Det ska fan inte vara ett öråd i finalen!

"När det var klart att hans namn stod på den sista lappen kunde årets "Robinson"-vinnare Hans "Hasse” Brettschneider, 43, inte hålla sig längre.

"JAAA" skrek han och rusade fram till den förbluffade programledaren Paulo Roberto och gav honom en bamsekram.

– Det känns helt fanatiskt, säger Hasse.

– Jimmy har anklagat mig för att var dålig på den sociala biten. Med till slut var jag den som de andra tyckte förtjänade att vinna mest, så usel kan jag inte ha varit, säger han.

Försökte få ögonkontakt

Under örådet var Fredrik Norrström magsjuk och tv-teamet fick gör en paus för att han skulle gå på toaletten. Då såg Mikko Natri hur Anders Sjöström passade på att försöka få kontakt med Veronica Lundman."


Läs mer HÄR

Förstår Jimmys besvikelse. Här kan ni läsa det




Jaha så blev det Hans Brattwurst höll jag på att skriva, menar Brettschneider som vann "Robinson", när man fick veta att det skulle vara ett öråd som final kände jag direkt att Hans skulle vinna, han hade fler kamrater på sin sida än vad Jimmy hade så det var inte alls kul.
En final ska vara en tävling där dom två sista ska få kämpa sig till en seger!

Bilden har jag snott på samma sida

 

 



Kommentarer
Postat av: Alle

Jo hade vart rätt kul att se hans spöa psykopatjimmy i en tävling faktiskt. Fast då hade väl jimmy hittat på nått annat att fitta sig över på aftonbladet

2010-01-30 @ 22:04:48
Postat av: Sune...the girl

Sv till Alle: Jovisst men då var det iallafall en kamp. Nu var det ju färdigt innan det ens hade börjat liksom. Inge kul alls.

2010-01-30 @ 22:10:58
Postat av: Emmelist

nu förstår jag varför alla har bild på en gammal gubbe på sin blogg. har aldrig sett robinson så...men nu fattar ja. :P



orättvist att dom inte körde en kamp för att utse vinnaren dock.

2010-01-30 @ 22:21:02
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: ollie

inte så roligt kanske, men håller med om att en tävling för att vinna e inte helt fel. å värdig vinnare? den som vinner e värdig

2010-01-30 @ 23:32:40
Postat av: Sune...the girl

Sv till Ollie: Jovisst men det är inget kul för oss tittare och inte för dom heller för den delen om man redan på förhand vet vem som ska vinna. Det ska vara helt otippat.

2010-01-30 @ 23:39:07
Postat av: Egon

Tja, jag tycker att det var roligt eftersom Jimmy förlorade pga. det sociala spelet som han tyckte var viktigare än tävlingarna och som han bemästrade (enligt honom). Sen sitter han och gnäller om att det inte skulle ha avgjorts på ett öråd där det sociala spelet var det avgörande. Det ska inte löna sig att vara en falsk skit som Jimmy eller Anders och det gjorde det inte heller. Poetisk rättvisa!

2010-01-31 @ 10:21:43
Postat av: Lars

Varför ska det avgöras genom en enda tävling? På det sättet skulle ju en vinnare av Robinson kunna vara en som glidit genom hela Robinson och vunnit bara semin, och finalen... typ nästan Jimmy.



Alla borde ju inse att det ska avgöras genom ett öråd, på det sättet måste man ju göra avvägningen att kanske pakta sig till vänner och röster i en final, eller se till att ha vänner på andra "bra" sätt.



En sista tävling skulle vara väldigt ovärdigt slut, örådet binder ju ihop alla program och gör att alla val man gör under hela serien blir avgörande.

2010-01-31 @ 11:25:24
Postat av: Sune...the girl

Sv till både Egon och Lars: Jag säger inget om att det inte var rätt att Mats vann utan att det inte blev ett skit spännande för varken dom eller oss. Nu känns det lite som att man tittat på Robinson i onödan när man visste vem som skulle vinna.

2010-01-31 @ 12:03:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback