TV4-produktionen ljög

I gårdagens Robinson fick vi se när Veronika, Anders och Sanna fick duscha för första gången på 6 veckor då dom vann en tävling om ett spa. Dom hade blivit lovade att ryggarna på dom endast skulle visas annars hade dom inte duschat nakna men dom hetsades till att ta av sig kläderna och duscha snabbt annars skulle vattnet rinna ut. Eftersom Veronika har komplex för sin kropp fick hon löftet om att bara behöva visa ryggen. Tv4-produktionen ljög.

Läs mer HÄR

Ja vad säger man? Hade jag vunnit det där spat och vet att jag skulle få duscha för första gången på 6 veckor i annat än saltvatten så hade jag nog också slängt av mig kläderna men jag hade nog inte velat visa min nakenhet för hela svenska folket heller. Man ska inte lita på nån, bra teve är väl det enda produktionen tänker på.

Bilden är då snodd på samma sida

 


Kommentarer
Postat av: Danniel

Tja, jag har nu sett det där klippet (finns på youtube) och kan ju säga såhär: De filmades bakifrån, hela tiden. Men sedan var det någon (Suzanna) som vände sig om för att ta emot en tvål och då visade hon sina bröst i hela 1 sekund. Så inte fanken lurades kameramännen/kvinnorna. De filmade ju faktiskt bakifrån. Sedan att HON väljer att vända sig om och visa framsida kan väl inte de rå för?

2010-01-28 @ 15:03:49
Postat av: Sune...the girl

Sv till Danniel: Dom skulle bara filma ryggarna..alltså inte hela baksidan

2010-01-28 @ 15:55:14
Postat av: Frogprincess

Naturligtvis så ljuger de...

2010-01-28 @ 19:48:17
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Danniel

sv till Sune...the girl: Så vad skulle kameramännen/kvinnorna ha gjort när hon helt plötsligt vände sig om och då visade sina bröst? Har du sett klippet? Om inte, titta på det så får du se. (nu har dock klippet tagits bort från youtube).



Jag bara säger så att produktionen faktiskt filmade allt bakifrån dvs. ryggarna. Sen om hon vänder sig om och visar brösten i max 1 sekund, är det TV4's fel?

2010-01-28 @ 20:36:27
Postat av: Sune...the girl

Sv till Danniel..jag såg när det sändes igår så nåt klipp behöver jag inte glo på. Du kanske inte fick se hela klippet då för dom filmade hela dom bakifrån från fotknölarna upp till sista hårstråt.

2010-01-28 @ 20:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback