4 timmar med och 5 timmar utan

Vid midnatt gick jag och la mig i sängen, tog fram det skitroliga spelet "Marble" på min mobil och spelade det i en timma. Runt 1 somnade jag med masken på mig såklart. 4 timmar senare vaknade jag och av någon anledning tog jag av mig den, rullade runt och somnade och vaknade 5 timmar senare. Jag borde ha en robot bredvid sängen som säger till mig att masken ska vara på HELA tiden medan jag sover för nu vet jag inte varför jag tog av mig den, kanske jag hade en anledning men den minns jag inte nu i såfall.

Att sova 9 timmar hör inte heller till vanligheterna men vet nog att det har med masken att göra för igår sov jag 5 timmar men var inte speciellt trött förrän runt 18 men det var nog för att jag inte hade sovit speciellt många timmar. En helt annan trötthet. Jag säger som min morfar ofta brukar säga: "Det vill gärna bli bra". Det tar jag med mig i det mesta.

Igår blev förköpsbiljetterna till Magnus Carlsson inköpta, tjejen vi ska till på förfest köpte ett gäng så nu är vi säkra på att vi kommer in och får dessutom gå före i kön, gött! Och oj vad jag ska fota och oj vad jag ska filma Magnus och självklart kommer jag lägga ut det på bloggen, fattas bara annat!



Kommentarer
Postat av: Luffi

Hejsan! Förlåt för så segt svar, men har tagit det jätte lugnt med bloggen... blev så mycket när jag låg på topplistan så var tvungen att ta det lite lugnt!



Hoppas allt är bra med dig!? Kram

2010-11-03 @ 11:16:05
URL: http://www.luffi.se
Postat av: Frogprincess

Jodå, den hjälper. Jag ser vad de har gjort med min sambo. Ha tålamod bara!!!

2010-11-03 @ 11:30:49
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad kul med biljetterna :) Ja jag förväntade mig nästa bilder i bloggen sen du ;)



Jag önskar jag fått sova i 9 timmar. Eller nä det gör jag inte för det är länge egentligen för mig. Men ändå jag är trött idag!

2010-11-03 @ 12:39:07
URL: http://www.linda.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback