Susan Boyle sågas av sin idol Elaine Page

"Den 61-åriga musikallegenden, känd från uppsättningar av bland annat ”Evita”, ”Cats”, ”Hair” och ”Jesus Christ superstar”, medverkade på Boyles debutskiva och sjöng dessutom duett med henne i tv-specialen ”I Dreamed A Dream: The Susan Boyle Story”.

Men hon låter sig inte imponeras av den 48-åriga nykomlingens kometkarriär. I en intervju i Daily mail totalsågar hon Boyle.

– Hon är ett virus som spreds över hela världen på en nanosekund. ”Britain's Got Talent” och ”The X Factor” tar bara en massa människor som tror att de kan sjunga och försöker förvandla dem till stjärnor över en natt med ett par låtar. Det är inte underhållning, säger hon bland annat."

Det är detta jag skriver om

 

Men snälla nån, Elaine måste ju vara totalt tondöv om hon tycker att Susan Boyle inte kan sjunga för sjunga det kan hon banne mig! Vad är det för jävla påhopp mot ett fans då och kalla henne för ett virus. Elaine Page har gjort sitt som stjärna, hon kan stå vid sidan om och titta på när Susan Boyle erövrar världen med sin otroliga röst. Elaine är bara avundsjuk för att Susan fått sån uppmärksam på så kort tid när hon säkert fått kämpa för att bli artist. Patetiskt.

 

 

Bilden är som vanligt tagen på samma sida

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: nicklas

nöt ...att säga att elaine page inte kan sin sång är som att säga att Maradona inte kan fotboll ...



susan är inge vidare .

2010-01-28 @ 18:54:52
Postat av: Sune...the girl

Sv till nicklas..jag har då rakt inte sagt att Elaine inte kan sjunga men Susan är då fan inte dålig på att sjunga hon heller.. nöt

2010-01-28 @ 18:57:04
Postat av: Frogprincess

Börjar hon bli rädd för att ramla av tronen?

Susan sjunger som en gudinna!

2010-01-28 @ 19:32:02
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: BajsMalin´s Oseriösa

HOn är GRRYM! Nöff nöff :P Hihi :P



sv: Taack! Vad gullig du är! :D

2010-01-28 @ 21:35:46
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: FrökenFräken

Tror tyvärr att Elaine Paige är en diva, synd för

hon sjunger bra hon också, men att ha divafasoner

är inte smickrande !!!

2010-01-29 @ 06:37:35
Postat av: Johan

Elaine Page V/S Susan Boyle - det räcker att man jämför dem på YouTube. Kör först Susans tolkning av I had a dream och sedan Elaines. Elaine kan sjunga, visst. Men hon har ingen känsla ingen feeling och utstrålar inge som helst värme. En plåtröst helt enkelt. Susan däremot utstrålar värme, ödmjukhet och mänsklighet och har en helt annan framtoning, en man tar till sig och njuter av. Elaine lär dessutom vara en riktig rabba och lär ha svårt för att samarbeta med alla - utom sig själv. Dessutom ser hon direkt elak ut.

2010-01-29 @ 08:25:17
Postat av: Sune...the girl

Sv till Johan: Precis så är det. Synd bara att Susan inte blev mer uppmärksammad tidigare då hennes mamma levde så hon fick vara med om Susans framgångar

2010-01-29 @ 08:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback