Robinson en kompistävling

Så var det dagens Robinson idag igen då. Efter att bara vara 4 stycken kvar i Legba trodde dom att nästa tävling skulle handla om en finalplats tills dom 6 utröstade kom för att möta dom i tävlingen. Med krigsmålning och arga sura miner kom lag Ghede och tog hem segern och priset var ett stort grillspett med en gris på eller vad det var.
Självklart måste det kännas surt att tävla mot folk som har röstats ut och att det folket har en chans att vinna Robinson ändå men som sagt det är en tävling och i en tävling kan allt hända.

Det som jag tycker skiljer sig från andra Robinsonsäsonger är att dom röstar nu med hjärtat och inte med taktik. Jag menar pakten Jimmy, Anders, Sanna och Fredrik. Jo Sanna tänke ju lite så idag eftersom hon röstade på Jimmy för att hon kanske inte skulle haft en chans mot Anders och Jimmy senare men dom andra dom håller stenhårt på varann. Det är ju nu som du måste rösta taktiskt för att du själv ska ha större chans att vinna hela skiten men tydligen inte enligt dom.

Mer kan du läsa HÄR



Kommentarer
Postat av: Anette

Röstar med hjärtat??? E du tokig, det har väl aldrig paktats så mycket i någon Robinson tidigare och inte har det varit så mycket skit, vinner Jimmy ska jag fan bombhota hans brevlåda ;) (SKOJAR) näe fyfasen vilken dålig stil det varit denna säsong!

Puss

2010-01-29 @ 15:12:18
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anette: Ja men nu kommer ju inte Jimmy och Anders rösta på varandra, menar..vill Anders komma till final så ska han ju få ut Jimmy..det var såååå jag menade. Jag har faktiskt ingen favorit. Kanske Sanna bara för att haha. Puss

2010-01-29 @ 15:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback