Inne på 4e dagen

Godmorgon på er, hoppas att ni har sovit bättre än vad jag har gjort. Jag vaknade 711 gånger mellan 7-10 och knep med benen för att min blåsa var full och jag för trött för att gå upp och tömma den och dessutom är min lägenhet så kall att jag skulle få köldskador om jag gick upp. Kl 10 gick jag upp och möttes av solen rätt i nyllet. Sånt är härligt men inte lika härligt när man tittar på termometern ute. -15 grader. Det kanske inte är så kallt för er upp i norr men här nere har vi en annan slags kyla, en kyla som tränger igenom varenda klädesplagg och man går som en michilingubbe.

Jag är inne på min 4e dag som rökfri. Jag har grubblat över varför jag inte försökt tidigare, jo jag har försökt 2 gånger förut men började som ni sett i ett annat inlägg men detta går över förväntan, det går enormt bra, det är i stort sett bara efter maten som det kan vara jobbigt men jag dricker mycket vatten, använder 1-2 snus om dan och nån sugtablett mer är det inte. Jag är inte nån festprisse som festar varje helg, inte ens varannan, kanske 3 gånger om året och då slipper jag oroa mig över att jag ska bli grymt röksugen och börja igen. Det känns skönt! Det piper inte lika mycket i luftrören, jag kan andas lättare, jag har visserligen börjat att hosta mer men det är väl för att flimmerhåren i halsen börjar på att göra sig påmind igen men aldrig att jag nånsin kommer att börja röka igen. Detta ska bli mitt år och mitt nya liv.

Det absolut schnyggaste kortet på mig och frös som en gnu

 

 


Kommentarer
Postat av: Emmelist

du är så himla duktig! 4e dagen? you go!

2010-01-05 @ 11:03:58
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Gealach

Vi har också larvigt kallt inne, speciellt i sovrummet. Termometern visar på runt 20 grader, men det är otätt, så det känns betydligt kallare. Vi har ringt om det gång på gång, de kommer hit och säger att de inte kan göra något, vilket jag inte tror på. Något måste ju kunna göras. Eller så tycker de att de kompenserar i och med att vi har bastu därinne på sommaren.

2010-01-05 @ 11:05:38
URL: http://gealach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback