Sponsrat inlägg (Djurstarten)

Åh så roligt, ännu ett uppdrag som är lite annorlunda, det gillar vi.

Visst har väl alla barn någon gång sagt att de vill ha ett husdjur? Ett marsvin, en hamster, en hund och diverse andra djur man kan kela med. Jag har då aldrig hört ett barn säga: "Nej jag vill då rakt inte ha ett husdjur", till och med barn som är pälsallergiker vill egentligen just ha ett djur med päls.

Själv hade jag en sköldpadda när jag var riktigt liten, sen fick jag en hund när jag fyllde 5 år, en liten söt tax som sedan fick en kompis av samma ras. När jag blev lite äldre köpte jag för helt egna pengar ett marsvin. Min dotter hade hamster och en katt.

Idag har jag som ni vet två katter, Iza 3 år och Nogger som är 2. De är mina barn när min egen dotter flyttade ut för 3 år sen. Iza är egentligen min dotters katt men jag fick ta över henne och sedan skaffade jag en kompis (Nogger) till henne.

Katter kan man ju träna till att göra olika saker. När Nogger kom till oss så lärde jag henne att sitta, ligga och ta ner min hand om den var en bit upp i luften, idag..ja då verkar hon ha glömt allt, men det går alltså att lära de det mesta faktiskt. Det kan ta lite tid men säg alltid samma sak och i samma tonläge så fattar de till slut.

Idag finns det många sidor på nätet om djur och hur man ska gå till väga, lite tips och så, detta inlägg handlar ju om djur så vad passar inte bättre än en djursida som jag kan länka till.

Läs där och kanske lär er något. Lycka till!




Kommentarer
Postat av: Sarah - Just nu pågår en tävling där du kan vinna ett presentkort värt 150kr

Heeeeej!

Jag vill bara tipsa om att jag har en tävling på min blogg där du kan vinna ett presentkort värt 150 kr :D

Var gärna med om det låter intressant för dig. Kramis



http://sarahceciliacollin.blogg.se/2012/march/tavlingen-kommer-tidigare-kunde-inte-halla-m.html#comment

2012-03-07 @ 10:36:41
URL: http://sarahceciliacollin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback