Så mycket bättre

Jag gillar programmet "Så mycket bättre". För er som inte har en aning om vad det är så är det 7 kända artister som i varje avsnitt ska tolka en av artisternas låtar på sitt eget vis. Dom äter lunch och middag under dessa uppträdanden och gör olika saker under dagtid. Idag var det "Lillbabs" tur att vara i centrum och skulle få sina låtar tolkade av dom andra.

Petter som alltid gör bäst framträdanden tycker jag gjorde även den bästa idag. Han sjöng (rappade) Lillbabs låt "En tuff brud i lyxförpackning" och gjorde den kanon.

På eftermiddagen så var det Lillbabs tur att bestämma vad alla skulle göra. Hennes stora intresse, hobby och fritidssysselsättning är tydligen städning. Christer Sandelin som är med i programmet sa nåt så idiotiskt så jag höll på att koka över av irritation och ilska. Han tyckte inte att dom skulle städa, dom var där på semester. "Finns det inga vanliga människor som kan göra det istället?" Va? Va då vanliga? Vad tror han att han är då? Inte fan är han en sån kändis som inte får vara ifred så fort han går ut, han hade sin karriär på 80-talet liksom, han är en nobody nu tycker jag. Det där retade mig till vansinne.

Jag har alltid gillat Lillbabs på nåt sätt. Hon har gjort många ingrepp på sin kropp tror jag men satan va snygg hon är, hon är 72 år och hade hon velat ha mig för en natt så skulle jag nog fan inte säga nej, där spelar inte åldern någon roll. Hon är en snygg och tuff brud i lyxförpackning än!




Kommentarer
Postat av: nöbollen

sj tyckte jag Di Leva var bäst!började fan tjuta ju...haha

å ja,retademej som faaaaaaan på Sandelin!"vanligt folk"alla har vi ett brunöga!same shit,no differens!

2010-11-13 @ 23:20:33
Postat av: Jess

Petter is the shit.. Ang Sandelin så kan jag bara hålla med dig, ska bli så skönt nästa gång när dom andra ska tolka hans, det kommer bli MKT bättre än orginalet, för Sandelin kan f*n inte sjunga

2010-11-13 @ 23:26:45
URL: http://finest.se/Jess666
Postat av: Anette

Ler! Jag tror det var väldigt många som kokade över igår när Sandelin kläckte sin "bra" kommentar :(

Själv tycker jag mestadels Dileva är bäst men Petter var super igår:)

Puss

2010-11-14 @ 13:05:20
Postat av: HANNA

men lol, chriset skojade ju bara. jävla idioter asså.

2010-11-16 @ 14:48:49
Postat av: eon

Vilka ingrepp tror du att Lill-Babs gjort på sin kropp. Så rynkig som hon är osminkad så tror jag inte på någon ansiktslyftning. Eller tror du på silikon?

2011-06-03 @ 23:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback