Solen lyser men det gör inte jag

Ja solen har hittat hit idag också, det var ju nice men jag skiner inte mer för det. Det är -12 grader ute och jag är vansinnigt trött.

Igår gick jag och la mig 22.30, kunde jag somna med en gång? Näe, vad gjorde jag då? Jag spelade golf på mobilen en halvtimme, kunde jag somna sen? Ja det kunde jag men inte hela natten. Jag vaknade nämligen efter 20 minuter igen. Jag gick ut och surfade på mobilen eftersom det är sista dagen det är gratis att surfa, kan dom inte ha det året ut? Tydligen inte. Jag somnade kl 2 men hej och hå vad jag har vaknat flera gånger i timmen. Det var för varmt, av med täcket, nehe röven frös, på med täcket, ont i ryggen, vände mig åt andra hållet, ännu ondare i ryggen, vänder mig igen, ja så höll det på tills jag 8.40 gav upp. Jag gick upp istället.

Kl 11 ska jag träffa min handläggare på AF, vad vi ska prata om vet jag inte för vi väntar ju på besked från min eventuella praktikplats som kanske blir av i början av nästa år och det vet hon ju om. Vi får väl se. Kl 14 ska jag till soc. Jag känner inte för att gå hem emellan så jag får la gå på stan och lalla för mig själv.
Det är tisdag idag, jag gillar inte tisdagar faktiskt. Orsak okänd.


Kommentarer
Postat av: Linda2

Jo Du Sune, detta med nätter och ond rygg känner

jag så väl igen. Ibland har jag testat att inte

sova alls och då blir ryggen bättre. Men sååå

tråkigt det är. Natten känns som en evighet.

Funderar på att börja träna för att se om ryggen

blir bättre. Tycker du är jättestrong med cyk-

landet. Många köper ju och så mycket mer blir

det ju inte. Det är bra gjort !

2010-11-30 @ 10:30:21
Postat av: Plutten

Kära Sune, jag hoppas att solen når in till ditt hjärta idag. SÅ att du får le lite granna iaf. Även fast det är en ganska dålig skit tisdags helvete...

2010-11-30 @ 13:01:13
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback