Bonde söker fru...

...eller ett annat uttryck som goaste Märta-Li skrev till mig på FB när jag skrev att jag skulle se programmet: "Bondläpp söker blygdläpp", den var bra.

Alltså, nu är det ju så här att alla bönder som är med i programmet söker en kärlek, EN kärlek och vill då såklart lära känna alla och inte bara slänga sig om halsen på en enda av fyra eller hur? Johan Ivarsson, den 4 meter långa killen från Skåne har fyra tjejer hos sig som verkar vara svartsjukast i världen och blir sura för att han flirtar med alla dom. Klart han gör för att kolla läget hos tjejerna, hur dom känner och tänker om honom. Herregud fjantpellar! Man lär inte känna nån över en dag, man känner sig för och efter hand kanske den tjejen/killen man tyckte va nåt att ha första dagen kanske har förändrats och en annan kommit fram mer positivt i stället, klart man ändrar sig då.

Jag skulle däremot bli förvånad om Ann-Katrin kommer finna kärleken bland hennes nu 3 killar som är kvar. Är inte det typiskt att hon fick killar som säkert är jordens mest blygaste personer? Nu får dom allt ta och bjuda på sig själva om dom ska få stanna kvar, om hon nu inte tar Jonas som är den ende som är rätt fram och hans bön verkade ha gått in hos honom däruppe för han fick ju vara kvar.

Skulle jag vara med i ett sånt här program skulle jag spela pajas mest hela tiden, jonglera med medicinbollar alternativt grisar eller nåt.





Kommentarer
Postat av: airaM

Fast jag äcklas fanimej lite av 4 meters-killen, Johan... Han är ju på ALLA. Och då menar jag inte på som i lära känna utan på som i att talla på varenda kroppsdel. Nä. Snacka om att utnyttja situationen.



I övrigt hoppas jag att A-K väljer Jonas. Han är ju så tönt-söt att jag dör. Åh.

2010-11-11 @ 21:53:33
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: Jess

Hahah så sant som skrives... Johan han är ju skön, hade inte ni flörtat med alla som runt er i ert hus.? Jag hade iaf gjort det, kanske tom fräst dom för att se så man inte köper grisen i säcken :)

2010-11-12 @ 17:14:56
URL: http://finest.se/Jess666

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback