Tadaaaa

Inatt somnade jag 00.30, det är väldigt tidigt för att vara jag och det har jag nog inte gjort på flera veckor. Sov hela natten gjorde jag också, ja tills jag vaknade av ett jävla blippande, bloppande och ja, rätt fult faktiskt. Det var mitt alarm. Jag har aldrig använt det förut. Eller jo det har jag men då har jag alltid vaknat före innan det har ringt. Låg och bara glodde på en stor ful klocka på mobilen innan jag fattade vad det var. Hjärnan var kvar i min dröm. En dröm som jag...ja, som jag inte kommer ihåg ett skit av nu känner jag.

Jag ska vara på nya stället kl 9, kl 7 gick jag upp och jag går dit på 1 minut, bra jobbat Sune! Nu har jag duschat och klätt mig.

När jag gick ut på Facebook med mobilen så såg jag att folket i min stad bräkte om att det hade kommit ner skit från himlen, det var då jag bara ville se det, drog upp persiennen och ja, den åkte ner igen. Jag suckade och sen var det inte mycket mer med det. Det hade kommit lite snö, det är snart borta, det är bara lite puder och solen är framme så. Det verkar blåsa en del och det verkar gå isbjörnar på gatorna men dom kommer nog försvinna snart till kallare breddgrader. Småland kanske.

Ja, nu vet jag inte när jag slutar idag men vi ses när jag är tillbaka så hoppas jag att jag har mer att berätta. Ha en bra dag hörrni!


Kommentarer
Postat av: Sussie

Du Sune, nästa gång du stöter på isbjörnarna, så ge dem en GPS så de hittar till Småland. (Har nog med björnar ändå).

2012-03-19 @ 11:25:26
Postat av: Sune...the girl

Svar till Sussie: Det ska jag absolut göra men hoppas först och främst att jag slipper dom helt ;)

2012-03-19 @ 11:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback