lite längre men nehe då. Min hjärna är inställd på arbetstid, fast jag går ju vanligtvis upp 5.30 då men ändå.
 
Jag blev rastlös så jag satte igång och städade, musik måste ju vara den bästa uppfinningen som gjorts va? Det är i alla fall man städar som bäst. Eller också är det när man vet att nån ska komma och förgylla ens vardag, så var inte fallet idag så det fick bli musiken som gladde mig helt enkelt.
 
Imorgon ska jag storhandla, har man ingen bil så blir det att man inte handlar så mycket som man hade velat för vem FAN vill ha armar så långa att knogarna släpar i backen, inte jag! Så imorgon kommer en kompis och hämtar mig och jag ska fan både skratta och le mellan hyllorna i affären, jag ska vissla så där falskt och hjärtskärande att varenda semesterfirare som är bakis kommer fly..och där kommer jag väldigt fort till kassan, sånt gillas!
 
Här är min handlingslista, eller ja..en del av den i allafall!
 
 
Jag älskar att storhandla, man får så mycket i frys och kyl då. Har man däremot tre sketna plastbaljor i frysen som heller inte är så djupa som inte har plats med så mycket så måste man nog förbanna Electrolux en del (har jobbat där så jooo man KAN förbanna dom). Dom är säkert i maskopi med stormarknaderna. "Gör jävligt små lådor till frysen så handlar dom oftare". 
 
Det är fotboll på tv. Dam i förnamn. Det går inte så bra för Sverige, ligger under med 1 mål men va fan, byggdes Rom på en dag eller? Hepp, tjejerna kommer säkert greja det här ska ni se. Annars skickar vi la in Sundhage så hon kan få fart på bollen. Den tanten ho kan ho! Japp! Flata och allt, jajjemen!
 
Snart slutar dottern och då ska hon komma hem och sova hos mor, det blir inte så ofta numera sen hon skaffade pojkvän men nu så! Imorgon efter min hektiska dag med handling, tvätt, klippning och annat som är nödvändigt blir det egentid med henne, mor - dottertid alltså. Mysigt! <3
 
Ni får ha det så jävla underbart tills vi ses igen hörrni.
 
*Tummen upp!*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback