En dotter lyckligare

Eftersom min dotters torkskåp då är trasigt så tog hon med sig 5 veckors skittvätt till mamsen. Hon tvättade 4 maskiner, resten tar jag på juldagen, japp ni såg rätt, jag ska tvätta på juldagen! Jag offrade nämligen mina egna kläder för hennes skull, jag ska gå i mina mysbrallor, en urtvättad t-shirt med klorinfläckar på och trosorna får jag vända ut och in på, äsch, det är ju bara jul för bövelen!

Näe då, jag har kläder till julafton så jag tar resten på juldagen då.

För detta fick jag då en pizza, jag fick dock gå och hämta dom själv, ja det är skitlångt, hela 1 minuts gångväg. Det var sketgött! Sen satte vi på Lotta Engberg...eller näe, Lotta på Liseberg ska det ju vara, vi sjöng med i julsånger med våra vackra stämmor så till och med katterna blev tårögda, eller om det var för att trumhinnorna sprack, lite osäkert där faktiskt.

Några trevliga timmar med min dotter blev det i alla fall och fler blir det imorgon, me like sketmöe!

Trött som en gnu egentligen men jag är ledig imorgon och jag kan gå upp 7.45, sätta på mig mysbyxor, sätta på mig kepsen och ställa mig utanför ica, folk kommer kasta sig åt sidorna av synen, så där går jag i lugnan ro och behöver inte ens stressa för att folket står som frimärken utmed väggarna. Me like det sketmöe också faktiskt!

Är ni klara med julstöket? Rullat 511 köttbullar, gjort era egna prinskorvar med era mäns snoppars mått? Kanske slagit in julklappar? Förbannat faster Agda för att hon tvunget måste ha nåt trekantigt så hörnen gör hål i pappret? Var lugn, jag har ett tips, skit i faster Agdas julklapp! Släng till henne en tjuga så hon kan gå själv och köpa sig sin egna jävla julklapp! Så kan vi säga!


Kommentarer
Postat av: Anonym

GodJul!!! Du är ju för jävla rolig! Man får sig ett gott skratt varje gång man kliver in på din blogg,fortsätt med det att du bara är du!Själv så har jeg slutat att stressa med julen,har kommit på att den kommer ju ändå,ja julen alltså:):)Hoppas att du får en lugn och fin jul och ett Gott Nytt År!!!kramizar

2011-12-23 @ 08:08:07
Postat av: Sune...the girl

Svar till anonym: Tack så mycket och välkommen åter :) God jul och gott nytt år till dig också! Kram

2011-12-23 @ 08:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback