Helg god damn it!

Så kom då fredagen, på fredagar finns det inte så mycket att göra så jag följde med "Utropstecknet" på några ställen i bilen. På ett ställe hade dom fått upp en gran...eller vad det nu ska kallas.

Det är nog en av dom fulaste granar jag någonsin skådat faktiskt, men men, det är inte så många som ser den och ser dom den så lär dom få dagens asgarv, det är ett som är säkert.

 

Sen var det det gamla vanliga, borsta svep osv.

 

På onsdag och torsdag ska jag få åka med 4 andra på en städutbildning, det är ju liksom inte bara att ta vatten i en hink, i med ett svep och tvätta golv, nej för sjutton, det ska vara olika saker till olika jobb, golv, kvalité osv. Det ska bli kul, dels för att få göra nåt annat och dels för att det är skitbra att ha en utbildning på CV:t! Då kan jag om 20 år säga att jag gick just en utbildning vintern 2011, det finns dom som kan komma med något sånt, ja typ att dom minsann gått en utbildning -85! Jesus, ja för det har ju inte kommit till nya saker..liksom. Nej då nej då, skurborste och ligga på alla fyra och skrubba, det är så man gör...eller gjorde, särskilt om man precis blivit pensionär.

 

Japp så är det, och så blir det, ha det!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback