En skön förmiddag

Har varit på stan med Ewa, jag skulle bara lämna papper på soc och Ewa skulle bara till banken men vi ville ju inte gå hem direkt så vi satte oss på torget, då kom solen.

Där satt vi i 1.5 timme och pratade om allt och alla. Skönt att få prata av sig om saker och ting. Sen kom hela familjen Taikon och skulle ge oss en ros, trodde vi ja, dårarna ger en ros, kramar om en, lämnar över en lapp där det står att man ska skänka pengar för rosen. Vi sa no no med en gång när en kom fram med en ros. Jävla tiggare. En blev ivägskickad från ICA då en Taikonkärring följde efter en gammal tant för att försöka få pengar för rosen. Det är bara sossarna som GER bort sina rosor, glöm inte det!

 

Sen gick vi in på ICA, eftersom jag var hungrig så högg jag in på en tallrik med nån goja på.

 

 

Det såg ut som nåt mormor hostat upp men jag åt och OJ vad jag åt. Jag tog 4 tallrikar till när kärringen vände sig om efter mer sill. När hon vände sig om hade jag goja i mungiporna, slängde tallrikarna i papperskorgen, tackade med hela truten full och neg så fint så....eller också tog jag bara en tallrik och det andra var påhittat.

 

Sen hade Ewa hittat en juice som hon tyckte var så god, jag är ju inte sen och ta till mig allt som är nytt så jag köpte en jag också.

 

 

Päron/Hallon (ifall ni inte kan läsa)

 

Den var jättegod faktiskt, så gott att jag bara drack ett glas

 

Ja det var skönt att sitta ute i friska luften i flera timmar (läs 1.5 tmme på torget och resten..ja resten ute ändå).

Det kanske blir lite fest i helgen också, får se. Kan ju skaka av mig förra lördagen om inte annat...liksom.

 

 


Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Mamma

Åh! Den juicen måste jag prova!



Hahaha lillkiddo var helt betagen av att läsa din blogg när han åt nyss, han lämnade sedan tutten helt för att läsa den och när vi kom till detta inlägg så lade han världens fetingspya.. Undrar hur vi ska tolka det :P Haha

2012-04-02 @ 13:49:30
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback