Angry birds

Jag tog ner Angry birds space i mobilen i förrgår och fastnade..kan man säga, vad sägs om att jag spelat en bana en si sådär 60 gånger och kommer inte vidare?? Jag letade på nätet om det fanns Angry birds som onlinespel och det fanns det ju fast inte space då utan nåt annat.

Det är olika fåglar med olika förmågor som ska skjutas i en slangbella..

 

...och träffa dom stackars fåglarna som satts i bur!

 

Det är oftast den röda fågeln därnere som blir kvar, då känner jag mig lite ledsen att han aldrig blir utsläppt. Vad ensam han måste känna sig. Där flyger en efter en av hans kompisar iväg och har kul och där får han sitta helt ensam liksom, när man inte klarar en bana så kommer det till och med fram en fågel av samma färg med en tår i ögat, då vill jag bara krama om honom...liksom.

 

När jag hade spelat i 2 timmar så tyckte datorn att jag var så larvig att den bestämde sig för att självdö en stund. Det blev bara svart! Den gick inte igång och jag frågade på FB vad det kunde vara för fel, två kom till min undsättning, jag skulle ta ut batteriet och köra laddaren utan batteri eller ta ut det, trycka på powerknappen i 10 sekunder och starta igen. Jag gjorde allt det där och då startade den men kom fram en ful ruta där det stod att den skulle leta efter fel i systemet, damm i maskineriet eller flator till mig. Sen funkade det. Den hittade inga flator till mig för jag ser då fan inga!

 

 

Har ni spelat Angry birds space? Gör det inte, ni fastnar!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback