Tji fick jag!

Igår kunde jag cykla till macken och AF, tror ni att jag kan göra det idag? Ja det kan jag men inte utan att åka omkull på cykeln kan jag säga. Om snön försvunnit? Näe inte ett skit faktiskt, om det har kommit mer? Svar JA! Minusgrader, mer snö och det under har frusit på, det låter som jag skulle ta och ringa färdtjänst för att komma fram till sjukhuset utan att bryta nåt ben på vägen. För att komma till sjukhuset är det en bit till centrum för att hoppa på bussen och längre blir det om jag måste ta myrsteg. Fan också att jag inte börja gå redan kl 6 (bussen går 10.05).

Idag ska jag i alla fall gå hem till dottern efter sjuhuset, just det ja, det är till öronmottagningen jag ska, träffa en läkare som kanske är bättre på att suga i örat efter skräp och vätska bakom trumhinnan, den förra unge saken kunde inte det sa han. Jo dottern ja. Hon köpte disktrasor till sin kära mor på Ullared, idag ska jag äntligen få dom. Jag har en disktrasa som skrikit om nätterna, skrikit om att få bli slängd! Idag sker det.

Inatt sov jag inte med snarkmasken, varför? Jag vill helst inte att en hel buss ska glo på mig för att jag har märken i hela fejjan, jag skulle i och för sig kunna ha en ICAkasse över huvudet men det är nog ungefär likadant, alla skulle tas för att ha ätit glosoppa plus att chauffören skulle köra i diket alternativt sträcka armarna i luften och säga att det inte finns en enda krona i kassan eftersom dom inte får ha kontanter.

Ja, hoppas att ni har sovit gott och att ni inte bryter några ben idag.




Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Går det inte att lossa banden kring snarkmasken då så att det inte sitter åt så hårt? Eller då kanske den inte sitter kvar?

(Du har förmodligen redan tänkt på det, men jag måste skriva något... )

2010-11-11 @ 11:19:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback