Svar på frågorna!

Det blev några blygsamma frågor iallafall. Bra det så här är svaren:



1. Hur reagerade din dotter då du berättade att du var lesbisk?
Svar:Det var inga konstigheter för henne, jag trodde hon skulle reagera annorlunda men som sagt det var inga konstigheter alls enligt henne, kan ha med att göra att det är mycket mindre tabu i ung ålder.

2. När kom du fram till att du drogs till kvinnor och inte män?
Jag skrev ett inlägg om det för några dagar sen så jag länkar till den så kan ni läsa själva. Där är hela historien från det jag var hetero fram till idag. HÄR

3. Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag har en lista över dom bloggar jag läser i menyn men jag kan räkna upp dom: Emmelist, Egoina, Babiantuttar, Utlandsmamman, Ensamma pappan, Att vara Charlie Schulmans pappa, Ge mig livet tillbaka, Innan du fanns, Vimmelmamman, I huvudet på Hillevi, Hoppfullt psykfall, Daqueen, Absolutjohan, BajsMalin, Heja Abbe och Dikk Bluball. Sen finns det några andra som jag inte läser varje dag men dom orkar jag inte skriva upp.

4. Vem är bäst i betapet? Emmelist eller du? :)
Eftersom hon aldrig gör slag i saken och vill spela men bara antyder att vi ska göra det så är hon nog rädd att jag är bäst, eller hur Emmelist? :p

5.Jag undrar vad fan du heter? Inte kan det vara Sune väl?! Inget fel på namnet Sune, men tuff barndom måste du ha haft då!
Jag väljer att inte svara på det för lite hemlig vill jag ju vara, det får jag väl? Vill inte att det ska stå i bloggen så ni som vet det var vänlig och respektera mig :) Jag har även skrivit ett inlägg varför jag kallas för Sune men hittar det inte nu. Men jag kan säga att det har jag hetat sen mellanstadiet.

6. Hur kom det sig att du började blogga?
En vän till mig hade en blogg som hon skrev ut på sin msn, jag var nyfiken och började läsa hennes. Hon skriver på ett roligt sätt och som ni vet älskar jag ju humorbloggar så då började jag också.

7.Har du alltid skrivit?
Det ämnet jag tyckte var roligast i skolan var svenska och att skriva uppsatser var det bästa jag visste och jag började på en sk barnbok 1994 men min fd sambo fick med sig disketten till den så jag lessnade, det hade inte blivit något av den ändå. Men jag har alltid tyckt om att skriva, skrev oftast mitt namn på alla talonger till min pappas frus stora frustration för det var oftast till korsord så hon kunde aldrig skicka in det.

8.Har du något/någon särkild som inspirerar/inspirerat dig?
Om du menar skrivandet så är nog svaret nej men när det gäller humorn och hur jag skriver så är det nog olika.
Jag älskar tex Galenskaparna, kunde varenda sketch utantill när jag var yngre men annars har jag nog humorn i blodet om nu nån tycker att jag skriver roligt vill säga haha

9.Vad har du för skostorlek?
Den här finns inte med som kommentar men det var en vän som skrev där men skrev också mitt namn så jag valde att ta bort det men skostorleken är olika 38 eller 39 har jag.


Så hoppas att ni nu fått svar på frågorna och tack för dom.



Kommentarer
Postat av: eLi

Hej. Vad tycker du om att plastikoperera sig? Lämna gärna din åsikt hos mig! :)

2010-01-16 @ 22:07:54
URL: http://lovejunkiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback