Tvättstugan suger getstjärt

Jag försökte att MMS-blogga förut från tvättstugan men nätet var överbelastat så jag får la göra det nu då, dock inte från tvättstugan.

Min dotter kunde inte tvätta allt sist så det lovade jag att göra idag. Jag satt därnere, det gick inte att komma in på varken Facebook eller Twitter med mobilen då allt var överbelastat så där satt jag och höll på att somna, ja på riktigt faktiskt.

Jag tänkte lägga mig ner på golvet och sova en stund men eftersom dörren inte går att haspa eller på nåt sätt göra så ingen kan komma in så jag lät bli. Jag ville undvika att vakna av att nån ful ambulansförare gjorde mun-mot-mun-metoden på mig. Så jag skulle vara tvungen att resa mig upp och springa skrikandes till skogs, orka springa liksom.

 

Medan jag satt där blev jag yr, det svartnade lite för ögonen och nu sitter jag här och är småyr och då har jag inte tagit en endaste droppe alkohol. Förresten så smsade Ewa och frågade om jag skulle med ut idag men det går ju inte. Pengar har jag inga, yrsel har jag, tvättstugan har jag och orka gå ut idag när det är FÖR mycket folk ute, näe tvi.

 

Jag sitter hellre här och väntar på att tvätten ska bli torr därnere, det är mitt kall i livet helt enkelt.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback