Iza...the smarthead


Flera gånger har jag nu märkt att Iza spolat på toaletten, jag har en sån där knapp man trycker ner. Jag filmade henne förra året. Detta är med min pissiga mobilkamera så kvalitén är inte den bästa.

Men nu har jag även märkt en annan sak som jag funderat på. Jag hör hur hon går i lådan, krafsar (länge och väl) och sen så går hon upp och spolar på toaletten! Jag trodde först att det var en slump men hon har gjort det nu 4-5 gånger. Antingen har hon sett hur jag gör eller också har hon sett att jag tar upp bajskorvarna i deras låda och spolar ner i toaletten. Helt otroligt smart är hon i så fall då tycker jag! Eller vad tror ni?

 

 







Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha!!! Det står nog inte på förrän hon tappar upp ett bad också. ;)

Klart att hon gör som du, och spolar efter sig när hon har varit på toa. De är smarta rackare våra djur.

Tänk om du hade en sån där toaring som jag har till min Daphne. Då skulle hon ju kunna gå på toa på riktigt snart. :D http://karin.hermansro.se/2010/08/04/litter-kwitter-toalettrning-del-2/

Här går det inte att byta ned sig till minsta ringen än. Då använder hon kattlådan som står bredvid istället.

Funderar på att skicka den andra katten på "semester" hos någon i någon vecka, så man kan ta bort den vanliga kattlådan. Då skulle det nog gå kanonfint med den där även hos oss tror jag.

Vore skönt att ha en katt som går på toa som folk. ;)

2011-12-05 @ 09:48:25
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback