Iza tror att jag ska dö snart

Ända sen jag tog över Iza i somras så har jag märkt att hon jamar varje gång jag nyser och nu på sista tiden efter att jag har slutat att röka så nyser jag ganska ofta, antar att det är flimmerhåren som orsakar det, då låter hon som om hon har sett en insekt hon inte får tag på. Små korta jamande och tittar på mig. Spelar ingen roll vart hon är när jag nyser, hon kommer, jamar som besatt och tittar på mig, då måste jag säga till henne att det inte är någon fara för säger jag inte det så tittar hon på mig och jamar tills jag säger det. Varför beter hon sig så? Tror hon att jag ska dö snart eller vad? En gång så nös jag säkert 10 gånger med några sekunders mellanrum och då visste hon inte hur hon skulle bete sig. Jag lovar, hon skulle avbryta sitt skitande för att springa till mig och jama. Om jag bara kunde begripa vad detta är för nåt. Hittar inget på nätet om det heller. Visst jag nyser så att tavlorna nästan åker ner men ändå.


Kommentarer
Postat av: Maria

Min katt gör precis likadant och jag har aldrig fattat varför. Låter det kanske som någon form av väsning i deras ögon? Knäppt är det i alla fall! Ha en fin dag! :)

2010-01-07 @ 13:31:10
URL: http://maariiaa.bloggspace.se
Postat av: Hillevi

Ja, tror Maria kan ha rätt. Eller så är det ett ljud på en frekvens som bara de hör? Min katt springer och gömmer sig när jag nyser? Han kanske inte gillar mig?

2010-01-07 @ 18:02:56
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Hillevi

De andra kanske inte gillar/gillade dig... :-p

2010-01-07 @ 18:14:05
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback