Agneta Sjödin åkte ut ur Let´s Dance

"Agneta Sjödin var säker på att få vara kvar.

Efter tittarnas hårda dom var hon chockad – och juryns Tony Irving rasade.

– Man blir jävligt förbannad. Jag önskar att folk bara kunde sluta rösta, säger han.

Agneta Sjödin visar en helt ny sida i ”Let’s dance”. Hennes elaka paso doble och aggressiva framtoning tar juryn och studiopubliken med storm. Efter dansen pratar hon glatt med Nöjesbladet:

– Ja, du måste kunna ta fram den arga sidan under den här dansen. Jag går inte alltid omkring och är glad. Och det blev bra poäng, jag var väldigt nöjd.

Agneta visar upp brännmärken på sin bara rygg, som hon fått när hon snurrat runt på det blänkande dansgolvet. Men sveda och värk har hon inte mycket för. När tittarna sagt sitt åker Agneta ut ur tävlingen – med bara 14 nagelbitande rösters marginal."

Mer kan du läsa HÄR

 

Så blir det ju när svenska folket får rösta. Man röstar på sin favorit. Rabih har tonårstjejerna, Willy har Bygglovstittarna osv. Agneta har man inte sett i rutan på ett tag. Man tar det man ser på tv nu helt enkelt sen kan man vara hur bra som helst. Tyvärr är det så fast kanske inte alltid för Elin Kling har ju varit nära att åka ut förut så hennes modebloggbesökare röstar nog inte då trots att hon är Sveriges största modebloggare som toppar dom flesta listor.

 

 


Kommentarer
Postat av: Lina

Jag håller på elin kling i lets dance!

2010-01-30 @ 19:55:51
URL: http://alexlina.blogg.se/
Postat av: Innocent & Chris

Veckans blogg-tävlingen är tillbaka. Missa inte din chans att vinna. Skriv bara Innocent & Chris i följande inlägg så är du med och tävlar!!



http://innocentandchris.blogg.se/2010/january/veckans-blogg-1.html

2010-01-30 @ 20:27:55
URL: http://innocentandchris.blogg.se/
Postat av: pezze

jag tyckte willy o Rabih borde åka ut o de bästa får vara kvar o tävla om vinstplatsen... fattar inte hur en del folk röstar egentligen..

dom inser inte "konsekvenserna" efteråt...suck

men jag hejar på två st o det e:

stefan o Mattias..

de dansar mkt bra tycker jag :D



vem hejar du på? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback