6e dagen som rökfri

Idag går jag alltså in på min sjätte dag som rökfri. Imorgon är det en vecka liksom. En vecka av vrede tror ni? Nix, inte ett skit. Ingenting har jag kastat omkring mig, jag har inte skällt på katterna eller snäst av nån i telefon heller. Jag har ju gett mig sjutton på att jag ska förbli rökfri så det går mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Kan ha med att göra att jag bor själv, katterna röker ju liksom inte.
Igår unnade jag mig en Mintkrokant, den var god sånär på dom sista bitarna då dom smakade Noggers fisar, vet ej varför, jag tryckte i mig dom ändå. Pipandet i luftrören är borta, jag rosslar inte när jag sover (tror jag), jag hostar däremot men det är bara positivt just nu. Jag är visserligen hungrig jämt men det är också ett friskhetstecken tydligen. Jag dricker mycket vatten, har slutat med läsk också som jag nästan var beroende av. Jag dör inte varje gång jag kommit hem och gått upp för alla trappor. Ja som ni ser så är det bara positivt att sluta röka!
Idag fick jag avslag på mina jobb jag har sökt, det var allt annat än positivt men det är bara att söka mer, jobb som jag kan ta för mina 3 arbetshinder såklart.

Idag är det inte så kallt heller -8 står det på termometern, det är ju också positivt. Jag hoppas att jag kommer att gilla år 2010 mer än 2009, jag känner på mig att det kommer bli ett bra år för mig.




Ett sketfult nytaget kort

 

 


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Kul! Grattis! Häng in där.

2010-01-07 @ 18:07:29
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Doris/doje

APPLÅDERAR

2010-01-07 @ 23:53:49
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback