Vem ringde?

Jag gillar sajten "Vem ringde?" för det är där jag kan få veta vad det är för idioter som ringer mig från nummer jag inte känner igen. Jag vägrar att svara på nummer jag inte har inlagda i min mobil och heller inte från dolt nummer. Dom jag har inlagda är personer jag vill ha kontakt med och inga andra. Sajten "Vem ringde?" är en sida där alla kan skriva in ett nummer från tex telefonförsäljare och är det då någon som vet vem det är som har det numret så står det också. Det är oftast telefonförsäljare som har sk telefonväxlar som ringer upp, då är det tyst i andra änden, vad är det för syfte med det? Dom säljer ju inget på det sättet. Dom fortsätter att ringa tills du svarar men jag vägrar. Bara så ni vet! Här är länken till sajten.

Så är det ett nummer du inte känner igen, oftast inte från mobiltelefoner utan från en annan stad och du inte hittar numret på tex "Hitta.se". Gå då på Google, skriv in numret i sökrutan så är det till 99 % att just sajten kommer upp och där kan du läsa vad andra har skrivit om just det numret. Det har ringt många såna nummer det senaste året till mig och jag har inte svarat en endaste gång och det kommer jag inte göra heller, ljud av bara så är det klart.

Tillägg: Ska även tipsa om "missatsamtal.se" också, ägaren till den sidan har kommenterat till detta inlägg om att han ville att jag skulle länka till den sidan så det gör jag. Det är ungefär samma koncept som ovan.






Kommentarer
Postat av: Stefan

Hej.

Kul du läste artikeln, lägg gärna in en länk till oss så folk hittar till sidan.

Ju fler som känner till den desto bättre blir vi.

http://www.missatsamtal.se

2010-11-16 @ 20:48:39
URL: http://www.missatsamtal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback