Då var tisdagen över

Igår kväll/natt hade jag lite svårt för att somna, jag vände och vred på mig otaliga gånger innan Jonna Blund bestämde sig för att tömma en hel jävla påse över mig. När telefonen ringde imorse var jag rätt död men jag gick upp, ställde mig i duschen och höll på att somna stående.

Jag gick till Pressbyrån för att återigen köpa mig ett busskort, stormen Dagmar höll på att vinna över mig genom att nästan kasta in mig i ett staket men jag ställde mig bredbent och vägrade ge upp. Jag vann! Victory!

På jobbet var det rätt många som jobbade i alla fall, det trodde jag inte men jag och den andra job:aren tog båda höghusen eftersom det inte var något jobb igår. Sen städade jag lite på kontoret och fick sluta en halvtimme tidigare för att jag hade en dejt med Sivan, hon bara pratade siffror men hon är trevlig ändå.

Nu när jag kom hem skulle jag sova en halvtimme, en halvtimme är rätt mycket i alla fall. Jag ställde klockan på mobilen. Jag vaknade 45 minuter senare av att Iza stod och höll på att ha ihjäl mobilen med tassen, det var ett jävla stampande på den, trodde nog att det gick att stänga av den på så vis eller också var hon trött på att höra samma musik om och om igen! Tack Iza, tack vare dig vaknade jag då dina morrhår kittlade min kind.


Tisdagen har gått och nu är det bara tre dagar kvar att jobba, göttans!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback