Okunskapen

Jag läste Johanna Nordins inlägg om mailet hon fått från en programtittare av "Bonde söker fru" på hennes blogg, om att hon i slutänden tagit "fel" tjej.

Vem ska avgöra vem som är bäst för Johanna? Vi ser programögonblick i några minuter, det finns inte någon som inte var med i programmet som kan säga vem som Johanna passar bäst i hop med. Det handlar väl om personkemi även i homosexuella förhållanden? Vad tror heterofolket egentligen? Har dom så mycket okunskap och tror att det bara handlar om vad vi gör i sängkammaren? Måste en person vara snygg för att man ska välja personen? Jag känner ingen av tjejerna men efter att ha sett hur Maria är så hade jag också tagit henne, så mycket kan jag säga. Det är helheten som räknas i vilket förhållande som helst!

Sen kan ju inte hon som skrev mailet till Johanna veta hur hon vill att en tjej ska vara, det vet ENBART Johanna själv. Jag tex, jag tar hellre en rolig, lite sprallig tjej framför en trist och snygg tjej, jag skulle aldrig palla att ha en tjej som knappt säger flaska, inte har någon humor och inte kan ta att jag har barnasinnet kvar.

INGEN kan veta vem man passar ihop med och inte, glöm för fan inte det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback