Flashbacks

När jag skulle till ICA förut så gick jag ner för trapporna här (jo det är sant) grannens dörr under mig öppnades, i dörröppningen stod det en liten söt tös på ca 4 år, precis när jag skulle säga hej till sötingen så uppenbarade sig en långhårig schäfer, han tittade på mig, skällde som en tok och skulle precis springa ut när husse bakom fick tag på honom. Dom stängde dörren snabbt så jag kunde komma förbi.

Nedanför började jag skaka som ett asplöv. Till historien hör att när jag var 17 år bodde jag i ett hyreshus där det var två trappuppgångar i samma, jag kom utifrån och ner kom en äldre dam med en schäfer, damen hann inte rycka till sig hunden och jag skulle bara gå förbi, då utan förvarning högg hunden mig i armen, det gick igenom både jeansjackan och collagetröjan.

Damen tog mig till sjukhuset så jag fick en spruta, hon gav mig även ett ciggpaket för besväret (det var ingen åldersgräns på cigg då), med hunden i baksätet flåsande. På väg hem frågade kärringen om jag inte ville följa med till en park och leka med hunden. Jag tittade på henne som om hon var från yttre rymden och inte hade någon häst i stallet kvar alls. Aldrig i helvete att jag skulle göra det!

Året efter var jag gravid och var hos min pappas frus föräldrar. Vi hade knytkalas på julafton, jag skulle bara ta upp varorna ur kassen när deras schäfer bet tag i armen på mig, here we go again liksom. Det var inte lika farligt den här gången men efter det kan jag inte gå i närheten av en schäfer, ja utom den på midsommar då för vi var polare. Min första flickvän hade också en schäfer som skyddade mig som bare den,  men andra kan jag inte gå i närheten av. Idag fick jag verkligen flashbacks och det är inga roliga minnen eller uppenbarelser ska jag tala om.



Kommentarer
Postat av: Karin

Fy, vad jobbigt det måste vara! Själv har jag bara blivit hundbiten en gång, och det var av en pudel, och fast jag var så liten så förstod jag att felet nog var mest mitt. vi lekte, och jag tog ifrån hunden en pinne.

Den snääääälla hunden var plötsligt inte så snäll längre, men jag skämdes och gömde mig på dass tills mamma och pappa kom och letade efter mig, och vi åkte till vårdcentralen i Funäsdalen. (För jo, vi var på semester. Vi hade inte utedass hemma. :D)

Jag är fortfarande inte så förtjust i pudlar, men är inte rädd för dem.

Den blev såklart provocerad, och nu är jag ju så stor att jag kan ta den i nackskinnet och hålla den på armslängds avstånd om jag skulle vilja. - Det är lite annat med schäfrar.... (Fast såna är inte jag rädd för. :)) Förstår ätt du blev skärrad.

2011-12-29 @ 18:48:12
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: jeanette sandelin

hund på eller hund av...

jag är rätt så hund av faktiskt.

eller djur av öht...

eller ja.

kanske bara lat?

fast hade ju hönor då...

de gav åtminstone ägg och gick ute...

minimal skötsel.

gott slut bruden//

2011-12-29 @ 18:59:12
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback