Kachiiiiing!

Ja nu har jag ju haft mobilen i 3 dagar och jag kan väl säga så här då. Den är grym att fota med, inte lika grym med videon men det som INTE är grymt är kameraljudet. Det låter KACHIIIING jättehögt och vet ni vad, det går inte att stänga av heller. Jag har letat på alla möjliga sidor på nätet och alla säger samma sak, det går inte, jo det går om man hackar mobilen men med min otur lär jag säkert få den helt förstörd alternativt inte ha en fungerande kamera, radio, video eller ringfunktion.

Hur surt tror ni att jag tycker om detta? Hur ofta tror ni jag kommer fota på olika saker som man bara ska fota i smyg? Ja nu menar jag inte nakna människor utan bara så där diskret som jag gjort många gånger på ICA tex. Förra veckan tänkte jag fota en kvinna som inte hade fyllt 60 tex, hon hade en riktig mustasch, jo det är sant, såg lite ut som en grå Hitlermustasch, hade jag haft min nuvarande mobil och fotat då så hade det ekat bland mjölkhyllorna där för fan och jag hade fått ALLAS blickar på mig. Det är sånt här som skulle kunna få mig att sälja den bara för det, inte bara för att jag inte kan fota diskret utan att den låter så jävla högt.

Detta är inte okej, inte okej alls faktiskt. Man kan inte sänka smssignalen enbart och nu inte ta bort kameraljudet. Denna är flera år yngre än min andra mobil så man tycker ju att Nokia ska utvecklas men inte då, det går nedåt på vissa saker. Snyggt Nokia, verkligen!




Kommentarer
Postat av: Plutten

Dumma jävla mobiltelefoner alltså...

2010-11-03 @ 19:35:35
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: absolutjohan

Nokia är finskt. Det säger väl det mesta Sune ;)

2010-11-03 @ 19:39:41
URL: http://absolutjohan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback