Min söndag så här långt

Söndagen började med att jag råkade spilla ut lite julmust över tangenbordet nu har det torkat och har resulterat i att bokstaven a och en annan knapp på vänster sida har blivit klibbiga emellan och gör inte riktigt som jag vill. Jag började titta på en film som jag sen tyckte var bajs så jag satte på en annan istället, skitbra. Kattmaten var slut så jag cyklade till ICA för att köpa mer. Började plocka lite med grejer som jag ska sälja på Tradera, upptäckte att det var tråkigt så jag fortsatte se den första filmen igen, den hade inte blivit bättre men jag såg klart den i alla fall.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli så pass mycket att jag äntligen ska få börja med min mat, IDAG ska det i alla fall bli tacos, jävlar i min låda vad jag är sugen på det. Jag skulle ju ätit det i fredags, det blev utgång istället, igår efter kalaset var jag för trött och inte så hungrig men idag ska det banne mig ske! Det får bli till "Ensam mamma söker".

Jag måste nog ta och kolla vad jag kan göra åt dom kladdiga tangenterna så ja nu avslutar jag detta inlägg innan jag slänger tangebordet i väggen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback