Det negativa med att sluta röka

Jag säger inte emot att det egentligen bara är positivt att sluta röka men nu efter 2 dagar har jag upptäckt flera saker som jag inte gjort så mycket innan jag slutade. Jag sov förut en stund för att jag var så fruktansvärt trött och vaknade med hela käften full av saliv och lika mycket på kudden, sväljer inte jag när jag sover eller? Varför utsöndrar jag så mycket saliv? Som häromdan/natten eller vad det nu var när jag vaknade med en kudden ÖVER mig, har aldrig hänt. Jag är konstant hungrig men det läste jag att det hörde till, jag äter dock inte jämt eftersom jag också läste att man går upp 2-3 kg när man har slutat och det har inget att göra med att man går och småäter jämt utan det är ett bevis på att kroppen håller på att återhämta sig. Hittade nu detta, är det denna vätska som då har samlat sig i min käft? "Kroppen kan också samla på sig vätska så att man känner sig svullen. Det beror på att nikotinet påverkat kroppens vätskereglerande hormoner. Efter några nikotinfria månader brukar kroppen hitta tillbaka till balans." Taget från en Sluta Röka infosida.

Detta är ju inget negativt egentligen. Jag var ute för första gången idag sen nyårsafton då jag stressade iväg och hämtade vinet. Det var skönt att inte behöva tänka på att pengarna också skulle räcka till ett paket cigg och jag tyckte nog att det var lite lättare att gå upp för trapporna men det kanske är inbillning, men gött att jag är en bit på väg iallafall och det går förvånadsvärt bra, har inte det där jättesuget som jag har haft dom andra gångerna. Tack och lov!

Har ni vart rökare men slutat? Vad använde ni när ni slutade? Hur länge sen är det? Bara nyfiken.



Kommentarer
Postat av: Anonym

hhahaa! jag ska också sluta röka ju! käkar champix :P om du hört talas om dom?

2010-01-03 @ 20:20:40
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: jessica

Jag är rökare och har inte pallat sluta på riktigt.. Har försökt med nikotintuggummin och tror jag skulle fixa det, men det liksom rann ut i sanden bara.

LYCKA TILL! :)



ps. har frågestund på min blogg nu, släng gärna in en fråga eller två! kram

2010-01-03 @ 20:38:47
URL: http://kessen.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Har rökt en gång i mitt liv och då försökte jag hålla jämna steg med en van kedjerökare. Fattar inte att jag var så korkad.

Dehöver jag skriva att kvällen slutade med trynet över gustavsberg och jag spydde som en kalv...Aldrig mer.

2010-01-04 @ 20:54:33
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Doris/doje

JA, jag rökte i mååånga år och de sista åren rökte jag 2 (!!!) paket om dagen, var INTE lätt att sluta men med hjälp av de starkaste nikotinplåsterna gick det. Plåsterna kostade mera än cigaretterna men det var det värt, fick brännsår av plåsterna men det var det också värt,åt kilovis av godis men det var det också värt, sov ett helt år ( påstår Maken ;0) ) men det var det värt för jag klarade att SLUTA RÖKA !!!! När jag skulle sluta använda plåsterna använde jag nikotin-tuggummi en liten tid men fastnade inte i samma fälla som många som använder det istället för cigaretter "ever".

LYCKA TILL !!

Kramar, Doris

2010-01-04 @ 22:46:45
URL: http://blogg.passagen.se/doje/
Postat av: Doris/doje

PS

Är 14 år sedan jag slutade i vår

DS

2010-01-04 @ 22:49:03
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback