Träna hemma

Nu är jag trött på att se ut som en strandad val. Jag vill kunna gå ut och gå långa sträckor men mina fötter stoppar mig efter 100 meter och kan knappt ta mig hem utan att grimasera. Min ekonomi är ju som ni vet otroligt skral så gym är inte att tänka på. Jag skulle vilja ha ett motionsband/rullband/promenadband ja ni vet men det har jag heller inte råd med. Det finns på blocket för en 500-hundring men det har jag ju inte så vill nån sponsra så släng in en sån lapp på mitt konto tack. Skoja, är ingen tiggare. Det jag vill komma fram till är, vad kan man göra hemma för att tappa kalorier. Kom inte med nåt kostråd för det har jag inte råd med, jag har endast råd att äta en gång om dagen och då är det nåt billigt skit utan nån träningsform. Jag har ju förslitningar i ryggen och haft ishias och diskbråck så situps är verkligen no no, nu vet ni det som har dålig rygg, gör för guds skull inte situps, det är livsfarligt för ryggen fick jag veta av bitchen på rehab jag gick hos förra året. Hopprep har jag inget och jag skulle säkerligen trassla in mig i det där och bli liggandes på golvet med både ryggskott, förskjuten svanskota, näsbenet av och båda benen på ryggen. Att hoppa på stället upp och ner? Kan det vara nåt? Jag kanske ska ta reda på hur min granne under jobbar först? Jogga på stället? Gör jag armhävningar så lär jag inte komma upp efter en, jag som varit så tränad förr, ja skratta ni men det har jag faktiskt varit. Har idrottat en hel del i min ungdom. Fotboll, Pingis, Friidrott (ja faktiskt!) innebandy (jaa tro det eller ej) och bowling men bowlingen slutade jag med när jag skulle upp i damlaget och fick reda på att man var tvungen att ha kjol på sig på tävlingarna. Jag skulle se värre ut än vad transorna gör som klär sig i kärringkläder med peruken på sniskan och hela fejjan full med hår. Så kom med tips nu. Inget som kostar pengar eller som skadar min rygg alltså.


Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

jobbigt när man känner sig helt slut

2010-01-29 @ 17:39:53
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Anette

Ler! Inte lätt o ge dig träningsråd när inget funkar, men kan säga att hoppa hopprep är asbra träning och armhävningar är heller inte så dumt, en stepbräda kanske? :) Så måste jag tyvärr oxå säga att för att gå ner i vikt krävs det att man äter flera gånger om dagen, nu är din kropp inställd på svält eftersom den får mat så sällan så den känner att den måste spara och då sätter sig det som fett, så för att öka förbränningen och gå ner i vikt måste du äta flera gånger om dagen, helst 5-6 gånger :)

2010-01-29 @ 18:16:47
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anette..jaha då kan jag inte gå ner då för jag har inte råd att äta mer än en gång om dagen :(

2010-01-29 @ 18:18:54
Postat av: Hillevi

Sätt på bra musik och dansa loss!?! Dans är jättebra träning.

2010-01-29 @ 19:20:43
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: annika

Säger som Hillevi..Dansa loss en 20-30 minuter om dagen!

Har ju sett att du kan dansa på din lilla film i tvättstugan:)

2010-01-30 @ 09:46:05
URL: http://123minsida.se/lillamy
Postat av: svårt

Svårt när inte mycket går, men bara rör dig lite mer i din vardag, gå upp för trappan(om du bor i lägenhet) eller kanske gå en bit där du vanligtvis skulle tagit bussen ?

Postat av: Sune...the girl

Sv till svårt: Ja jag önskar att jag kunde men jag har två onda fötter som säger ifrån vid 50 meter annars hade jag vart ute och gått varje dag. Jag ska nog skaffa mig ett par mjuka tofflor och gå upp och ner i trappan. Jag bor på 4e våningen men varje våning har många trappsteg så den häruppe räcker ju :)

2010-03-05 @ 18:09:42
Postat av: träna hemma

Hej att gå ner i vikt är inte lätt, hm kanske jo det är lätt det som är svårt är att bibehålla vikten jag är en som går upp och ner hela tiden.

för att gå ner i vikt så har jag lärt mig att det inte är mängden träning som gör att man går ner i vikt utan det är intensiteten i träningen det är bättre att träna hårt i 15 minuter än att gå en timme.

Jag kör nu så 4 dagar i veckan och har börjat gått ner nu. nu gäller det bara att ligga i.

Hoppas att du hittar det som funkar för dig.

Ha det bäst Lasse

2010-04-25 @ 09:51:18
URL: http://www.tranahemma.com
Postat av: Crille

Bara att röra på dig när tillfälle ges. Spontan träning är alltid bra, många små bäckar :)

2010-05-10 @ 17:46:52
URL: http://www.magrutor.net/trana-hemma.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback