Dörrknackare

Jag satt och tittade på film förut då det  ringde på dörren. Min dotter var i stan så jag tänkte kanske att det var hon. Öppnade extradörren, tittade i titthålet och fick syn på en man som inte var mer än tre äpplen hög eller nåt. Jag öppnade dörren och han överlämnade mig en handskriven lapp:

"Hej Sune, jag har sett dig på ICA många gånger och jag har alltid tyckt att du ser så rar ut. Jag följde efter dig igår när du hade varit där. Trodde du ett tag skulle se mig när jag stod bakom melonerna för jag vet att meloner intresserar dig men jag hade tur. Jag undrar om jag kan få komma in så jag får visa dig min falukorv, annars kan jag ringa min bror som har en prinskorv eller min svåger som har en bratwurst. Säg inte nej snälla!"

Jag tittade på honom, på lappen, sa nej tack, stängde dörren och låste fort som fan. Ja okej jag kanske överdrev lite om vad som stod på lappen, eller ja jag överdrev nog rätt mycket, äh va fan jag läste inte ens lappen, nöjda? Jag avbröt honom innan han hade sagt sin första mening. Gillar inte dörrknackare helt enkelt.



Kommentarer
Postat av: annika M_Gräddnos

Hahahaha, va du är kulig!



Jag som först trodde det var sant ju:)))

2010-11-16 @ 21:54:13
Postat av: Emmelist

den där videon kan man aldrig se för mkt utav!

2010-11-16 @ 23:14:49
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback